Kenon voittojen+palautusten määrä laskenut paljon

näinpänäin

Onko kenon pelaaminen laskenut ja paljon.

Tarkastelin kenon voitonjakoja mm. viikolta 14/v. 2014. Voittoja palautuksia oli n. 105.882 kpl iltakenossa ja n. 45.369 kpl päiväkenossa.

Eilen illalla oli n. 70.751 kpl ja päiväkenossa n. 20.000 kpl vähemmän kuin v.14/2014 .
(ei sisällä tuplausta)
Aikasempina vuosina oli iltaisin jopa n. 129.000 ja enemmänkin ja päiväkenossa 50.000-60.000 klp:n luokkaa.

Tätä ei selitä tuplaukset eikä myöhäiskenon tulo, koska voitot palautukset suht. vähäisiä kpl vaikka ne lisättäisiinkin noihin määriin.

En kyllä ihmettele, onhan tietokone niin tehokas etsimään mahdollisimman vähän voitollisia rivejä. Kyllähän ne ihmiset jotain tajuaa vaikka kai toisin luulevat.

36

456

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siinäseån

      Ihmiset on tajunneet pelin vaikeuden ja vähentäneet pelamista.

    • onjoherätty

      Vaikeus tulee siitä kun pelatut rivit tiedetään ennen "arvontaa". Alussa tuli rutkasti voittoja, isojakin mutta nykyisin numerot tulee aina, ihan aina, vierestä ja joskus saattaa saada 1 euron takaisin. Ennen sai isomman voiton jopa 1:llä rivillä nyt ei vaikka pelais kymmeniä rivejä. Kyllä tietone ja valvoja arpojana on Veikkaukselle hyvä yhdistelmä mutta eiköhän ihmiset herää. Aika paljon jo heränneet,

      • Esa123Turunen

        Noh sen takia en pelaa enää


    • Alarotu

      Tottakai se noin menee, hetihän pelaamisen muutokset näkyvät, samoin peliehtojen muutokset, palautusruuvia säädetty kireämmälle.
      Hyvä, että asioita seurataan ja sen mukaan toimitaan. Joka tapauksessa on selvää, että tulossa on erikoisen suuri kysymysmerkki ???

    • fdsfdsfdd

      Veikkauksen onlinepeleissä joutuu bannilistalle heti, mikäli kyseenalaista pelien aitouden. Koska veikkaus on toki rehti ja mitään filunkia ei tapahdu. Tietenkin vain tietyt nimet komeilee vuodesta toiseen suurjättipottivoittajina. Ihme olisi, jos kansa pääsisi näkemään, mitä näiden nikkien takana on. Vai onko itse asiassa ketään. Kermaväelle lisää rahaa tai veikan sisäisiin menoihin takaisin. Jättipalkkioihin.

    • kenokarma

      Kun palloarvonta loppui, loppui meikäläisen pienetkin kenovoitot 0,50-1,00€ osuvia numeroita on etsitty mitä pimeimmistä paikoistakin ei osu vaan.

    • fritty666

      Olen samaa mieltä voittojen kiristämisestä. Ilmeisesti yöarvonta oli virhe.
      Ihmisten on vaikeampi hahmottaa sama päivän arvottuja numeroita. Siksi
      Minäkin lopettelemassa Kenon pelaamista. En luota arvontaan. Pelaan vain suomen lottoa ja viking-lottoa. Ahneus ja tietokonearvonta pilasivat
      Oikean. Aidon Kenon.

      • kenoman

        Ilmeisesti yöarvonta oli virhe? vaikeampi hahmottaa sama päivän arvottuja numeroita ????! mitä ihmettä mahdat tarkoittaa


      • mielumminpafiin

        Sama juttu se on lotoissakin kuin kenossa, huijausta! en ole vuosiin enää saanut lotossa edes kolmea oikein. Lopetin jo lotot, kenon lopetin pari vuotta sitten, ebingoa olen kans lopettelemassa, aina samat voittajat.


    • sanoosenjärkikin

      Itse lopetin kenon pelaamiosen jo silloin, kun rupesi tulemaan sorkittuja rivejä eli puuttui pitkä pätkä alusta tai lopusta tai keskeltä.

    • Pettymysputkipeli

      Veikkaukselle uusi peli-idea: Pettymysputkipeli. Mitä pitempään olet voittamatta Kenossa, sitä suuremmalla kertoimella voitat jonkin voittosumman. Itsellä olisi jo muutama viikko kasassa ja 3xarvontoja/päivä.

    • rwerewrw

      Ihmiset ovat enenevissä määrin valaistuneet siitä, että suomalainen feikkaus oy on vain lisäveroja keräävä laitos, joka vaikuttaa tekeävän kaikenlaiset flunkimaakait, jotta voittoja ei tarvitse koskaan antaa pelaajille. Online pelit täytetään feikkinikeillä, mahdolliset kenovoitot etukäteen tarkastetaan, jotta ei tule voittoja - niin on voitot kadonneet joka luokasta.. kaikki lottoarvonnat kuvataaan kummallisista kulmista - jos katsot vikinglottoa tahi eurojackpottiarvontaa - jokainen pallonpudotuskuva pysäytetään ja otetaan lähikuvaa. Koko kuvaus voisi olla vaikka monen tunnin aikaansaama skämmi, koska leikkaamalla ja editoimalla näitäkauko ja lähikuvia voidaan luoda mielikuva yhtenäisestä arvonnasta. Kaikki vaatimaan yhden kuvakulman kuvauksiaja joku suora lähetys pyörimään joka ainoan arvonnan taustalle. uutislähetys tai muu, jota ei voi nauhoittaa etukäteen. Skämmejähän nämä selkeästi on, ellei toisin todisteta. Sisäministeriö määräilee polhallia tekemään juuri sellaisia ''valvontoja'', kun valtion kassavaje tarvitsee kautta ahnehtii.
      Onhan tämä valtio ahneista ahnein kansan ryöstäjä joka tasolla muutoinkin.
      Kuka muka uskoisi silloin, että VALTION arvontalaitos myöntelisi RANDOMISTI miljoonia tai edes tuhansia tonttuja kenelle vaan. Ehkä valikoidusti, joillekin kermaeliitin edustajalle - jolle jotain palveluksia ollaan velkaa.
      Kuka näihin enää uskoo. Skämmiä kaikki.

    • suurennuslasissa

      Pelaaminen todellakin vähentynyt, koska veikkaus aloittaa yt-neuvottelut väen vähentämiseksi. Minä olen jo tehnyt sen. Mielenkiintoista seurata voitonjakoa tästä eteenpäin.

    • FeikkiPelaaja

      Kiva kun Feikkaus muistuttaa uusimaan 2 viikon Kenon, josta sain takaisin kokonaiset 0,50 euroa.

    • lpetr

      Enää ei oo voitollisia (voitto palautus) rivejä kuin hitunen siitä mitä kenopelin alussa tuli. Voitonjaot pimitettiin vuosiksi ja tuli sitä sun tätä. luulivat vissiin, että ihmisten muisti ei kerro, kiten alussa oli mutta kyllä se kertoo ja kun on kopioinut todisteet niin kertoo sitäkin paremmin. Tietokone ja pelatut rivit valvojan tiedossa ennen arvontaa (valvoja vielä toimii arpojana) niin mitä muuta voi odottaa. Ei ihmiset oo tyhmiä ja ihmisillä on suu, korvat ja silmät.

    • Miksi_

      Palloarvinta takaisin ja eikä missään homeisessa komerossa arvota piilossa numeroita !!!

      • Miksi_

        *Palloarvonta


      • rätnätä

        Samaa mieltä Palloarvonta takaisin!
        Palloarvonnan aikoina sai voittoja 50 sentillä ja 8 tasossa useinkin tuon 120 euroa. Nyt tietokonearvonnan aikana en ole saanut tuota 120 euroa yhtään kertaan. !! usein se euro, joskus 10 euroa!


    • näihän-se-menee

      Muuttavat vielä Lotonkin kun ei, eh, "kannata".

      • KunMikäänEiRiitä

        Muuttivat jo. Voittoluokkia poistettiin, arvontaan tuli yksi numero lisää, tuplaus... Kaikki pelkkiä huononnuksia.


    • sattumaavai

      Aivan sama, onko se palloarvonta (lottokin) vai mikä. Kun pelattujen rivien on oltava virallisen valvojan eli arpojan (Veikkauksen kirjallisen vastauksen mukaan valvoja arpoo, ei Veikkaus) tiedostoissa ennen "arvontaa", virallinen valvoja eli arpoja laittaa pallot siihen aparaattiin ja tekee vielä koearvonnan ja aikaa TV:ssä näytettävän arvonnan ja peliajan loppumisen välillä on riittävästi aikaa, jotta mitä tahansa kommervekkejä ehditään tehdä. Pelaajat olivat kiinnostuneita enemmän jättipoteista - no niin alettiin kerätä jättipotteja ja 7-oikein päävoitot harvenivat ja ihan yks kaks yllättäen aiva samoin kuin kenovoitot alun jälkeen (eipä näy huoltoasemilla ym. kylttejä "täällä voitettiin". Se on ihan sama mikä arvonta siellä on tänä tietotekniikan aikakaudella. Eiköän jokainen, joka vähänkin seuraa, ole sen huomannut eikä ole niin hyväuskoinen, että kaikki on sattumaa ja tuurista kiinni.

      • ValvojallakoMerkitystä

        Jos ei pallo-arvontaa mitä valvoja arpoo on eri joka tekee arvontaan ohjelman. Valvoja voi vain muljutella silmiään ja nostaa palkkion tuhlatusta vapaa ajastaan. Eikä Kenossa virallista valvojaa ole juuri näkynytkään. Ei sivistyneeseen nyky Suomeen kuulu valehtelu ja se tässä haista pas*assa onkin vialla kun sivistys sanakin on jo pas*ottu lankkinaaman mustaksi


    • eihyvältänäytä1

      Valehtelu on nykySuomessa ihan sallittua korkeinta virkajohtoa myöden ja veikan mainoksissa tyypitkin nauravat pelaajille päin naamaa, jos jotain uskovat voittavansa.

      Unelma on VAIN puolivoittoa, sillä oikeaa voittoa et sinä taavitavis tule KOSKAAN saamaan. MOT.

      Ainoastaan perintäfirmat saavat kiskoa hallituksen siunauksella vieden nekin veroäyrit paratiisisaarille ahdinkoon ajettujen kukkaroista. Ennen koronkiskojat hirtettiin ja se oli SUURI rikos - nyt kun osingoilla on sitä sun tätä rikasta miestä, kaikki on sallittua ja valtio haluaa vielä senkin jälkeen päästä osingoille, kun pitkäaikaistyöttömät esim eivät tule toimeen sillä muutamalla pennillään, joka ''armeliaasti'' heille suodaan.

      Häpeällinen tila on kaikenkaikkiaan Suomessa ja tarjolla on vain pikkulapsia joko mentaalisti tai ihan fyysisesti Suomen politiikan kentällä.

      Ahneus on tuhonnut Suomen.

    • Veikkausrulez

      Viimeisen vuoden aikana tippunut kaikki voitot , "voitot" lähelle nolla prosenttia. Joka arvonta pelattu kenoa ties vitun kuinka kauan ja aina sama kuvio. Ihan sama pelaatko 0,50 tai 100 ekee per arvonta. Aivan sama mitä systeemiä yrität tälle paska firmalle syöttää. "Ei voittoa" on se mitä veikkaus oikeasti on.

      • Ylisuuretpalkatpalkkiot

        Samanlaiset havainnot on tullut tehtyä, Kulissien takana käydään yt-neuvotteluja ja muutenkin todellinen tilanne on todella surkea, pelaajat rahoittavat johdon ylisuuria palkkoja, ja neuvostojen yms palkkioita.


    • tietsikkaaa

      Kenossa eilinen myöhäisilta ja tänään päivä:

      myöh.i 1 3 6 8 17 18 30 70
      t.päivä 1 3 6 8 17 18 30 70 joo joo 2 peräkkäistä arvontaa, jatkuvaa ja uskottavaa. Tietokone tietää!!

    • NänSeMännöö

      Samojen numeroiden toistuminen suosiii yhden rivin kestopelaajia! Veikkaus on huomioinut tasapuolisesti eri tyyleillä pelaavia!

    • huomasinjoo

      Kylläpäs taas poistellaan, ettei vaan tosiasioita - mitä muuta siitä voikaan päätellä??

    • sdfsff

      Millä OIKEUDELLA valtion ylläpitämää UHKAPELIFIRMAA (miten valtiolla edes on tällaista oikeutta voisi kysyä) - rahoitetaan ylisuurilla palkkioilla - 30k kuussa - tj - mistä hyvästä? Että pitää suunsa kiinni vai - pelien manipuloinnista - monopoliasema ja surkeat peliehdot. Lisää reikiä sääntöihin, niin voidaan ne pienetkin voitot evätä..

    • boikotti.on.ja.pysyy

      Keno on ainakin nykyään huijausta. Kumma kun kaikilla muillakin voitot tuntui lopahtaneen alun jälkeen.

      Itsekin sain 500e voiton heti alussa ja useita vähän pienempiä. Sitten tapahtui jotain ja vuosien ajan pelasin ilman yhtäkään yli parin euron voittoa, kunnes tajusin lopettaa kokonaan. Taisi olla juuri siinä kohtaa kun palloarvonta loppui, niin loppui voitotkin.

      Olen aika varma vilunkipelistä. viimeistään siinä vaiheessa kun arvontoja oli jo kolme päivässä niin homma meni täysin överiksi. On se veikka ahne mutta pirun saita!

      Valtion uhkapeliyhtiön johdolle ei myöskää kuuluisi maksella ihan älytöntä liksaa

    • oiskohantuoniin

      Justiinsa niin - siihen ja päiväkenon tuloon loppuivat voitot kuin kanan lento. Hyvä jos sen 1 euron jostain rivistä saa takaisin. Itse sain muutaman kerran 50 centillä 5000 eur, 7-tasojen päävoittoja tuli akias usein puhumattakaan 5- ja 6-tason päävoittoja. Siihen loppui ja voitonjakoja alettiin pimittämään. Olen laittanut melkolailla alusta asti kaikki "arvotut" rivit ylös ruutupaperille allekkain aikajärjestyksessä ja siitä näkee, mikä on homman nimi. Siinä on kyllä tutkittavaa oikeille tutkijoille. Kokeilkaa itse tehdä oikea arvonta ja verratkaa Veikan arvontaan kun olette tehneet sitä pari kuukauden ja näette miten ne "arvotut" numerot allekkain sijoittuvat 1-70 janalle. Tää varmaan poistetaan - taitaa liipaista läheltä!

    • TakaKenossa

      Melkein 11 vuotta Kenon peluuta takana - nimenomaan takana eikä enää edessä. Viimeiseen vuoteen ei enää edes yhtään kympin voittoa (panos 0,5, 10-taso) useammallakaan rivillä joka arvonnassa. Milloinkahan olisi tullut viimeksi satanen. Alkuvuosina tuli useasti kymppejä ja satasiakin, nykyisin harvoin edes omaa panosta takaisin. Vaikeinta oli olla oppia olemaan katsomatta Kenon tuloksia mutta enää ei paljon kiinnosta eikä paluuta pelaamiseen ole. Maksimissaankin Keno palautti 40 % pelatuista rahoista parin viime vuoden aikana.

    • Pitääpaikkaansa

      Aivan saman olen kanssa huomannut. Palautus 0-30% joka kerta. 1 rivi tai vaikka 10 kimppapeliä eli 200 riviä , "ei voittoa". Hehe. Systeemit sama juttu. Kyllä veikkaus osaa..

    • Esa123Turunen

      Pitäisi saada palloarvona takaisin heti

    • Ahne

      En usko että saadan

    • samapatuoon

      Aivan sama, onko palloarvonta vai ei kun pelatut rivit arpojan eli valvojan tiedostossa ennen arvontaa ja tarpeeksi on aikaa palauksen ja "arvonnan välillä jotta tietokone ehtii etsiä sopivat numero, joilla mahdollisimman pieniä voittoja tai palautuksia. Pallot siihen aparaattiin laittaa Veikkauksen mukaan se arpoja eli valvoja ja ja sieltähän saa luultavasti tulemaan ulos ihan mitkä pallot halutaan. Ja kertoivat, että sama henkilö tekee vielä ensin koearvonnankin. Mulla on kyllä tää mustaa valkoisella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3791
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      593
      3585
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3522
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      53
      2209
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2201
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      321
      1957
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1937
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      180
      1728
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      27
      1403
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1342
    Aihe