Vinkkejä kaivataan

Ensikertalainenn

Olen pitkään halunnut kokeilla peppuseksiä ja tyttöystävä vihdoin suostui siihen. Olin varautunut jo ennakkoon ostamalla liukkaria. Tyttöystäväni meni perus doggy-asentoon kontallaan, sivelin liukkaria hänen peppureiälle ja kaluni päähän, mutta kun piti ryhtyä hommiin niin en saanut kalua kunnolla sisälle. Sain työnnettyä ehkä 2-3 senttiä eli terskan verran ja vähän enemmän mutta sitten tuli stoppi. Peppureikä tuntui todella tiukalta ja kun yritin työntyä syvemmälle niin tyttöystävää sattui ja hän veti pois päin. Liikutin edes takas enkä päässyt enempää sisälle ja lopulta laukesin. Onko jotain neuvoa miten kalun saisi kokonaan sisälle, pitääkö peppua venyttää tai lämmitellä tai jotain?

10

773

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ryppyreikänainen

      MALTTIA !!!´Peppu on ihana kokemus.....mutta sisäänmeno on kiihoittavan ahdas....Kun olet ohittanut "kireän " kohdan.....pysähdy....annaa naisesi tottua kyrpäsi vierailuun !!! NAUTTIKAA !!!!!

    • Ehdottomasti pitää naisen paikat lämmitellä ensin kunnolla. Kannattaa vaikka antaa suuseksiä ja samalla sormellta/sormilla peppua hyväillä ja työntää sormea sinne naisen peppuun. Ensin yksi ja kun paikat siihen on tottunut niin toinen. Ja liukkarissa ei voi sit säästellä. Sitä kannattaa laittaa paljon :). Peppuseksi on parhaimmillaan erittäin nautinnollista molemmille ja pahimmillan täysin päinvastaista.

    • Justus4852

      Anna sen liukua sisään podella pitkävetisesti, usean minuutin ajan niin hyvä tulee !!!

    • 696969Mm

      no aluksi kannatta tietenkin vähän herätellä naista, aika hyvin pepun nuoleminen liukastuttaa mukavasti ja yleensä nainen tykkää kovin. eli hitaasti ja lämmitellen, niin hyvä tulee. ihanaa on työntää kieltä sisään ja huomata naisen reagoivan siihen :-)

    • Wej

      Voisin tulla näyttämään miten tyttösi nauttii peppupanosta

    • Analchief

      Kannattaa tosiaan panostaa tuohon lämmittelyyn ja doggy style ei ole välttämättä paras asento ekalla kerralla. Kokeilkaa siten että tyttöystäväsi makaa vatsallaan. Kun olet saanut terskan verran sisälle niin pysy siinä paikallaan ja pikku hiljaa työnny vähän syvemmälle. Jää sitten taas paikalleen ja työnny vähän syvemmälle tyttöystäväsi tahtiin. Pepussa on sulkikalihas se kireä kohta ja tunnet kyllä kun pääset työntymään sen läpi. Sitten taas jää paikalleen ja liiku hiljalleen edestakas. Kun homma alkaa sujua niin voit pyytää tyttöystävääsi nousemaan kontalleen ja panna doggystyle asennossa peppuun normaalisti. Ekoilla kerroilla ei kannata kuitenkaan hirveän rajusti rytkyttää.

    • ddfdfe3432

      Tyttöystäväsi vihdoin suostui ja sinä menet sitten ja tyrit koko homman. Suostuukohan toista kertaa kun mies ei osaa.

    • anaalitappejavaan

      Suosittelen alkuun käyttämään vaikka leluja. Suora, sileä anustappi ens alkuun, sitten sellaista mallia jossa tappi pysyy pepussa ja siitä aina isommaksi vain halkaisijaa. Omalla kohdalla 4cm halkaisijaltaan oleva tappi on hyvinkin nautinnollinen, mutta miehen penis (joka on ohuempi halkaisiljaltaan) taas sattuu lähestulkoon joka kerta.

      Itse tykkään olla kyljelläni kun mies työntää munan sisään. Ensin se likistää ja mies stoppaa. Likistäminen menee ohitse ja sit voikin jatkaa ihan miten haluaakin. Tsemppiä harjoitteluun. Älä ahnehdi liikaa kerralla, sillä ikävä anaaliseksikokemus on aika järkyttävää naiselle, nim. kokemusta on :D Meillä oli varmaan kolmen kuukauden tauko kaikista peppuleikeistä kun eräs kerta päättyi niin järkyttävään kipuun.

      • aahahaaa

        Niin siinä käy ahneella on paskanen loppu


    • Ensikertalainenn

      Kiitoksia muutamalle kirjoittajalle vinkeistä. Eilen kokeiltiin uudestaan ja edettiin hitaammin ja lämmiteltiin enemmän. Tällä kertaa tyttöystäväni makasi vatsallaan tyyny vatsan alla. Useampi minuutti meni ihan vain siihen kun hieroin kalun päällä peppureikää. Sitten aloin varovasti painella vähän kerrallaan ja kun lopulta pääsin työntymään sisään kunnolla niin tuntui mahtavalta! Liikuin aluksi hitaasti tunnustellen ja kun alkoi niin sanotusti sujua niin pyysin tyttöystävää nousemaan kontalleen ja tällöin kalu menikin helpommin sisälle. Oli huikean kiihottava kokemus panna peppuun doggystyle asennossa kun oikein näki kalun työntyvän sinne ja tietynlaista rivoutta siinä on kuin pornoelokuvassa ikään.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5650
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3587
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1710
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1702
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      92
      1166
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1119
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      72
      839
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      828
    Aihe