Veikkauksen toiminta

bulbi

Miksi se kestää se paikkakunnan ilmoittaminen kun suomeen tulee eurojackpot täysosuma?Kun se paikkakunta missä voittorivi pelattu näkyy välittömästi veikkauksen tietojärjestelmässä niin miksi se kerrotaan vasta seuraava päivänä? Jotakin siellä touhutaan tämän asian tiimoilta ennenkuin se paikkakunta kerrotaan.Miten veikkaus konkreettisesti todistaa että joku on voittanut täysosuman?Näitä voittojuttujahan voi esittää millaisia tahansa mutta missä on todisteet suurvoitoista?En tiedä yhtään tapausta että olisi täysosuman voitto todistettu.Veikkauksesta en kehtaa kysyä kun ei sieltä oikeaa vastausta kuitenkaan saa. Myöskin kilpailevien pelifirmojen ne jättihuiman suuret pokeri ja casino voitot on puutaheinää.Lähes aina se voittaja on pääkaupunki seudulla asuva nuori mies joka voi nyt toteuttaa kaikki haaveensa.Eli se voittaja on juurikin siitä kansanosasta jolle nämä pelit on suunnattu ja näillä mainoksilla pelifirmat houkuttelee asiakkaita lisää.

41

708

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VoittikoOikeastiKukaan

      Täytyy ensin keksiä se paikkakunta?

    • mister8

      Mä se oon, ja asun "joen-rannalla" !!!

    • 32145

      Ei näitä voittoja tule oikeasti. Veikkaus huijaa ja kerää rahat. Sitä varten se on olemassa.

    • neputuskeputus

      Kansainvälisessä pelissä tuo kusetus on vaikeampaa kuin suomalaisessa lotossa.

      Se on oikeastaan ihme, että euroopan unionissa on jopa satoja miljoonia potentiaalisia voittajia, ja jos euroa pelataan vaikka keskimäärin 10€, eli 5 riviä ja sit systeemejä, niin niitä rivejä on aina enemmän kuin se 95 000 0000 kpl.

      Se joka eurojackpotissa kusee ja tulee kusetetuksi on peljaaja ja pelaaja kusee itseään. Nyt kun se tiedetään minne se voitto meni ja millä tapaa, niin ei voi sanoa kuin että on pieni flaksi. Mutta luulisi veikan muuttavan asiakastunnistautumista niin, että veikkauskortti ja rekisteröiminen tulisi säännöksi. mm. tunnistamaton pelikuponki on riski jos on iso voitto ja se jää tarkistamatta tai hukkuu tai varastetaan.

      Itse olen joskus miettinyt paljonko on paljon. Voin olla kade, mutta kyllä nyt tuli paljon.

      • RealismiaLaskentaan

        "Mutta luulisi veikan muuttavan asiakastunnistautumista niin, että veikkauskortti ja rekisteröiminen tulisi säännöksi. mm. tunnistamaton pelikuponki on riski jos on iso voitto ja se jää tarkistamatta tai hukkuu tai varastetaan. "

        Höh, eihän se peliyhtiölle ole riski vaan pikemminkin mahdollisuus: että säkällä jää iso voitto lunastamatta. :)

        Sulla on muuten matikka metsässä noiden rivimäärien kanssa. Eurojackpot-maiden yhteinen väkiluku on jotain 260 miljoonaa (kaikki EU-maat eivät ole mukana ja toisaalta mukana on mm. Islanti ja Norja EU:n ulkopuolelta). Siinä joukossa ovat mukana alaikäiset, vanhukset jnejne. Läheskään kaikki eivät pelaa. En löytänyt aiheesta mitään tilastoa nyt, mutta ihan tulosten perusteella arvaan, että 10-20 miljoonaa riviä on viikoittain "sisällä".


    • huiputusta

      Olipa taas naurettavaa, kun voittaja oli pelannut vain yhdellä rivillä ja siihen muka osui tuo jättipotti. Olihan se hyvä pelata vain yksi rivi, kun oikeat numerot olivat jo tiedossa riviä laadittaessa!!!

      • Loogisuus

        Ei kai se moneen riviin voi kerrallaan osuakkaan. Logiikkasi on hassu.


      • Eurojackpot5

        Mitä ei mainita on että siinä yhdellä rivillä tuskin oli 5 numeroa, kaikki suomeen saapuneet jättipotit ovat olleet kalliimpia järjestelmiä, siksi usein kimppalottoja. Esim. 8 numeroa ja 3 tähtinumeroa ja mahdollisuus kasvaa jo kummasti.


    • 4231

      Perseveikkaus on juuri yhtä luotettava kuin suomen, tai minkä muun maan tahansa poliitikot. Ahneita kusipäitä hamuamassa itselleen etuja ja osinkoja joka vitun raosta.

      • Köyhä1

        Noh niin ne om


    • eythpiu

      Kun arvuutellaan, saadaan mainosta. Jos potti olisi mennyt nettipelaajalle, ei tällaista hulabaloota olisi tullut. Näinhän mahdollisesti saadaan karsittua myös nega-ip- osoitteet suurvoittojen saajista pois.

    • ihmisetLomalla

      Pitkäperjantai kai vaikutti siihen että tulos kerrottiin seur aamuna, luultavasti. Normaalisti samana iltana.

    • Der_

      _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-&-_-_-_-_-_-_

      Olen kuullut tapauksita missä miljoona voiton saanut on mennyt päästänsä sekaisin! Tällä palstalla on kirjoittajia jotka tuntuvat olevan päästään sekaisin kun eivät ole saanut voittoja!

    • pärsus

      Tuon yhtiön jepet täällä kyylää ja poistelee keskusteluja joissa kritiikkiä. Edellisen viestin kaltaiset jepet kuvittelevat heittelevänsä älykkökommentteja, no firma tykkää pärsuksen nuolijoista

    • Veikkokivaheppu

      Ei veikkaus jaa voittoja vaan kerää rahat itselleen. Kun tämä veikkauksen manipulointi ja kusetus vielä kerran paljastetaan niin voi sitä riemun ja metelin määrää..

    • venus_11

      Taitaa muuten EuroJack olla sellainen, että kaikki pelit ja maksut menee veikalta ja muilta pelissä olevilta yhtiöiltä kv. järjestelmään, eli se vedättäminen on vaikeaa.... jokainen yhtiö sitten kuitenkin itse tarkistaa omat pelatut rivit ja tiedottaa siitä muilla.

      Itsellä on ollut Euroliotto alusta saakka ja nyt on muutama rivi tullut lisää ja nyt tänä vuona on ollut erittäin huono sato peleissä..... monta kertaa miettii kun viikosta toiseen on tyhjää, että josko se joskus nappais. sama sens. tava on suomalaisessakin lotossa.

      HUOM! ns. tavallisella kierroksella kun päävoito on vaikka 40 milj. voi eurolotossa saada tuloksella viisi oikein 150- 500 000e, riippuu tietty osumien määrästä.... todennäköisyys on luokkaa 1/210 000 0

    • Ai-Kuikuki

      olkos se niin että euroloton voittoja ei makseta suomeen?

      • Esa123Turunen

        KYLLÄ MAKSETAAN !


    • Ukkojäärä

      Toivottavasti kuponki on tallessa.
      Minäkin hoitaisin asiat täysin salaisesti ja siirtäisin suuren osan rahoista sveitsiläisiin pankkeihin.
      Verot sieltäkin joutuu maksamaan niinkuin kuuluukin...

    • ehkä.ehkä.ei

      Isoimmat voitot meni muille kun netissä pelanneille. Turha vedota siihen että monta vuotta sitten meni 60 milj euroa nettipelaajalle. Nyt juhlivat markettipelaajat viikosta ja vuodesta toiseen sekä R kioski pelaajat. Pelitililtä rahat takaisin pankkitilille siis ja valikoiden rivi harvakseltaan muualla kuin omalla paikkakunnalla. Rekisteröitymisellä sulkee itsensä voittojen ulkopuolelle, näköjään.

      • Nyt1742017

        Veikkauksen mukaan kukaan ei ole Veikkauksesta yrittänyt väärin perustein huijaamalla saada 87 milljoonan pottia itselleen.

        Siis kukaan ei heidän firmastaan/talosta ole yrittänyt... hmm vähän outo lause.
        Kaikki on siis ennalta suunniteltu, kuten jo aiemmin arvelinkin, nyt on tämä voittaja kateissa mainostus menossa...


      • ulkonaollaan

        " Pelitililtä rahat takaisin pankkitilille siis ja valikoiden rivi harvakseltaan muualla kuin omalla paikkakunnalla. Rekisteröitymisellä sulkee itsensä voittojen ulkopuolelle, näköjään."
        miten saat pelitilin ilman rekisteröimistä? vai mitä tarkoittaa?


      • ymmärsitkö
        ulkonaollaan kirjoitti:

        " Pelitililtä rahat takaisin pankkitilille siis ja valikoiden rivi harvakseltaan muualla kuin omalla paikkakunnalla. Rekisteröitymisellä sulkee itsensä voittojen ulkopuolelle, näköjään."
        miten saat pelitilin ilman rekisteröimistä? vai mitä tarkoittaa?

        Eli älä pelaa netissä ja älä käytä Veikkauskorttia kun ostat rivin kioskilta tai marketista. Siirrä pelitililtä rahat takaisin pankkitilille.


      • Esa123Turunen

        Aivan niin


    • ejaska

      Suomessa ei kannata kertoa lottovoitosta etes itelle peilin edessä, on vaan ihan hissuksiin, toista se on ameriikassa, lottolappua tuodaan soittokunnan kanssa suurin fanfaarein, tsemppiä voittajalle

      • Oiskonäin

        Toivottavasti ei sorru nyt vilppiin ja tee parasta aikaa jonkinlaista porukkasopimusta.

        Olisiko siinä syy miksi ei ole vielä ilmoittautunut?


    • ihanVarmaa_

      Suomen veikkaus siis kyttää kaikki euopassa pelatut rivit ja estäää päävoiton jakamisen siihen asti kun se on vaan mahdollista, eli kunnes kaikki muut vaihtoehdot on jo pelatu!

      • Eivoittoja

        Hehehe.. juu näinhän se varmaan menee. Hauska viesti tähän toivottomaan synkkyyteen mitä täällä suolletaaan.


    • nytonrahaa

      Voitin.

    • tasapuolisuutta

      Netissä pelaaminen on esim liikuntakeskusisille tai vaikka reumasairaille ainoa mahdollisuus laittaa lottorivi vetämään. Nyt kun päävoitot näyttävät osuvan kioski ja markettipelaajille, ei tilanne ole tasapuolinen ja reilu. Peliyhtiö voisi yst. ottaa tämän huomioon, vaikkei periaatteessa voi voittoja ohjatakkaan, toivottavasti.

      • tasapuolisuutta

        Siis liikuntaesteisille! Perhanan tekstinsyöttö muuttaa tekstin.


    • Esa123Turunen

      Eipä tuu CP OON

      • Heikkoaon

        Ei tuu meille terveillekään. Mahdollisuus voitaa päävoitto EJP on 1:95 000 000.


    • KiitosKuuluuPelaajille

      Tuokin kioski menis nurin, kun kaikki jättäis pelaamatta :-D

    • AjatelkaaNytVähän

      Tyhmä kysymys tuo "miten Veikkaus todistaa". Eiväthän he mitenkään pysty sitä todistamaan, koska ei tietenkään kukaan suurvoittaja halua nimeään ja naamaansa julkisuuteen. Kyllä tilintarkastajat sen näkevät, kuten minkä tahansa firman kohdalla, että isoja maksuja on mennyt ulos.
      Kertokaapa, epäilijät: jos teille napsahtaisi miljoonia, niin antaisitteko muka kertoa henkilöllisyytenne julkisuudessa? Ja samalla hankkia riesaksenne kaikki siipiveikot ja vipin pyytäjät, kaikki hemmetin kummin-kaiman-kaverit uskomassa, että tehän maksatte kaiken jne. Puhumattakaan siitä, että siinä muuttuu ihan rikollisillekin kiinnostavaksi kohteeksi, jos on tiedossa, että kaverilla on pankkitilillä miljoonia. Jos on lapsia, heistä saattaa tulla kiusaajien kohteita jne.

    • 5435333

      toi yksityisyyden suojaus on näppärä syy kavaltaa suomalaisilta miljoonat valtion kassaholviin...

      kun ei edes jotain satojentuhansien voittajia muka näy missään.. kenovoittajia.. niin kyllähän se jossain mättää muualla, kuin siinä - että joka ikinen pelkää siipiveikkoja.. voittajia ei yksinkertaisesti ole muualla kuin veikan mainossaduissa!

      • 4hugprofurie

        No se nyt on tässä suhteessa sama, onko voitto kymmeniä tai satojatuhansia vaiko miljoonia, ihan yhtä lailla normaali ihminen pitää omana tietonaan eikä halua julistaa sitä kaikelle kansalle.


      • Onhan_Noita

        Minä klyllä tunnn useampia lotto voittajia ihan huomtavia voittoja ovat voittaneet.


    • Anonyymi

      Veikkaus palkkasi niko marttisen ja pari muuta , nyt veikkaus tuottaa, se johtuu siitä että veikkaus rikollisesti saalistaa ongelmapelaajia houkutuksillaan ansaan ovelasti, kuitenkin se naamioidaan vastuulliseksi pelaamiseksi.
      Tollasen hemmon voisi heitää roskiin.

    • Anonyymi

      Kun tunnistautuminen tuli/tulee pakolliseksi, niin miksi asiakastietoihin ei voi asettaa lupaa oman paikkakunnan julkistamisesta mahdollisen ison voiton kohdalle?

      Jos sellainen ruksi olisi, niin itse kieltäisin julkaisun kunta tai s seutukunta tasolla! Kyllä maakunta on riittävä tieto.

    • Anonyymi

      Koska ne ja isoimmat voitot osuvat pk sedun nettipelaajille
      Sen tietää jo etukäteen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      60
      5917
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      24
      3744
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      230
      2033
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1810
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1256
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1239
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1049
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      990
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      909
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      868
    Aihe