Spagettimonsteri on olemassa

AvaruusTelma

Koska ihmisen kirjoittamassa etiketissä lukee että sisältää spagettia, on se sillloin totta :--)

Raamattu on mielikuvitusta käyttävän ihmisen luoma kirja, joka perustuu tutkitusti pelkkään fiktioon.

7

111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4984merkkiäjäljellä

      Sinun mielessäsi

    • SpaghettiHIRVIÖ-Huorat

      Spaghetti-HIRVIÖT ovat enemmänkin oikeanlainen KUVAUS kertomaan siitä, mitä Jumalat Henkimaailman lapisneen ovat. MM: ovat kieltäneet ja kaikin tavoin olleet estämässä, että mitään italialais-peräisiä asioita, aineksia ja/tai tavaroitakaan (ruokiakaan) saisi kukaan ihminen käyttää. JA perustunee VAIN siihen tosiasiaan, mitä Raamatussa (=hullun paranoidin psykopaatin päiväkirja) on sanottu, kehoitettu ihmisiä=Älkää veljeilkö Rooman kansan kanssa. Kaiketi siksi, että koska roomalaiset tapoivat Jeesuksen ja elivät sitä ennekion synnissä valtoimenaan, avoimesti.

      Eli siis polkupyörä(ily) on ollut kiellettyä, sen on tehty todella vaikeaksi, että kaikki tuntevat nahoissaan kuinka pyöräilemme Heidän imaginärisoitrua ovaaliaan, vaikka kuinka oikeasti polkisimme oikeaa ympyrää. Italiailaiset ruoat ja vaatteet kiellettyjä. MUTTA kas kummaa, kun samaan aikaan saavat Kirkossa valmistaa ruokajakeluunsa pastaa, makaroonia, JOKA ei ole kotimainen vaan italiailaista alkuperää, enemmän tai vähemmän. Pizzat myös Herrojen herkkukiellossa, koska sisältävät useimmiten durum-jauhoa, JOTA saa vain Italiasta.

    • NumerotPERSEESEENSÄ

      Numerologia on toinen keino, JOLLA Herrat JUmalat saatanoivat, demonisoivat ihmisten vahingotkin, esim. vitosilla saatanoidaan, seiskalla (sietsemän kuolemansynnin takia (KAIKKI sekin ainoastaan Herrojen ja kakaroidensa synnit ja VIKA), kolmetoista on olevinaan myös Paholaisen numero, 18 (kaiketi vanhan laskutavan mukaan, joka tulee numeroista 6 6 6=18) ja se perinteinen 666, HERROJEN ja lastensa numeroita, asioita, VIKOJA ja ainoaa osallisuutta akikessa mittasuhteessa.

    • KeisaritILMANvaatteita

      Tosta numerologiasta vielä, ELI jos esim. minäkin sanoin vahingossa viidennen substanttiivin tai verbin, minua saatanallisesti, demonisoiden rangaistiin, ja esiteltiin MUKAMAS syyllisenä ja osallisena. JOS myös viidennen kerran harjasin hampaita samalta puolelta, SAMA juttu. JA JOS esim. otin ensin neljä normaalia huikkaa limusta/juomasta, vedestäkin, ja vahingossa sain viidennen PISARAN (joka siis kooltaan oli n. VASTA 4,2 numerojärjestyksessään, JOKA on lähempänä numeroa 4 kuin VIITTÄ), niin taas demonisoiden ja saatanallisesti Herrat HUORAT, AINOAT osalliset ja syylliset IHAN kaikkeen lapsineen, rankaisivat minua jälleen taas. Kas kun EIVÄT ranakise jokaisesta viidennestä hengityksestä ja askeleista, aj KAS KUMMAA, kun EIVÄT ITSEÄÄN ja toisiaan rankaise YHTÄlailla, YHTÄmitalla VIDENNESTÄ hetkestään, KUN HUORAAVAT, hinkkaavat hyväkskäyttöasioitaan ja AJATTELEVATKIN niitä, KAAS KUMMAA, KUN EIVÄT Itseään EIKÄ toisiaan rankaise EI MISTÄÄN, EIVÄTKÄ näistäkään viidensistä HETKISTÄÄN. SAATANAN HUORA-NARRIT!

    • KuinkaMontaJOuhrasitte

      JA kaikki Noi asiat, JO Heidän UHRAAMISENSA (meitä kohtaan) ja kuolemanVAAROJEN (meitä KOHTAAN) lisäksi, YLI 11 vuotta JO! KOSKA ovat Heidän HUORANAikeensa, -aikaansaannoksensa, -AJATUKSENSA ja mittansa TÄYNNÄ? KOSKA täällä planeetalle tulee JÄLLEEN Oikeus, TosiAsiat, turvallisuus ja REILU Peli takaisin, ELI KOSKA Noi HUORA-JUMALAT ja -lapsensa TUHOTAAN?!!! Kysynpähän VAAN, ikuisten UHRIEN nimissä ja tähden??!!

      Herrat nähtävästi pääsevät jatkamaan Noita aikaansaannoksiaan, aikeitaan ja halujaan NIIN KAUAN KUIN huorat (=uskovaiset) antavat Heille ANTEEKSI ja periksi, niin KAUAN, KUIN antavat Heidän olla. TIEDOKSI uskoville= Olette Antikristus-Jumalien ja -lastensa palvelijoita ja huoria!

    • Heipojat

      Kaikki palvotkaamme mahtavaa ja suurta Spagettimonsteria!! Taivaalliset lihapullat ja tomaattikastikkeet olkoon hänen apureita tässä ristiretkessä!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6826
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4430
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2863
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      2111
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1673
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      99
      1465
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1144
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      306
      1143
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe