Pelko näkyi heleniuksen silmistä pressissä

Eiepäilystäkään

Huomasitteko kuinka heleniuksen silmistä loisti semmoinen pelko? Katseessa oli todella pelkoa. Vähän sama ilme kun ennen sitä kun duhaupas tyrmäsi helunan. Helenius on selkeästi menettänyt itseluottamuksensa kun hänet tyrmättiin. Enää helenius ei ole se peloton soturi joka tietää paikkansa vaan nyt uho on vaihtunut tietoiseen pelkoon tulevasta tyrmäyksestä johon heleniuksen ura päättyy tänä keväänä. Jokainen tietää että siinä ei hyvin käy eikä heleniuksella juuri mahdollisuuksia ole voittoon. Se on iso juttu henkisesti kun menettää voittamattomuuden. Sitä ei enää takasin saa ja se kummittelee jatkuvasti päässä. Helenius tietää myös että sillon kun oli parhaillaan ja ammattilaisten valmennuksessa saksassa niin hän hävisi chisoralle vaikka käsi varmaan rikki olikin. Helenius on jokatapauksessa tuosta ajasta taantunut valtavasti terävyydeltään ja jalkojen liikkeeltään. Eikä heleniuksen kunto ole enää ollenkaan sitä mitä silloin 2011. Chisora taas on mennyt valtavasti eteenpäin sieltä ja whyte ottelu todisti että chisora pärjää kehässä todella koville kavereille, hänhän sen ottelun monien mielestä voitti vaikka tuomio oli taas mitä oli. Chisora lyö kovempaa ja enemmän ja tarkemmin kun helenius ja chisoralla on kondista otella 12 erää. Helenius ei jaksa kuin 3 erää. Sen tietää miten 27 toukokuuta tulee käymään.

8

188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sivusta..seurannut

      Sipsivajetta vain. Asianlaita korjattu eilen illalla ja huuhdottu alas saavillisella kiljua.

      • Veikkaanetteireenaa

        Käyttääköhän helenius paljon kaljaa? Se näyttä siltä että ruokavalio on ihan päin peetä. Se sen koutsi näyttää siltä et tykkää saunoo ja kaljotella niin eiköhän heleniuksen pullakroppa ole peräisin samoista kaljariennoista kummiskin? En tajua miksi heleniuksella on semmonen rasvaprosentti edelleen jos treenaa joka päivä kovaa?


    • uyyyfty

      Huomattiin. Chisora syö Helen elävältä henkisesti jo seuraavassa pressissä.
      Jos Sauerland sitten ole sanonut että jos riehut niin lopputili ja lomarahat.

    • VHB666

      Kannattaa silti muistaa, että Chisorakin on aika paska. Hävinnyt KAIKKI merkitykselliset matsinsa eikä lyö hirveän kovaa. Kovuudeltaan ja iskuvoimaltaan Duhaupas on pahempi jätkä. Kyllä sen näki Rosberg-matsissakin, että vaikka Jarno otteli paskat housussa, niin Duhaupasin iskut oli todella kovia, ja edesauttoivat sitä ettei Jarno uskaltanut edes yrittää.

      Toki Helge on niin paskassa kuosissa että lähtee altavastaajana tähänkin, mutta muistutan silti että täyden ajan matsi menee varmana Helgelle kuten viimeksikin, eikä Chisora välttämättä lyö riittävän kovaa. Toki pahasti sipatessaan Helge saattaa jäädä silti jyrän alle. Mutta ei tämä mikään selvä matsi ole todellakaan, Helge on kuitenkin iso mörkö edelleen.

      • trumpisti

        Miksi se täyden ajan matsi menisi Helkalle, jos tämän liike on hidastunut ja kunto laskenut sitten edellisen?

        Ei ole muuten Duhaupaskaan voittanut ketään, ellei nyt sitten Heleniusta haluta laskea ja pistevoittoa Manuel Charrista. Kumpikaan ei mikään varsinainen huippu ole enää ollut, vaikka vähän nimeä heillä onkin.
        Chisora voitti tuolloin tappiottoman Malik Scottin, joka kyllä nimenä ihan noiden Duhaupasin päänahkojen veroinen.


      • VHB666

        Koska ammattinyrkkeilyssä on nähty niin pahoja ryöstöjä, että kakun päältä puuttuu vaan kirsikka. Ja kerranhan se jo nähtiin näiden kanssa. Helge on iso, osaa sitoa ja Chisora ei lyö hirveän kovaa, että saisi rikottua sillä rytmin.

        Charr on parempi voitto kuin yksikään Chisoran voitto. Jo se, että Duhaupas on tyrmännyt, huom. tyrmännyt kaikki suomalaiset, kertoo siitä että hän on tietyllä tasolla.

        Väitätkö, että Del Boy olisi kovaiskuinen? Minä pelkään nimenomaan, että hänen iskuvoiman puute voi ratkaista tämän ottelun.


    • VHB666

      ...lisäksi matsiin valitaan varmana nyt jotkut pumpulihanskat, ja siitä lässytetään etukäteen päiväkausia. Jotenkin epäilen että tästä tulee täyden ajan matsi, ja tuomio on just sitä mitä nyrkkeilyssä yleensäkin. Helge vie jollain SD:llä otettuaan 12 erää turpaan.

    • dxfyer64

      unettava matsi tiedossa. nukkumatti vierailee lähinnä katsomossa. ihan sama kumpi hupiukoista voittaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1665
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      19
      1525
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      69
      1434
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      45
      1401
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      50
      1323
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1268
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      9
      1147
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1114
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1105
    Aihe