Fintoton siirto Veikkaukselle

Porhi

Nyt on kyllä tapahtunut mahtava munaus Veikkaukselta. Uusin toton nettipelisaitti on täysin ala-arvoinen. Olen muutamana iltana kännykällä, tabletilla tai tietokoneella yrittänyt pelailla sillä, eikä se vaan onnistu. Tuosta ei saa pelaaja mitään tolkkua. Näyttää jotenkin samanlaiselta, kuin on totuttu, mutta kuitenkin on ihan erilainen. Sivulla näkyy ihan liian vähän informaatiota (rivivälit liian isot), osa tärkeistä tiedoista on piilotettu (mm. viime vuoden ja kuluvan vuoden startit), jne. Täydellinen katastrofi sanon minä. On kyllä todella sääli, että tuo vanha aivan erinomainen Fintoto, joka toimi kuin junan vessa, näytti siltä miltä kuuluu, josta sai kaiken tarvittavan informaation juuri niin kuin raviohjelmasta, jne. on kuollut ja kuopattu. Voi rähämä Veikkaus, minkä teitte. Toivottavasti homma muuttuu nopeasti, sillä veikkaan, että nettipelaaminen raveihin on pudonnut tällä viikolla todella paljon. Itse en ole laittanut senttiäkään uudistuksen jälkeen, enkä laita ennen kuin muuttuu.

10

311

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • radalle_mars

      Huonolaatuinen sivu on. Fintotolla oli hyvä. Kun tehdään uutta niin luulisi että korkeintaan tulee parannusta vanhaan. Tämä ei ole edes tottumiskysymys. En aio käyttää noita sivuja niin paljon että tottuisi. Oikeastaan käyttö loppui jo eilen. Kyllästyin.

      Lähtölistan lukeminenkin on kännykästä surkeaa. Et näe edes yhden hevosen tietoja näytöllä, vaan sivua pitää hinata reunaan ja takaisin. Koko lähdön hevosista puhumattakaan. Tee siinä sitten vertailuja hevosten välillä. Ei, ei, ei. Eikä se isommallakaan näytöllä parane. Kuka alkaa kantaa isompaa näyttöä mukanaan nähdäkseen mobiilinakin lähtölistoja. Joku, mutta ei moni.

      Lähdön katsominen netistä sitten. Lähetys on nykivää. Sain "vinkin" vaihtaa toiseen selaimeen. Eihän se nyt niin mene. Veikkauksen pitää ilmoittaa sivustollaan että millä selaimella heidän lähetyksensä on tarkoitettu katsottavaksi jos se ei ole kelvollista selaimesta riippumatta. Fintotolla ei ollut tämmöistä ongelmaa. Tai ainakin meidän koneilla sen näki moitteettomasti selaimesta riippumatta.
      Fintoton sovelluksessa lähetys aukesi omaan ikkunaan. Siitä oli helppo säätää ikkunat haluamansa kokoisiksi ja samalla pystyi lukemaan listoja. Tässä Veikkauksen versiossa sekä listat että kuva vaativat ison näytön että niistä saisi selvää. Ei, ei, ei.

      Mikähän mahtoi olla Veikkauksen valinta olla ottamatta opiksi Fintotolta. Olisivat edes ostaneet saman arkkitehdin joka teki Fintoton sivut.

      Tämäkään peli ei yhden pelaajan panoksia kaipaa. Olen suosiolla se ainoa.

      Jos tässä joku voittaa niin toivottavasti ihmiset lähtee raviradoille liveraveihin katsomaan ja pelaamaan!

    • miekii

      Veikkauksella on ollut suuria ja ylitsepääsemättömiä ongelmia varsinkin android sovelluksen kanssa jo pitkään. Ainakun uusi päivitys tulee niin bukeja on hillittömästi.

    • veniceisgood

      Joo fintoton sivut oli paremmat, mutta kyllä veikkauksenkin sivvuilla pärjää ainakin tietokoneella. Pelaajaporukat voi näköjään jakaa vaikka viiteenkymmeneen osuuteen entisen 20 sijasta. Ja voi olla että veikkauksen sivuja kehitellään jatkossa.

    • player_

      Veikkauksen sivut näyttävät siltä kuin joku olisi juuri opetellut tekemään nettisivuja.
      Liian suuret rivivälit ja kaikki on venytetty ja levitetty niin että tyhjää tilaa on enemmän kuin tekstiä.
      Ja miksi ei ole laitettu OIKEITA lähtölistoja? Näyttää siltä että on yritetty keksiä pyörä uudestaan. Perinteiset lähtölistat eivät ole turhaan sellaiset kuin ovat. Pieneen tilaan puristettua faktaa josta voi yhdellä silmäyksellä nähdä kaiken oleellisen.

    • J-PKemp

      Tuntuu että sivuilla olisi tilaa vaikka kuinka paljon, silti hevosten tärkein informaatio on piilotettu klikkausten taakse alasivuille, niin että hevosten keskinäinen vertailu on mahdotonta, ja sehän tässä peliuodossa pitäisi olla olennaisinta. Eihän ne hevoset siellä yksin juokse kelloa vastaan. Fontti pienemmäksi ja kunnon taulut kaikilta heti alkunäkymään!
      Sivujen ulkoasu, vaikkakin on toissijainen asia, on erittäin aneeminen, tässäkin olisi ollut syytä ottaa oppia värimaailmasta ym. fintoton jo ilmestyessään kauniista ja selkeistä sivuista.
      Pakkohan tuo on opetella, mutta heti näkee että veikkauksella meni nyt iso osa pieleen.

      • player_

        Nimenomaan tuo hevosten keskinäinen vertailu on mahdotonta. Ainoa vaihtoehto on ladata raviohjelma radan omilta sivuilta. Nyt vasta huomaa miten hyvät Fintoton sivut olivat, ja miten helppoa oli aamulla käydä katsomassa päivän ravitarjontaa. Mutta kun menee veikkauksen sivuille niin tulee vain huonolle tuulelle ja sieltä haluaa äkkiä pois.
        Ero on valtava jos vertaa esim. williamhillin sivuihin. Fontit, navigointi, värimaailma ja sisällön asettelu, kaikki ala-arvoisia Veikkauksen sivuilla.
        Ja mistä kertoo se että kysyvät mielipidettä sivusta ja parannusehdotuksia?

        Sivujen ulkoasu on ehkä tärkein asia jos halutaan houkutella uusia pelaajia mutta nuo sivut eivät varmasti houkuttele ketään ja tässä yksi vanhempi pelaaja joka siirtyy muille sivuille pelaamaan.


    • Surkeaa

      Veikkauksen Toto-sivuissa ei ole mitään hyvää. Todella huonot käyttää ja live-kuva TÄYSIN LUOKATON!!!

    • JormaVuoksenmaanPäkki

      Tosiammattlilainen osaa arvioida hevoset kokemuksen peruteella, mitkö ovat niiden todennäköisyydet voittaa lähtö.

    • Spuce

      Monta huononnusta:
      -Tototv-kuvalla huono resoluutio, fintotolla oli HD-tasoa.
      -Tototv-kuvaa ei saa omaan ikkunaan.
      -Edellisiä lähtöjä näytetään vain 5, fintotolla 8.
      -Edellisen lähdön tuloslista monen klikkauksen päässä, fintotolla yksi klikkaus uuteen ikkunaan.
      -YMS. FINTOTO TAKAISIN!

    • tryrtyrtyrtyrtyrtyrt

      Veikkaus on niin perseellään tuon kanssa ettei rajaa. Kuten tässä monet todenneet. Mietippä, että jokaisen esim 12 kaakin lähdössä joudut avaamaan lisälootan sitä varten, että näet edellisten vuosien ennätykset ja sijatilastot. Kai ne sokeille ovat tehneet harvaa...ja sekä ettei veikkauksen it-veikoissa taida olla ainuttakaan raviharrastajaa. Lotto ja numerot siitä talossa ehkä osataan ainoastaan.
      Ja nyt sitten jotain hanurista olevaa aikamuistutusta, mikä muuten voi tulla 3kertaa minuutissa...tai 10 kertaa puolessa tunnissa. Käsittämätöntä puuhaa.

      Samoin ei kuskien etunimiä. Jos 3 tyyppiä samasta perheestä, niin vanhojen juoksujen kuskien etunimiä kokonaan ei näe ollenkaan. Vaikka sitä tilaa on roppakaupalla. Ei ole osattu noissa hommissa mitään. Esim Ranska, Abrivard... M, L. ja A muistaakseni. Veikkaukselle ilmeisesti ihan yksi hailee, kuka on kuskina milloinkin. Kuten sanottu, taitopelit eivät kuulu veikkauksen tietotaitoon....ja hanurista olevat sivut siis pelaajan harmina, kuten tuo aikalaatikko, mikä alkaa jo häiritä kun teet pelilappua. Toivon mukaan ei estä joskus jonkun lapun tekoa, mistä olisi tullut 10tonni rahaa, kun aikaloota poisti numeron, mitä olit juuri laittamassa.....sekä muutenkin sekoittaa koko homman tekoa. Kannattaisi ääliöveikkauksen kysyä ensin, mitä kukakin haluaa, ja jos jollekin ei oma kello riitä tai oma pää, niin antaa sitten luvan näille pökiöille. Muuten pitäkööt kellonsa. Itse istuin pelaamassa yksi päivä 11 tuntia lähes....ja että siinäkö pitäisi alkaa työkseen klikkaamaan aikalaatikkoa 10kertaa tunnissa....ja siis sata kertaa päivässä. Ei ihan kaikki lepatkot tallessa siellä veikkauksen talossa.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1759
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1664
    3. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      61
      1500
    4. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      71
      1495
    5. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      102
      1458
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      56
      1385
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1359
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1192
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1140
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1124
    Aihe