Välityskeskuksiin liittyminen vapautuksen jälkeen?

Mietinvainn

Osaako kukaan sanoa lakitekstiä/faktaa miten menee tilausvälityskeskukseen littyminen uutena autoilijana/osakkeenomistajana vapautuksen jälkeen? Onko esim HTD:llä(Helsingin taksidata Oy:llä) velvollisuus ottaa kaikki halukkaat vapautuksen jälkeen mukaan ko. tilausvälitysjärjestelmään vai voivatko he mielivaltaisesti evätä pääsyn uudilta halukkailta tai pistää vaihtoehtoisesti kohtuuttoman kalliit liittymismaksut (sarjassamme kymmeniätuhansia euroja/uusi jäsen)?

6

360

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • zxcvsdf

      Lakitekstiä ei varmaankaan ole edes olemassa, ja veikkaan (faktojakaan ei liene tarjolla) että tilausvälittäjillä on ihan täysi laillinen oikeus ottaa tai olla ottamatta välitettäviä. Eihän kauppiaankaan ole pakko liittyä K-ryhmään, eikä toisaalta K-ryhmän ole pakko ottaa jokaista aloittavaa kauppiasta ryhmään, eli aika vapaa tilanne tulee tälläkin saralla olemaan.
      Luulen että ainakin Helsinkiin tulee useampikin välittäjä ja aika näyttää kuka menestyy. Menestyjillä on luultavasti kalliimmat välityshinnat, tiukempi linja autojen/kuljettajien laadussa , tarkat sopimusehdot joista lipeäminen johtaa irtisanomiseen jne jne.

    • OsakasVälitysyhtiössä

      Uudet hakekoot tilausvälityksensä/korttisopimuksensa/ja muun tarvittavan infran mistä tahansa, nykyisille välitysyhtiöille ei ole velvoitetta ottaa sinne yhtäkään uutta autoilijaa. Voit tietysti kärkkyä nykyisiltä tulevaisuudessa lopettavilta autoilijoilta dataosaketta, joka oikeuttaa sinut YHDELLÄ autolla mukaan per osake. Mikä sitten tulevaisuudessa tuon osakkeen hinta sitten tuleekaan olemaan, se on jo eri juttu. Nyt hinta lienee jotain 3 tonnia, tulevaisuudessa moninkertaisesti. Minulla on osakkeita, huutokauppa alkakoon.

    • matolla

      muutoksien aika

    • Jepulisjess

      Eiköhän sinne Htd:llekkin raha kelpaa. Välitysyhtiö kun saa rahansa autoilijoilta, eikä sitä kiinnosta pärjäävätkö nämä taloudellisesti.

    • JPM03

      Ei. Esim. Lähitaksilla tai HTD:llä ei ole mitään velvollisuutta tai pakkoa ottaa ketä tahansa Dacialla kurvailevaa gold diggeriä kyydinvälityksen piiriin. Daciamiehet joutuvat perustamaan oman keskuksen tai tyytymään ajamaan pelkkää kävelypokaa.

    • TapioTouring

      Tuleva Taksi Helsinki (HTD) varmasti panostaa laatuun määrän sijaan, sekä autoissa, kuljettajissa että palveluissa. Enpä usko että uberia ajaneiden dacia-pojujen kannattaa edes miettiä yhteydenottoa maaliikennekeskuksen suuntaankaan.

      Onneksi on kaikenlaisia työllistämiskursseja ja kun oma auto meni valtiolle, voithan mennä sinne uberilla, tosin niitä ei kohta kukaan täysipäinen aja ja tyhjäpäidenkin kyyti edellyttää luottokorttia jota sinulla ei ole.

      No, kyllä sä jotain keksit, mee vaikka pyllistelee Tukholmaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5015
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3287
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1422
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      967
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      219
      750
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe