Supo paljastaa uudessa vuosikirjassa ...

"Näin värvätään agentti

Suojelupoliisi kertoo juuri ilmestyneessä vuosikirjassaan, miten värvätään agentti. Supo sanoo, ettei se itse toimi näiden ohjeiden mukaan.

Agentin värvääminen on Suojelupoliisin mukaan prosessi, jossa erityisen koulutuksen saanut tiedusteluasiamies pyrkii usean vaiheen kautta tilanteeseen, jossa lopullinen värväys ja tiedon toimittaminen voi alkaa.

1. Analyysi
Prosessi alkaa analysoimalla ulkomaisen tiedustelupalvelun tiedon tarve.

2. Kohteen tunnistaminen
Analyysin perusteella selvitetään tiedustelun kohde. Kohteeksi valitaan henkilö, jolla on joko tarvittavat tiedot hallussaan tai pääsy sellaiseen tietoon.

3. Henkilöselvitys
Tunnistetusta henkilöstä tehdään selvitys. Hänen ominaisuuksiaan, vahvuuksiaan, heikkouksiaan sekä talous- ja perhetilannettaan arvioidaan sen selvittämiseksi, mitkä ovat mahdollisuudet saada hänet työskentelemään vieraan valtion hyväksi.

4. Kontakti
Mikäli tiedusteluasiamies pitää arvioitua henkilöä sopivana värvättäväksi, häneen otetaan kontakti. Yhteydenotto suunnitellaan useimmiten näyttämään spontaanilta ja tilanteeseen nähden luontevalta.
Ensitapaaminen voi tapahtua muun muassa urheilutapahtumassa, työhön liittyvässä seminaarissa tai kohteen harrastustoiminnan parissa. Sattumalla ei kuitenkaan ole osuutta tapaamiseen, vaan se on aina huolellisesti henkilöstä tehdyn selvityksen perusteella suunniteltu ja käsikirjoitettu."


Montakohan "maanpetturia" löytynee Suomesta??????.

http://yle.fi/uutiset/3-9536285

7

87

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuttujaovat

      Niitä riittää, ei nyt viitsi kertoa nimiä

    • Sven-Tuuva

      Nato-trollille riittää pino dollareita, jopa 10. Tai itse maksaa 50 USD

    • tiltuthirteen

      Onhan tuossa enemmänkin kohtia:

      5. Ystävyys

      Ensimmäisen kontaktin onnistuttua tiedusteluasiamies ryhtyy kehittämään suhdettaan kohdehenkilöön. Tässä vaiheessa pyritään luomaan ystävyyssuhde, jonka puitteissa kohdetta totutetaan harmittomiin ja laillisiin palveluksiin, kuten avoimen tiedon luovuttamiseen tiedusteluasiamiehelle.

      Kohteelle annetaan usein tässä vaiheessa erilaisia lahjoja ja vastapalveluksia. Ystävyysvaihe voi kestää useita vuosia, joiden aikana kohteen varautuneisuus useimmiten laskee ja poistuu lopulta kokonaan.

      6. Värväys

      Viimeisessä vaiheessa tiedusteluasiamies asettaa kohdehenkilön tilanteeseen, jossa tältä edellytetään salassa pidettävän tai arkaluontoisen tiedon luovuttamista. Tämä on on usein prosessin vaikein vaihe molemmille osapuolille. Luovutettuaan pyydetyt salassa pidettävät tiedot kohdehenkilöstä on tullut vieraan valtion tiedustelupalvelun agentti.

      Idioottiryssän värväystoiminta on pahoissa vaikeuksissa jo tuossa 5 kohdassa kun kukaan ei halua olla ryssänkätyri. Ei vaikka kuinka itälaidan tiedusteluasiamies lahjoo kaalisopalla ja balalaikka musiikkia sisältävillä paskanhajuisilla äänilevyillä. Lopulta tiedusteluasiamies vinkuu ja rypee omassa ripulisonnassaan kuin teurassika kun kukaan ei ala heidän agentikseen. Paitsi fanaattisimmat mielenterveystapaukset eli Suomi 24 palstan tiltut.

      • Niin oli ... jätin tarkoituksella jotain linkin taakse ... . ;-)


    • bäckman

      Näkisin vain tämän toiminnan kansainvälistyvänä ilmiönä.Mitään maanpetturuuteen liittyvää tässä ei ole kuin maanpetturi 44.div mielestä. On hyvin luonnollista solmia kansainvälisiä kontakteja globaalissa maailmassa.On hyvin kuvaavaa Supolta maalata harhaisia kuvitelmia "agenttien värväyksestä" mitään tälläista toimintaa ei tapahdu Suomessa.On vain kyse ihmisten välisestä normaalista ystävyys- ja liiketoiminnnasta.

      • Oletko varma, että et ole päätynyt videolle ... lyllertäessäsi ulos Tehtaankatu 1 B:n pääportista?.
        Isoveli nääs valvoo kaltaisiasi AgitProp anarkisteja. ;-)

        IMHO.


    • demarienvihollno1

      ..kiristäminen on myös vanha kepuun ja demariin tehonnut menetelmä. Itä-Saksan wolf -stasi pomohan sanoi, että ;ystävämme voivat olla rauhassa ja stasi muistaa vielä "nytkin" jos joku puhuu-verhottu uhkaus. Tosi tosi ystävät saivatkin olla rauhassa, sorsat, Sundqvistit jne. demarit saivat pitää vapautensa.
      KGB kertoi Kekkosen vakoilu suhteista Neuvostoliiton hajottua asiakirjojen kautta, tosin länsimaat tiesivät Kekkosen aseman jo 60-luvulta lähtien. Siksi ei tippunut Kekkosen himoitsemaa Nobelin palkintoa.
      Harmi kun suomessa ei pidetty totuuskomissiota, jolla oltaisiin läpikäyty maanpetturuus. Nyt se vaan oli "sen ajan politiikkaa". Ehkä syynä juuri kekkosen oma poliisi, SUPO...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      239
      3706
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2264
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe