jumalan armo

totuu

papit puhuu paljon armosta.suurin osa ei pidä paikaansa.jumala armahtaa kenet tahtoo ja se joukko on pieni,suurin osa ihmisistä ei löydä armoa,jumala on kuin leijona joka antaa armonsa vain poikasilleen.monen puhujan armo tulee hyvästä palkasta,hyvästä autosta,hyvästä työpaikasta,silloin voi puhua että on armo kohdannut eli vain täyttä luuloa suurin osa.parempi olisi puhua jumalan armottomuudesta ,se olisi lookisempaa.paljon ihmisiä menee kadotukseen paljon tekee esim pyhänhengen pilkaa jota ei armahdeta.

7

130

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Brina

      Minulla on aivan päinvastainen käsitys Jumalan armosta. Jumala on Ehdoton "Rakkaus, ikuisesti kantava Elämän Voima. Siksi Jumala ei tuomitse ketään, muutoinhan hän tuomitsisi osia itsestään, mikä on täysin mahdotonta. Näin ollen mitään armoa ei oikeastaan tarvita ollenkaan. Tai vain silloin kuin me itse itsemme tuomitsemme ja riippuu siis vain itsestä, annemmeko anteeksi, armahdammeko itsemme vai tuomitsemmeko itsemme sillä tuomiolla millä tuomitsemme ja arvostelemme toisiamme,.
      Kadotus ei ole kuviteltu ikuinen tulipätsi ja kidutuspaikka (ehdottoman rakkauden vastaista koko ajatus), vaan se voi olla tässäkin elämässä esillä enemmän tai vähemmän. Tietämättömyydestä, oikeammin muistamattomuudestamme seuraamme samaa kaavaa elämästä toiseen ja siksi vedämme puoleemme kaikenlaista kurjuutta, kärsimystä ja "armottomuutta", mutta vain siksi, että meillä olisi mahdollisuus alkaa vihdoinkin kyseenalaistamaan vanhoja meille syötettyjä "totuuksia!. .. Meiltä on siis kadonnut oikea tieto itsestämme eli siis elämme jo nyt "kadotuksessa". Ja tähän "kadotukseen" joutumista ovat edesauttaneet tuntemamme uskonnot ja niiden taustavoimat, joiden tarkoituksena on ollutkin pitää meidät kahlittuna mielemme pimeydessä jotta niillä olisi valta meihin (ja koko helvetti-idea on sekin heidän keksintöään).

    • Kiitos Brina kun jaksat kertoa rakkaudesta.

      • JumalatEivätIhmistenPuol

        Vaadin vastausta ylläpidolta, minkä takia tämä viesti oli poistettu. Alan kopioida vastedes kaikki kirjoitukseni, ja tulern vaatimaan niiden julkaisua, KUN KOSKA täällä julkaistaan MYÖS Kaikki VALEET Jumalista ja Heidän Hyvyydestään. Jos tähän poistettuun viestiin oli vahingossa laitettu sana huora, niin kaikkien tulisi tietää, tajuta ja ymmärtää, että sekin sana on useimmiten metaforinen, kuvainnollinen ja monikäyttösana. Joka siis kuvastaa myös, ja tässä viestissä ainoastaan sellaista huoraa/huoruutta, JOKA tosta noin vaan antaa, "myy", huoraa siis maailmaa, IHAN vaikka VAAN Jumalien hyväksia, parhaaksi.

        Nimittäin, te täällä, jotka ylistätte esim. Jumalien Hyvyyttä ja Heidän rakkauttaan, välittämistään, saatte paljon pahempaa hallaa aikaan, kuin nesim. analyyttisesti arvosteleva normaali ihminen, joka metaforisesti käyttää tuollaista monikäyttösanaa. Olen esim. itse AINA ihmisten ja Maapallon puolella, olen kaikkien muiden puolella PAITSI NOiden Jumalien, Valtiaiden ja Henkimaailman lasten ja -olentojen. En myöskään pidä puolia enää niille uskovaisille, JOTKA viime vuosien aikana ovat halunneet Hyvää Jumalille, JOIDEN VIKA ja syytä on IHAN Kaikki. Eli en sellaisten puolia pidä ENÄÄ, jotka ovat mieluummin uskoneet ja halunneet HYvää Jumalille kuin että mitä olisivat halunneet pelastaa Kaikki ihmiset.


    • Viimeinen tuomio on tuomio rakkauteen

      • täyspakkaus

        Ei ole mitään viimeistä tuomiota. On vaan välituomioita ja yksi sellainen tulee nyt vuoden 2012 päättyneen syklin jälkeen. Maapallo kokeiluplaneettana lakkautetaan. Ihmiset ryhmitellään uusille asuinsijoille yksilön tietoisuuden mukaan.
        Rakkaus-sanaa ei käytetä Hengen maailmassa. Siellä on vain tietoisuus. Alempien maailmojen käyttämä sana rakkaus on haalea, monelta osin vääristynyt, ilmaisu tietoisuudesta.


    • KatsoKeidenPuoliaPidät

      Laitetaanpas uudestaan toi poistettu viesti. Siis elikä olkaahan nyt varovaisia ihmiset, jotka täällä puhutte, ylistättekin Jumalien tai Henkiolentojen Hyvyyttä, välittämistä tai rakkautta. SILLÄ, KOSKA noi edellä mainitut asiat, määreet ovat Herrat Jumalat lapsineen Itse täällä tuhonneet, VÄÄRISTÄNEET, He ovat saaneet Kaikki noi asiat, määreet VÄÄRENNETTYÄ, halpamaiseksi, alhaiseksi, alapäätyyliin, jopa hyväkskäyttöasioihin.

      Ja tämä Kaikki johtuu siitä, ETTÄ Jumalat Itse lapsineen alkoivat KAATAA kovalla, JATKUVALLA, itsepintaisella ja intensiivisellä Voimalla noita lasten hyväksikäyttöasioita, -ilmentymiä OLentoineen päivineen KOKO Isolle alueelle Maailmaa, IHMISTEN päälle, kontolle, VIAKSI ja osallisuudeksi, vuodesta 2011 alusta alkaen! Herrat Jumalat, Valtiaat käyttivät Henkimaailman lapsiolentojaan tollaisen Kaiken ihmisten päälle KAATAMISEKSI. Sieltä asti, vuodesta 2011 alusta asti, KUN Jumalat, VAltiaat lapsineen ALKOIVAT tollaisen Kaiken aikaansaannoksensa, He Valtiaat ovat saaneet lapsineen Kaiken rakkauden, välittämisen ja Hyvyyden VÄÄRISTETTYÄ, hyväksikäyttöasioiden, -ilmentymien suuntaan, TÄYSIN sellaisiksi.

      Jumalat lapsiolentoineen kyllä pärjäävät, VOISITTEKO ihmiset, hyvät nyt unohtaa Noi Kaikki Hyvyydet ja välittämiset Jumalien ja lastensa TAHOLTA ihmisiä kohtaan, ja keskittyä Oikeasti VAIN pelastamaan, auttamaan ihmisiä, JOTKA olemme AIVAN TÄYSIN avuttomia, absoluuttisen asiaankuulumattomia IHAN kaikkiin noihinkin asioihin, IHAN kaikkeen, myös jopa osaamme! Olemme IHAN kaikki ihmiset avuttomia Jumalien, Valtiaiden ja Henkimaailmansa (olentoineen) UHREJA, JOTKA olemme saaneet kaiken maksaa, ja osaksemme VAIN pelkästään Herrojen Jumalien, VAltiaiden ja Henkimaailman lastensa VIAT, syyt, syyllisyydet ja AINOAN osallisuuden (Heidän osallisuutensa on AINOASTAAN ollut)!

      Jas Herrat Valtiaat KUN EIVÄT KERTA tuhoa akikenlaisen tuollaisen olemassaoloa, EIKÄ ainesta, niin Itsepähän He kaikille AINA KAiken todistavat, ETTÄ haluavat antaakin tollaisten lastensa olla, olemassa. Ja sekin olisi ollut Herroille Jumalille, Valtiaille niin HELPPO tehtävä hoitaa, ETTÄ HETI ALKUUNSA, kun huomaisvat, tajusivat Itsekin tuollaista hyväkskäyttöasiaa, -ilmentymiä ja -olentoja aikaansaavansa, NIIN olisivat riistäneet noiden lastensa YLTÄ, kontolta akiken ton alhaisen alatyyli-paskan, JOTTA Heidän lapsensa olisivat pelastuneet, PÄÄSSEET eroon ja puhdistuneet KAikesta! Mutta EI, VAAN Herrat antoivat AINA vaan lastensa olla, YLTÄ päältä tollaisessa Herrojen halussa, aikaansaannoksessa, yli 6 vuotta YHTÄ soittoa. ILMAN, että olisivat HETI OITIS (ja EDES viime vuosien aikana viimeistään) riistäneet Noilta lapsiressukoilta tuollaisen Kaiken, kuriin olisivat pistäneet, kun alkoi kestää JO kauan, JOTTA lapset olivat puhdistuneet, PÄÄSSEET, välttyneet kaikesta, ja JOTTA tuollaisia asioita EIKÄ -ilmentymiä olisi ollut OLEMASSAKAAN!
      Seitsemättä vuotta JATKUU, AINA VAAN uudelleen alkaa (useimmiten JOKA päivä) noi hävyttömät hyväksikäyttöasiat, -ilmentymät, ILMAN, ETTÄ Herrat JO pistäisivät lapsensa KURIIN, kun alkaa olla JO LIIAN myöhäistä! Siinä olette nähneet itsekin jokainen, KUNKA Jumalat, Herrat EIVÄT välitä lapsistaankaan, VAAN antavat heidän uppeluksiin upota KOKO tollaiseen hyväkskäyttöön. JOKA siis on ALKUNSA ja jatkuvuutensa saanut VAIN JUMALILTA, Valtiailta ja alun jälkeen, sittemmin myös lapsiltaan. Oppikaa näkemään ja tietämään Totuus, TosiAsiat ja Oikeus (ne absoluuttisen AINOAT, Oikeat) ja nähkää KUKA, ketkä aloittaa ton hyväkskäyttöasian, -ilmentymän, KAATOINEEN=No Herrat Jumalat lapsineen TIETYSTI, ja sillä Kaikella asialla, halullaan ja aikaansaannoksellaan He Kaikki intensiivisesti, JATKUVASTI, ylivoimaisesti KAATAVAT, langettavat ja asettavat noita asioita ihmisten YLLE päälle, YLTÄ päältä, ylivoimaisia OVAT ja me ihmiset absoluuttisen AVUTTOMIA. Katsokaas, KUN KOSKA tämä JATKUVA, intensiivinen, ITSEPINTAINEN, JOKA HETKI jatkuva KAATO ja langetus on JATKUNUT JO yli 6 vuotta, YHTÄ soittoa, aikalailla JOKA päivä ja ENIMMÄN osan päivästä AINA, samojen UHRIEN, ihmisten päälle, kontolle. Niin on erittäin itsestäänselvää, toivon mukaan kaikille, ETTÄ EMME me ihmiset pysy EDES pystyssä, KUN KaikkiMahti-Voima-Jumalat/-Valtiaat ylivoimaisine lapsineen langettavat, KAATAVAT YliVoimallaan YLLEMME, päällemme. On itsestään selvää, toivottavasti kaikille, ETTÄ väsymme, uuvuksiin joudumme, KUN JOS toi on KERTA ollut intensiivistä, itsepintaista, JATKUVAA kaatoa JO yli 6 vuotta, lähestulkoon JOKA PÄIVÄ!

      • Miten voisit tietää että jossain on paha ellet käsittäisi hyvyyttä. Ne ovat siinä samassa pisteessä, on sinun päätöksesi kumman valitset.
        Onko se paha että pahuus näyttää pahuutensa.
        Jos näet hyvän voi olla kiitollinen, vai onko sekin pahan syy, onhan se koska varjoa ei voi olla ilman valoa


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1066
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1017
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      581
      1008
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      910
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe