Vihdoinkin ratkaisu taidemuseoasiassa!!!!

Valatuutettu

Olen kuullut että eräs uusi valtuutettu on ideoinut ratkaisun taidemuseokiistaan.

Kirjastoon rakennetaan yksi tai kaksi lisäkerrosta, joihin tulee uusi taidemuseo ja muuta kulttuuritoimintaa keskitetäään sinne.

Etuja on monia: Saadaan kirjaston vuotava katto vedenpitäväksi. Taidemuseon saamattomalle johtajalle voidaan antaa kenkää kun kirjastoimi hoitaa samalla taideasiat.......jne jne.........

17

245

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Monen.kerroksen.taiteet

      Kirjastokerroksessa voitaisiin pitää taidenäyttelyitä ja näin tavallinen kansakin pääsisi tutustumaan taiteisiin.
      Voitaisiin varata myös alue, jossa olisi kestotaidemyyntinäyttely paikallisille taiteilijoille. Näin he saisivat mahdollisuuden ansioihin matalalla kynnyksellä. Yläkerrokset olisivat varattu sitten eliitin taidemaulle. Mahdollinen ylin kerros ihan sitten ylimmän sosiaaliluokan käyttöön kuten upseeristo, papisto, rehtorit, vapaamuurarit jne..... Näin rahvas ei pääsisi pilaamaan taidenautintoja.

      Ja säästöä syntyisi. Tästä kohistaisiin varmasti laajemmaltikin lähes Kuckenheimin veroisena paikkana!!!!!!!!!!!!!!

    • Vihreäsähkö

      Ei tarvitse rakentaa mitään uutta. Liiketiloja on keskustassa tyhjillään. Ne taidemuseon näyttelyt voi siirtää niistä vuokrattuihin tiloihin. Myydään graniittitalo pois.

    • montasöit...yheksän

      Graniittitaloon voitas laittaa ekotorin toimintoja....rojumyymälä..mattokutomo....9eurolaiset ei nii välitä noista sisäilmaongelmista...kunhan ois lämmintä ja suhtkoht kuivaa eikä kiusatta. Jos nykyisistä työtiloista tutkittaisiin sisäilma ja muut haitta.aineet niin voi hyvät hyyryläiset.

    • SäästöKaikki

      No nyt sitten kuitenkin saneerataan kraniittitalo. Museotoimenkoheltaja Katti Marttunen valittaa että kun tulee kalliimmaksi kuin kokonaan uusi ja musetoimen väki on jopa järkyttynyt tilanteesta.

      No voi vitun vitun vittu. Eihän tämän tarvvii maksaa kuin puolet tai ei sitäkään uuteen verrattuna. Kun ei tehdä niin pirun prameita tiloja niin ei tule kalliiksi. Tehdään vain käytännölliset tilat tälle täysin tarpeettomalle toiminnnalle. Toisaalta saneerauksen ajaksi museotoimi voidaan lomauttaa 2 - 4 vuodeksi. Sinä aikana museotoimen väki voi hakeutua muualle hommiin jos jotain keksivät. Sitten saneerauksen päätyttyä voidaan palkata uutta motivoitunutta väkeä entisen saamattoman väen tilalle.

      • säästövinkki

        Minulla olisi vielä parempi idea:

        Lakkautetaan koko museo.

        Kaupungin velat on jo nyt reilut 180 miljoonaa ja vielä pitäisi alkaa museota korjaamaan! Rahanreikiä on muutenkin ihan riittävästi - teitten rei'istä alkaen. Tietysti joku alkaa urputtaan että siinä menee 300 000 vuotuista valtionapua museolle, mutta se on niin kallista rahaa että menköön. Paljonko oli muuten viime vuonna maksaneita kävijöitä museossa?


    • pulun.nussijat

      Jos jotain on turhaa ja jostain pitää luopua talouden eteen niin nuo museot joutavat huilimaan ihan ensimmäiseksi. Koko homma on yhtä pulun nussimista.

    • down.with.the.museot

      Kuka mikkeliäinen on käynyt museossa since 10 vuotta...hei down with the milleli museot...vittu että voiko rahaa pistää turhempaan!!!!

    • voe.vattu

      Norjalaiset matkailuohjelma ukot vierailivat kolmioyörämopoillaan mikkelissä. Olisivat tutustuneet päämajamuseoon ja marskin vaunuun. Kostuivat yhden esitteen verran jonka kielitaidoton virkailija tuuppasi heille kouraan. Olivat ukot suut ammollaan ja jatkoivat matkaa....voe vattu.

    • järlkyttävää

      Musetoimen väki on ollut järkyttynyt joutuessaan väistötiloihin. Väistötilat työvoimatoimistoon ja haastatteluihin niin eiköhän se järkytys hälvene kun joutuuvat oikeisiin töihin. Esimerkiksi räsäsen parkettitehtaalle!!! Kyllä noita maalauksia ja töherryksiä voi katella netissäkin. Mihin näitä istuskelijoita tarvitaan??????????????

    • hyvä.konsepti

      Hyvä ajatus pistää muaeohommat jäihin pariks kolmeks vuodeks ja remontoija kivitalo hissunkissun kuntoon.
      Ja sitten palkata uusi innostunut henkilökunta. Järkyttyneellä kerttusella tuskin oaljon annettavaa tähän uuteen konaeptiin.

    • vastuu.kysymys

      Onko tutkittu jotta olisiko se taidemuseon henkilökunta jotenkin vastuussa museorakennuksen homehtumiseen? Näpelöineet esimerkiksi ammattiosaamista vaativia ilmastointilaitteita!

    • Huldanisä

      Taidemuseo voitaisiin siirtää suonsaarelle vokin viereen. Kohtaisi ajatusmaailmat siellä paremmin. Graniittitaloon voitaisiin perustaa paikallinen Suomen sisun toimisto.

    • SwetHome

      Koulujen ja julkisten rakennusten homeongelmat johtunevat käyttäjien omasta toiminnasta! Nyt pitäisi panna vastuuseen ja maksamaan nuo käyttäjät! Ei kaikkia saneeraus ja rakennustöitä ole voitu hoitaa niin huonosti.
      Talkkarit, vahtimestarit, rehtorit, opet ja yms tarpeen vaatiessa käräjille!
      Nyt kun museo saneerataan taas niin sinne on valittava uusi osaava henkilökunta. Pelkkä hymyily ja kiemustelu ja luimuilu ei enää vetele kertakaikkiaan! Oikeaa osaamista kehiin!

      • työntekijä

        Nyt taidemuseota ollaan sijoittamassa "arvoonsa" sopivalle paikalle kauppakeskuksiin!!!!
        Ainakin akselissa on pahoja sisäilma ongelmia,johtuen korjaamattomista vesivahingoista,muista paikoista ei tietoa????


    • Tänkapå

      Onks se Askeli Toivakoiden omaisuutta. Ei saaneet myytyä sitä?? Oli joku jupakka Lenitan ministeriaikana. Eiks se ollu joku ministeri? Hometta???

    • ällistynyt

      Onhan tää ihan käsittämätöntä...että oikein kalliit tilat kauppakeskuksista!!!!!
      Kun koulu tai päiväkoti joutuu väistötiloihin,nin hommataan kontit pihaan.
      Saneerataanhan sairaalakin ja toiminta pyritään järjestelemään.
      Kiinni vaan korjauksien ajaksi,henkilökunta muihin tehtäviin.

    • SilkkaaPaskaa

      Jalkakäytävien hiekoittelussa ja lumitöissä tarvitaan nyt tekijöitä. Höpö höpö puhelee museouden nosteesta ja hypestä ym ihan silkkaa paskaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1449
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe