Tattarisuon Autokatsastus...

sss666

Ihme toimintaa, kävin vuosikatsastuksessa kyseisessä paikassa, olin myös katsastanut saman auton siellä 2015, katsastusmies huomasi trafin tiedoista virheen, oli merkitty 2010 rekisteröintikatsastuksessa nelivedoksi, vaikka etuveto, ok, puuttui ihan oikeaan virheeseen.

Mutta, toiminta tämän jälkeen, sanoi että voidaan selvittää virhe mutta maksaa, selvittävät toki asiaa tuntiveloituksella, ei kuulemma halpaa :)

Soitin Trafiiin seuraavana päivänä, sieltä kerrottiin että olisi ollut Tattarisuon asiakaspalvelijoilla samat tiedot kuin trafilla, virheen korjaus olisi vienyt n. 2min...

No soitin http://www.katsastuskinnunen.fi/kotka, jossa kyseinen rekisteröintikatsastus tehty, myönsivät virheensä ja korjasivat samantien tiedot :)

Totesin vaan että, ajan mielummin kotkaan katsastukseen kuin tattarisuolle, sen verran hyvä palvelu :) vaikka asun vantaalla ;)

3

216

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yfgyugugy

      Hyvä, että virheen tehnyt konttori korjasi virheensä. Virheen huomanneen konttorin ei pidä korjata virhettä, koske se tehdään rekin korjauksella ja sen tekee virheen tehnyt asema.
      Muutenkaan aseman ei kannata lähteä selvittämään toisen tekemää virhettä, vaikka sen voisi tehdä. Se kuitenkin sitoo katsastajan tuottamattomaan työhön, kun asiakas eikä toinen konttori siitä maksa.
      Lisäksi on asemia joilla on paljon virheitä ja se on parempi, että korjaavat omat juttunsa. Onneksi nykyään valvonta on tarkentunut ja virheet vähenevät.

      Mielestäni palvelu on parempaa konttorilla, jossa virheitä ei tehdä ja jos niitä huomataan niin ohjataan asiakas ottamaan yhteyttä virheen tehneeseen konttoriin. Monesti virheen korjaukseen riittää yhteyden otto puhelimella, jos tarvittavat tiedot konttorilla.

      Välillä katsastajat ja asiakkaat tekevät asiasta turhan hankalan..

    • sss666

      Trafin vastaus oli nimenomaan tähän kyseiseen asiaan, aja ihan mihin vaan kats.konttoriin jossa tehdään rekisteröintejä, korjaavat virheen ilmaiseksi...Tattasisuon katsastajan käytös oli niin ylimieleistä " kyl mekin voidaan selvittää mut se maksaa aika paljon kun tehdään tuntiveloituksella"

      Joten en edes mennyt kysymään toimistoon asiaa...XMO-488, jos Herra katsastusaseman päällikköä kiinnostaa ketä katsastaja oli noin ystävällinen...voit varmaan arvata että katsastan autoni jatkossa muualla.

    • Perähärpäke

      No sehän on nyt päivänselvää, että Trafissa ei (ainakaan pitäisi) ohjeisteta noin. Voihan se toki olla että joku pikkutyttö on noin sanonut, mutta väärin on mennyt. Matti varmaan puhuu Trafille as we speak notta mitä vittua.

      Aivan hiljattain on kyllä ollut useampia tapauksia, joissa asiakas kertoo Trafissa sanotun mitä uskomattomampia asioita, mutta sitten kun sinnepäin soitetaan katsastusasemalta, niin asia kiistetään. Eli you have the benefit of the doubt, mutta väärässä olet.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5309
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3437
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1572
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      192
      1463
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      988
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      779
    Aihe