TREFFIT - Mitä tarkoittaa kirjautuminen?

treffit.on.pilattu

Pitkään ihmetellyt mitä tarkoittaa kirjautuminen Treffit-palvelussa. Homma meni sekasin tyyten kun Suomi24 otti käyttöön "muista minut" palveluihin kirjautuessa ja suuri sotku vain paheni edellisen "korjauksen" myötä.

Jos käyttäjä on kirjautunut mihin tahansa Suomi24-palveluun, vaikkapa tänne Suomi24:n keskustelufoorumille, samalla tapahtuu kirjautuminen myös Treffit-palveluun. Sinne ei siis tarvitse erikseen kirjautua. Jos on valinnut kirjautuessa "muista minut", istunto pysyy kai viikkokausia vaikka selain ja kone sammutetaankin välillä.

Näyttäisi siltä että profiilin alalaidan nuolen takaa löytyvä "Viimeksi kirjautunut NN minuuttia sitten" on täysi valhe. Siinä kello pyörii koko ajan välillä 1-10 minuuttia, siis kun esim. etusivulla seuraa "Viimeksi kirjautuneita suosikkeja". Kun painaa [Etusivu],[F5] tai [Refresh], aika päivittyy, mutta alkaa siis aina 10 minuutin jälkeen 0:sta (alle minuutti sitten).

Jos profiilin tiedot jättää näkyville ja odottaa, kello alkaakin elämään omaa elämäänsä, ei nollaudukaan 10 minuutin kuluttua vaan jatkaa, 11, 12... Jos taas hakee etusivun uudelleen ja katsoo saman profiilin tiedot, taas on kello nollautunut jossakin vaiheessa.

Tieto profiilin kirjautumisesta täytyykin tulkita seuraavasti:
- jos aika viimeisestä kirjautumisesta on alle 11 minuuttia, käyttäjä on kirjautuneena johonkin Suomi24-palveluun ja kone/selain käynnissä.
- jos aika viimeisestä kirjautumisesta on yli 10 minuuttia, käyttäjä on kirjatunut ulos Suomi24-palveluista TAI kone/selain sammutettuna.

Eihän tässä ole yhtään mitään järkeä!!!

Mielestäni tuo tieto kirjautumisesta pitäisi korvata tiedolla siitä milloin profiili on ollut viimeksi AKTIIVINEN TREFFIT-PALVELUSSA. Treffeille siis oma kellonsa jolla ei ole mitään tekemistä kirjautumisen kanssa, koskapa käsite "kirjautuminen" on kokonaan sotkettu.

Treffeissä näyttäisi siis siltä että profiili kirjautuu uudelleen 10 minuutin välein vaikka ei palvelua käyttäisikään. Profiilin tiedoissa näkyy kirjautumisten lukumäärä, se ei kuitenkaan kasva tuolla 10 minuutin syklillä, mikä toki olisikin väärin.

Miksi Suomi24 ylläpito tekee kaiken vähän sinne päin, siis olipa mistä tahansa Suomi24-palvelusta kyse. Miksei mitään testata lainkaan? Osaaminen on kyllä täysin hukassa.

Toivottavasti saatte jostakin osaavaa väkeä viimeinkin korjaamaan palvelussa olevat puutteet ja ongelmat, ja sitten myös TESTAAMAAN se tuotos. Ei riitä että moduli menee kääntäjästä läpi!

5

276

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • treffit.on.rikki

      Näyttää se profiilin vihriä pallukka sammuvan noin 15 minuutin kuluttua siitä kun sivulta poistuu, vaikkapa vain toiselle välilehdelle lukemaan keskustelupalstaa. Vihre pallukka profiilin tiedoissa tarkoittaa: "Käyttäjä on kirjautuneena". Oikeastihan se tarkoittaa että käyttäjä on ollut aktiivinen Treffit-palvelussa viimeisen 15 minuutin aikana - EI MITÄÄN MUUTA.

    • 4785jegfuig75hyjdmdhfrg

      "Vasen käsi ei tiedä mitä oikea tekee", vai miten se sananlasku sanoo.

      Suomi24:lla hinkataan aina yhtä kulmaa kerrallaan eikä huomioida miten se vaikuttaa johonkin toiseen kulmaan - kokonaissuunnittelu on täysin hukassa aina. Tästä johtuu kaikenlaiset omituisuudet palvelun eri osioissa, ihmeelliset purkkaviritykset joilla saadaan hetken aina joku kikkare toimimaankin ja hetken kuluttua ollaa syvemmässä suossa. Tällä metelelmällä palveluita joudutaan kokonaan uusimaan parin kolmen vuoden välein...

    • yrety857rth765try765y5g5

      Minun profiilin tiedoissa lukee mm. seuraavaa:

      ------------------------------
      Käyttäjän toiminta
      Rekisteröitynyt: 7.2.2013
      Kirjautumisia: 71
      Viimeksi kirjautunut: 11.4.2017 klo 12.39
      ------------------------------

      Kirjautumisten määrä on ollut sama jo noin viikon ajan, silti sen alla oleva "viimeksi kirjautunut" päivittyy pari kertaa päivässä, en edes ymmärrä missä tilanteissa, hyvin oudolla tapaa se vain päivittyy..

    • kirjauduin.siis.olen

      Eikä haku osaa edes ONLINE-rajauksella tuoda niitä oikeasti ONLINE-tilassa olevia profiileja, seassa on sellaisia joiden kohdalla ei ole sitä vihreää palloa. Nii että mitähän se profiilissa oleva vihre pallo tarkoittaa ja mitä se sitten on haussa? Kukapa osaa kertoa. Melkonen sotku taas!

    • ihmettelijä.ihmettelee

      Milloinkahan tämäkin korjataan?
      Eikö Suomi24 osaa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      80
      3530
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      568
      3314
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      42
      3059
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2112
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      1951
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      316
      1898
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1875
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      144
      1522
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1301
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1292
    Aihe