Siirrettiinkö ketju johonkin

KirkkoIrtiValtiosta

Edelleenkin kerron, että en kirjoita tästä asiasta kenenkään kirjoituksen pohjalta, vaan todisteiden pohjalta. Et siis löytänyt mitään eroavaisuuttaa nuoren miehen ja minun kertomaan, vaan yrität vain jotakin puolta hämätä. Uskoanikin pilkkaat, mutta et pilkkaisi jos kertoisin tälläkin palstalla niistä ihmeistä, jotka Jumala kohdalleni langetti. Kerron niistä hengellisillä palstoilla, joten tule seuramaan sinne puolelle. Toistaiseksi kirjoitan vain pelkästään tällä palstalla, mutta kun tämän aika loppuu palaan jälkeen kertomaan uskostani sinne, missä olen siitä kauan kertonut.

Miksi sinulle on niin tärkeää hämätä kaikissa asioissa? Etkö kestä sitä totuutta, että nuorelle myytiin erittäin pahasti vikainen auto tietäen sen viat. Jobbari tosin väittää, että hän ei ole niistä tiennyt, eikä sen takia niistä vastaakkaan. Jokainen tietää kuinka hölmön väittämisen hän on tehnyt, mutta hänellä on asianajaja joka puolustaa tuota väitettäkin. Jos jobbari ei tiennyt myydessään auton vikaisuutta, niin toki hän sai sen tietoonsa silloin, kun todisteet hänelle annettiin. Esimerkiksi auton entisen omistajan kertomus siitä, että hän oli yhdeksän (9) kertaa yrittänyt saada auton kuntoon korjauttamalla sitä, mutta SÄHKÖVIKAA ei ollut saatu ede paikannettua.
Todisteistahan jobbarin puoli on halveksien kertonut, että niillä ei ole mitään merkitystä ja siksi ne laitettiin aiesovinnon sitovuudella asemaan, jossa niillä ei ole ollut oikeudelle näyttöä ja näin saatiin täysin kelvottomat ja väärät tuomiot.

Jos se liike, johon auton entinen omistaja vei auton tutkittavaksi vaihdon yhteydessä, ei ole kertonut auton olevan kelvoton liikennekäyttöön ilman suuria tutkimis- ja korjaustekoja, niin eikö silloin olisi tullut käyttää kauppalakia, sillä tuo valhe olisi tullut kumotuksi heti auton entisen omistajan todisteilla ja sillä, että hän on luvannut tulla oikeuteen todistamaan.

Olen kuullut, että Oulussa on tälläisiä tapauksia muitakin ja näyttää, että samat lakimiehet ovat asialla. Onneksi nyt on nousemassa nuori ja uusi polvi joka on kiinnostunut näistä asioista ja tutkii jopa vanhoja tapauksia.

15

144

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • merkkihenkilö.-

      taasko ketju on siirretty. johan on merkillistä

    • miät-aurvelet

      Minne siiretiin ??

      Siunauksella

      Kes

    • Vastuuontärkeä

      todella järkyttävää. Siis tuossahan näkyy jo siis vastuuttomuus jobbarin osalta. Jos auto myydään hienona ja mahtavana niin sen pitäisi vastata myös sitä.


      Miksi tämä jobbarin puoli on lähtenyt asiasta tekemään hankalaa? Miksi eivät kanna sitä vastuutaan. Kuluttajansuojalaissakin on merkintä siitä, että myyjä vastaa myös vioista joita ei ole autossa tiennyt olevan....

      Joten miksi he ovat tuolle kierolle tielle lähteneet? Eivätkä käännyt sieltä pois? Ja vastaa omasta vastuudestaan.?

    • tuomitsemattaparas

      On varmasti tosi hankalaa lähteä kenen tahansa enää rehelliselle tielle, jos on leipänsä ansainnut vilungilla kauan aikaa. Ja nyt tarkoitan ketä tahansa ihmistä. Siinä varmasti hämärtyy koko totuus monen ja jokaisen elämänalueen kohdalla. Se on nimittäin sillä tavalla, että jos ihminen on pienissä asioissa rehellinen, niin hän on suurissakin asioissa rehellinen ja päinvastoin. Epärehellisyydellä eli valheella on monesti todella pitkät jäljet ja jos sattuu vielä siihen saamaan kasvatuksen, jossa ei kunnioiteta rehellisyyttä, niin omena ei ole silloin kauas puusta pudonnut alkujaankaan. Onneksi jokaisella on kuitenkin mahdollisuus kääntyä pois epärehellisyyden tieltä, se vain sitten vaatii melkoista kanttia ja rohkeutta ottaa vastuu tekemisistään, koska niitä on voinut kertyä suuri määrä sitä epärehellistä toimintaa. Monista ei siihen ole, mutta ne, jotka kääntyvät pois pahoista teoistaan, odottaa sitten muunlainen hyvä elämä.
      Niin, kenellä on kanttia myöntää virheensä ja erheensä. Sitä voi jokainen itseltään kysyä vaikka peilin edessä.

      • SairasVääns

        On se vaan katkeraa pyhittää elämänsä kuuden tonnin Mondeon palvontaan.


    • siirtolavaste

      ketjuja siirretään ees taas ees

    • huulihalakio

      Käräjäjutun hävinneiden valitusta. EVVK.

    • japyh

      Uskon MONDEOon, pyhään lehmään. Taistelen kaikkia vastaan, jotka sitä vastaan ovat rikkoneet. Pyhitän elämäni taisteluun kaikkia sitä, joka ovat MONDEOta vastaan valhetelleet ja vääriä valoja todistelleet. Ikinä en muita käräjiä enään palvo. AAMEN

      • ikikommunisti

        Mutta voisihan siihen vielä lisätä vanhan kommunistin katkeruutta.


    • tolstoijalenin

      Mahdatko tuota tietää kommunismista yhtään mitään? Kerroppa vähän kommunismista aatteen valossa? Ja sinun kannattaisi kuitenkin pitää Raamattu ja pilkkaaminen pilkkasi ulkopuolella. Jos sinulla on pakollinen tarve pilkata, niin keksi jokin muu pohja sille, vaikkapa kalevala. Sehän on sellainen satueepos. Käy hyvin kaikille muidenkin tarinoiden keksijöille. Ikivanha väinämöinen, tietäjä iänikuinen voi saada sinulta uudet sanat. Sitä on nimittäin kevättä ilmassa samalla tavoin kuin joillakin on tapana keksiä muita satuja ja tarinoita.

      • kannustaja-----

        ehkäpä wikipediasta löytyy kommunismista jotain valmiina, niin ei tarvi uhrata tärkeää omaa elinaikaa turhaan selittämiseen.


      • ikikommari

        Tolstoi ei ollut kommari, ja leninin aatteilla ei ole mitään tekemistä nykyisen kaltaisella itsevaltiaitten rahankeruu automaatilla, jota kommunismi nyt on. kuvittele vain, kuinka sinä pelaat ahkerien ihmisten päillä jalkapalloa seuraavan vallankumouksen aikana. Kyllä se itsevaltias sinut kotiin elättää, eikä tarvitse mitään tehdä. Sitähän sinä kaipaat.


    • Totuuspysyy

      Hyvänen aika, että joillakin tuo aihe yrittää väkisin mennä itse asiasta pois. Miksi??

      Ja miksi täällä kirjoittelevat ja seurailevat tosiaan päivittäin ketjun kulkua. Kun ei kukaan heitä siihen pakota. Kyllä käynyt mielessä monta kertaa miksi ensinnäkin kirjoittaa jotain todella typerää ja asiaan kuulumatonta tekstiä tänne? Miksi nähdä se vaivan näkö siitä, että pääsee ihan oikeaan asiaan, josta keskustellaan kommentoimaan jotenkin asiattomasti? Mitä se hyödyttää?
      kun ei se TOTUUS Mikskään sillä muutu, että tyhjänpäiväisesti täällä roikkuu kommentoimassa soopaa.

      • Lakionhyvä

        Taitaa syy olla siinä, että totuus on polttavaa ja sitä yritetään mitäänsanomattomilla ja halventavilla viestityksillä sammuttaa. Totuus ei tästä asiasta, kuten ei mistään muustakaan sammu. Olkoot tuomiot vääriä, mutta totuus on ja pysyy.
        Todisteet ovat ja ne kertovat täysin selvästi, että nuorelle myytin vikainen auto, joka oli tutkittu ensimmäisessä liikkeessä. Todettu vikaiseksi ja hintaa oli alennettu auton VIKAISUUDEN takia ja auton entinen omistaja suostui hinnanalennukseen rehellisenä ihmisenä.
        Hän jätti autoon korjaushistorian ja kertoi lisäksi itse esim. vakavasta sähköviasta, jota oli yritetty yhdeksän kertaa korjauttaa löytämättä syytä siihen. Todisteet kertovat miten korjaajat eivät suostu ottamaan vastuulleen ja vastaan enää autoa, jota on moneen kertaan yritetty korjata.
        Tuon kaiken jobbari asianajajansa siunauksella muuttaa täysin. He valehtelevat tuomarille, että kärsijäpuoli ei ole antanut autoa sinne, mihin he ovat osoittaneet, vaikka todisteet todella kertovat, että autoa ei enää haluta yrittää korjata. Korjaus saattaa asiantuntijoiden mukaan tulla niin kalliiksi, että on vastuutonta yhä uudelleen sitä yrittää.

        Jobbari ottaa kuulemma mitättömistä ja halvoista korjauksista vastuun (erikoinen aiesopimus) ja kaikki muu jätetään heidän kertomansa mukaan nuoren vastuulle ja maksettavaksi. Korjausalan asiantuntijat ovat varoittaneet alkamasta korjaamaan esim. vaihteistovikaa, koska voi käydä niin, että sähkövikaa ei koskaan saa paikannettua ja korjattua. Nuori ei juuri voinut käyttää autoa, eikä sen jälkeen ollenkaan, kun vaihteistovika oli tuottaa pahan vanhingon jumiutumalla silloin, kun hän oli liittymässä vilkaalle päätielle. Tuo oli pelottava kokemus, mutta jobbaria asianajajansa kanssa se ei ole haitanut mitenkään, eivätkä he ole minkäänlaista vastuuta tunteneet asiasta.
        Oulussa sallitaan tälläisiä vääriä ja lain vastaisia tekoja ja siksi tuomiot ovat mitä ovat, mutta todisteet ja totuus pysyy.


    • uusiatermejä

      Joillakin on kovastikin omasta mielestään pokkaa tulla kyseenalaistamaan se alkuperäinen totuus. Käyvät heittelemässä kummallisia kommentteja, vaikka jokainen osapuoli tietää totuuden, myös he itse, jotka sen vääräksi väänsivät.
      Liekkö heillä jo puntit tutisee vai vaivaako heitä totaalinen sokea omille teoille, varsinkin jos ovat ehkä jo aiemminkin tällaista "harrastaneet", sitä en kuitenkaan tiedä, mutta kovin ovat oppineita tuolla alueella, ettei tuollainen oppi taida ihan yhden jutun aikana vielä harjaantua tuollaiseksi oppineisuuden muodoksi???
      Kovasti heillä on ainakin täällä sana hallussa, vaikka mistään sivistyksestä ei voi sanoa olevan sanojen muodossa kyse. Jotain kouluja ilmeisesti ovat kuitenkin käyneet, kun irvailivat ainakin yhtenä päivänä jollekin nimimerkille yhdestä lakitermin käyttämisestä sanallisessa muodossa.
      He voisivatkin ottaa oppia täällä kirjoittamisesta ja sopisikin heidän lisäävän näitä lakitermejä omiin tuotoksiinsa, niin jäisi ne irvailut sitten vähemmälle.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1749
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1654
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      71
      1495
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      60
      1493
    5. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      102
      1414
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      57
      1382
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1349
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1192
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe