miten jutella pojille

ineedhelp

okei eli siis lyhyesti oon 18v tyttö, oon aika ujo (aluksi, mutta jos mut tuntee nii oon tosi puhelias yms), mulla on jotaki sosiaalisten tilanteiden pelkoa ja ahistusta masennusta yms. mutta niin se mun asia että miten voin jutella pojille, tai ihmisille ylipäätään ku oon näin ujo? miten se juttelu niinku alotetaan, f2f tai netissä ihankui vaan. mulla on kavereina vaan tyttöjä ja haluaisin tutustua joihinki poikiin myös mutta aina tulee esteenä se että en uskalla puhua niille. tiiän että ihan ensin pitäis alottaa siitä että rohkaistun enkä ajattele sitä mitä muut vois ajatella musta mutta en vaa jotenki osaa. help?

20

644

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sanot vaan moi mitä kuuluu.

      • veio4

        Joo, helppoa ku mikä tai sit ei.
        Vähän riippuu siitä missä päin maata vaikutat. Stadissa on eri tavat kuin maalla. Oletko maalta vai kaupungista.?


      • veio4 kirjoitti:

        Joo, helppoa ku mikä tai sit ei.
        Vähän riippuu siitä missä päin maata vaikutat. Stadissa on eri tavat kuin maalla. Oletko maalta vai kaupungista.?

        Maalta, mitäs väliä sillä on? Eikö kaupungilla voi mennä juttelemaan? Ja sitten maalaisia vielä sanotaan junteiksi...


      • veio4
        animehomo- kirjoitti:

        Maalta, mitäs väliä sillä on? Eikö kaupungilla voi mennä juttelemaan? Ja sitten maalaisia vielä sanotaan junteiksi...

        Kyse on erilaisista tavoista kuten kulttuurienkin välillä.
        Meksikossa jos edehdyt sanomaan ettet tiedä jotain, menetät kasvosi paikallisten silmissä.


      • veio4 kirjoitti:

        Kyse on erilaisista tavoista kuten kulttuurienkin välillä.
        Meksikossa jos edehdyt sanomaan ettet tiedä jotain, menetät kasvosi paikallisten silmissä.

        Tämä on suomi, hyvinvointivaltio.
        Meksiko ei ole hyvinvointivaltio.


      • veio4
        animehomo- kirjoitti:

        Tämä on suomi, hyvinvointivaltio.
        Meksiko ei ole hyvinvointivaltio.

        Jos noin katsotaan asiaa niin jenkkiläiset eivät pidä maatamme hyvinvointivaltiona.
        Toisaalta täällä on niin paljon näennäistä hyvinvointia ettei siihen tottunut kansa edes huomaa sitä koska on tottunut siihen.


      • veio4 kirjoitti:

        Jos noin katsotaan asiaa niin jenkkiläiset eivät pidä maatamme hyvinvointivaltiona.
        Toisaalta täällä on niin paljon näennäistä hyvinvointia ettei siihen tottunut kansa edes huomaa sitä koska on tottunut siihen.

        Totta, huononpaan suuntaan Suomi on kokoajan menossa.


      • veio4
        animehomo- kirjoitti:

        Totta, huononpaan suuntaan Suomi on kokoajan menossa.

        Kokoonnutaan isolla porukalla jonnekin torille ja ollaan vaan eikä yritetä olla mitään. Kuinkahan iso porukka saatais kasaan.?


    • Oleomaitsesi

      Rohkeesti vaan, nehän on vaan ihmisiä!

    • mohammed.mohammed

      Aloita täältä netistä, vaikka ihan yksinkertaisilla "miten menee?", "mitä teet?", "pidätkö asiasta x?", "harrastatko mitään?". Ota vaikka 2mg xanax ennen sosiaalista tilannetta, eiköhän ujous lähde.

      • mohammed.mohammed

        Yksi helppo tapa on etsiä vaikka netistä ihmisiä, joilla on samanlaisia kiinnostuksenkohteita/harrastuksia, tästä saat hyvän puheenaiheen.


      • veio4

        Alkot yms ei auta vaan päinvastoin. Aloita mielummin helpoista tapaamisista.


    • Hei!
      Jos tosiaan aloittaisit, vaikka täältä netistä niin huomaisit, ettei pojat ole sen kummempia kuin tytötkään. Voi olla, että puheenaiheet ovat erilaisia, mutta yleensä aika arkipäiväisiä. Harrastuksista kyselemisellä pääsee hyvään alkuun ja siitä sitten kohti urheilua ja tietokonepelejä, sekä autoja. Eiköhän sitä puhetta löydy, kun alkuun pääsee, rohkeasti vain juttusille.
      Terveisin Sampsa ja Päivi

    • Aika huonoja vastauksia olet kyllä saanut. Voisin siis antaa sinulle kolmivaiheisen strategian ihmissuhteen muodostamiseen vastaavan sukupuolen kanssa. Olen käyttänyt muodostamaani strategiaa lukuisia kertoja, ja se toimii, vaikkakaan se ei ole ainoa tapa hoitaa asiaa, mutta saattaa olla sinun tapauksessasi se kaikkein helpoin.

      Miten jutella pojille:
      1. Jään koputtelu: jään koputtelu vaihe tarkoittaa sitä, että menet jonkun pojan lähelle, mielummin niin että olet kahdestaan hänen seurassa ja sitten teet eleen joka antaa hänelle mahdollisuuden reagoida, tai olla reagoimatta. Ele voi olla vaikka huokaisu tai jokin muu äännähdys, kuten vaikka "Höh" samalla kun katsot kelloa. Yritä olla kiinnittämättä häneen huomiota, mutta ole kuitenkin tietoinen hänestä. Tarkoituksena on kertoa hänelle itsestäsi sanomatta mitään, esim. huokaisu kertoo hänelle että olet pitkästynyt, ja toeamalla "höh" ilmaiset hänelle ettei kaikki mennytkään nyt putkeen sinulla. Tämä avaa mahdollisuuden että poika itse voi kysyä tarkemmin, että mikä pitkästyttää tai mikä meni mönkään, ilman että itse altistat itseäsi torjutuksi tulemiselle. Tämä jään koputtelu toiminta luo pohjan myös seuraavalle vaiheelle, eli ohi puhumiselle.

      2. Ohipuhuminen: Kun olet ensin koputellut jäätä hänen kanssaan, niin olet ilmaissut että koet luontevaksi ilmaista tunteitasi hänen seurassaan. Tästä voit jatkaa sitten ohi puhumiseen, joka voi olla vaikka jonkin yksittäisen asian kommentointi. Muista kuitenkin, että mikäli et ole saanut jään koputtelulla myönteistä vastakaikua häneltä, niin ei välttämättä kannata jatkaa ohi puhumiseen. Mikäli hän ilmaisee, jättämällä sinut huomiotta, ettei ole kiinnostunut sinusta, niin ei kannata jatkaa ohipuhumiseen, koska saatat vain nolata itsesi. Voit kuitenkin jatkaa jään koputtelua kunnes saat haluamasi reagtion. Kokeile eri keinoja ja katso toimiiko mikään. Huokaise, totea "höh", tai "mitä" samalla kun teet jotain omia juttujasi (vaikka katsot ulot ikkunasta, luet viestin puhelimesta, yms.). Ohipuhuminen voi olla vaikka sitä että kysyt häneltä jotain triviaalia tilanteeseen liittyvää, esim. jos odotat tunnin alkua luokan ulkopuolella yms. niin kysyt häneltä vaikka että "tiedätkö mitä kello nyt on?". Voit myös todeta jotain triviaalia, johon hän voi vastata tai olla vastaamatta, esim "Vielä 20 minuuttia tätä tuntia jäljellä - hoh hoijaa." mutta yritä olla katsomatta häntä silmiin liian kauaa (älä tuijota), tai seisomatta kohtisuoraa häneen nähden (rintamasuunta hänestä ohi). Vältä siis sitä että ilmaisisit eleilläsi että toimintasi keskittyy häneen ja hän on toimintasi kohde, koska tämä saattaa tehdä tilanteesta sosiaalisesta vaivaannuttavan hänelle, koska näin tehdessäsi paljastat että olet kiinnostunut hänestä. Hänelle saattaa tulla tarve yrittää epäsuorasti kertoa sinulle ettei hän ole kiinnostunut sinusta. Ohipuhumisen tarkoitus on selvittää, että mitä hän sinusta ajattelee, sen pohjalta että miten hän sinulle vastaa, tai miten hän kommenttiisi ylipäätään vastaa tai reagoi. Mikäli vastauksesta välittyy välinpitämättömyys tai hän ei noteeraa kommenttiasi mitenkään, niin ei kannata jatkaa enää pidemmälle tämän henkilön kanssa.

      3. Henkilökohtainen kysymys: Mikäli olet saanut vaiheille 1 ja 2 muonteisen reaktion, niin voit aika varmasti olettaa että hän tykkää sinusta jollain tasolla. Voit siis jatkaa osoittamalla että olet kiinnostunut hänestä, esittämällä hänelle jokseenkin pinnallisen henkilökohtaisen kysymyksen, esim. voit vaikka kysyä, että "Oletko sukua yhdelle Janne Eskariselle, kun sinunkin sukunimi on Eskarinen?". Voit vaan keksiä tuntevasi muka jonkun saman sukunimisen toisesta kaupungista, jotta saat puhetta aikaiseksi. Kun hän vastaa, niin yritä esittää aitoa kiinnostusta hänen vastaustaan kohtaan, koska tämä osoittaa että olet aidosti kiinnostunut hänestä.

      Toivottavasti toimintasuunnitelmani auttaa sinua ihmissuhteiden alkeisiin vasttakkaisen sukupuolen kanssa.

      • veio4

        Joop, tuo kuuluu samaan osastoon kirjastossa kuin nuo jotka neuvovat kuluneita sananparsia kuten käytkö usein täällä.


    • 3Euro70

      Äänihuulet ovat kurkunpäässä sijaitseva kudospoimupari, joiden väliin jää äänirako.[1] Työntyessään äänihuulten välistä ilmavirta panee ne värähtelemään synnyttäen siten ääntä.

    • lyhyesti-oot

      Minusta on hienointa jos ujo tyttö heti aluksi sanoo olevansa ujo. Sillä välttää ujoudesta johtuvat vääri ymmärtämiset. Näyttää myös siltä, että ujous helpottaa kun siitä puhuu.
      Ihan kaikki normaalit suomalaiset miettivät mitä muut ajattelee, et ole ainoa.

      • veio4

        Hi, I am shy.


    • kivessyöpä123

      sano että olet obese ja painat 500kg

    • RedPillAlfaMale

      Jätä ne beetaamalet ojaaan oman rauhaan itkemään, kyllä joku alfamale löytää sut babe

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5630
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3567
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1692
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1690
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      91
      1156
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1119
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      829
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      828
    Aihe