Attendo ja Sulkava

Ikäväentistä

Hieno homma tämä Attendo, joo. Kotisairaanhoitoa ja -hoitajia vähennettiin mutta maksut nousi. Kotipalvelun maksut nousi. Hoiva-asumuspaikkaa saa mummo oottaa kuolemaan asti, koska Attendon paikat on täynnä ja attendo ei suostu maksamaan paikkaa toisille yksityisille firmoille, sosteri kyllä järjesti paikan.

Kunta varmaan säästää mutta asukkaat maksaa. Tai yhteiskunta, koska mummo tarvitsee nyt toimeentulotuen siihen millä ennen pärjäsi omillaan.

Hienoa sulkavan päättäjät!

32

1762

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mjhbgv

      Tätähän se Kokoomus puolue on tänne Suomeen touhunnut, ja näyttää saavan tahtonsa läpi, rikkaat ja hyvin toimeentulevat ei halua rahoittaa(maksaa veroja) vanhusten ja köyhien terveydenhuoltoa.
      Amerikan malliin Trmppi purkaa Opaman oikeudenmukaisempaa terveydenhuoltoa.

    • mhbs45

      Oikeassa olet, vanhukset ovat nykyajan huutolaisia, kuka halvimmalla hoitaa niin se saa sen pisneksen.

      • mummotkuriin

        Täytyyhän sitä vyötä jostain kiristää, jotta saadaan matujen tarpeet hoideltua.
        Kuka nyt hiljaisten vanhusten asioita hoitaisi, kun käenpojat huutaa kurkku suorana huonosta kohtelustaan ja liian vähistä käteisvaroistaan.


    • nörttimörtti

      Nintendo on parempi.

    • desxc

      Köyhät ja vanhukset ja muut kunnanelätit, kyllä Attendo hoitaa, ja laskuttaa kuntaa ja voitot menee Ruotsiin ja veroparatiisiin.

    • SairaanhoitajaKunnalla

      Niinpä, kannataa näköjään kuntien valita näitä riistofirmoja hoitamaan ihmisiä??? Kyllä on monella peiliin katsomisen paikka, kannattiko äänestää oikeistopuolueita? Toivottavasti vielä järki joskus voittaisi ja nämä bisnesfirmat painuisivat hevon @)€&;:)(€&@:n!

    • jhgy78

      Töissä Attendolla, 14 hoidettavaa yksin työvuorossa, perustehtävät kerkee muttei mitään sosiaalista keskustelua. mutta sehän onkin katsottu laiskoitteluksi. Ja lisää tulee kaikenlaista uutta vastuuta, se siitä laatusertifikaatista.

      • Ohjs

        Mie oon siellä toisella firmalla... onneksi me senthään saadaan parina vielä työskennellä, vaan kuinka kauvan.


    • Onhan_teillä

      siellä Sulkavalla hyvä ja mukava lääkäri, Järvisen Matti. Eikö se ole sama kuka lääkärin palkan maksaa. Olisitte vaan tyytyväisiä kun teillä ylipäätään on siellä lääkäri ja jopa kaksi. Kunnan vetovoima kun ei ole kummoinen.

      • Sosterillevaan

        Mukava saattaa olla mutta taidoista en menis kehuskelemaan. Mielummin haluaisin kunnon hoidon heti eikä kokeilla sitä sun tätä.


      • Ei_Järvisen_Matti
        Sosterillevaan kirjoitti:

        Mukava saattaa olla mutta taidoista en menis kehuskelemaan. Mielummin haluaisin kunnon hoidon heti eikä kokeilla sitä sun tätä.

        mikään psykologi tai psykiatri sentään ole. Sellaisen sinä selvästi tarvitset.


      • Ei_varmaan_matti_eipä

        Jos epäilee lääkärin ammattitaitoa kokemuksensa perusteella, tarvitsee psykiatria?
        No mikä ettei. Vaan lähetettä ei kyllä saa koska sehän maksaa Attendolle.


    • nbv3w

      Kyllähän aina yksityiselle lääkärille pääsee, jos on millä laskun maksaa. Ja töissä käyvät pääsee työterveyslääkärille, joka katsoo taas oman palkanmaksajansa etuja. Mutta muut yhteiskunnan elätit,(opiskelijat,työttömät, vammaiset, romanit, maahanmuuttajat, eläkeläiset), niiltä halutaan ottaa yhteiskunnan ylläpitämä järjestelmä pois, eli terveyskeskukset.

    • 9172567

      OmaisenI joutuu nyt hakemaan toimeentulotukea että selviää Attendon maksuista. Menikö tämä nyt oikein Sulkavan kunta?

    • sdgert65

      Lähes kaikkien vanhusten, vammaisten, holistien, ym, hoidon, palvelu/hoitopaikoissa maksaa yhteiskunta, eli veronmaksajat. Kuukausimaksut ovat useita tuhansia kuukaudessa, palvelusopimuksesta ja tarpeesta johtuen. Harvalla omat rahat riittää edes vuottakaan, sillä kansaneläkkeet ja työeläkkeet ovat pienet.
      Sitten maksajaksi astuu yhteiskunta. Eli turhaa mummot säästää palvelutalorahoja, hoito on lähes samaa kaikille rahasta riippumatta.
      Tämä on totta, hoitajana kymmeniä vuosia.

      • Huolissaa

        Mutta miten siis kunnan sijoittaman maksut voi yhtäkkiä nousta monta sataa euroa jos palvelu pysyy samana? Attendon täytyy tehdä voittoa ilmeisesti sillä.


    • Perheet_rikki

      Mie sain uutisia että joko vanhempani maksaa ~500e kuussa enemmän kuin ennen (samasta palvelusta) tai vaihtoehtona hänelle etsitään Attendon paikka. Joka voi sijaita esim Oulussa, Joensuussa....
      Miten tämä voi mennä näin?

    • vbfgrt45

      Huutolaiset laitetaan sinne, kuka halvimmalla hoitaa. Paikkakunnalla ei ole väliä. Näin se utta tätähän. Mutta tätähän se uusi sotelaki meinaa, säästöjä, säästöjä, pienistä puroista se muodostuu.

    • Huonojuttu

      Attendo säästää kaikissa mahdollisissa kuluissa missä vain voi. Ja nyhtää voittoa kaikin mahdollisin keinoin. Hoitajien palkoista, hoitajien määrästä, hankinnoista jne. Hoitajat pesevät pyykit, laittavat ruuat, siivoavat ja näin pystytään ovelasti laskemaan hoitajamitoitukset alimman mahdollisen luvun mukaisiksi, paperilla mitoitus näyttää oikealta, mutta todellisuudessa hoitaja joka mitoituksen mukaan hoitaa vanhuksia, peseekin lattioita ja vessanpyttyjä, pesee pyykkejä ja valmistaa ruokaa. Herätkää nyt hyvät ihmiset ja päättäjät näkemään se mikä on totta. Hoiva on kannattava bisnes, pörssissä menee hyvin ja rahaa tulee.

    • kjhnu67

      Näinhän se menee, makkara/juustosiivut, puolitetaan asukkailla maksatetaan kaikki minkä vain voi. työntekijöillä yritetään teettää kaikki mahdollinen lumitöistä pihatöihin, eli talkkarin työt. Yksityinen kiskoo kaiken hyödyn. Mutta on Addendo parempi kuitenkin kuin jotkut pienet yrittäjät joissa meno on/oli todella karua. Kokemusta on ja asia nähty.

      • Kommari_vinkuu

        mutta juna kulkee siitä huolimatta eteenpäin. "Ei kuulu mulle kun ei ole erikseen työsopimuksessa mainittu"-porukka on taas vauhdissa. Ei ihme että koko maa näkyy olevan tilassa josta ei vähällä nousta vaikka muualla Euroopassa noususuhdanne on täydessä vauhdissa. Sinunlaisillasi on niin paha asennevamma kaikkea kohtaan että sinulle voi vain toivoa kaikinpuolin paskaa elämää.


      • jhgf54

        Junan kuljettajalla pilli vinkuu, kun hävettää että tälläista täällä tapahtuu. Kaikkea pitää työntekijän tehdä, muttei mitään kerkiä kunnolla tehdä.
        Se on tietysti asennevammaa jos yrittää olla hoidettaviensa puolella.


    • KiittiKepu

      Mie en ymmärrä sit että kuntalaiset lähetetään 200km päähän pois omaisten luota, vaikka kunnassakin olisi hoivapaikka tarjolla. Luulin että kilpailutuksen tarkoitus oli pitää hoito omassa kunnassa turvassa isolta pahalta sotelta.

    • 78563412

      Taisi se soutupitäjä säästää sotepäätöksellänsä mutta tässä tapauksessa pakko sanoa että kun paskasta maksaa niin paskan saa.
      Käsittämättömän surkeaa toimintaa, kaikesta paistaa läpi se, että Attendon pitää vetää itselleen voittoja.
      Mielummin menen jatkossa vaivoineni terveystalolle savonlinnaan, säästää kunta minunkin osuuden kun en jää odottelemaan oireiden pahenemista attendon 'lääkäreiden' käsiin.

      • Mattijeejee

        Attendo irtisanoo kohta ison osan hoitajista nii että ei sinne paljon muita jää ku Matti.


    • kalevimartti47

      Ei ole vissiin tieto markkinataloudesta tullut Sulkavalle saakka.
      kannattaa kysyä vaikka Herra Googlelta. Se tietää aika paljon asioita... :)

    • kuseetusttta

      Kylmät tuulet puhaltavat ja vielä kylmemmät kunhan soteratkaisut tulevat. Orpon ja kokoomuksen jankutuksen mukaan, Suomi nousee suosta vain työllä, ja sairaat, vanhukset, maksakoon itse hoitonsa, hyysääminen loppuu nyt. Äänestäjät on näin päättäneet keskustan ja kokoomuksen linja sai äänienemmistön.
      Mutta sitähän ne ei myönnä että palvelut huononesivat, vaan sairaat ei osaa eikä jaksa taistella pyrokratiaa vastaan. Niin säästöjä syntyy, kun heittäät veivin nurkkaan jo kotona.

    • syvältä

      Attendo pistää työväkeä pihalle ja karsii palveluja. Hommat hoituvat pomon mielestä todella nopsaan lähihoitajilta joten muut ammattilaiset saavat etsiä töitä muualta. Attendon valinnan junaillut kunnanjohtaja vaihtoi sopivasti työnantajaa eikä jäänyt keräämään kiitoksia tekeleestään. Useampi valtuutettu kehuskeli sen sijaan paikallislehti Sulkavan sivuilla terveydenhuollon yksityistämistä ja kunnantalouden pelastumista. Kukaan ei hoksannut valitella irtisanomisia ja moni oli oikeasti onnesta kuutioina rohkeasta ja kauaskantoisesta (10 v) päätöksestä.

    • DistrictNurse

      Sulkavan terveyspalvelut on niin syvällä suossa ettei oo tosikaan. Päättäjät, kannattiko?

    • eiksniin

      eipä ole juurikaan muut kehuneet sopimusta kuin kunnanjohtaja ja päättäjät. Pikkuhiljaa alkaa tunkion sisukset selvitä ympäri Suomen. Kuka tietä saivatko päätöksiä junailleeet johtajat osinkoa päättäjien ohjaamisesta "oikeaan suuntaan"?

      • Anonyymi

        Tottakai sai. Varmasti miljoonia nuppia kohti, on nimittäin sen verran rätväkkä paperi


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5887
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3727
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      2008
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1809
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1246
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1229
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      1037
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      980
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      909
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe