Lawrencen ahdistelutalkoot

Mitkähän Lawrencen ahdistelutalkoot emmerdalessa nyt on menossa?
Ukkoparka itkee yksin ahdistuneena ääneen ovensuussaan, pilattua elämäänsä. Miksi kaikki painostaa miestä kaapista ulos, jos hän ei pysty sieltä tulemaan? Miksi ihminen ajetaan tuolla tavalla hermoromahduksen partaalle?

Miksi kuminaama Chrissykin jankkaa pakkomielteisesti samaa. Tahtoo tietää kuka on hänen oikea isukkinsa ja tenttaa Lawrecelta, oletko homo, vai etkö ole ja olisit nyt vaan homo?
Larry teki oikein, kun heitti pihalle Chrissien. Pääsee näin samalla eroon inhasta Andystäkin.

Mitähän apua Aaronista oli kartanolle rientäneelle Lawrencelle? Olisi antanut Larryn ammuskella kamoja tuusannuuskaksi ja purkaa näin ahdistustaan.
Aaron on tosin ainoa, joka säälii ahdisteltua kartanonisäntää. Eikä ole yhtä armoton, kuin muut. Mutta ehkä Aaronkin omalla tavallaan koettaa kiskoa ja pakottaa Lawrencea sieltä kaapista ulos. Kuten kaikki muutkin.
Se on kyllä tullut selväksi viime jaksoissa, että on aivan kauhea asia, jos ei emmerdalessa myönnä julkisesti olevansa homo.
Kukaan ei ymmärrä millaista "homoudestaparanemis hoitoa" Lawrence sai vankilassa ja millaisen trauman se hänelle aiheutti. Tässä selvästi lyödään lyötyä lisää. Antaisivat jo Lawrencen elää rauhassa, omalla tavallaan.

33

605

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tyhmääsakkia

      Tuo Chrissie on myös äärettömän tyhmä, kuka nyt rupeaa täydessä pubissa selvittämään kovaan ääneen intiimejä perheasioita, ihme sakkia ja typeriä juonenkäänteitä.

    • Tämänpäiväisestä

      Maanantain jaksossa Lawrence kertoi tilanteestaan Ronnielle. Vankila tuhosi hänen tunne ja seksuaali elämäänsä. Chrissie teki itse väärät johtopäätökset löytämästään vanhasta kirjeestä ja otti yhteyttä Ronniehen. Andy lisäsi C sekoilua.
      Lawrence myrkynkylväjä sanoi ilkeästi Aaronille Robertista ja tämä oli ikävintä koska Aaron helposti alkaa epäillä Robertin tekemisiä jos joku toinen jotenkin vihjailee tms. Jo huomisessa jaksossa tulee taas riita kun R on poissa yön ja Aaron epäilee. R sieppaa sen kiristäjä pojan autonsa tavaratilaan yöksi ja pelottelee pojan pois. Aaron näkee itse pojan olevan kunnossa ja asiat selviää. Robert halusi miettiä ensin asumisasiaa jonka Aaron tulkitsi kielteisesti,suuttuikin jotenkin. Liv kyllästyy Aaronin mökötykseen ja auttaa heidät R ja A taas yhteen. Robert muuttaa Willapakkaan asumaan.

      • Pysyisitkö_aiheessa

        Tämä aloitus koski Lawrencea, ei Aaronia ja Roberttia, joista jollain on ilmeisesti joku pakkomielle jankata.


      • Asiayhteys

        Lawrencen omituinen kylmä katkera luonne,ilkeys,teeskenteky,valehtelu ja mielentila paljastuu juuri siinä mitä hän sanoi Aaronille Robertista. Kartanon väen tapa on syyttää omista tyhmistä teoistaan Robertia kuten Andykin.
        Robert ja Aaron ovat sarjan ykkosluokkaa ja heille tapahtuu hyvää sekä huonoa. Koska Hawley ja Miller osaavat näytellä hyvin niin heillä on paljon ruutuaikaa joka takaa heille suuremmat palkkatulot kuin joillekin pienissä rooleissa oleville tausta hahmoille.


    • kjhbvgfcx

      "Olisi antanut Larryn ammuskella kamoja tuusannuuskaksi ja purkaa näin ahdistustaan."

      Se on kieltämättä hyvä idea antaa pinna kireällä olevan äijän rätkiä perskännissä haulikolla.

      Mutta kuinka voi syyllistää Chrissietä tenttaamisesta? Onhan se iso juttu, kun tulee ilmi, että isä ei olekaan hänen oikea isänsä. Ja onhan ihmisellä tarve tietää juurensa, joten ei ole ihmekään, että haluaa tietää, kuka hänet on pannut alulle. Myöskin tieto homoudesta koskettaa Chrissietä hänen äitinsä kautta, onhan sekin kova juttu, että isä (joka ei olekaan hänen isänsä) onkin ollut poikien perään, ja Chrissien käsitys hänen vanhempiensa perhe-elämästä onkin ollut jonkinasteista kulissinkaltaista tämän vuoksi.

      Tuo homouden myöntämättömyyden kauhisteleminen taas tulee olemaan kaikkialla yhtä kovan haloon aihe, koska kulttuurimarxilaisuus on ujuttanut lonkeronsa myös televisioon, ja tästä eteenpäin homoja tulee näkymään jatkuvalla syötöllä tv-produktioissa. Homokiintiöt lisääntyvät, ja samalla kaikkien muidenkin vähemmistöjen, joten tätä agendaa tullaan näkemään jatkossa loputtomasti. Ei kukaan ole ihmetellyt, miksi tällä vuosikymmenellä on homojen määrä Emmerdalen kyläpahasessakin lisääntynyt roimasti?

      • Ennenjanyt

        Lawrence White on esimerkki vanhoista ajoista, homojen kulissi avioliitoista, loputtomista valheista ja onnettomasta elämästä. Aaron ja Robert ovat nykyaikaa ja erilaisia hyvällä tavalla. Robertin vaikutus Aaroniin alkaa näkyä,R tekee hänet tyytyväisemmäksi ja onnellisemmaksi elämäänsä.


      • keskityoikeaanelämään

        Pidä jo se turpas kii niistä Aaronista ja Robertista. Tämä aloitus koskee Lawrencea ei sinun epätervettä ihastumista tvn homopareihin.


      • Taasko

        Samaa mieltä tästä A:n ja R:n jumaloimisesta. Omituinen pakkomielle vetää nämä kaksi joka keskustelussa esille.


      • Palstapoliisithuspois

        Täällä saa jokainen kirjoittaa, mistä haluaa. Jos koette, että joku rikkoo sääntöjä, tehkää ilmianto.


      • maailmanrauhaakaikille
        Palstapoliisithuspois kirjoitti:

        Täällä saa jokainen kirjoittaa, mistä haluaa. Jos koette, että joku rikkoo sääntöjä, tehkää ilmianto.

        Joo saa täällä kirjoittaa mitä haluaa, mutta olisi ihan mukavaa että pysytään aiheessa. Ärsyttävää kun joku jankkaa koko ajan samasta aiheesta ihan jokaisessa keskustelussa.


      • hroithyrgfdc
        Taasko kirjoitti:

        Samaa mieltä tästä A:n ja R:n jumaloimisesta. Omituinen pakkomielle vetää nämä kaksi joka keskustelussa esille.

        Niinpä. Kaiken lisäksi näiden roolien näyttelijätkään eivät ole mitään huippulahjakkaita luonnenäyttelijöitä, joiden roolisuoritusten uskottavuutta ja taidokkuutta saisi hämmästellä.


    • robron3

      Onhan Lawrence valehdellut Chrissielle koko tämän iän, että ihan oikein on vaatia oikea tietoa. Valehtelijat ovat alhaisia. Lawrence saa nyt sitä mitä on tilannut. Ihmisellä on oikeus tietää mistä on ja mitä on.

      Noista pubikohtauksista on alkanut tulla Emmerdalen tavaramerkki.

      Ihmetytti se, että Sam kutsui Aaronin paikalle. Mutta selkishän se, Sam ei muita homoja tuntenut. Mulle jäi epäselväksi oliko Aaron vielä kartanolla, kun Andy ja Chrissien kävi oven takana kolkuttelemassa ja tsekkaamassa Lawrencen tilaa..

      Vankilassa on selkeesti tapahtunut kaikkea kurjaa, ettei Lawrence pysty myöntämään tosiasioita. Pelkää edelleen. Hyvin toimii eheytys. Vaikka samalla tulee loukanneeksi laumaa ihmisiä. Oma napa paras napa.

      • Mievaaemme

        Ja saa maksaa vielä lisää, ensin melkein kuolee, sitten kuolee (lucky vähän kilahtaa)


    • Kakkosmies

      Mutta se mikä on ilahduttavaa on tämä: John Bowe Lawrencen roolissa selviytyy hyvin tästä lievästi sanottuna hankalasta roolistaan. Hyvä suoritus saippuasarjaan

      • kjnhbgvfcdx

        Joo, hyvä näyttelijä on tämä. Kumma kun ei tätä tapausta hehkuteta samalla tavalla kuin erästä toista tässäkin ketjussa jo vilahtanutta "söpöliiniä".


      • lawren

        Upea on näyttelijä ja suoritus. Se ääni on jumalainen.


    • Kaupanmainos

      Tällainen säpinä yhden henkilön ympärillä tarkoittaa Emmerdalessa yleensä aikakauden loppua...

    • Kakkosmies

      Hienoa logiikkaa Samilta Aaronille: "Ajattelin pyytää Sut apuun, kun hänkin on teikäläisiä!"

      Siis vain homo voi ymmärtää toista homoa, olpa sitten kyseessä vaikka täydellinen hepulikohtaus, kuten Lawrencella. Tällä älynväläyksellä Sam osoittaa katsovansa asioita hyvinkin syvälliseltä kantilta.

      • Whiteista

        Aaron yritti auttaa ja keskustella mutta Lawrence sai taas tilaisuuden haukkua Robertia ja kylvi epäilyksen siemenen Aaronin mieleen kun Robert oli yön poissa.
        Kivettynyt kartanon omistaja heittelee kiviä lasitalossa.


    • jussinpunssi

      Tulin vaan jakamaan ihmetykseni siitä miten jännä sydän tuolla Lawrencella on, ennenhän se tuntui pettävän välillä pienestäkin tunnekuohusta ja nyt useamman päivän ryyppääminen ja riehuminen ei tunnu missään.

    • Naisia.riittää

      Jos mies ei halua olla homo ja on hankkinut miehisyyspillereitäkin.
      Miksi ei pakkaisi taas laukkujaan ja lähtisi etsimään jostain naisseuraa.
      Maailma on naisia väärällään. Kyllä Lawrencen ulkomuodolla ja olemuksella naisia löytyisi. Miksi pitää yhteen käpykylän Berniceen jumittua ja seota siitä, jos yksi nainen jättää.

    • Kakkosmies

      Miksi Lawrence hakisi naisseuraa? Miesseuraahan hänen pitäisi etsiä, nuorta miesseuraa. Bernice oli vain kulissi, jonka avulla Lawrence halusi kyläläisten hyväksynnän. Mutta koska hän ei onnistunut luomaan seksisuhdetta Bernicen kanssa, hän tuskin onnistuisi siinä muidenkaan naisten kanssa. Homot hyötyvät "miehisyyspillereistä" siinä kuin miehetkin, joten Lawrencelle voisi vierailu homoklubissa tehdä hyvää. Samalla saataisiin äijään hieman uudenlaista ryhtiä.

      • Kadunnumeroita

        "Homot hyötyvät "miehisyyspillereistä" siinä kuin miehetkin"
        Varsin moni homo on mies


      • Juurinäinikään

        Lawrence voisi alkaa vaikkapa kosiskella Charityä! Charitylle miehen homous tuskin olisi mikään ongelma, kunhan pankkitililtä löytyy pari miljoonaa ja kaupan päälle vielä avaimet kartanoon.


    • tahdistin

      Ei taida sydän sairaille nämä .viagrat ja muut vastaavat oikein sopia ainakaan normaali elämässä voi vaikka henki lähteä viime seisokilla,mutta eiväthän nämä säännöt päde kun on Emmerdale kyseessä.

    • Jos Lawrence kosiskelisi Charityä. Sehän olisi jo tosi tylsää toistoa.
      Charityhan on ängennyt jo kolme kertaa kertaa kärkkymään kartanonemännän paikkaa ja leveämpää elämää ja saanutkin sellaisen hetkeksi.
      Kyllä Charity joutaa nyt tienaamaan ihan itse rahojaan, työskentelemällä pubin tiskintakana. Saa samalla käyttää ilkeää kieltään asiakkaisiin ja sen jälkeen hymyillä heille omituista pirullista rakohammashymyään.

      Ihan sama, menisikö Lawrence naisiin, vai miehiin. Kunhan nyt keksisi jonkun muun ulospääsytien ahdistuksestaan. Kuin tuon typerän retkuilun ja sekoilun ja juopottelunsa kartanolla yksikseen ja läheisilleen kiukuttelun. Eikö se jo riittäisi, kun kartanon edellinen isäntä (Declan) harrasti juuri samanlaista, tuhoisaa sekoilua ja juopottelua ja raivoamista, ennen lopullista häipymistään.
      Miksi ihmeessä, emmerdalen käsikirjoittajat harrastaa tätä mielikuvituksetonta ärsyttävää toistoa?

    • krfx

      Lawrencen sekoilu on mielenkiintoista katsottavaa. John Bowe on mainio näyttelijä ja vetää roolinsa oikein hyvin.

      Olen samaa mieltä, että muiden olisi pitänyt jättää hänet rauhaan. Muiden puuttuminen johti tähän tilanteeseen alun perinkin. Lawrence saa olla täysin sellainen kun haluaa, Sillä ei ole yhtään mitään merkitystä, mikä hän on. Ja hänhän on sanonut olevansa aseksuaali, mikä on hyvä aihe käsitellä myös.

    • Hyvänäyttelijä

      Perinteinen kovisnäyttelijä John Bowe pystyy suoriutumaan pehmoroolistakin

      • Vastaalkulämmittelyä

        Ei tämä Lawrence ole mkään pehmo. Valheessa,vihassa ja kieroilussa elämänsä elänyt katkera mies. Chrissielle selvisi että ei ole hänen isänsä,eikä ole Luckyn isoisä. Lycky ottaa asian raskaasti. Asiat alkavatpian mennä huonosti kartanossa..


      • Linjuriauto
        Vastaalkulämmittelyä kirjoitti:

        Ei tämä Lawrence ole mkään pehmo. Valheessa,vihassa ja kieroilussa elämänsä elänyt katkera mies. Chrissielle selvisi että ei ole hänen isänsä,eikä ole Luckyn isoisä. Lycky ottaa asian raskaasti. Asiat alkavatpian mennä huonosti kartanossa..

        Melkoinen itkupilli toi Lawrence. Eikös se ole pehmoilua...


      • suomi100vemmerdaleei
        Linjuriauto kirjoitti:

        Melkoinen itkupilli toi Lawrence. Eikös se ole pehmoilua...

        Kyllä se Aaron on kovin itkupilli. itkee koko ajan joka helvetin pienestä asiasta. Esim voisi olla tämänkaltainen kohtaus sarjassa Aaron haluaisi kahvia mutta kahvi on loppu niin Aaron rupeaa itkemään kun maailma on niin julma hänelle.


      • Turhavertaus
        suomi100vemmerdaleei kirjoitti:

        Kyllä se Aaron on kovin itkupilli. itkee koko ajan joka helvetin pienestä asiasta. Esim voisi olla tämänkaltainen kohtaus sarjassa Aaron haluaisi kahvia mutta kahvi on loppu niin Aaron rupeaa itkemään kun maailma on niin julma hänelle.

        Tässä ketjussa on kyse Lawrencesta


      • kxft
        Linjuriauto kirjoitti:

        Melkoinen itkupilli toi Lawrence. Eikös se ole pehmoilua...

        Noo ei se nyt niin paljoa itke, sehän yleisesti ottaen ampuu ja tuhoaa kaiken, itkee vasta sitten viime keinona kun muut eivät ole jättäneet häntä rauhaan


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2536
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1411
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      67
      1402
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1166
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1121
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe