Erityisherkkä ja uudet suhteet

Erityisherkkä

Olen erityisherkkä ihminen. Nyt luin pitkästä aikaa erityisherkkyydestä, kun tämä tuli silmiini https://hidastaelamaa.fi/2016/06/tulla-aidosti-nahdyksi-ihmissuhteissasi/
ja kas kummaa, täältä se vastaus tuli, miksi en onnistu suhteissani.

Ystäväni on sanonut minulle jo vuosia, että voisitko raapaista otsastasi tarran "minä autan sinua kaikilla mahdollisilla tavoilla elämässäsi". Törmään miessuhteissani jatkuvasti ihmisiin, joilla jokin elämänosa-alue on jollain tavalla hukassa. Minä ymmärtäväisenä, empaattisena ihmisenä olen tuki ja turva kaikessa mahdollisessa.

Nyt se on yksinkertaisesti loppu! Nyt alkaa uudet tuulet puhaltamaan tämän naisen parisuhderintamalla. Ei kiitos enään miehille, joilla ei elämä itsensä kanssa onnistu.

26

1861

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jataassen

      Yksi naissielu vailla pelastusta kaiken maailman hömppäsivujen puolivillaisuuksien tukemana kadottamassa omaa itseään ja lankeamassa kaikenmaailman viirupäiseen hömppäpömppään.
      Kyllä siellä pieni totuuden siemen on, mutta kun nuo jutut on niin ylimalkaisia että oireet sopii yli 90% väestöstä!

      Jos sinä tuon sivuston mukaan itsesi todennut erityisherkäksi, niin 99,99% varmuudella voin todeta ettet ole! Jos sinut on jo joku psykologi todennut erityisherkäksi niin varmaan olisit jo jossain terapiassa asian takia että saisit itsellesi ymmärrystä erityisherkkyyteen! Etkä enää lueskelisi asiasta joltain huuhaa bolgi-sivuilta! Kyllä noita lukea voi , mutta pitää muistaa että samanlaista viihdettä kuin horoskoopitkin.

      Ja sitten tuo loppu kommentointi kun olet itse ollut epäkelpoinen suhteeseen, jopa omastamielestäsi, kun olet itsesi erityisherkäksi noteerannut. Eikö hälytyskellot soi! Sinun piäisi tehdä itsesi sinuiksi itsesi kanssa! Nyt vierität syyn toiselle osapuolelle, ja vielä etukäteen! Hyvin on feminismi-aivopesu onnistunut!

      • Anonyymi

        Eihän sitä kukaan omaa erityisherkkyyttään löydä nettisivustolta; jos on syntynyt erityisherkäksi, se on alitajuisesti aistinut itsestään jo pienestä asti.


    • Kaikissaon

      Jotakin vikaa. Otat kenen tahansa miehen vaan.

    • Seonmyösvahvuus

      Älä välitä edellisistä. Ei siinä ole mitään pahaa jos on suhteessa auttanut toista. Olen itsekin erityisherkkä ja olin itse juuri samanlaisessa suhteessa. Huomasin lopultakin että miten paljon oli pielessä, ja tempaisin itseni irti. Onneksi välillämme ei tapahtunut koskaan mitään seksuaalisesti, kunhan vaan autoin ja autoin. Olihan hänestäkin minulle jotain iloa ja seuraa vaikka ei ollutkaan se oikea.

      Tärkeää olisi myös rakkaus ja tunne minkä ympärille voi rakentaa suhteen. Herkkänä ihmisenä on helpompi kokea onko se aitoa ja itselleni ainakin on tärkeää että ilmaisee rehellisesti myös omat tunteensa vaikkakin kierrellysti. Niinkuin meillä usein on tapana.

      • jataassen

        Ei ole pahaa ei että on toista auttanut , päinvastoin se on hienoa että löytyy sellaisia lämpimiä ihmisiä.

        Minua vain ärsyttää nuo hömppösivut jotka opettavat jatkuvalla aivopesullaan, että vika on toisessa ja tässäkin tapauksessa alottaja on jo asennoitunut valmiiksi että seuraava suhde on selainen että toinen osapuoli on syyllinen ja kärsikööt.
        Eli silloin on tuo aivopesu onnistunut!

        Ottakoot ensin itsensä sinuiksi että mihin on valmis eikä moisella uhoamisella saata itseään ihan enempi riekaleiksi ja asennoitumis kieroutuneeksi. Ja muualta se tieto kuin netin blogeista tai hömppölehtien sivuilta. Tai varsinkaan täältä keskustelupalstojen sohvafilosofi/psykooteilta.


      • Seonmyösvahvuus
        jataassen kirjoitti:

        Ei ole pahaa ei että on toista auttanut , päinvastoin se on hienoa että löytyy sellaisia lämpimiä ihmisiä.

        Minua vain ärsyttää nuo hömppösivut jotka opettavat jatkuvalla aivopesullaan, että vika on toisessa ja tässäkin tapauksessa alottaja on jo asennoitunut valmiiksi että seuraava suhde on selainen että toinen osapuoli on syyllinen ja kärsikööt.
        Eli silloin on tuo aivopesu onnistunut!

        Ottakoot ensin itsensä sinuiksi että mihin on valmis eikä moisella uhoamisella saata itseään ihan enempi riekaleiksi ja asennoitumis kieroutuneeksi. Ja muualta se tieto kuin netin blogeista tai hömppölehtien sivuilta. Tai varsinkaan täältä keskustelupalstojen sohvafilosofi/psykooteilta.

        Ei se vika voi tietenkään toisessa olla. Kerran tapasin miehen, joka sanoi minulle suoraan, että hän ei halua käyttää minua hyväksi, kun olin vieläpä itse tarjonnut apuani hänelle. Jos ihminen itse haluaa auttaa toista, niin silloin se ei ole toisen syy. Mutta jos suhteessa on oikea rakkaus, minkä ympärille kaikki muu rakentuu, ja molemmat auttaa tasapuolisesti, niin so what?
        Itse olen kehittynyt ajan kanssa aika kriittiseksi kaikenlaisen tiedon vastaanottamisessa. Tutkin yleensä kaikki lähteet, mihin ne perustuvat, ja olen rankannut todella raaálla kädellä elämästäni pois mm. suuren määrän lahkoja ja seurakuntia, jotka eivät vastaa esim. käsitystäni oikeasta opista, mitä olen valmis vastaanottamaan. On myös paljon huuhaata, meditointia, astrologiaa yms. harhaa, ja monien suuntausten taustalla voi vaikuttaa juuri jokin tällainen ns. väärä oppi, mikä voi pahimmassa tapauksessa sotkea herkän ihmisen koko elämän ja mielentilan. Olen paljon saanut hakata päätäni seinään ja kantapään kautta monet asiat oppinut.


    • Kakkosenjonkatiedän

      Upeaa kun näitä "auttajia löytyy. Eli onko ukon kakkonen sen takia kuvioissa mukana edelleen koska haluaa " auttaa aviotamme paremmaksi kun ukko ei halunnutkaan erota? Onkohan tuokin kakkonen erityisherkkä? No hyvä selitys kyllä tälle. Ukko toki kieltää yhteyden pitämisen ym. Mutta tiedon saan muualta mitä viestittelevät. Onkohan nuo " erityisherkät ihmiset toisistaan riippuvaisia.

      • yrittäisitenemmän

        Itse olen oikeastaan vähän samankaltaisessa tilanteessa. Ja olen siis myös erityisherkkä. Olemme miehen kanssa irrottautuneet toistamme fyysisesti jo pari kuukautta sitten, vaikka avioeron harkinta-aika on vielä vireillä. Välit kuitenkin ystävälliset. Miehellä useita pinnallisia naistuttavia, en tiedä, onko vakavempaa suhdetta vielä saanut, siihen asiaan hänelle olen kuitenkin luvannut täydet vapaudet, koska olen kokenut, että meidän juttu on ohi. Asumme eri osoitteissa.

        Ongelma on vain siinä, että nämä miehen naistuttavat ( en tiedä onko niitä monta vai onko yksi tai kaksi vakavempaa, kun mieheni puheisiin ei ole luottamista) tuntuu olevan juuri sen verran nk. "taivaanrannan maalareita", että he eivät oikein osaa ottaa sitä nk. vaimon tai emännän roolia tämän miehen elämässä. Ovat joko liian nuoria, (25 vuotta nuorempi) ja kokemattomia tai sitten vaan muuten avuttomia ja saamattomia.

        Mies olisi joutunut heitteille jo kerralla, jos minä en olisi potkinut häntä eteenpäin elämässä. Olen siis joutunut pakostakin vastuullisena henkilönä huolehtimaan hänen perusasioistaan, ja samalla olen opettanut hänelle elämässä selviämistä yhteisillä tapaamisilla. Olen jatkuvasti toivonut, että, voi että kun joku niistä naisista voisi ottaa vastuun omasta roolistaan paremmin. Tuntuu, että eivät osaa tehdä mitään muuta kuin esitellä vartaloitaan ja rintojaan ja kikatella. Ja minun pitäisi sitten melkein olla heidän molempien äitinä.

        En tiedä, osaako nainenkaan hoitaa asioitaan. Olen niin monenlaista hutilusta nähnyt. Yhdelläkin oli jäänyt vahingossa housun vetoketjut auki wc:n jälkeen ja vetää villapuseronkin nurinpäin päälle. Ja kun tämän miehen asioissa täytyy ymmärtää vähän muutakin kun tavalliset rutiinit. Jos mieheni saisi vähän kovemmanluontoisen naisen, niin monet hänen asioistaan napsahtaisivat järjestykseen hetkessä. Mutta kun monet ihmiset ovat huomanneet, että minäkin olen vielä tällainen heikko, etten osaa pitää puoliani, ja sitten jotkut tyypit vain pyörittelevät samoja asioita vuodesta ja kuukaudesta toiseen. Ovat käyttäneet hyväksi heikkouttani.

        Esim. oli juuri yksikin varmasti ihan mukava ja ystävällinen naistuttava hänellä, joka opiskeli kampaajaksi. Mieheni hiuskuontalo oli kamalan näköinen, ja olin jo pitkään käskenyt menemään häntä kampaajalle, että saisi itsensä siistimmän näköiseksi työhaastatteluun mennessä. No, en tiedä sitten yrittikö nainen leikkiä hankalaa, vai eikö hän sitten kuitenkaan halunnut leikata mieheni hiuksia, vaikka oli sitä jo pitkään lupaillut, asia vaan roikkui viikosta toiseen, ja lopulta minulla meni hermot, ja vein tämän miehen itse oppilaskampaajalle, ja asia tuli samantien kuntoon.

        Mutta ei siinä ole mitään pahaa, jos miestä auttaa, ja tärkeää suhteessa on se että sen tekee rakkaudesta, ei velvollisuudesta. Vaikka kyllä minun mielestäni on tärkeää, että me ihmiset voidaan tehdä hyviä tekoja toisillemme, ei siinä vällttämättä tarvitse olla kysymys hyväksikäytöstä. Olen ainakin itse huomannut, että olen saanut takaisin kaikki uhraukseni siunauksina, yleensä kaksinkertaisesti.

        Mutta sen vuoksi, koska suhteemme on purkautunut, olisi mukava, jos se uusi nainen, jos sellainen on olemassa, ottaisi tosiaan sen vaimon roolin ja vastuun sitten muutenkin kuin vain hetkuttelemalla itseään. Ja kun haluaisin itsekin vapautua pikkuhiljaa, ja päästä siihen yhteyteen, mihin sydämeni on minua kutsunut. Mutta en jätä ketään heitteille. Huollan häntä niin kauan, kunnes huomaan, että hän selviää joko itse tai sitten hänen uusi vaimonsa selviää asioista hänen kanssaan.


    • väri.ihminen

      Olen kanssa erityisherkkä. Kannattaa olla tarkkana sen suhteen, millaista miestä alkaa hyysäämään. Osa voi olla harmittomia pikkurenttuja mut sit on myös sellasia, jotka "saalistaa" meidän kaltaisia ihmisiä. Ne näkee sen empaattisuuden ja tietynlaisen haurauden ja tekeytyy mukaviksi tyypeiksi, sitten käyttää häikäilemättä käyttää hyväkseen. Etenkin alamaailmassa ja olosuhteissa, joissa eri kulttuurit sekoittuvat, me ollaan ikäänkuin vapaata riistaa.
      Seuransa kannattaa valita tarkkaan. Monia kaltaisiamme ihmisiä on huijattu, houkuteltu erilaisiin hämärä kuvioihin mukaan, viety rahat tai vaikka seksuaalisesti riistetty, jopa murhattu. Tää maailma on siinä mielessä hyvin kylmä ja raadollinen.
      Itselle on käynyt joitakin ihan kauheitakin juttuja nuorempana, mutta enemmän ne on sellasia läheltä piti-tilanteita olleet.

      On vaan pysyttävä tietosena tästä ja sitten toisaalta osattava valita sellanen mies joka on hyvä tyyppi. Ei tietenkään täydellinen tartte olla mut sellanen joka pystyy vastaamaan itsestään.

      Myös erilaiset ideologiat ja niiden kannattajat pyrkivät vetoamaan tunteisiin saadakseen meidät herkät vedettyä mukaan kaikenlaiseen sekopäiseen toimintaan. Tän takia en oo ite näihin ns. suvaitsevaisiin piireihin tai niihin isänmaalliskiihkoihin porukoihin esimerkiksi lähtenyt, vaan kierrän sellaset kaukaa. Ne koittaa saada sut kuvattua vaikka videolle heidän kanssa ja päädyt pian nettiin yms. Sama juttu nöiden lahkojen esim. Jehovan todistajat kanssa. Siinä ei tiiä mistä lopulta löytää itsensä.

      Sun kannattaa hei lukee sellanen kirja ku Sylvi-Sanni Manninen: Lutolintu, erilainen. Yliherkkä väri-ihminen on siinä käsite joka tarkottaa samaa kuin tämä erityisherkkyys. Tämä Manninen on tutkinut meidän kaltaisia ihmisiä ja kuvaa meitä todella tarkasti. Se kirja sisältää paljon tärkeitä pointteja et miten tällainen ihminen voi sairastua vääränlaisessa seurassa. Olisi tärkeää päivittäin lukea toisten erityisherkkien kirjoituksia ja olla tekemisissä toisten erityisherkkien kanssa. Sit olisi vältettävä ns. muoto-ihmisiä, joilta ikäänku puuttuu se ylimääränen palanen joka meillä väri-ihmisillä on. Ne muotoihmiset on nimittäin väri ihmisten vastakohta ja heidän läsnäolo vie voimia. Silleen tän kans selviää.

      • mennääneteenpäin

        Kiitos kirja vinkistä. Itseä tämä aihe kiinnostaa.


      • väri.ihmine

        Hei muuten tuossa on kirjoitusvirhe! Kirjoitin vahingossa yhden kirjaimen väärin, sen kirjan nimi on siis Outolintu, erilainen. Kiva että kiinnostuit kirjasta. Se on kyllä todella mielenkiintoinen ja lukemisen arvoinen. Jos olet herkkä ihminen, saat kirjasta luultavasti paljon.


      • Seonmyösvahvuus

        Niinkuin jo aiemmin totesin, ei toisen auttamisessa ole mitään vikaa. Antaessaan myös saa. Tärkeää on tietenkin myös se että osaa vetää jonkin rajan siihen, että kuinka paljon on valmis auttamaan. Esim. mielestäni toisen seksuaalinen tyydyttäminen ei ole enää auttamista vaan hyväksikäyttöä, mikäli suhde ei perustu rakkauteen.


      • Seonmyösvahvuus

        Herkkä vaistotoiminta on yksi keino suojautua vaaratilanteissa. Muistan vielä kun olin kerran nuorena aurinkolomalla ja jokin kehotti minua menemään parvekkeelle yöllä. Ja kas kummaa, siellä olikin mies alushousut jalassa parhaillaan ylittämässä naapurin parvekkeen kaidetta. Samanaikaisesti kolme muuta oli hotelli huoneen oven takana. Herkän vaistoni ansiosta sain tilanteen haltuun viime hetkellä. Läimäytin parvekkeen oven kiinni kerralla niin että tunkeilija säikähti ja putosi. Samantien soitin portieerin apuun. Loppuyö meni vessassa lukkojen takana.

        En kuitenkaan halua syyttää miehiä, koska olin jo päivällä sanonut heille monta kertaa rumasti ja loukkaavasti hotellin uima altaalla. Olisin voinut käyttäytyä ystävällisesti ja välttää näin kyseisen hyökkäyksen.


      • Seonmyösvahvuus

        En tiedä, että onko sitten oikein vaatia, että toinen osapuoli hallitsee täysin oman elämäntilanteensa jos itsekin on horjuva ja hauras. Jos kerran itse odottaa että toinen hyväksyy itsensä kaikkine virheine ja puutteineen niin silloin täytyy olla myös valmis hyväksymään toisen ihmisen vajavaisuudet. Pari voi myös tukea toisiaan., ja kasvaa henkisesti yhdessä. En tiedä miksi pitäisi olla henkisesti niin täydellinen ennen kuin voi aloittaa suhdetta. Vai haluaako jokin kolmas tunkea väliiin omalla tärkeydellään muka kasvattamaan ihmisiä henkisesti. Tällaisiakin tärkeilijöitä olen tavannut. On kaikenmaailman sielunhoitajia ja terapeutteja tyrkyttämässä maksullisia palveluksiaan.


    • JotainMuitaOngelmia

      Tuo ei välttämättä suinkaan johdu erityisherkkyydestä. Herkkä ihminen ei anna itseään kohdella miten huvittaa vaikka kuinka olisi empaattinen.
      Kuulostaa siltä että sinulla on jotain muuta ongelmaa parisuhteiden kanssa. Läheisriippuvuuteen taisi liittyä jotain tuollaista ellen muista väärin.

      • Erityisherkkä

        En anna itseäni kohdella miten vaan, juuri siksi näitä "yrityksiä" onkin ollut, kun olen huomannut, että nyt yritetään viedä naista kuin pässiä narussa. Minua ei viedä, onneksi.

        Onneksi itselläni alkaa hälytyskellot soida ja repäisen itseni suhteesta, joka ottaa enemmän kuin antaa.


      • kämmenn

        Niin mutta tavallaan miten olet päätynyt siihen suhteeseen alunperin? Joskus voi terve itsekritiikki olla paikallaan. Jos syytät vain muita, et kehity ihmisenä.
        Luin kerran kirjan nimeltä naiset jotka kulkee susien kanssa. Siinä oli teesinä että pelko lamauttaa ja saa meidät toimimaan vastoin omaa parastamme. Intuitio kuitenkin pelastaa meidät peloista ohjautumiselta.
        Kun pystyt kuuntelemaan itseäsi, voit toimia niin että tunnistat tollaset miehet ajoissa ennen kuin aloitat suhteen.


      • JotainMuitaOngelmia
        Erityisherkkä kirjoitti:

        En anna itseäni kohdella miten vaan, juuri siksi näitä "yrityksiä" onkin ollut, kun olen huomannut, että nyt yritetään viedä naista kuin pässiä narussa. Minua ei viedä, onneksi.

        Onneksi itselläni alkaa hälytyskellot soida ja repäisen itseni suhteesta, joka ottaa enemmän kuin antaa.

        Mutta entäs tuo että etsit jotain pelastettavaa miestä ja kiinnostut sellaisesta? Johtuu varmaan jostain ihan muusta kuin herkkyydestä.
        Niin kauan sinä ihastut tuollaisiin mieheen kunnes löydät taustalla olevan syyn ja ratkaiset sen.


    • erityisherkkä

      ei kai tuollainen läheisriippuvaisen seko käyttäytyminen, yliempaattinen ripustautuminen ole mitään erityisherkkyyttä!!!

      erityisherkkyys on sitä, kun tuntee kaikki tunteet voimakkaasti, tai sitä kun kosketusaisti on erittäin sensitiivinen, ja kun voi saada yliannostuksen tavallisesta läheisyydestä.

      erityisherkkyys ei ole ujoutta, ei läheisriippuvuutta eikä ylireagoimista vaan erityisherkkyyttä.

    • Itsekinsitäsamaa

      Useimmat nössykkä miehet ottelevat yhteyttä, mutta rohkeat jäävät vain katsomaan. Nössykät näkevät, että juuri tämä herkkyyteni olisi heille se ponnistuslauta itsevarmuuteen. He haluavat käyttää minua hyödyksi siinä suhteessa. Itse en saa heiltä mitään. Itse olen rakentanut kovan kuoren herkkyyteni takia, mutta sisältä olen hyvin herkkä. Sen takia he haluavat minut, koska näytän olevani sekä itsevarma ja herkkä vaikka oikeasti olen vain hyvin herkkä. Tunteet tuovat minulle sekä sisäisen helvettini että sen kauneimman näkymän päällä maan.

      • oikeastiherkkä

        Herkkä ei rakenna mitään kovia kuoria. Tuo on täyttä höpöä. Kaikki henkisesti kovat ihmiset pitävät itseään "sisältä" hyvin herkkinä. Adolf Hitlerkin totesi näin. Oikeasti sellaiset ovat vain kovia, mutta eivät uskalla tunnustaa sitä itselleen.


      • Itsekinsitäsamaa
        oikeastiherkkä kirjoitti:

        Herkkä ei rakenna mitään kovia kuoria. Tuo on täyttä höpöä. Kaikki henkisesti kovat ihmiset pitävät itseään "sisältä" hyvin herkkinä. Adolf Hitlerkin totesi näin. Oikeasti sellaiset ovat vain kovia, mutta eivät uskalla tunnustaa sitä itselleen.

        Maailma on julma. Herkkään sattuu, jos ei suojele itseään. Niin minä teen, kova kuoreni on itseni suojelua. Minua on helppo satuttaa, minun on helppo tuntea ja kokea. Useimmat satuttajat ja siitä hyötyjät etsivät juuri herkkiä haaviinsa. Itse olen törmännyt heihin ja käynyt paljon läpi satuttamisesta, hyvin paljon vaikka asia ei ollutkaan niin suuri. Kaikki äänenpainot, ilmeet, eleet otan vakavasti. Tunnistan uhkan ja vetäydyn heti kuoreeni. Minun tulee saada luottaa ja rakastaa läheisiäni, vain silloin voin olla oma itseni.


    • yksinonnellisin

      Olen itsekin eritysherkkä ja siksi en halua suhdetta kenenkään kanssa. Minulle riittää omat lapset ja työ. Kaiken muun ajan tarvitsen itselleni, hiljaisuudelle ja yksin olemiselle omine ajatuksineni. Olen saanut varmuuden tähän viime vuosien aikana siitä, että vaikka olen ollut ihastunut niin minulla ei ole mitään tarvetta saada suhdetta. Minulla ei vaan tunnu olevan yhtään jaksamista ylimääräiseen vuorovaikutukseen. Ärsyynnyn ja väsyn pelkästä ajatuksesta. Yksin oleminen on se minkä tiedän vaistomaisesti olevan minulle ainoa oikea tapa elää.

    • sj123

      "Nyt alkaa uudet tuulet puhaltamaan tämän naisen parisuhderintamalla. Ei kiitos enään miehille, joilla ei elämä itsensä kanssa onnistu"

      Kyllä niitä hyviä ja sopivia miehiäkin löytyy, siinä voi olla avuksi erilaiset treffipalvelut: http://bit.ly/deittiseuraa , joissa voi tehdä varsin tarkat kriteerit. Profiilissa kannattaa tuoda esille riittävän tarkasti, millaista miestä hakee, millainen mies olisi kanssasi yhteensopiva.

    • Loistavaa!!! itse en luultavasti suostuisi enää 53sena muuttamaan naisen asuntoon, pitää olla omat pesät..tai tarpeeksi iso talo!!
      Miksi naiset aina rakastuvat renttuihin? Niinpä, ette te kaikki ole erityisherkkiä, teidän hoivavietti vain antaa virheellisen tulkinnan - Jos tarpeeksi rakastan niin hän muuttuu. Ei muutu ellei halua. ja jos ei tiedä toisen odotuksista, vielä vähemmän. Asioista puhuminen on kaiken a ja o. Ei olla kummatkaan ajatustenlukijoita vaikka toisen eleitä ja fiiliksiä pystyykin skannaileen.

    • Anonyymi

      Olen vissiin erityisherkkä myös (mies).
      Minua ei haittaa naisen haavoittuvuus, olenhan itsekin siipeeni saanut.
      Pääasia, että vastapuoli on aito ja rehellinen.
      Rehellisyys on avain muutokseen. Rehellinen itselle, rehellinen toiselle.
      Oman vajavaisuuden tunnustaminen ja myöntäminen mahdollistaa muutoksen.

      Siitä sopii lähteä liikeelle.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      370
      4599
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      85
      1865
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1610
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      214
      1403
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1400
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1371
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1357
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe