Terveisiä Treffien kehitysporukalle!

terkut.kehitystiimille

Korjatkaa raportoidut viat ja puutteet palvelusta ennenkuin uutta testaamatonta alatte rakentamaan saati julkaisemaan!

Venäläiset/virolaiset huoraprofiilit pois! Mainosprofiilit pois! Ei voi olla vaikeaa pitää palvelu siistinä, tehkää työnne!

Opastus uusiksi.

Haku viimein kuntoon:
- poistetut/piilotetut/vanhentuneet profiilit pois
- Hakulistassa on tyhjiä. puuttuuko listalta profiili vai mistä johtuu?
- Hakulista elää koko ajan. Kun käy aukaisemassa profiilin ja palaa sieltä takaisin, ei pääse samaan kohtaan, edes samaan listaan josta lähti!! Järjetön! Tämä etenkin kiusaa kun käyttää "Viimeksi kirjautuneet"-listaa
- Kuvattomia profiileja tulee listalle vaikka rajoitettu kuvalliset! Osa profiilikuvista on rikki - miksi?
- Jos rajoittaa ONLINE, siltikin tulee profiileja jotka eivät ole ONLINE!!
- Nimimerkkihaku ei toimi jos profiilin nimimerkissä sallittuja erikoismerkkejä (esim. .)

MItä tarkoittaa profiilissa kirjautunut viimeksi? Mitä tarkoittaa kirjautuminen palveluun?
Jos Treffit-palvelu auki toisessa välilehdessä, väittää että profiili kirjautunut alle 1 minuutti sitten - 10 minuuttia sitten, eli viimeinen kirjatuminen pyörii välillä 0-10 minuuttia!!! Jos profiilin tiedot jättää auki, pyörii viimeinen kirjautuminen eteenpäin 10 minuutistakin.. KIrjautuneena näkyy vaikka ei olisi kirjautunut koko palveluun, vaan mennyt lukemaan postia. Ehdotan että "kirjautunut" termi unohdetaan ja korvataan se termillä "aktiivinen" ja jos on ollut aktiivinen viimeisen 5 minuutin aikana olisi ONLINE.

Ehdotan että unohdetaan 1 minuuttia sitten, 2 viikkoa sitten kokonaan ja tilalle kaikkialle palveluun päivämäärä ja kello. Yksinkertaistuu kaikki. Ei tarvi kaikessa pyörittää päivitystä. Aivan sama on viesteissä kuin profiilin kirjautumisasiassa. Jokainen ymmärtää että jos on 20.4.2017 20:00 ja viimeksi kirjautunut kertoo 20.4.2017 19:48, että profiili on kirjautunut noin 12 minuuttia sitten.

Laittakaa Megafoni uusiksi. Palvelu ei toimi lainkaan ainakaan pääkaupunkiseudun ulkopuolella, ja jos kuuluu ikäryhmääni (yli 50v). Käyttäjiä on liian vähän jotta kohdistus toimisi ja pysyisi aktiivisena. Yksittäiset huudot ovat aivan liian kauan pyörimässä ja julkaisette vanhoja huutoja kun ei ole uusia mitä julkaista. Estäkää käyttäjän julkaisemasta kerralla enemmän kuin 1 huuto. Nyt saattaa olla yhtäaikaa jopa neljä kopiota samasta huudosta, tylsää. Huutojen selaaminen on tyhmä ratkaisu - tekee vieläkin tylsemmäksi - ei riitä että hakee etusivun uusiksi, pitää vielä selata läpi jotta näkee onko uusia huutoja vai se vanha lista mikä nähty jo sata kertaa. Vanha huuto oli hyvä kun huudon elinikä oli 10 minuuttia. Laittakaa ehdoksi että jos näyttöjä ei tule 1000 täyteen 15 minuutissa, se poistuu automaattisesti. Jos ei ole näytettäviä huutoja, laittakaa vaikka palvelun mainos tai jotain infoa palvelusta, esim. käyttötärppejä. Voisi selventää uusille käyttäjille palvelua nopeammin.

Teillä on käytössä useampi tietokanta (väh. kaksi) palvelun takana. Replikoinnissa on jatkuvasti ongelmia. Näkyy erityisesti HAUSSA. Hakutulokset ovat erit riippuen siitä osuuko MASTER vai SLAVE-tietokantaan. Haku saattaa tuoda listauksen MASTER-kannasta mutta kun yksittäisen profiilin avaa listauksesta, tiedot haetaankin SLAVE-kannasta ja useasti käy että profiilia ei olekaan!!

Korjatkaa typerät virheilmoitukset! Esim piilotetun/poistetun profiilin 404-virhe!! Näille ei toki voida mitään ennenkuin saatte replikoinnin toimimaan.

Säännöissänne on että profiilikuvassa pitää olla omat tunnistettavat kasvot. Kuitenkin profiilikuvaan saa laittaa kuvia eläimistä, luonnosta, omista varpaista tms. Kuvat eivät poistu vaikka ilmiantaisi. Onko aurinkolasit oikeasti hyväksytty? Kuinka ihmisen tunnistaa jos silmät on peitetty tai kuva on otettu niskasta? Profiileissa on paljon kuvia jotka luvatta otettu muualta netistä. Miksei mitään valvontaa ole? Edes sellaista että kuva jota on käytetty yhdessä profiilissa, samaa kuvaa ei voi seuraavana päivänä laittaa uudelleen toiseen profiiliin. Mainosprofiileissa jatkuvasti asia näkyy - ovatpa helpommin tunnistettavissa.

Profiilikuvan rajaus ei ole kovin selkeästi ohjeistettu, toteutettu. Voisiko asialle tehdä jotain, jää ne päättömät tahattomat profiilikuvat pois. Voisiko edes kohdistus oletuksena löytyvään kasvoon ja jos ei löydy kasvoja kuva ei ole sallittu.

Voisiko Profiilin perustamisessa olla varoitus että ei kannata laittaa omaa nimeä profiilin nimimerkiksi. Edelleen sellaisiin törmää ja ihmiset ovat ihmeissään että mistä se nimi oikein sinne tullut. Kertokaa selkeästi asiasta.
Profiilitekstiin/Mottoon tarkistus jolla estetään yhteystietojen kirjoittaminen.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      967
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe