Euro on Suomen kovin konsultti

from.Timo.I

Hyvää vaalipäivää! mielenkiintoista nähdä,huipentuuko Suomen euro-paradoksi jo näissä vaaleissa vai vasta seuraavissa. Suomi on tehnyt kaikkensa pysyäkseen Euroopan päättävissä pöydissä ja vielä enemmän,ettei se joutuisi noudattamaan yhteisön pelisääntöjä.

Niinpä puheet ja teot ovat alituiseen räikeässä ristiriidassa ja lopulta euroalueen markkinat, eli ihmisten omat valinnat tekevät kaikki päätökset poliitikkojen puolesta. Pörssit eivät tee,koska ne ovat vain poliittisen mielikuvitusmaailman sivukonttori rahojen holtittomaan sijoittamiseen.

Suomen paradoksi on kehittynyt tähän tapaan:

Keskusta on käytännössä tuhonnut Suomen maatalouden.

Kokoomus on käytännössä tuhonnut suomalaiset pienyrittäjät.

Vihreiden piirissä terve elinympäristö on näköjään viimeisellä sijalla.

Vain palapelin viimeinen osa odottaa täytäntöön panoa ja se on ammattiliittojen hajoittaminen. Ottavatko siitä lopulta kyseenalaisen kunnian vasemmistopuolueet SDP:n johdolla,kuten paradoksi edellyttää,vai perussuomalaiset,jää nähtäväksi.

Euro merkitsee joka tapauksessa ammattiliittojen vaikutusvallan näivettymistä. Niiden ja sosiaaliturvan säilyminen on ollut ainoastaan jättimäisen velkaantumisen ansiota.

Kun Suomen velkataso huolestuttaa lainoittajat,alkaa ammattiliittojen saattohoito toden teolla, eikä metelöinnistä ole mitään apua siinäkään asiassa.

Ne itse haluavat kuitenkin pitää eurosta kiinni, vaikka intressien yhteensovittaminen eurotaloudessa on absoluuttinen mahdottomuus.

Vaikka tuntuukin täysin uskomattomalta, että kaikki puolueet ovat näin pitkään kyenneet toimimaan euro ja markkinavastaisesti, niin kyllä paradoksin huipentuma on se, että suomalaiset vielä viitsivät näitä puolueita äänestää ? (ei kaikki, äänestysprosentti alle 60%)

3

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kotimarkkinat

      Raha on paperia,metallia ja bittejä. Nykyään vain velkaa. Sillä ei ole merkitystä talouteen muuten kuin sen käytössä lahjoihin. Kansantalous perustuu kannattavaan työhön ja siitä saatavaan korvaukseen. Kukaan ei ole keksinyt rahan tilalle toimivampaa keinoa maksaa laskuja. Tarvitaan pankkijärjestelmä joka ylläpitää rahapalveluita. Sitä valvoo valtio ja tämä valvonta EUssa ei toimi.Yritykset on päästetty määräämään omista asioista omaksi edukseen joka näkyy kaikessa. Nyt vannotaan viennin varaan Suomen menestymistä ikäänkuin suurin osa kansasta olisi velvollinen elättämään vientiä ja pörssiä.
      Puolueet ovat itse yritysten kimpassa KMS-sopimuksen tavoin nujertamassa suurinta osaa kansasta ulos työnteosta. Ne ovat tämän työttömyyden takana. Suomessa mikään työ ei kannata ilman tukiaisia ja siitä on seurannut maailman tuhoisin korruptio jota ne itse eivät tunnusta vaikka se käy ilmi jopa Suomen lakikirjasta. Kansan köyhtyminen kiihtyy sitä mukaa kuin vienti lisääntyy. Tämä johtaa velkojen hallitsemattomaan kasvuun joka sektorilla. Suurin virhe on valehdella elvytyksen velalla tai devalvoinnilla olevan ratkaisu tähän velkaongelmaan. Kukaan ei maksa ikinä velkojamme vaan Suomi joutuu lopulta maksamaan kaiken takaisin korkoineen. Kotimarkkinoiden pistäminen kuntoon on ainoa keino lopettaa velkaantuminen ja lisätä työpaikkoja. Siihen tarvitaan itsenäinen valtio ja rehelliset puolueet.

    • uusi-johto

      Suomalaisten pitää tukea ammattiyhdistyksiä sensijaan että nyt tuetaan keinottelua kaikilla sektoreilla. Palkkahan tulee kannattavasta työstä ja työpaikat syntyy säästämisen seurauksena. Veloilla ja huvittelemalla on tuhottu jo lähes kaikki. EU ei voi jatkaa rahan tuhlaamista täysin sekopäisellä rahapolitiikallaan joka perustuu vallan hinkuun lahjomalla kaikki muut paitsi ipulaiset jotka ovat aikojen alusta ymmärtäneet ettei tästä tule mitään. Valtion kustannukset pitää minimoida jotta kansa voi elää täällä. EU vain lisää kustannuksia joista suurimmat ja turhimmat ovat yritystuet,biokaaos ja sotilasmenot aikana jolloin ei sodita.Nämä poistamalla voitaisiin verotus ainakin puolittaa tai jopa supistaa kolmasosaan. Siten työkustannukset puolittuvat ilman palkkojen laskua. Lisäksi voidaan lopettaa rikkaiden avustaminen ja niiden työhalukkuuden edistäminen. Kaikki tämä edellyttää EUsta eroamista. Kukaanhan ei halua maksaa enää EUn ja EKPn valtavia maksuja koska ne rahat menevät suoraan veroparatiiseihin koska ne hallitsevat EUta.

      • Hyvä.idea

        Onko sinulla jokin ylivertainen suunnitelma ,miten Suomi eroaisi EU:sta?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      370
      4599
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      85
      1865
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1610
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      214
      1403
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1400
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1371
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1357
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe