KENKÄTÄÄNKÖ KINNULAN RANNAT?

MIKSI.KENKÄTÄ

KINNULAN VALTUUSTON NETTIPÖYTÄKIRJOJA LUKIESSANI HERÄÄ MIELEEN KYSYMYS, MIKSI KUNNAN OMISTUKSESSA OLEVIA RANTA-ALUEITA KENKÄTÄÄN NAURETTAVAN ALHAISEEN HINTAAN? SAARENKYLÄN ALUEEN RANTATONTTIEN HINNOITTELUSSA ON KÄYTETTY AIKAISEMMIN TIETTYJÄ NELIÖHINTOIHIN PERUSTUVIA HINNOITTELUPERIAATTEITA. NYT VALTUUTETUT OVAT HYVÄKSYMÄSSÄ N. 7 HEHTAARIN RANTAALUEIDEN MYYNNIN PARINKYMMENEN TUHANNEN EURON KAUPPAHINTAAN. TÄMÄ ON KUNTALAISIA/ YRITTÄJIÄ ERIARVOISESTI KOHTELEVAA POLITIIKKAA. EDUNSAAJANA OLEVA MATKAILUYRITYS LIENEE SAANUT JO AIKAISEMMISSA TONTTIKAUPOISSA KUNNALTA LAHJAOSUUTENSA KORKOJEN KERA. MIELEENI TULEE JÄLLEEN KERRAN TAPAUS KINNUSBETONI, JOKA KUNTALAISIA TYÖLLISTÄNEENÄ YRITYKSENÄ MAKSOI KAIKKI VELKANSA KUNNALLE KORKOJEN KERA. ARMOA EI TUNNETTU, KAIKKI VELAT VAADITTIIN MAKSUUN. LIENEEKÖHÄN PÄÄTTÄJÄT MIETTINEET MITÄ KUNTA SAA VASTINEEKSI KYSEESSÄOLEVIEN RANTA-ALUEIDEN KENKKÄYKSESTÄ EI TYÖLLISTÄVÄLLE ULKOPAIKKAKUNTALAISELLE PORUKALLE?

33

1326

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1917

      Tämä näyttäs ihan tyypilliseltä sisäpiirin touhulta. Ei tässä kylässä tunneta yhdenvertaisuus lakia milläänlailla. Muholan bisnesmiehet taas asialla.

    • kaikkeakans

      Voikos niitä edes sanoa rantatonteiksi kun saa puolen mäkeä siirtää sivuun että löytyisi tasainen rakennuspaikka??
      Minusta se oli jo suunnitteluvaiheessa täysin susi kun jyrkkiin rinteisiin tai sen jyrkän rinteen päälle pitäisi mökki rakentaa.Eihän siinä se rantaelämä tule mitenkään toimimaan miten se peristeisesti mielletään.

      • oma_etu_ja_suvun_etu

        Joo...niimpäs näkyy olevan kunnanhallituksen esityslistalla tuo n. 7,0 hehtaarin ranta-alueen lahjoitus 23 tonnin hintaan. Tämä on törkeyden huippu jos mikä! Ei muuta kuin itsekukin vaatimaan kunnalta tasapuolista kohtelua ja ostamaan rantoja pilkkahintaan. Lieneeköhän E. Pelkosella sormet pelissä? Miksi tämmöisiä mafiamiehiä valtuustoon äänestetään? Kyllä olisi Urpilaisella töitä.


      • tietonen

        Joku voi vielä muistaa yhden kaupan jossa Upilainen junaili yhdelle demarivaltuutetulle metsäpalstan hyvällä puustolla ja kaupantekijäksi vielä rahaa ,sitä en muista paljonko.Kunta sai pienen rämeikön ohikulkutien varrelta,johon ei ikinä mitään voi rakentaa.Kuntalaiset olivat ällikällä lyötyjä ja ihmetystä herätti sillon,että miten se kauppa ylleensäkään meni läpi.Näitä juttuja riittää,aletaanko keskustelemaa.


    • sulle.mulle.sulle.mulle

      Keput jakaa välineen ilmatteeksi ja täysin holtittomasti kunnan maaomaisuuttaa jota nykyinen kuntaisä poissaolevan tavoin sivusta seuraa. Peuhan hankki kunnalle maita, eikä kunnan omaisuutta lahjoitettu keinottelijoille.

      • kähmintää

        Höpö, höpö...Ei tää Peuhalla kummene! Samanmoista kähmintää.


      • ipru
        kähmintää kirjoitti:

        Höpö, höpö...Ei tää Peuhalla kummene! Samanmoista kähmintää.

        se olikin aikamoista touhua.Keräsi sisäpiirin itselleen ja näyttää pyörittävän niitä vieläkin.On muka kiinnostunut vanhaikodin tilanteesta ja työntekiöistä,ja siitä hyvästä on saannut sieltä uskolliset alamaiset. Koulupuoli on ollut sillä aina hampaankolossa,luulisi ymmärtävän koululaitosta,kun on itekkin kouluttautunut insinööriksi.Matkusti pienen kunnan varoilla,kuin ulkoministeri konsanaan.


      • sanastamiestäkirvespohja
        ipru kirjoitti:

        se olikin aikamoista touhua.Keräsi sisäpiirin itselleen ja näyttää pyörittävän niitä vieläkin.On muka kiinnostunut vanhaikodin tilanteesta ja työntekiöistä,ja siitä hyvästä on saannut sieltä uskolliset alamaiset. Koulupuoli on ollut sillä aina hampaankolossa,luulisi ymmärtävän koululaitosta,kun on itekkin kouluttautunut insinööriksi.Matkusti pienen kunnan varoilla,kuin ulkoministeri konsanaan.

        Tunnistan kirjoittajan, jolla on maatalouskoulu takana. Peuha sensijaan on on kouluja käynyt mies ja pätenyt myös, niin teollisuudessa ja työllistmis ammateissa, joten missä itse olet pätenyt kuin ympyrän takana. Astu esiin ja kehitä kuntaa äläkä piipitä nukkuneiden puolueessa.


      • Ipru
        sanastamiestäkirvespohja kirjoitti:

        Tunnistan kirjoittajan, jolla on maatalouskoulu takana. Peuha sensijaan on on kouluja käynyt mies ja pätenyt myös, niin teollisuudessa ja työllistmis ammateissa, joten missä itse olet pätenyt kuin ympyrän takana. Astu esiin ja kehitä kuntaa äläkä piipitä nukkuneiden puolueessa.

        Luulo ei ole tiedon väärti. Olen kyllä käynyt vähän muita kouluja kuin maatalouskouluja.


    • nukkuvien_puoluelainen

      Jätkä aloittaa taas työt että saa kalliilla velekarahalla hankitun mökkitontin maksettua. Pikku läntti maksoi yli 40 tuhatta euroa. Ei annettu kunnasta minulle alennusta eurookaan. Tasapuolista ei oo kohtelu kaikkia kuntalaisia kohtaan.

      • elä-sie-hättäile

        Eikait tämä vielä oo ollu valtuustossa? Peuha korjaa kepulien sulle-mulle jakoa!


    • missä.oikeudenmukaisuus

      Peuhan olis pitäny aikaisemmin kertoa nuo Kotsarissa esille nostamansa periaatteet, joita aikoo valtuustossa ajaa. Olis jätkäkin tienny äänestää. Peuhan tulisi puuttua kepulaisten sulle-mulle-lehmäkauppoihin valtuustossa ensi työkseen. Härskintä on tuo Saarenkylällä ennen vaaleja tapahtunut kunnan omistamien maa-alueiden kenkkäys. Kyllä elinkeinoja pitää kehittää, mutta tasapuolisesti ja oikeudenmukaisesti, ilman lehmäkauppoja ja kähmintää. Jätkä on työllä ja hiellä euronsa tienaten joutunu maksamaan oikean hinnan. Eräs tuttavani maksoi yli 50 tuhatta euroa pienestä rantatontistaan. Pahanen, lieneekö edes todellista puustonarvoa vastannut tuo kepun lehmäkauppahintaesitys, jolla kenkätään metsäisiä kunnan rantoja, Törkeää sulle-mulle toihua! Ja mikä kepun armakdus on tuo kuulemani mukaan hutiloiden tehty terveyskeskusremontti?

    • ällistynyt

      Niin, tässähän nyt ei tiedetä mihin tarkoitukseen alue tulee. Ei ainakaan kerrota. Rakennusoikeutta ei näyttäisi olevan. Alueen vuokraaminen yrittäjälle olisi huomattavasti järkevämpi. Jos 7ha myydään tuohon hintaan ja jälkeenpäin jollain ihmeellä hommataan rakennusoikeutta, niin kyllä menee tonttien/mökkien hnnoittelulta pohja pois lähialueelta.

    • tasapuolista-kohteluako

      Joku tais jo sannookki että Keput jakkaa välissää kunnan ommaisuutta,,,

      • se.on.demokratiaa

        Eikös ne kepulaiset oo vallankahvassa oikeutettuja peättämään mitä ja miten jaetaan. Kansa on sanansa sanonnu ja pulinat pois!


      • jussin.poika
        se.on.demokratiaa kirjoitti:

        Eikös ne kepulaiset oo vallankahvassa oikeutettuja peättämään mitä ja miten jaetaan. Kansa on sanansa sanonnu ja pulinat pois!

        Ei mene noin. Ei


    • Halpaa

      Myydään metsämaana, toisessa palasessa tulee kylkiäisena yli 200m rantaviivaa..

      • röyhkeitä.kepuja

        Eihän tuossa kunnanhallituksen myyntihinnassa oo ku pahanen puuston arvo. Möisköhän keput muillekin kunnan mehtiä/rantoja tuohon hintaan? Tämän nyt sitten tulisi olemaan ikäänkuin ns, ennakkotapaus. Kaikilla kuntalaisilla pitäis olla samanlaiset oikeudet. Tuntus aika oudolta jos kuntalaiset saatettaisiin eriarvoiseen asemaan keskenään.


    • lienee_sijoitusongelmia

      Kunnalta loppui rahantarve kertaheitolla maakauppojen aiheuttaman rahasateen jälkeen. Tällätavoin se kunnan talous saatetaan kuntoon.

    • näinköhän.käy

      En tiijä lienöökö totta vaiko jonkun "veäräleuan heitto" kun kuulin kylä raitilla että demarit ois loikkoamassa Halla-ahon leiriin???

    • sössööööö

      Halloota.Mitä tuota ennää haukkoo henkeä mokomasta.Olisitto jättäneet ostotarjouksia.Sitten kun joku ostaa,sitten itketään,kun tuo ja tuo sai niin halavalla.Jos kunnalla on jottain maita tai rakennukia vielä myymättä,ottakea seleville ja sitten ei muuta kun tarjouksia pöytään.

      • aw5edr4

        Kaikki ei kehtoo olla niin röyhkeitä.onneks on Peuha vartioimassa kaalimaata


      • tehkeä.alotteita

        Eihän se Peuha näytä soavan mittää aikaseks... Kyllä demarit lupas kylällä vaalien alla kun sinne olivat kokkontunna kuinka sitä pannaan tuulemaa. Missä ne luppaukset on? Mänköhän eän hukkaan??? Noo, täytyy kahtoa. Palme ois ollunna järkevä mies mutta ku ei voa ihmiset hoksanna eänesteä.


    • kusettiko.kepu.taas

      Mikä tuo terveyskeskus päätös oikein on tuolla kunnanhallituksen kokouspöytäkirjassa?? Tutkija toteaa että rakennusta ei ole rakennettu hyvän rakennustavan mukaisesti (vrt. kh pöytäkirja). Eikö rakentaja firman kuuluis korjata terveyskeskus rakennus niin että se vastaisi hyvää rakennustapaa? Jos työntekijät oireilee niin ainakin maallikosta tuntuu että siellä on rakennettu jotain pahasti pieleen. Ulukoa päin katsellessa itsekkin huomasin että terveyskeskuksen ulukoseinien tiilimuurauksen alaosasta puuttuu tuuletusaukot joitten tärkeyttä ainakin meillä teroitettiin kun taloamme rakennettiin.

      Tulee mieleen ajatus että lieneekö tutkija maksettu mies kun lukee pöytäkirjan raporttia? Kyllä tuo mies on niin pahasti urakoitsijaan päin kallellaan kuin olla ja voi!

      Kepulaiset senkuin ajavat taas röyhkeästi omia ja serkkujensa etuja kunnan kustannuksella sen huomaa sokea Tuomaskin ees vähän asioita seuratessaan. Voi hyvä tavaton että annetaan kuntaa ns. kusettaa taas jälleen kerran. Joku jo mainitsikin asioista keskustellessamme että ihmeellinen rakennuskonsultti ku on ottanut nuin voimakkaasti kantaa oikeuvellisiin kysymyksiin terveyskeskuksen rakentamiseen liittyvissä vastuukysymyksissä.

    • SeEhdotonOn

      Juha takaisin johtoon!

      • perseelleen.männöö

        Mitä se sillä kummenee jos Juha laitettaisiin takaisin johtoon...ei yhtäkäs mitään. Juha näyttää samaistuvan hallituksessa kepulaisiin! Omia etujaan hänkin ajaa ja siinä tärkein.


    • sipilänjussi

      Mitä ihmettä on kenkkääminen?

    • Serkkunimun

      Ja salonpää siellä tarkastelee lautakunnasta,ettei vaan uskonveljeä kiusata.

    • työnorjatsorronyössä

      Ei näytä Peuha saavan Kinnulan asioita yhtään kiiltävämpään kuntoon. Tais olla hänelle, kuten monelle Kinnulan eläkevaarille kokouspalkkiot ja oma etu päällimäinen luottamusmieheksi pääsyn tavoite.

    • lkjh

      Taisi mennä jäihin tämä kauppa. Ostajalla käynnissä jo muut kuviot..

      • keskikesälläkö

        Eikait mikään kauppa ole jäihin menny?


      • millaisia-mökkejä

        Nettiä selatessani huomasin et Kinnulan Saarensalmella näyttäisi olevan mökkejä myytävänä... Käsittääkseni jossain siellä sillan lähellä?


      • kysy-joltain

        Olisko tämä se matkailuvirma jossa on useita mökkejä vuokralla,,,näin luulisin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1595
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      16
      1429
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1337
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1325
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      34
      1266
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1208
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1104
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe