Tuulivoimasta kuinka vaarallista se on terveydelle

LukekaaJaVastustakaa

tyypillisistä oireista:

Yleensä ensimmäiseksi ilmaantuvat oireet

Unihäiriöt

Paineen tunne korvassa, pistävä kipu korvassa

Tinnitus

Päänsärky ml. migreeni

Huimaus

Kuvotus

Sydämen rytmihäiriöt ja tiheälyöntisyyskohtaukset

Muisti- ja keskittymishäiriöt

Äänen hetkellinen katoaminen ja puheen tuottamisen väliaikainen menettäminen

Äänen voimakas käheytyminen

Pitkäaikainen kurkkukipu, palan tunne kurkussa

Paniikkikohtaukset

Pelkotilat, esim. yöllä herätessä

Voimakkaat heikotuskohtaukset

Lihasten voimattomuus/voimattomuuden tunne

Lihasten nykiminen ja kramppaaminen

Tunnottomuus- ja kihelmöinti esim. kasvoissa tai raajojen ääreisosissa

Muita tunnusomaisia oireita

Aivo- ja sydäninfarktit, sekä verenvuodot että hyytymät

Lihassärky, jalkasäryt

Virtsan erityksen voimakas lisääntyminen

Korkea verenpaine, verenpaineen vaihtelut tuulivoimaloiden tuotannon mukaan

Verenpaineen nousu lääkityksestä huolimatta

Verenvuoto tärykalvosta tai nenästä

Kuulon heikkeneminen

Kuukautiskierron häiriintyminen

Henkisen suorituskyvyn lasku

Ärtyneisyys

Epilepsia

Nivelsäryt

Oppimisvaikeudet ja kehityshäiriöt

23

842

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ViisatutaankoTästä

      https://sairastuulivoima.com/ ketkä päättäjät ottavat vastuun näistä tuulivoiman aiheuttamista terveyskuluista? Onko loppuun asti ajateltu että pieni paikkakunta pusketaan täyteen 3 kertaa isompia myllyjä kuin Euroopassa on? Tunnen suurta surua näiden tuulimyllyjen takia, miksi ihmisen terveys on niin halpa-arvoinen asia? Miksi ei ajatella kaikkia syy/seuraus suhteita, miksi? Terveyskulut on muutenkin päätähuimaavia koko maassa, niin keksittiin sitten että laitetaan täyteen koko maa näitä tuulivoimia, eikä varmaan ajateltu kuin rahankiilto silmissä sitä tuottavaa rahaa, ei sitä kuinka paljon nämä rumat ja lopulta hyödyttömät p-läjät aiheuttaa ihmisille, hullua hullua, vastustakaa ennenku on koko Someron mäen maasto vejetty täyteen näitä rumiluksia. Miettikää sitä muutto liikennettä Haapajärveltä muualle kun nämä rumilukset on pystyssä, miettikää jokainen päättäjä ja valtuutettu ja kuka on ollut allekirjoittamassa sopimuksia niin ottaako hän VASTUUN siitä? Suututtaa kaikki tällainen ja joku vetoaa että työllistetään ihmisiä, joo joo, työllistetään kaikki lääkärit, terapeutit, psykoterapeutit, neurologit, eipä kuulkaa tarvi kohta ihmetellä sitä kaupungin -miinus merkkistä kassaa. Kun tiedetään totuus jostain niin miksi? Tähän viestiketjuun toivon että vastaa sellainen ihminen joka on ollut allerkijoittamassa sopimuksia, kaikki sopimukset on purettava, niistä ei tule kuin kuluja koko kaupungille, se on totuus loppupeleissä. Jossain merellä nämä myllyt varmasti menisi, mutta ei täälä missä ihmisiä on asumassa, ei kaunpungilla ole varaa lunastaa joka kotia myllyjen takia. Jos halutaan pitää HAAPAJÄRVI lapsimyönteisenä asumuspaikkana niin iso STOPPI myllyille! lukekaa kaikki kansalaiset tämä ja vastustakaa joka paikkakunnalla näitä. Hyötyjä varmasti on myös, mutta ei näin isoja myllyjä saa pystyttää pilaamaan ihmisten terveyttä. Loppuu se terveyden kustannuksella leikkiminen. Kummasti alkanut poltella muuttaminen 35km, säteelle nuista myllyistä, eivät kuulemma Nivalaan myllyjä pystytä.

    • elintasollaonhintansa

      Toki tuulivoima on terveyttä haittallistava asia. Mutta niin on kaikki muutkin energian lähteet. No auronkovoimasta en tiedä. Mutta saamaa infra ääni saastetta tulee tehtaista, teistä, junista, lentokoneista.... Ja ilman saasteita luovat fossiilista polttoainetta polttavat tuottavat myös myrkyllisiä kaasuja.
      Jos samalla tavalla vaaliottaisiin terveyttä ku vastustetaan tuulivoimaloita kiellettävien listalle kyllä tulisi nopeasti nojatuli, erilaiset näyttöruudut, tupakki, autot....
      Ihan tutkitustikkin elämä vuoristossa on terveellisempää. Mutta niin on elintaso ja mukavuudetkin.

    • SanchoPanza

      Miksi tuuliyhtiöt vain vuokraavat maapohjan.
      Syy on ilmeinen.Toimintaa jatketaan vain niin kauan,kuin yhteiskunnan tuki juoksee ja myllyjen huolto on kannattavaa.
      Keski-Euroopan kokemuksien mukaan tuulimyllyn toiminta on kannattavaa max noin 15 vuotta,siis pienemmillä myllyillä ja hyvissä olosuhteissa.Sen jälkeen huolto ja korjauskulut nousevat niin koviksi,että toiminta ei kannata tuettunakaan.
      Kupletin juoni onkin tämä.Kun yhteiskunnan tuki ja myllyn käyttöikä lähenee loppuaan,niin yhtiö "ajetaan" konkurssiin ja/tai siirretään veroparatiisi yhtiön nimiin.Sen jälkeen myllyntorsot ovat käytännössä kuntalaisten taakkana.Uskooko joku päättäjä naivisti ihan tosissaan,ettei näin tapahdu.Vai onko yhtiöillä talletusvakuus purkua varten ja riittävä sellainen.
      Jo yhden myllyn,saatika neljänkymmenen purku maksaa todella paljon.
      Siinä vaiheessa ne verotulot,joita eräs ehdokas viikonlopun extra-lehdessä haaveili tulevan,ovat tosiaankin pientä rahaa.

      PS. Maapohjan vuokraaja antaa käytännössä tuulimyllyn perinnöksi ja vaivaksi lapsilleen.Ei taida lapset kiittää tälläisesta perinnöstä.

      • utelu

        Räjähtelevät lepakot?


      • batbatman

      • Infrasound
        utelu kirjoitti:

        Räjähtelevät lepakot?

        19.12.2013 YLE uutisoi näin:"Tuulivoimalat tappavat lepakoita
        Tuulivoimaloiden lavat ovat lepakoille yllättäviä esteitä ympäristössä. Lepakkotutkijat ovat huomanneet, että lepakot iskeytyvät lapoihin ja paineen vaihtelu voi aiheuttaa niiden kuoleman lapojen lähellä. Tämä pitää ottaa huomioon tuulivoimaloiden sijaintipaikkojen suunnittelussa, sillä lepakot ovat suojeltuja."
        Kun Perussuomaiset toivat saman faktan julkisuuteen vuosia myöhemmin, niin se oli suuren ihmisjoukon mielestä jotenkin hirmu hauskaa.
        En ymmärrä, mitä hauskaan on siinä, että tuulivoimalat tappavat lepakoita, lintuja, aiheuttavat korvaamatonta vahinkoa luonnolle ja vaarantavat ihmisten terveyden.
        Tuo paineen vaihtelu tarkoittaa siis infraääntä.


    • kamreeri-
    • toriralli

      tuo on pelekkää paskapuhetta tuo, uskottako tosiaan tuohon hapatukseen ja jos uskotta niin eikö hävetä kahtua peiliin?

      • Hpj00

        Kaikkea ei kannata uskoa mitä persut sanoo......


      • työmies.vs.batman

        Ei niissä tuulivoimaloissa mitään terveydelle vahingollista ole se on vain persujen korvike sille kun ei saa enää mamujen perään itkeä. Hallituskumppanit pian suuttuu ja vie Soinilta ministerinsalkun jos persut ei pidä suuta supussa ja nuole mamuja muiden tavalla. Siksi ne lepakot alkoi räjähtelemään kun persujen piti johonkin kohdistaa sisällä vellova paska minkä aikaisemmin mamujen niskaan kippasivat. Nyt sitten lepakot räjähtelee ja Halla-aholaisia vastaan persut sotii Soinin johdolla kun mamut ovat pannassa siihen asti kun persu tarvitsee seuraavan kerran vaaleissa ääniä.


    • Resonaatio

      Infraäänialueen melu voi aiheuttaa fysiologisia toimintavaurioita, vaikka sitä ei kuultaisi, silloin kun äänet esiintyvät voimakkaana värinänä ja painemuutoksina. Tällöin vaikutukset eivät välity kuulon kautta, vaan resonaation kautta. Äänitason noustessa ihmisen kudoksissa yli 100 dB, voi muutaman Hz taajuuksilla esiintyä resonanssin aiheuttamana kudosvaurioita (mm. Jauhiainen&Vuorinen&Heinonen-Guzejev 2007, 36).

      • Rahan-keruuta

        Tuulivoima on bisnesmiesten keksintö. Tv-uutisoi juuri, kuinka jossain joku tötterö syttyi tuleen ja lopulta räjähti. Se siitä keksinnöstä.
        ps. lieneekö jäänyt joku/jotkut tulisten osien alle? Eivät ole kertomassa.


    • No ei tarvitse enää kauan odottaa, kun tutkimustulokset julkaistaan. Faktat lyödään pöytään ja tämän jälkeen rakennetaan lisää tuulivoimaloita, nykyisillä suunnittelu määräyksillä. Niin kuin olemme saaneet lehdestä lukea, uudet voimalat ovat hiljaisempia ja silloin voidaan rakentaa voimaloita lähemmäs asutusta, kun nyt etäisyydet ovat olleet 700 - 1200 metriä. Mutta tulevaisuudessa tämä tulee olemaan 400 - 800 metriä. Itse asustelen lähimmästä tuulivoimalasta 750 metrin päässä, Tuulivoimalat ovat pyörineet jo 4,5 vuotta, itse en ole kokenut voimaloista olevan haittaa. Suurin haitta on ollut, kun puistoa rakennettiin, niin oli isoja kuljetuksia, jotka hetkellisesti tukkivat tien, ettei päässyt kotiin. Ei ole tuulivoimaloiden äänet minun yöuniani häirinneet, olen kyllä lukenut lehdistä ja netistä, että jotku ovat kokeneet äänet ongelmana. Mutta onko todellinen syy siinä ?, kun naapuri saa tuulivoimaloista vuokratuloja ja itse ei saa, niin silloin voimalat koetaan negatiivisiksi. Luulisi Kalajoella olevan paljon tuulivoimaloiden sairastuttamia ihmisiä, kun siellä on jo rakennettuja voimaloita 70 kpl ja lisää on tulossa saman verran, mutta siellä ei ihmiset ole kaavoituksissa valituksia tehneet ja puistot on rakennettu ja nyt Kalajoen kaupunki kerää ison määrän kiinteistöveroja vuodessa. Lisäksi tuulivoimaturismi on laajeneva bisnes, ihmiset tuleva pitkien matkojen päästä katsomaan tuulivoimaloita, alueet ei ole suljettuja, vaan pääsee vierestä katsomaan ja kuuntelemaan. Itse kun kuljeskelen tuulivoima alueella koiran kanssa lenkillä, olen 4,5 vuoden aikana jutellut satojen ihmisien kanssa tuulivoimaloista. Olen kertonut heille oman mielipiteen, kun asustelen voimaloiden likellä. Uskon, että useampi ihminen on sen jälkeen muuttanut oman mielipiteensä tuulivoiman suhteen. Suositten niitä ihmisiä käymään paikan päällä tutustumassa voimaloihin, jotka kokevat tuulivoimalat ongelmaksi. Merijärvellä 20.5 avataan uusi tuulivoimapuisto klo. 12.00 perille löytää kun laittaa navigaattoriin tämän osoitteen: Pahkasalontie 590 Merijärvi. Tilaisuudessa elävää musiikkia ja syötävää. Nyt on hyvä mahdollisuus käydä tutustumassa voimaloihin ja siellä kerrotaan niistä enemmän kuin lehtien palstoilla ja kysymyksiä voi esittää asiantuntijoille ja saa fakta tietoja nykyisistä voimaloista.

      • Että.sillälailla

        Mikäs tuulivoimalobbari täällä joka paikkakunnan sivuilla kirjoittelee samaa juttua ja on ihan satojen ihmisten kanssa jutellut tuulivoimasta. Ei ollut kauan sitten kun Mtv-sivuilla kerrottiin kuinka Saksassa on ihmiset heränneet vastustamaan tuulivoimarakentamista. Tuulivoiman rakentaminen vastatuulessa Saksassa – jopa ympäristöväki jarruttaa.


      • ohosohos

        Oletko kysynyt kiinteistövälittäjältä, mitä mahtaisit nyt saada asuinkiinteistöstäsi, jos laittaisit sen myyntiin. Asuinkiinteistösi arvo on pudonnut lähelle nollaa, sillä todennäköisesti kukaan ei ostaisi sitä sinulta juuri sen takia, että se on niin lähellä tuulivoimaloita.


    • Hyshyshiljaapitääolla

      Haapajärven päättäjiltä ei voi mitään viisasta odottaa.
      Tuulimylly ropelit viuhuu ja terveyskeskuksessa home haisee.

    • vlcmbogfhj5
    • pelottaa

      Kun ahneus ja tyhmyys kohtaa päättäjissä käy kuten Haapajärvellä, tuulivoimalat keskelle asutusta! Kohta tuhannet ihmiset ovat täällåkin tämän riesan edessä!

    • laes

      Semmonen vaara on unohtunna kokonaan että tuulimyllynsiipi voi lyötä mieheltä pään irti jos siivet ovat liaanpitkät.

    • LuontoEiTykkää

      Muistakaa kiittää niitä kunnanpäättäjiä(2014-2017) jotka allekirjoittivat sopimukset näistä tuulivoimapuistoista mitä tänne pusketaan kuin sieniä sateella! Haapajärven tuhohan nuo tuulimyllyt on, väki katoaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe