Leikkaukset Kouvolasta Kotkaan alkavat

Hattiwatti2

http://www.kymensanomat.fi/Online/2017/04/02/Leikkaukset Kouvolasta Kotkaan alkavat siirtyä kesästä alkaen/2017322086089/4

Leikkaukset Kouvolasta Kotkaan alkavat siirtyä kesästä alkaen

Muistakaahan sitten, että tämä on äänestäjien ja puolueiden haluama juttu! Muuten näin ei kävisi.

5

136

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hattiwatti2

      Kouvolalaisten leikkaukset siirtyvät asteittain Kymenlaakson keskussairaalaan Kotkaan kesästä alkaen. Pohjois-Kymen sairaalassa Poksissa leikkuastoiminta loppuu vuoden loppuun mennessä.

      Keskussairaala hoitaa jo ensi kesän viikonloppuina kouvolalaisten potilaiden päivystysleikkaukset.

      — Sovimme kesästä varmasti vielä lisää Poksin kanssa. Kaikille potilaille täytyy järjestyä paikka, ja ensihoidon pitää tietää, minne potilaat kuljetetaan, sanoo Carean johtajaylilääkäri Ari Ronkainen.


      Tätä puolueita äänestäneet ovat halunneet!

    • KouvolassaHuonoHoito

      No onko ihme. Itsekin tulin siihen lopputulokseen, että on parempi siirtää kaikki vähääkään vakavampi toiminta Kotkaan, kun Kouvolassa toiminta on tätä: http://mvlehti.net/2017/04/03/aiti-valittaako-kukaan-enaa/ Itsekin olen tuon venäläisnaisen vastaanotolla saanut ihan samanlaista kohtelua.

      Jo ennen koko keskustelua toiminnan siirtämisestä Kotkaan olin vastaavassa tilanteessa. Lapseni vakavasti sairas, yöllä päivystykseen, vastaan tulee hoitaja joka haukkuu vanhemmat paniikkihäiriöiseksi ja käännyttää ovelta. Seuraavana päivänä yksityisen kautta jatkohoitoon.

      Ongelma on myös, että Kouvolan terkkula jättää potilaita säästön takia tai välinpitämättömyyttään hoitamatta ja kehottaa menemään POKSiin terveyskeskustasoisten vaivojensa kanssa.

      Eli ihan itse on hoitohenkilökunta omalla käyttäytymisellään tilannut siirron Kotkaan. Jos ei kaikki hoitajat ja lääkärit, niin osa. Katsokaa työtovereidenne käyttäytymistä. On turha itkeä palkan pienuutta, kun hoidon taso on sitä luokkaa, että pitäisi ottaa palkasta puolet pois. Saatikka kehua työn tärkeyttä. Sikamaista kaataa muutaman päättäjän teot asiakkaiden niskaan.

      Kepu tämän on hallitustasolla päättänyt. Jos se uusi sairaala olisi rakennettu ja sama päätös olisi tehty, ei Kouvolaa oltaisi kuitenkaan valittu keskussairaalaksi, koska uusi sairaalarakennus olisi ollut siihen liian pieni. Uusi rakennus oltaisiin vain siirretty muuhun käyttöön. Tyhmenpikin tajuaa tämän. Keskussairaala on oltava riittävän iso ja tarjottava jo valmiit laadukkaat palvelut. Kaikki tämä löytyy Kotkasta. Ja valitetavasti Kouvolan henkilökunta on itse siihen osasyyllinen, ettei Kouvolasta laadukasta terveydenhuoltoa löydy.

    • Pitäs ottaa käytöksen tarkkailu käyttöön. Jos valituksia tulee, niin tutkittava mistä ne johtuu. Epäasiallista kohtelua ei kuulu saada, sitä ei ole tilattu.

      Äänestäjät, olette mukana petoksessa, älkää pettäkö kouvolalaisia. Älkää äänestäkö puolueita!

    • TiedetäänKyllä

      Kouvolassa on mentaliteetti, että kun valituksia tulee niin joukkolynkataan hoitohenkilökunnan toimesta potilas niin, että pelkää hakea enää hoitoa ja pettyy hoitoon. Muualla valitukset johtavat laadun tarkkailuun ja parantamiseen. Siksi Kouvolassa ei olla kehitytty ja monen kouvolalaisen mielestä POKS ajettu syystäkin alas. Sitä sopii miettiä.

      Muistanpa erään hoitajan, joka teki pyynnön nähdä kuinka moni on hänen tietojaan katsellut. Lähes 400 luvatonta katselukertaa. POKSissa työskennellyt hoitaja sai potkut, kun luvatta katselijat saivat jatkaa.

      Nämä kaikki tällaiset kostautuvat nyt. Katsokaa kollekaanne. Miten hän on käyttäytynyt?

      • näinkin

        Nää urkkijat on täysikusipäitä,juorukelloja jotka varmasti levittää tietoja.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1605
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1086
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1062
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1029
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      950
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      932
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      837
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      731
    Aihe