Kysyn neuvoa

Omuntu

On nyt yli toista vuotta avoerostani. Tämä suhteeni tähän naiseen kesti noin 7 vuotta. Noin neljä vuotta sitten, kun hän oli valmistunut ammattiin, teimme periaatepäätöksen muuttaa yhteen, tarkkaa aikaa emme voineet sopia, koska oli tarve odottaa, että teini-ikäinen tytär varttuisi. Noin siitä lähtien osallistuin kaikkiin hänen talonsa kuluihin, jonka hän oli lunastanut eksältään aiemmassa erossaan. Ajattelin, että asia on ok, koska olemme kuitenkin muuttamassa tulevaisuudessa yhteen. Talo oli myös suuri ja kallis ylläpitää, eikä hänen hoitoalan tulonsa riittäneet koko ylläpitoon. Noin 500-1000 € tarvittiin muualta. Tietysti rakastavana kumppanina tein kaikkeni, että tuo saatiin joka kuukausi kasaan, teinhän kuitenkin työtä yhteisen tulevaisuutemme eteen ja olemmehan me kuitenkin muuttamassa yhteen tulevaisuudessa. Noin kaksi vuotta sitten alkoi ilmetä asioita että kumppanini ei olekaan välttämättä sillä lailla uskollinen, kuin se normaalisti suomessa ymmärretään. Aikoinaan selvisi, että mun selkäni takana tätä oli jo jatkunut puoli vuotta. Oli sitten löytänyt mersumiehen R.R., ja ajatteli ilmeisesti, että jos on mersu, niin rahaa on. Tästä aiheutui tietysti asian paljastuttua melkoinen kriisi. Tämä mies kuitenkin jäi reilun vuoden päästä ja koska olin kuitenkin pitänyt taloudellisesti talon koko ajan pystyssä, niin halusin antaa hänelle anteeksi. Se jätkä lähti ja annoin vielä vähän vauhtiakin. Vaan ei mennyt kuin kaksi kuukautta, kuin hän kertoi että on löytänyt kiinnostavan miehen. Löytyi taksisuhari joutsenen kaupungista. Dragedia alkoi uudelleen, oikeastaan ennen kuin oli mitään edes saatu selvitettyä. Ja pari viikkoa siitä, hän olikin saanut käyttöönsä kaksi vaihtoehtoista laatuautoa. Ja kun meni muutaman kuukautta, niin hän ilmoitti, että hän meni naimisiin tämän miehen kanssa. Tähän loppui toki mun osaltani talon ylläpitäminen. Mutta tähän mennessä olin maksanut noin 32000€, joka on noin 1/3 osa talon lunastushinnasta. Ja tästä on tiliotteet todisteena. Olen nyt useaan otteeseen pyytänyt, että meidän pitää selvittä tämä suhteemme. Asia ei ole edennyt oikein mitenkään. Hän on ilmoittanut, että hänellä ei ole rahaa. Sen toki ymmärrän. Mutta hänellä on omaisuutta jota olen kerryttänyt.. Mitä teen? Emme koskaan muuttaneet yhteen, vaikka laitoin sen eteen kaikkeni. En ole mitenkään aiheuttanut hänelle niitä kuluja, joista olen monta vuotta maksanut. Voisiko joku viranomainen auttaa tässä asiassa? Onko tämä normaali erokiista, vai onko kyse petoksesta?

3

232

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HarmillinenJuttu

      Et voi muuta kuin ottaa opiksesi ja jatkaa eteenpäin. Tilanne on ikävä, mutta joskus niitä oppirahoja maksaa itse kukin.

    • Sutenoorit

      Vitusta maksetaan AINA ! Joko nyt uskot ?

    • mirit

      Tuomarille tai asianajajalle nopeasti. Tiliotteet ja tositteet mukaan. Siitä se lähtee. Hänellä ei ole rahaa maksaa sinulle, mutta hänellä on talo. Joko myy talon maksaakseen sinulle tai ottaa pankista sitä vastaan lainaa.

      Sukulaiselle kävi juuri näin. Avokki oli kustantanut hänen omistamansa asunnon keittiöremontin. Sen jälkeen tulikin ero, ja avokki alkoi vaatia sijoittamiaan rahoja takaisin, mikä on itse asiassa ihan oikein.

      Mielestäni sinulla on hyvät mahdollisuudet saada rahasi tai ainakin iso osa siitä takaisin. Ainakin tässä sukulaiseni tapauksessa kummallakin oli tuomari ratkomassa asiaa ja lopulta päästiin sopivaan summaan, jonka asunnon omistaja maksoi ex-avopuolisolleen . On muistettava, että avoliiton ajan toinen oli kuitenkin asunut toisen omistamassa asunnossa, mikä sekin voidaan katsoa rahan arvoiseksi asiaksi. Mutta älä odota liian kauan, ettei asiat mutkistu enempää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5228
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3397
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1532
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      185
      1399
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      759
    Aihe