Haluan isäksi

Haluan_isäksi

Hei.
Oon 25v ja olen jo pidemmän aikaa halunnut isäksi keinolla tai toisella. Silti nais markkinoilla ei ole Onni potkaissut, irtosuhteita kyllä harrastanut jonkun verran.

Olen tullut tulokseen että ryhdyn NS. Siitos oriksi. Haluan vain saattaa naisen raskaaksi ja olla lapsen elämässä isänä mukana. Ei tarvitsisi välttämättä olla edes suhteessa kunhan saisin olla isä.

Mua ei haittaisi vaikka nainen olisi itseäni useita vuosia vanhempi eikä myöskään nuorempi haittaa.

Eli jos samanlaisia tuntemuksia on niin pistäkää tähän ketjuun yhteystietoja mistä tavoittaa jos jotain kiinnostaa. Asun Pirkanmaalla.

21

3577

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Moi. Törmäsin jotenkin tähän viestiin ja ajattelin nyt sitten kirjottaa jotakin, kun itsellä vähän samanlaisia fiiliksiä ja samankaltaisessa tilanteessa^^. Olis ihan mielenkiintoista ainakin keskustella aiheesta? Oon nainen 26v ja kantahämeestä. nnhhjj(ät)suomi24.fi.

    • Matkallajohonki

      Elatusmaksut luonnollisesti maksat myös!Niillä rahoilla maksaisit myös 10 vuoden maksuajalla uutta mersua,mut jos se lapsi on tärkein...?

    • Kommentoija69

      Tuossa systeemissä on melkoisen epävarmaa saatko edes olla lapsesi elämässä mukana. Jos et, niin koko lapsenhankinta on ollut aivan turhaa. Joudut ainoastaan maksajaksi. Täysin järjetöntä. Tosiasiassa äidillä on kaikki valta lapsen asioissa.

      Olet sitä paitsi aivan liian nuori tekemään sellaista johtopäätöstä, ettet tule koskaan löytämään naista, jonka kanssa perustaa perhe. 25-vuotias on käytännössä jolppi, pelkkä miehenalku. Olet lähes pelkkää potentiaalia. Älä pilaa sitä tuhlaamalla aikaa tuollaisten miettimiseen. Keskity ammatillisen menestyksen ja rahan hankkimiseen. Jos menestyt tarpeeksi hyvin, naisia riittää aivan varmasti. Silmät ja korvat auki. Sinulla on mahdollisuus oppia toistenkin ihmisten kokemuksesta. Osaat valita puolisonkin paremmin 5-10 vuotta vanhempana.

      • MuutamaAjatus

        Näin juuri, ensin pitää olla toisistaan pitävät vanhemmat ja sujuva parisuhde. Tunnistatko itsesi vanhemmaksi sopivaksi henkilöksi yhdessä tyttöystäväsi kanssa. Pelattako yhteen myös puheissa, ette valehtele, petä toisanne tai muita. Osaatteko pitää sopivan etäisyyden röyhkeiden, juurettomien mies- ja naistyyppien seurasta, joilla ei ole mitään käytösrajoja, ei eettisiä sääntöjä koko elämässään?

        Perheen perusta on jo pitemmän ajan kuluessa vanhempien välille muodostuneessa ihmissuhteessa, jossa kuunnellaan ja kerrotaan toisilleen omat asiat, suunnitelmat, haaveet, terveystiedot, ei petetä eikä käytetään riippuvuutta aiheuttavia asioita. Jos tunnepuolella on välillä vaikeita aallokoita tai muuta, on fiksua ihan oikeasti näin tarkasti tunteitaan erittelevien ihmisten yhteiskunnissa ja tässä nykyajassa , että tunnepatoutumia hoidetaan terapeutin kanssa. Terapeutti ei saa tulla liian läheiseksi, eikä alkaa vapaa-ajalla hoitamaan ja olemaan hoidettavan tukipylväänä, koska yleensä hoidettava on heikko ja alkaa kallistua liikaa terapeuttiin seksuaalisesti tai vain puheissa.

        Netti koukuttaa, tänne ei pitäisi puhua periaatteessa yksin perhetoiveistaan vaan sen äiti-ehdokkaan kanssa kotona mieluiten ja jos on kyse yleisistä aiheista, molemmat sitten mukana jotenkin siinä, kumpikin tietää ja sopii siitä. Sopiminen on tärkeää. Lapsen tekoa pitäisi suunnitella ja luoda sellainen "etukäteen kotisuunnitelma", josta olisi mahdollista pitää mielessään kiinni, kun lapsi tuottaa tavallaan työtä, valvomista ja joskus sairastaa.

        Ei se lapsen elämä toimi sen jälkeen tarpeeksi hyvällä luottamus- ja kiintymyspohjalla, kun lapsen murrosikä on ohi. Murrosikään asti lapsi uskoo täysin positiivisesti asioihin ja mm. jumalaan ja joulupukkiin. Sen jälkeen hän alkaa kyseenalaistaa ja ohjaamatta voi yksin itse tulkita asioita liian voimakkaasti tunnepohjalta väärin.

        Ellei vanhemmilla ole ensin oma pesä sisäisesti varsinkin kunnossa. Pitää olla rehellinen, eikä iskeä työmatkoillakaan eniten kapakassa käänneääntyviä hempukoita, joilta ns. "taju lähtenyt" jo loppuillasta. Näille ei anneta mitään viinoja ja vahvistavia aineita, jotta se taju lähtisi ja sen jälkeen pääsisi vieressä maatessaan raiskaamaan ketään salaa. Suomessa jää kaikesta kiinni.

        Niistä pitää itsensä selvittää ulos henkisestikin, eli niitä ei tule koskaan, kun on hyvä moraali ja viisas harkinta tulevasta, erittäin pitkästä elämästä, jos varsinkin elämä on omaan tyhmyyttään ja typeryyttään jo nuorena mennyt aivan älyttömyyteen.

        Lisäksi pikkulapsivaiheen jälkeen ei voi olla olematta yhtä tärkeä vanhempi kuin sitä ennen, teini kyseenalaistaa asioita ja hakee rajoja, joten kun suhde on liian kevyellä perustalla, se ei aina kestä. Vahva perusta on lapsen elämälle suuri etu, sitten myöhemmin aikuisuus vie hänet omaan perheeseen ja elämään, mutta kiintymyssuhde isovanhempiin saakka säilyy muutenkin kuin riidoissa. Riidatkin peilaavat sitä tunnetta, että ollaan kiinnostuttu ja halutaan olla perhettä kaikki.

        Ei silti ole epäilystä, etteikö miespuolinen, joka sosiaalinen kyky vieraan perheen nuoren naisen kanssa ei ole aina yhtä helppoa ilmaisultaan eikä vuorovaikutus toimi kuin omassa, itseä hyväksyvässä perheessään. Minusta voisi työstään sitä suhdetta tyttöön, sisäinen toimivuus puheiden tasolla, ei pidä olla hiljaa ja aggressiivinen silloin kuin harvoin suostuu juttelemaan enemmän. Näitä pitää valmistella kuin tekisi soppaa vihanneksista, kootaan niitä asioita, ennen pitkään on ulkoisesti ok, mutta sitten sisäinen on vielä poikasasteella, kun on tehnyt kankean aikansa työtä ja vetänyt poikien kanssa "ikiteinin roolia".

        Perheen suunnitelman kasaaminen voisi alkaa siitä, että tutkitettaisiin, onko siittiöitä ja munasoluja tarpeeksi. Kun sitä työstetään tulevan perheen yhteisenä suunnitelmana, sitä mukaa kasvetaan olemaan perhettä. Kaikkea ei voi teoriassa etukäteen valmistella ja opetella, osaa aina joutuu "paikkailemaan", koska ihmisen biologinen lasten hankkimisen aika on rajallinen. Moni jopa 20:nen on saanut lapsen ja perhe on saatu toimimaan. Aloita nyt se puhe tyttöystävän kanssa, voisiko olla lääketieteellinen syy, jos ei ole syntynyt yhtään lasta. Siitäkin kasvetaan yhteen. Yhteiset projektit kasvattavat aikuistumaan.


    • Lastaelipullaauuniin

      Minä olen 27 vuotias nainen joka haluaisi valkoihoista ja punatukkaista ja pisamaista miestä jotta saisin punapäisen tyttären. Jos ulkonäkö kriteerit passaa nii ruetaan lapsentekohommiin :)

    • oppeliini1

      Hanki ensin ammatti että pystyt elättämään uuden ihmisen. Sitten adoptoi tai ryhdy sijaisvanhemmaksi tai "isoveljeksi" tai apuopettajaksi kouluun,leireille.
      Voit toimia vanhempana niin monella eri tavalla. Sinun ei välttämättä tarvitse edes itse lisääntyä kenen tahaansa kanssa ja hankkia itsellesi parikymmentä vuotta kestävää riitataakkaa

    • YmmärryJaPelottelu

      Jotkut pojat kasvatetaan tavallaan enemmän ymmärtämään perhettä, vaikka heidän sosiaalisuus on vajaata, koska pitää kouhkata trendi-menossa teininä. Naiset saatetaan pelotella täysin perheenperustamisajatuksista. Katsokaa vaikka, ne jotka huutelevat suurena "TOTUUTENA", ettei nyky-Suomeen kannata hankkia yhtään lasta ovat pitkälle niitä pois peloteltuja tyttäriä.

      Ne, jotka ovat aikuisena tehneet kuitenkin lapsia syystä tai toisesta, esim. mies saattoi haluta lapsia ja nainen koko, että teoriassa voisikin tulla feminismin puute tai ihan mitä vaan, siis peloteltu, ettei ajatus ole fiksun puhetta. Kun sitten on kuitenkin lapsi hankittu , ei se niin hirveä feminismin menetys tai hyväksikäyttö loppujen lopuksi ollut. Ainut huomattava asia tuli eteen, lasten hankkiminen on pitkäaikainen kasvatusprosessi, alussa vaatii täyspainoisempaa ajankäyttöä ja hoitamista, mutta ei teiniäkään voi jättää yksin päättelemään kokemusperäisellä lapsen tiedoillaan, miten tässä ja tässä tilanteessa toimittaisiin viisaasti.

      Pojat on tosiaan voitu kasvattaa sietämään toisia lapsia ja hyväksymään monta asiaa heissä. Yksi äiti puistossa ihmetteli meidän lasten sopeutumista toisen vanhemman huutavaan pikkuvauvaan, jolla oli nälkä ja halusi ruokaa. Kerroin kysyjälle, että me jutellaan aina, jos tulee keljua kun toinen tenava on rauhaton, juoksee, tappelee tai huutaa. Mutta sitten tämä lapsi ei aikuisena ehkä tunnista omia puhumattomuuksiaan ja sitä puolta itsessään. Kaikkea tahtoo tulla, näitä voi aikuisena edelleen korjata, vähän niin kuin korjaisi masiinaa. Käy läpi ne purkaa ne jutut läheiselle perheenjäsenelle, tyttöystävälleen tms. Meillä kerrottiin tädeille joskus, tädeillä oli enemmän elämän kokemusta ja antoivat neuvoja.

    • Lasta_ikävöivä_nainen

      Tervehdys SInä mies, joka haluat kovasti lasta, muttet löydä sitä puuttuvaa puoliskoa. Niin minäkin, olen yli 40 -vuotias nainen. Jos sinulla mies on lämpimät ja usein iloisetkin silmät, olet terve, urheileva ja savuton, eikä alko-ongelmaa, kirjoita mulle ja aloitetaan elämän mittainen positiivinen matka nyt! mokkeilya(A T)gmail.com

    • Lapseton44

      Samoja ongelmia kuin tällä nuorella kaverilla. Olen 44v hyvin koulutettu, hyvin toimeen tuleva mies ja olen jo parikymmentä vuotta halunnut lapsia. Enkä halua olla vain osa-aikainen isä, haluan myös kasvattaa lapseni!

      • oppeliini1

        Adoptoi! On aivan liikaa avuttomia lapsia joille sinä olisit mahtava pelastus.


      • ihanaikuistenoikeasti
        oppeliini1 kirjoitti:

        Adoptoi! On aivan liikaa avuttomia lapsia joille sinä olisit mahtava pelastus.

        Liian vanha adoptiovanhemmaksi, ei kannata heittää adoptio-korttia ellei oikeasti tiedä asioista mitään!


      • Maya78

        Olen 40 vuotias nainen ja haluan äidiksi, mutta suhdetta en ole löytänyt. Vieläkö haluat isäksi? Yritetäänkö lasta ja jos onni on myöden, tehdään pelisäännöt selviksi...


    • kalupoikkivaan

      Jessus sentään mikä idea - onneksi ei ole omani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • JKfF
    • EiKELEPOO

      Katselin tuota avausta kriittisesti ja löysin niin monta kirjoitusvirhettä, ettei geenit ainakaan olisi isän puolelta kovinkaan kummoiset.

    • 987875754543

      Kannattaa ehkä laittaa vähän jäitä hattuun. Oot niin nuori, että hyvinkin voit parin vuoden sisällä törmätä elämäsi naiseen. Niinkuin miehilläkin niin useimmilla naisilla on edes jotain asioita, joita arvostaa kumppanissa. Nuorilla ja perheettömillä se usein on, että mahd. puoliso ei ole jo siennyt ympäriinsä jonkun epätoivoisen ja epävakaan naisen kanssa. Lisäksi on lasten etu, että hänellä on kaksi vanhempaa, ideaalisinta lapsen hyvinvoinnille on että vahemmat on yhessä ja rakastaa toisiaan vaikka toki vaativattomammista lähtökohdista tulee ihan kelpo ihmisiä myös. Mutta mitäpä kun tämän naisen tapaat niin kuinka käy tämän ekan huvin vuoksi tehdyn lapsen. Ainakin heikompaan asemaan jää kuin rakastavien vanhempien liittoon syntynyt. 25 v ehdit kyllä löytää vielä lapsillesi äidin, jonka kanssa lapsen kasvattaminen on paljon parempaa kuin jonkun tuntemattoman. Ala kulkemaan harrastuksissa, joista pidät. Sieltä se samanhenkinen nainen löytyy ja usein tuon ikäisillä naisilla on jo haaveena saada lapsi lähivuosina.

    • Nainen27

      Hei!
      Täällä on korkeakoulussa opiskeleva melkein valmis nainen, 27 v, ja haluaisin todella paljon lapsen. Miestä joka haluaa samaa ei ole vaan tullut vastaan. Antaisin sinun mielelläni siittää itseni, ja voisimme hankkia yhdessä lapsen vaikka emme seurustelisikaan. Tietysti jos kemiat kohtaisivat, voisimme seurustella myös. Olen kunnollinen nainen, en käytä mitään päihteitä. Minua ei haittaa jos sinä käytät alkoholia kohtuudella.

      Laita minulle viestiä osoitteeseen: [email protected]

    • Nainen27

      Ja antaisin sinun kyllä olla lapsen elämässä mukana.

      Edellisen viestin kirjoittaja, N27

    • N29

      Voi taivas.. niin haluaisin...! Toisaalta haluaisin niin paljon myös pysyvän parisuhteen.

    • halujaisäksi

      Itsellä olisi myös haluja isäksi. Olen kohta 32v, ja monesti miettinyt, että alkaako olla jo myöhäistä... Kun se kumppanin löytäminen tuntuu olevan niin "kiven alla".

      Ehkä sen naisen pitäisi olla alle 30v, eikös ne riskit kasva mitä vanhempana nainen synnyttää..?

    • Saman kaltaisia tuntemuksia täälläkin. Olen viisikymppinen, koulutettu ja hyvin toimeen tuleva mies. Myös minä olen jo pitkään haaveillut isäksi tulemisesta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2092
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe