Nyt he ovat täällä!

oikeuttaa

Ji-haaa(d)!

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201703292200093719_uu.shtml

"Hallituksen mukaan laaja-alainen toiminta taistelualueilta palaavien kanssa on tärkeää koko suomalaisen yhteiskunnan turvallisuuden kannalta. Tavoitteena vähentää palaajiin liittyvää väkivallan uhkaa.

Raportti on karua luettavaa. Siinä mainittuja uhkia ovat terroristi-isku, joukkosurma, perhe- ja lähisuhdeväkivalta, katuväkivalta ja henkilöön itseensä kohdistuva väkivallan uhka, esimerkiksi itsemurha."

Lapset huostaan ja pakolais-statuksella olevat huitsin vittuun. Kunnon tutkimukset kehiin ja joukkotuhoajat, raiskaajat ja kiduttajat oikeuden eteen!

32

472

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gdfsgdfsgdfs

      Miksei radikaali-islamisteja saada pois suomesta? Mielestäni on sellainen mikäli on taistellut Isiksen riveissä.

    • S.U.Vajakki

      Minä rinnastan kertomukset sodasta palaavista terroristeista taruun Punahilkasta!

    • pelottaaaaaa_paljon

      Ei taida niin pahoja ja pelottavia, raakoja ihmisiä ollakaan, ketkä eivät Suomeen pääsisi? Siltä alkaa tuntua, jotenkin karmii ja pelottaa, en LUOTA yhtään Suomen valtion turvallisuustakeisiin! Olemme aivan tuuliajoilla ja oman onnemme nojassa, joku päivä vain sattuu jotain pahaa! Paljonkohan päättäjät kätyreineen tienaavat tällä taas?

      • Faktaapeliin-2

        Voihan tuon laskea; VOKien yms. tuotot ja uudet kansainväliset virat niin kauan kuin Saksa vetää nykyistä maahanmuuttolinjaansa.

        Poliitikkojen ostaminen ei ole kallista: muutama huippupesti riittää ja opportunisti käännyttää muut.

        Suomalainen poliittinen järjestelmä on tosin nyt kriisissä, kun moni asia muuttuu, eikä sopivaa kumarrussuuntaa ja -kulmaa voi ennalta tietää. Osa näyttää jo siirtyvän Venäjän leiriin, kun taas perinnepoliitikot nuolevat Merkeliä. On siis poliittinen kriisi, kun ei tiedä mihin kielensä työntäisi.


      • tiedossa-ei-hyvää

        Koskaan ei niin pahoja rikoksia voi tehdä, esim. lasten mestaukset, elävältä polttamiset, raiskaamiset yms., ettei suvakkiakkoja olisi ympärillä puolustamassa ja oikeuksia vaatimassa. Hyysäys kun on omanlaisensa uskonto, jossa mielihyvän saaminen itselle menee kaiken järjen ja muiden katastrofien edelle.

        Terrori-iskut tulevat olemaan selviö Suomessa ja nyt enää pelkäämme vain milloin, missä, kuka ja kuinka monta syytöntä joutuu uhriksi. Ja mielenkiintoista myös ketä niistä syytetään: kantasuomalaisia rasisteina, suvakkeja hyysääjinä vai poliitikkoja ja viranomaisia asioista ja päätöksistä vastuullisina.


      • EnUskoEnääMihinkään
        tiedossa-ei-hyvää kirjoitti:

        Koskaan ei niin pahoja rikoksia voi tehdä, esim. lasten mestaukset, elävältä polttamiset, raiskaamiset yms., ettei suvakkiakkoja olisi ympärillä puolustamassa ja oikeuksia vaatimassa. Hyysäys kun on omanlaisensa uskonto, jossa mielihyvän saaminen itselle menee kaiken järjen ja muiden katastrofien edelle.

        Terrori-iskut tulevat olemaan selviö Suomessa ja nyt enää pelkäämme vain milloin, missä, kuka ja kuinka monta syytöntä joutuu uhriksi. Ja mielenkiintoista myös ketä niistä syytetään: kantasuomalaisia rasisteina, suvakkeja hyysääjinä vai poliitikkoja ja viranomaisia asioista ja päätöksistä vastuullisina.

        Siinä vaiheessa, kun omalle lähipiirille tapahtuu jotakin pahaa, sekin pumpulissa kasvanut idealisti, joka uskoo resurssien riittävän maailman tappiin saakka, saattaa avata siniset simmukkansa.

        Too late.


    • Faktaapeliin-2

      USA:ssa saadaan jihadistit vankilaan. Korkeimman oikeuden päätös Hamdi v. Rumsfeld oikeudenkäynnissä oli se, että vihollisen puolella taistelleet amerikkalaiset saadaan pitää vangittuina, mutta heille pitää järjestää oikeudenkäynti. Ulkomaalaisten suhteen asia ei ole niin någån nugaa.

      Amerikan vankiloissa on koko joukko entisiä jihadisteja, myös alunperin kristittyjä.

      Eihän tuo vaadi muuta kuin kriminalisoinnin rikoslakiin. Jo nykyisin henkirikokset ovat rikoslaissa, mutta on helpompi näyttää toteen osallisuus taistelevissa joukoissa kuin yksittäinen murha.

      Vastaus kysymykseen: niin tehdään jo muualla, joten niin voidaan tehdä myös Suomessa. Ongelma on enempi halussa kuin mahdollisuuksissa.

      Meillä kun tappajat nähdään uhreina.

    • sdfghjhgfd

      Nyt on hallituksen välittömästi zippolan johdolla perustettava työryhmä suojelemaan taistelualueelta palaavia sankareita suomalaisten hirvittävältä rasismilta.

    • HölmöysOnSaanutVallan

      Työtä tulossa hautausurakoitsijoille ja siivousvirmoille kun saavat pestäväkseen paskoja seiniltä. Suomi on hölmölä muuta ei voi sanoa tästä nykyisestä toiminnasta.

    • Henkipoishallitukselta

      Team Sipilä on valmis suljetulle osastolle. Miten tuonlainen hallitus saa edes kulkea vapaana. Teloitusryhmän eteen koko sakki.

    • haalitaan.jihadisteja

      Mehän olemme maksaneet pojillemme koko ajan palkkaa rintamalle, lomat ovat pyörineet rahoillamme Irakiin ja Suomeen. jos sankarit nyt palaavat kotiin, vihervassarit kai pitävät noita aivan samana kuin omat rintamamiehet. Ja terapiahyysärit tarttuu tappajan käteen, ja kyselee "onko sulla kaikki hyvin, paa simmut kii ja ajattele mukavia"...
      Lisäksi täällä on loisinut koko ajan 350 vaarallista jihadistia seurannassa. Miksi noitakaan ei ole poistettu, kun kerran tiedetään vaaralliseksi? Vaikka kaksi Irakin ministeriä on vaatinut sotureitaan kotiin.

    • tänne-sama

      On se kumma, kun noitakin hyysätään. Ei tarvitse mennä kuin Norjaan ja katsoa niiden suhtautumista. Siellä kun kaikki jotka lähti tuonne sotimaan menetti kansalaisuuden samantien ja passi tehtiin mitättömäksi eli paluuta ei ole enään takaisin ja jos kiinni jää salaa tullessa niin koko perhe joutuu maasta lähtemään ja menettää kansalaisuuden samantien. Samoin 15 vuotta ehdotonta jos tavataan rajojen sisällä jos maahantulokielto.

      • qåaäzm

        Täällä tämä vihervassumafia on levinnyt joka taholle ja siksi maa on sellainen kuin on näissä asioissa. Eikä tämä tähän lopu. Seuraava hallitus jatkaa mihin tämä jäi, ja vielä suuremmalla intensiteetillä.


      • SinäkinBrutukseniPoliisi
        qåaäzm kirjoitti:

        Täällä tämä vihervassumafia on levinnyt joka taholle ja siksi maa on sellainen kuin on näissä asioissa. Eikä tämä tähän lopu. Seuraava hallitus jatkaa mihin tämä jäi, ja vielä suuremmalla intensiteetillä.

        Niinpä, joka taholle on levinnyt. Ei tiennyt, itkeäkö vai nauraa, kun eilen maakuntauutisissa kerrottiin, että tulevaksi viikonlopuksi on tulossa kaksi vastakkaista mielenilmausta Ouluun.

        Suvaitsevaistoa edustava kirkasotsainen nuori nainen (tietysti!!!) vastasi kysymykseen "pelottaako?", että ei pelota, että meillä on koko ajan poliisi suojana ja poliisi on suhtautunut meihin todella hyvin.

        Poliisin edustaja puolestaan sanoi, että Suomen laki sallii kaikille samat oikeudet, ja niihin oikeuksiin kuuluu myös mielenilmaisu.

        On outoa alleviivata oikeuksia, jos tässä on kyseessä kielteiset päätökset saaneet ihmiset, toisinsanoen laittomasti maassa oleskelijat.

        Talonpoikaisjärki sanoo, että heillä ei enää ole oikeutta edes olla maassa, saatikka sitten osoittaa mieltään lakia vastaan.

        Sellainen laki, joka sotii kansan oikeustajua vastaan, on huono laki.


    • nytheovattäällä

      Noille riveistä palanneille taistelioille pitää valtiovalln jakaa ilmaisia rintamamiestontteja Helsingin kantakaupungin alueelta että voivat rakentaa turvallisen talon ja asettua asumaan kuten entiset suomi sotilaat. Kauniaisiin rakennettava uusi sotavammasairaala Isis ja muille taistelioille veteranikoti yms.. jos yhteiskunta unohtaa heidät käy niin kuin USA:ssa vietmanin veteraaneista kasvoi iso maailmanlaajuinen järjestö jota ei kukaan voi enää pysäytää.. Suomessa sitä kin kutsutaan järjestäytyneeksirikollisryhmäksi vaikka oikeus ei sitä ole koskaan vahvistanut.

    • kuularuisku

      Rikollisjärjestöön kuuluminen on siis laillista ja suotavaa.Siis järjestämään asveli-iltamia isis veteraaneille.Varusmiehet citarin ovelle rahaa keräämään

      • felixsteiner

        Joo pitäiskö perustaa suojeluskunta uudestaan kun alkaa nää ajat olla taas levottomat saatais yhteiskuntaan taas järjestys nyt pyörii kaiken näköisiä rikollisjengejä niin oman maan kuin ulkolaisiakin vielä lisänä nää isiksen matutaistelijat voi jee että nää meidän poliitikot on sinisilmäisiä näissä asioissa , kyllä näitä maailmanlämittäjiä ja humanisteja riittää ja sit roisoto käyttää näiden böljien idealismia hyväkseen demokratiassa on vapauksia mutta myös velvollisuuksia kyllä maassa pitää olla laki ja järjestys se on demokraattisen oikeusvaltion vankka perusta jos tästä lähdetään lipsumaan niin ollankin sitten näennäis demokratiassa onhan maailmassa nähty tiukkoja ei demokraattisia valtioita joissa ei ole ihmisoikeuksia ja demokratian sallimia vapauksia siellä ei tarvii leikkiä kovista kyllä valtio sen leikkimisen näyttää olisiko tämä hyvä malli mielestäni olisi syytä pitää kiinni tästä meidän pohjoismaisesta demokraattisesta hyvin vointi valtiosta mutta siihen kuuluu yhtenä osana yhteiskunta järjestys jota mitkään järjestöt eikä rrikollisryhmät voi horjuttaa.


    • Sompanssi

      Tämähän on vaan sitä Vihreiden, Vasureiden ja Demareiden monikulttuurista kehitysmaamuslimi unelmaa, jonka vuoksi ne marssivat ja järjestävät unelmakonsertteja. Kohti Islamilaista Suomea mennään ja kovaa......

    • ehdotus_eduskunnalle

      Minun mielestäni oikea käsittely "palaajalle" ois linnatuomio eristyksissä ja samalla voitais houkutella itsemurhaan. Laitettais vaikka sinne eristyskoppiin hirttoköydet ja myrkkypillerit valmiiksi odottamaan.

      Kustannustehokas tapa päästä ongelmasta eroon!

    • varokaavaan

      Siinä enää mitkään toimet auta kun on aivopesu suoritettu, samaa saastaa ovat kuin muutkin pakolaiset, suurin osa on uhka Euroopalle ja niin on nämä taistelijatkin. Vai luuleeko joku että aivopesty kertoo että onko tehnyt jotain pahaa. Sulkee suunsa ja pääsee pälkähästä. Noihin lieroihin mitkään keskustelut auta, järkihän niiltä on lähtenyt.

    • kalterientaakse

      kohta kuullaan tarinoita. poliisit vainoaa ei voi mennä kotimaahan. tietenkin poliisit etsii rikollisia. tuleeko suomesta, raiskaajien, murhaajien, rosvojen suojelu valtio. omaa kansaa, ei suojella näiltä terroristeilta. maahantulokielto, tai suoraan kalterien taakse koko sakki.

    • HölmöysOnSaanutVallan

      Suomi on terroristien suojeluun erikoistunut maa ja mitä ilmeisemmin tänne tulee nyt kaikki maailman terroristit kun heillä on paikka missä heitä elätetään.
      Miksi vaalikeskusteluissa ei oteta asiaa esille?

      • LiianArkaAihe

        Kuuma peruna saattaa polttaa.


    • NaamaKuinHaukanPerse

      Siinä oiva kysymys edustajille ja kun tuohon kysymykseen saa ehdokkaalta selvän vastauksen niin tietää jo paljon ketä äänestää.
      On myös syytä ottaa kuva ehdokkaasta kun tekee tuon kysymyksen. Naaman ilme antaa jo jotain kuvaa onko aihe hänelle vaikea?

    • hdftgghfnj

      Itse en usko että terroi-iskua saadaan suomeen, enemmän siitä että radikaalit radikalisoivat lisää ympärillään.

      On totta ettei voida todistaa mitä nämä Isikset ovat tehneet ulkomailla, mutta jo sen että ovat tukeneet joukkotuhontaa, raiskauksia, kidutusta yms rikoksia ihmiskuntaa vastaan tekevää ryhmittymää - ja siten tehneet ryhmän toiminnasta mahdollista - pitäisi riittää kansalaisuuden eväämiseen.

    • oikea.kansleri

      Pojat öyhöttävät pää punaisena taas.

      Ihanko oikeasti jäi lukematta ja ymmärtämättä tämä:
      "Kaikkien palaajien kohdalla selvitetään ensin, mitä he ovat tehneet taistelualueella ollessaan. Henkilöt, jotka ovat syyllistyneet rikoksiin, saatetaan rikosoikeudelliseen vastuuseen teoistaan..."

      Minusta oikeusvaltion tinkimätön lähtökohta on se, ensin asia tutkitaan ja sitten vasta hutkitaan. Oikeusvaltiosta taas en luovu, vaikka rassukat kuinka öyhöttäisivät. ;)))

      • heh_heh_heh

        Mitäpä sinä Matti tietäisit oikeusvaltiosta tai syyttömyysolettamasta! Teltanpolttoketjussakin oli niin käsittämätöntä huttua ja hätävalehtelua! :DDDDD


      • vcghfghmjn

        On totta ettei välttämättä voida todistaa mitä nämä Isikset ovat tehneet ulkomailla, mutta jo sen että ovat osallistumisellaan tukeneet joukkotuhontaa, raiskauksia, kidutusta yms rikoksia ihmiskuntaa vastaan tekevää ryhmittymää - ja siten tehneet ryhmän toiminnasta mahdollista - pitäisi riittää kansalaisuuden eväämiseen.


    • KohtalonHetki

      Matti ei kestänyt sitä että hän voi olla terroristin uhrina?
      Terroristit eivät katso sitä onko kohde suvakki tai itse öyhö Matti ja persesuolet sinkoilee samoin kaikilta jotka joutuvat terroristin kohdalle.
      On vain se päivä kun terroristin kohteena on joku paikka Suomessa sillä täällä on jo paljon terroristeja joilla päässä viiraa ja hän laukaisee paskansa seinille.

    • ei.saa.kertoa

      No, mattikin joutuu vielä mielipiteensä oikeusvaltiosta muuttamaan. Hänen ainoa tehokeinonsa kommenteissaan näkyy olevan tuo "pojat öyhöttävät".
      Eikö matti tajua, että muut rauhaa rakastavat kansalaiset pelkäävät, kun supo tuollaisia kertoo.
      Järkevimmät vaan suuttuneina täällä kirjoittavat mielipiteensä.
      Parempi olisi ollut kun supo ei olisi sanonut mitään, saataisiin olla täällä hyvässä uskossa lintukodossa, vai mitä matti?

    • SitäPaskanLemuaSitten

      Totuus on vaikeaa näille Matin kaltaisille limaskoille kun paskaa lentää ja persesuolenpätkiä sinkoilee se on totuus eikä mitään muuta.

    • roletaari

      Tutkitaan mitä ovat tehneet taistelualueella?! Heko. Heko.
      Joo. Teloitin ampumalla muutamia hölmöjä antautuneita mutta nehän panivatkin hanttiin.
      Muutamalta vääräuskoiselta katkaisin kurkun mutta sehän kuuluu asiaan.
      Tietenkin sain koko ajan Suomen maksavan, minulle kuuluvan "palkan" mutta edunvalvojani vaatii nyt minulle ISIS ajalta kuuluvaa rintama- tai vaarallisen työn lisää.
      Valitan niin moneen oikeusasteeseen kuin tarve vaatii.

      Olen niin pahasti traumatisoitunut, että tarvitsen riittävän viihtyiset asumisolosuhteet ja oikeaa terapiaa joiden antajat haluan itse valita iän ja ominaisuuksien mukaan.
      Asumiseen liittyy tietenkin asiallinen harrasteluhuone poksahtavien ylläreiden valmistamiseksi.

      Voi pyhä pulivari tuota meikäläisten hyväuskoisuutta ja hälmöyttä!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6043
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3821
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      245
      2151
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1850
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1299
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1266
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      303
      1065
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1010
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      939
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      888
    Aihe