Missä S-tyttöin hymy ja missä S-kaupan leivät?

Vaihdankauppaan-K

Miksi S-kaupan tytöt/kassalla ovat niin totisia,kun ennen ne nauroi ja juttelivat?
Onko työntekijät ajettu piippuun, ettei jaksa palvella?
Ja toiseksi, kävin tänään lauantaina S-marketissa, ja leipähylly oli melkein tyhä.jotain sämpylöitä oli hyllyssä? Onko leipurit menneet lakkoon vai?
-S-marketin lattia on todella likainen ja hyllyjen alta näkyy ISOJA karva palloja, missä siivooja?
-nukkumassa vai?

39

2107

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mörtsi

      hyvvää pääsiäismieltä sullekkin, rentoudu nyt vähäsen ja voit toki leipoa itekki leipää jos on sattunu joku ostoksille ennen sinua, jotkut ovat töissä ja varsinaiset viihytyspaikat ovat jossain ihan muualla ko kaupassa

    • Höpönlöpönköpön

      Hyllyt notkuvat leipää aamupäivällä ja hauska kun henkilökunta oli pukeutunut pääsiäis ämmä teemalla. Iloinen tervehdys tuli jokaisen suusta.
      Onko se niin että, niin se mettä vastaa niinkö sinne huutaa?

    • Eiiivekk

      Sekuhan se hakee riitaa ja te menete halpaan.

    • vanikkaa

      Pitenmän aikaa menty huononpaan suuntaan.

    • Eiköolejuurimuuta

      Älää alottako heti aamulla.

      • Muoniolainen

        Viittiittäki marista. Olisitte kiitollisia, että vielä löytyy ihmisiä jokka viittii palvella teitä ystävällisesti, kivoja ylläreitä piristykseksi keksien pyhät arjet huonola palkala. Kiitokset taas ÄSSÄN tytöile lauantaipäivän piristyksestä.


    • Eimenoohaittaa

      Näin on mutta palkasta en tiedä. Se pieni ja pyöreä on kyllästynyt,mutta muut aivan ok.

      • HyväpalveluMuoniossa

        Isoihin kauppoihin ja niiden palveluihin vuosikymmeniä käyttäneenä sanon vertailun vuoksi:
        Muonion kaikissa kaupoissa ja palvelupaikoissa aivan erinomainen palvelu. Voi jopa keskustella muutaman sanan työntekijän kanssa. Tervehdykset ja kiitokset olen aina saanut.
        Ruuhkasuomen ja Muonion palveluita ei voi edes verrata. Muonio voittaa ylivoimaisesti.
        Perjantaipäivän piristyksemme onkin kerran viikossa käydä monessa eri liikeessä Muonion kirkonkylällä ja olemme saaneet hyvää palvelua vaikkakin valinnanvara tuotteissa rajatumpi. Siihen olemme jo tottuneet.
        Täytyy tietysti asiakkaankin olla ystävällinen palvelutyössä olevalle.


    • Entinenasiakas2

      Turhaa kirjoittaa, että leipää olisi ollut, sehän voitas valvontakameralla katsoa johtajan kanssa!
      Ei ainuttakaan kunnon leipää, muutama se sämpylä pussi ja sitä vanikkaa, josta joku keroi.
      Samoin arkisin, leipä on aika niukasti tarjolla.
      Joka töissä kulkee, ei aina ole aikaa leipomiseen,kun lapset hoidosta hakee ja kotityöt tekee työpäivän jälkeen,olisi edes kunnon leipää ja tuoretta leipää saada lähi kaupasta.
      Minulle ei ainakaan kukkaan toivottanut "hyvää pääsiäistä" eikä kassalla tervehditä juuri koskaan,mutta kun kauppoja ei Muoniossa ole juuri valita, pakko se maito on LAPSILLE JOSTAIN HAKEA. Muutan K-kauppaan toistaiseski!
      Siivous retuperällä S-kaupassa ollut vuosia jo!

      • stalkkaaja

        Onhan se niin, että ei yksi pääsky kesää tee eikä yhden asiakkaan pois lähteminen ison ketjun liikettä kaada. K-kaupassahan sitä hymy irtoaakin työntekijöiltä ja varsinkin itse rouva kauppiaalta. En muista Minnan koskaan hymyilleen muille kuin henk.kohtaisille ystävilleen.


    • siivoojako

      S-kaupan siivous on kyllä retuperällä punajuuri lientä lattiallaa viikko tolkula ja vessassa paperit loppu, roskakorit jumalattoman täynnä, jossa seassa lasten vaipat ja pönttö niin helvetin kusessa ja paskassa ja viikko sitte oli jopa pöntössä muutaman ihmisen jätökset vetämättä. Kuka siellä nykyään ees siivoaa vai onko siellä siivojaa ollenkaan. tuosta kannattas tehä terveystarkastajalle ilmotus

    • tarkkakuinmarkkaakka

      On tehty ilmoitus terveystarkastajalle asiasta.
      Maitokaappien ovet niin rasvaset, että pitää ovi aukaista,että näkee...mitä hyllyssä on...jos siellä yleensä jotain on.
      Kamalla tuollainen "siisvous",kyllähän nyt Niinan pitäisi puuttua jo tuollaiseen asiaan, ja muittenkin työn tekijöitten,mutta kai se niin on, että siitä ei välitetä S-kaupan henkilökunnan puolelta!
      Punajuuri liemet ja muuta roskaa se pottu ja sipuli puoli lattialla, että missähän se "siivooja" on, ja tekekö se mitään siellä, koneella hurruuttaa lattian kertaalleen keskeltä lattiaa, ja sillä selvä!
      Kahvikeitin niin .niin ryötteessä, että ei haluta tuosta myllystä kahvia juoda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Aivan kamala se wc pönttö?????? Ja vasta tehty remontti taloon. ja pytty niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
      pinttynyt,kuin sata vuotta olisi ollut! Meinasin lastani käyttää wc:ssä, en viitsinyt,koska se oli todella niin likainen koko huone ja roskikset paska papereita täynnä!
      Siivooja nukkuu monta tuntia,kun käy S marketissa, ja sitte menee jatkamaan hommia, jos menee, ja palkka tulee,kuin illallinen Manulle!
      Ollaan tehty ISS::lle nyt tiedoksi asiasta Rovaniemelle! Vaikka Arinallehan tästä pitää myös ilmoittaa. Että tulevat yllätys käynnille.
      Ja hyllyjen aluset, katsokaapa , miltä ne näyttää!!!

      • kaupassakävijä

        S-marketissa pitäisi olla varmaan kokopäiväinen siivooja ja miksiköhän? Jos illalla siivotaan ja mämmikouraiset pottumuoniolaiset käyvät pitkin päivää tiputtelemassa punajuurilientä ja sipulinkuoria lattialle ja rasvaisin käsin maitokaapilla, saa siinä siivooja kulkea riepu kädessä kaiken aikaa. Menkää hiukan itseenne. Ei kai kaupan vessassakaan tarvitse sikailla. Asiakkaitten jäljiltä ne paskat pytyssä lilluu.Kuuluu sivistykseen vetää jätöksensä alas. Kiusaa se on kuitenkin pienikin kiusa ja Niinan piikkiin on hyvä laittaa, kun se ei juurikaan varmaan asiakkaitaan moiti vaan yrittää sitten käydä itse useammin valvomassa vessan siisteyttä. Työtähän ei Niinalla juurikaan tuollaisessa kaupassa ole ilmeisesti, istuskelee vain päivät pitkät kädet ristissä, niinkuin kuulemma edeltäjänsä teki. Hävetkää!!!


    • asiaakinko

      Olen molempien kauppojen henkilökuntaan ja siisteyteen ihan tyytyväinen, minulle kyllä hymyillään ja jutellaankin, onneksi ei naureta. Marisijoille sanoisin, että menkää muualle kauppaan, jos nämä eivät kelpaa, eihän tuonne Kolariin ja Kittilään niin hirveän pikästi ole ja Muodoslompoloon vain rapiat 10 km.

      • rahhaa

        ei kauppiaat jouva siivoamaan kun käärii paljon rahhaa,mieki haluan rahhaa , voi kun en alkanu aikanaan kauppiaaksi niin mieki saisin paljon rahhaa.


    • kattokaak-kauppaa

      Ottakaa k-kaupasta esimerkkiä minkälainen kauppa pitää olla, ei ole roiskeita lattialla ja aina on vessa siisti ku sinne menee ja tavaraa löytyy aina hyllyltä, mutta s-kaupassa ei ole ees leipää ku muutampi pussi ruiopalaa ja paahtoleipää, sillä me pärjätään

      • sylttytehtaasta

        Mie käyn kotona hyyskässä ennenkun menen kauppaan joten enpä ole tullut kauppojen vessoja syynänneeksi.


      • NimimerkilNimi

        Missähän se K-kaupan vessa on?
        Ei se K-kauppa ole sen kummempi. Kauppiaalta ei hymyä ole irronu vuosi kausiin. ÄSSÄSSÄ sentään vastataan ko kysytään.


      • kushousu

        Eipä ole kuin muutama päivä kun yritin K-marketissa käydä vc:ssä. Yritykseksi jäi, kun pytty oli muurattu paskalla ja pytyssä lillui jonkun pökäleet. Ei ollut rouva kauppias tietääksewn, kun asiasta huomautettiin. Joten näin meillä. Siivous täysin retuperällä. Enkä ymmärrä sitäkään, että ässässä olisi punajuurilientä lattialla, kun siellä myydään irtopunajuuria liemessa vain joulunaikaan. Onkohan mennyt taas kaupat sekaisin?


    • Nainjuuri

      Voi teitä poloisii. Menkäähän metsään makkaran paistoon ja mieli lepää.

    • Unitee

      S kaupassa kuitenkin on myymälävastaava paikalla , löytyy kassalta , löytyy hyllyjen välistä , löytyy asiakkaitten luota. Kiitos siitä !
      Missä on k-kaupan kauppiaat ?

    • Miekinkötiiän

      Koon kauppiaathan ne levillä vain rahhaa käärii.

    • siivoustakaivataanässään

      Hupsista! Kyse EI ole siitä, mitä Niina teke S- kaupalla, vaan siitä että se S marketin siivous on oikeesti p....tä. KAIT JOS PÄIVITTÄIN SIIVOOJA KÄY >>><näkyy jälki/ siisteys.
      Nyt kyllä näkee, että siivoojaa ei talossa ole, tai käy se, tieetään, Mutta jälki on mitä on, myös muualla. Missä hän siivooaa. Virastotalon aulan lattia niin pinttynyt, ettei tiä, millaista väriäse alun perin on ollut. Mutta tarkastajat on soitettu sinne paikan päälle käymään ja uskomme, että he myös käyvät paikan päällä ja toteavat sen totuuden sitten.
      -----onnea sille,joka tuuraa kesälomia ja tulee ISS.lle kesätyöntekijäksi Muonioon.......
      ????? tidossa kunnon työtä kesäksi! Ja paljon!
      ------------------------------------------------------------
      K-kaupasssa on siistiä ja sieltä saa heippaa aina! Tullen/mennen!

    • ässähymy

      Hymy on pyllysä isosa karvapallosa

    • kallispaskasuttu

      Jos vain A.S siivoaa niin tietää kyllä mikä on jälki

    • asiakasvuosientakaaK

      S-marketiin tarvis varmaaan uuden siivoojan,joka hoitas ruokakaupan siivouksen, niinkuin se kuuluu. Koska on tärkeää, että siivous tehdään oikeilla siivousvälineillä, eli kun on kyse ruoka kaupasta, elintarvikkeiden myynnistä, silloin ei vessa luutulla pestä mitään pöytiä ja kassa hiihnoja, vai olenko väärässä? Kärryjen alusta onkohan milloin viimeksi edes imuroitu, kävin vappuna ,perjantai enne vappua kaupassa ja kärryjä oli vähän, huomasin että oli todella likaista.
      Lasten leikki paikka, oli myös pöytinnen pyyhkimättä. LATTIA PESEMÄTTÄ.
      S-marketissa siinä ulko oven lähettyvillä siis.
      On ihme jos ei terveystarkastaja puutu asiaa, ja missä kunnossahan olisi "viemärit".
      Ei kannata edes puhua.
      ------siistiä-----eikö vain------

    • näinkuulin

      Paikallinen siivousfirma kuulemma siivoaa s-marketin

      • arvaankyllä

        Mikä niistä ?


    • Mievoisin

      Alkaa siivoamaan päivittäin kaupan ihan vakituisesti

    • missäliesiivoojaS

      Ei ole kummmtunu siivous, olkoot se firma tai yksityinen.Vessassa ei paperia ja pytty edelleen,kuin?
      KAMALAA on touhu, eikö tuohon oikeesti edes ässän työn tekijät puutu?
      tietääkseni paikallinen siivousfirmalla on samanlaisia "työntekijöitä",kuin ässän siivooja,että
      kouluun ensin ja sitten töihin. Uudet pinnat on ässän tiloissa niin lattia kuin wn:n pinnat pilattu,jollain ihme myrkyllä, ja sittenkään ei tule puhdasta, kaikki pinttynyt!
      Ja hommatkaa ihmeessä sinne vessoihin paperia, ettei tarvi paidan helmaan pyyhkiä p....ä.

    • Juvain

      Johan siellä marketissa on uusi tyttö, jolla hymy korvissa. Muistakaa itsekin hymyillä, saatatte yllättyä.

    • Eiköhänolisi

      Älkää taas aloittako tuota! Menkää itseenne,koska hymyilit? On helppoa huudella suojatyöpaikasta ja istua fbuukissa. Antakaa muillekkin arvo.

      • Juvain

        Viimeksi tänään hymyilin ja en ole suojatyöpaikassa,ihan yrittäjä täällä niin ihanassa kateelisten,mollaajien, oman napaansa katselevien Muoniossa.


    • Muonioseon

      Kuuluisa kitkeristä ja katkerista ihmisistä mulla ei ole moitittavaa mutta taas toisaalta enpäs Mie olekkaan täältä kotosin onpas se taas soma todeta että ylpeä saa olla siitä kun On "junantuoma"

    • Eskelisentuomaa

      Heh...heh...e...e...e....eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
      Hupsista, enpäs aikoinaan tiennytkään,että Muonioon päässee junalla. mie tulin kuule Eskelisen linkussa Essolle, siihen aikaan, vuosi, vuosia sitten.
      Mutta senpä sanon, etten ole näin kateellista kuntaa missän nähnyt, enkä kuullu kuin Muonio
      on kateiden paikka.
      S-marketin siivousta ei siivoa paikalline, faktaa tietoa!

    • räntää

      Tänäki päivänä oli niin naurava ja iloinen tyvär kassalla,että vanhan äijänki päivä piristy koleasta tuulesta huolimatta.

    • korkeatasoinenpalvelu

      Kyllä on todella hyvää palvelua. Niin metsä vastaa kun sinne huudetaaan. Hymyile itse ja ole kiitollinen kun sinua palvellaan . olen kanta asiakas ja saanut aina hyvän palvelun .Kiitos henkilökunnalle.

    • onneksiosaanleipoa

      Leipähylly ammottaa edelleen tyhjänä.
      Oikein>>>><metsä vastaa niinkuin sinne huudetaan, eli ellei asiakas saa palveluja, niin sinne vastataan sitä mukaa.

    • Vessakinonsiisti

      Onkohan se leipä ässässä halvempaa, ko mennee niin hyvin kaupaksi?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      370
      4599
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      85
      1865
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1610
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      214
      1403
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1400
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1371
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1357
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe