Kesport jämsä

Pettynytasiakas

Kävin ensimmäistä ja viimeistä kertaa jämsän paikallisessa urheilukaupassa. Kalliit hinnat ja valikoima paska. Kyllä veijon aikaan homma toimi. Onneksi jkl aukesi xxl ja matka lyhyt. Ja ihmiset valittaa kun ostetaan muualta, pakkohan se on kun täältä ei saa kun hyvää pizzaa, kiitos Jämsän kebab pizzerialle

41

3626

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Niinsevaanonjuu

      Köyhälle on kaikki kallista.

    • Pettynytasiakas

      Se ei silti poista ongelmaa huonosta valikoimasta, oli kallista tai ei, jos sitä perustavaraa ei edes saa..

    • Pettynytasiakas

      Se ei silti poista tosi asiaa, että oli rahaa tai ei. Jos ei perustavaraa valikoimasta löydy niin siihen ei köyhyys vaikuta. Tai löytyy jos harrastaa sählyä tai frisbee golfia niin löytyy..

    • Märkä1

      Se on tuo vanha kiekkoporukka joka täällä yrittää bisnestä ja aina suhrunoinnut noissa baari hommissakin mutta huomaan kun ei osata mutta pitää vaan olla.

    • Vastin

      Sport heinonen myös on olemassa. En nyt tiiä onko parasta pitsaa paikallisessa.. perus leipäpohja mihinkä on ladottu täytettä..

    • katuharjasta

      etkö ehtinyt vessaan? talvialantien läpi, kun kuljit.

    • Bosa

      Kyllä minä sain ainakin hyvää palvelua, löysin mitä pitikin ja hyvään hintaan, mutta jos on Jämsäläinen perus ruikuttaja että kaikki pitää saada ilmaiseksi niin eihän siinä mitään sitten pitää mennä XXL, se ei yhtään sen halvempi, toki valikoimaa varmaan löytyy.

    • Märkä2

      Miten voi olla kallista jos ei mitään ostanut, annoitko palautetta että tämmöistä voisi olla. Sitten täällä itket asiasta. Märkä taitaa olla joku kateellinen työtön joka ite saa elämässä mitään aikaiseksi asuu varmaan kotona vieläkin ja pyytää äitiltä viikkorahaa

    • VissiinSeKöyhä

      Niin ainahan sitä voi äänestää jaloillaan. Aina ostan paikallisesta jos hinta kohdillaan. Tilaan vaikka Euroopasta jos säästö riittävä. Itsekin käynyt Kesportissa ja pitää sanoa että Veijon aikaan sieltä tuli ostettua kaikki urheilukamat. Hinta oli neuvoteltavissa, nyt se on lapussa. Olen sitten vissiin köyhä, mutta rahat menee ulkopaikkakunnalle.

    • nurkkapatriootti1

      Kyllä minä ainakin olen saanut neovoteltua hinnan kohdalleen, mutta kai sekin on asenne kysymys miten asian esittää. Olisi hauska tietää kuinka moni tinkiikun menee esim. Jyväskylään ostoksille. Itse olen huomannu että samat hinnat siellä on kun Jämsässäkin, mutta kai se kateus on se mikä sinne muualle ajaa. Itse en halua ainakaan katsella tyhjää Jämsän keskustaa muutaman euron sääästön takia.

    • Pukki1

      TILAUS TAVARAN SAA HALVEMMALLA KUN NETISSÄ, URPOT. MENKÄÄ VAAN MUUALLE TYHMÄ SE JOKA MAKSAA LIIKAA JA VARSINKIN MUUALLE.

    • masa5999

      Se on kumma kun joitain asioita kritisoi, niin aina joku sankari lyö kateuskortin pöytään. Sama esim. musiikissa. Jos et jostain artistista pidä, niin se on heti kateutta.

      Ja ei, en ole tämän ketjun aloittaja.

    • Bosa

      Arvoisa Masa, jos minulla on kritisoitavaa jotain Jämsäläistä liikettä kohtaan oli se mitä vain sanon sen heille, enkä raukkamaisesti kritisoi täällä nimimerkin takana. Huomaa että Jämsän Seutu tiukensi omaa kommentti palstaa. Urpot siirty tänne.

    • Fidieieu

      Onhan tuo jämsän keskusta ajalta Neuvostoliitto, itse kyllä mielellään vien rahat muualle kuin Jämsään, valikoimat ovat todella surkeat ja suppeat. Vaikka muualla olisikin kalliimpaa niin haen sen mielummin sieltä kun odotan 2 viikkoa kun kaikki täytyy aina tilata. Muualle kun menee niin löytyy suurella todennäköisyydellä hyllystä. Ymmärän kyllä että kun tulee uusi yritys niin ei heti valikoimaa ole. Mutta eikö kesport ole ollut jo yli vuoden ja valikoima sama.

    • Äiti68

      Meidän perhe on kyllä löytänyt sieltä kaikki mitä olemme tarvinneetkin. Palvelu on myös ollut hyvää.

    • Walma1

      Meillä on mökki Himoksessa, ja asumme isossa kaupungissa. Ostamme kaikki urheiluun liittyvän Jämsästä molemmilta urheilukaupoilta, enimmäkseen Kesportista. On hauska huomata miten Jämsäläiset valittaa hinnoista ja valikoimasta. Olen huomannu että valikoima on erittäin hyvä ja hinnat kohdallaan, jos joku hinta ei ole siitä on voinut aina keskustella mikä ei täällä onnistu . Sen lisäksi liikkeissä saa palvelua, täällä kun menet johonkin isoon liikkeeseen henkilökuntaa löytyy kassalta ja kun kysyt jotain vastaus on " kyllä se siellä hylly välissä 9 on". Ymmärrettävää on ette Jämsän kokoisesta myymälästä voi kaikkea löytyä, mutta oletteko antaneet edes mahdollisuutta, esim antamalla palautetta kaupiaalle?

      • Sieltäostetaanjaniin

        Just just, selaako arvoisa Walma useinkin näitä Suomi24 keskusteluita. Taidat olla ihan paikallinen Kesportin puolustaja. Kyllä itse olen noissa isoissa urheiluliikkeissä saanut asiantuntevaa palvelua. Lielahden isot urheiluliikkeet, XXL ym. En tiedä missä itse asioit mutta itse olen saanut palvelua ja henkilökuntaa on muuallakin kuin kassoilla.


      • Walma1

        Helsingistä


      • päästäkissaulos

        Johan pomppas!


    • enolejurnajämsäläinen

      Aivan asiallinen liike,muutaman kerran olen käynyt ja palvelu on ollut asiallista.

    • RIKASMIESON

      EIKÖ TOLLASEN PUMMIN PITÄS MUUTTAA MUUALLE ASUMAAN???SINNE MMISSÄ SOSSU KUSTANTAA SUN OSTOKSET..

    • Kckfir

      Sillä ei ole mitään merkitystä oli rahaa tai ei jos ei valikoimasta löydy, mitä tarvii. RIKASMIESON varmaan itse sossun elätti. Kulkee vanhoissa jämsänkosken ilveksen verkkareissa ja reikäpaidassa, se on sellaista kun ei paremmasta tiedä.

    • Teemuxxz

      Hyvää palvelua olen aina saanut.

    • heitävoltti

      Hyvä liike..ei voi verrata mihinkään XXL..ne myy keskitason paskaa, Kesport erikoisliike missä myös tuotteet parhaasta päästä

    • Vastini

      Liike ok henkilökunta jees.. mutta pahinta on kun paikalliset ihmiset on katellisia persereikiä.. joka asiasta valitetaan. Kattokaa paikalliset sisäpiiri sakki peiliin...

    • Palle1

      Ei mitään valittamista ole Saaristen liikkeestä. Kaikki mitä olen tarvinnut olen aina sieltä saanut ja sopivilla hinnoilla. Nämä valittajat täällä ei laske ollenkaan polttoaine ja muita auton kuluja ajellessaan näihin isoihin kaupunkeihin. Monesti ne ostokset ovat kalliimpia siellä kun Jämsässä.
      Ei ole ihme että meiltä kaupat loppuu kun näitä valittajia ja ilmaisen tavaran perässä juoksijoita on täällä.

    • Gerttannell

      Voi teitä tyulimyssyjä
      Jos joku on jokisen kaveri ja saa "lähes" sisäänosto tyyliin kamaa niin halvemmalla vieläkin saa verkkopuodista. Ei todellakaan kenenkään etu ostaa kivikaupasta maitoo kummempaa.
      Eli käy sovitteleen, jos tarkkaperse olet jokisella ja tilaa verkosta.

    • köyhällekaikkionkallista

      On tää kans palsta. Ensin joku perustaa omilla riskeillä kaupan. Ja sit pitäs ns. lahjoittaa ilmaseks kaikki. Kaikki vouhottaa sinne nettikauppaan. No joo on varmaan halvempaa mut mikä on laatu? Kopio kopio. No ostat juoksu tossut netistä. Et pysty sovittaan ja kokeileen onko hyvä. Lähetät ne takasin. Voi olla ilmaista, Ei sillä että joudut ne itse lähettään. Eli se on omasta tai työn antajan ajasta pois. Itse en edes suunnittele ajamista J.kylään / Treelle sillä litra hinta on niin kova että mitään ei jää ns. viivan alle. No joo nää toiset kulukee Äitin kyyrissä kaupoille ja heittelee ostoskärryyn omat ostokset. Maksa sää Äiti ku muualla on nii kallista.

    • Vhjtt

      Käyn ensin sovittamassa kesportista ja sitten tilaan netistä

      • NämäNettihölmöt

        Näitä nettipöljiä näkee postissa jonottamassa ja kuppaamassa muiden asiakkaiden aikaa. Paketteja haetaan ja seuraavana päivänä kannetaan samat paketit sinne takaisin. Monesti olen nähnyt. kuinkahan kauan nettikaupat viitsivät tämmöistä hölynpölytouhua harrastaa. Konkkaanhan niitä näyttää menevän tai toiminta lopetetaan kannattamattomana. Ja mihin se kertaalleen käytetty tavara joutuu? Lähetetään taas seuraavalle asiakkaalle muka uutena?


      • oikeaa.asiointia.joo

        Ai että kuppaamassa muiden asiakkaiden aikaa? Sinunko lotto- tai ravivetokupongin osto on mukamas sitä tärkeämpää asiointia? On itseriittoisuus huipussaan


      • ItseRiittoinen
        oikeaa.asiointia.joo kirjoitti:

        Ai että kuppaamassa muiden asiakkaiden aikaa? Sinunko lotto- tai ravivetokupongin osto on mukamas sitä tärkeämpää asiointia? On itseriittoisuus huipussaan

        Siinä ei ole mitään itseriittoisuutta, että käy sovittelemassa paikallisessa liikkeessä tuotteita ja tilaa ne sitten netistä?


    • Jjjjjjk

      Näitä nettiliikkeittä on,niin paljon että vaikka pari menisi konkkaan, niin aina löytyy ja tulee uusia. Tuskin tuo Kesport tuossa kauan notkuu.

      • Tuliiongelma

        No missäs meinaat sitten käydä tuotteita sovittelemassa?


      • Bosa

        Se tekisi varmaan elämän laadustasi paljon parempaa, jos Kesport lopettaisi.


    • Bosa

      Mitäs jos ruvettaisiin ostaan kaikki tuotteet netistä, keskustaan jäisi muuta pizza paikka, akuliina ja kela. Pankit on lähtökuopissa koska siirtävät asioinin nettiin. Toki S market ja citymarket olisi ja R kioski. Tulevaisuus aika karu. Olisi tosi hienoa lähteä hakemaan tai tilaamaan kaikki pienetkin asiat muualta esim. Pyörän kumi tai venttiilin hattu. On se jännä homma että jos verrataan touhua Keuruuseen on meininki aika eri siellä on me henkeä paljon enemmän. Minä ainakin haluan elää elinvoimaisessa Jämsässä, enemmin kuin netissä.

      • Nonäinhänseon

        Tämä on juuri näin, hyvä Bosa! Itekin yrittää kannattaa paikallista yrittäjää aina jos vaan on mahdollista. Aina ei tietty ole ja sitten jonnekin muualle, ei kai se ole keneltäkään pois. Ei myyjältä eikä ostajalta. Veijo oli Veijo ja hyvä niin, aikansa kutakin. Mulla ei ainakaan ole nyky-Kesportista mitään pahaa sanottavaa, kuten ei ole ollut aiemmistakaan. Tuotevalikoima tuskin samanlainen kuin JKL:n XXL:ssä tmv.:ssa, jos ei löydy ostajia niille. Ja tän viestiketjun (joka pitäis poistaa ja kaikki vastaavat palstat muutenkin) mukaan ei taida löytyä jatkossakaan ;). Eihän täällä muuten oo pakko asua, ainahan voi muuttaa vaikka Jyväskylään, jos se on olevinaan niin paljon parempi paikka. Tai ehkä jonkun onkin pakko, mutta sitten on sopeuduttava vallitseviin olosuhteisiin. Niin se vaan menee. Antakaa palautetta suoraan yrittäjille, turha täällä itkeä ja valitella, tuskin johtaa mihinkään. Ja ainahan ne omat tarpeet määrittelee sen miten hyvin löytää jotakin ja miten ei. Yhelle riittää tavan-pihvi S-Marketista, toinen hakee sitten härän sisäfileensä Sokoksen Herkusta :P. Kallista juu, mikäpä se ei nykypäivänä maksaisi. Keuruulla muuten ihan eri meininki kun täällä; isoja, menestyviä firmoja - jaa-a, mistäköhän johtuu.. Ehkä pitäis muuttaa sinne, loppuisi ainakin tää iänikuinen valittaminen.. Jaxuhalit!


    • ostajajämsä

      Hyvä että on kauppiaita ja liikkeitä. Mutta nykyään se hinta ratkasee. Kalliin saa halvalta sieltä ja sen pieni asia sitten saa odottaa tai jos myyjä on hyvä niin sitten se pieni asia myymälä kannattaa. asiakas tämän kuitenkin lomsallaan/tarpeellaan ratkaisee.

    • pukkikikupu

      Se on joulu tulossa ja lahjat vielä kaupassa. On siis tampereen ja jyväskylän keikkaa tiedossa tälle kuskille.)) saa muutaman tunnin omaa aikaa maalikylissä..

    • googleostaja

      Osaatko yhtään googlata hintoja samalle tuotteelle?

    • enelätätoisia

      Raati on sitä mieltä. Esim, ostan 5 väliovea Bauhausista ja tavarat on pihassa 3pvän päästä, kuluineen jää 50e voittoa eikä tarvi ajella kärryn kanssa, niin se on tyhmyyttä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe