Elämä on tyhjää - Kokemus ja tuleva

DonDonJackal

30-vuotias, töissä käyvä, elämää nähnyt ja varaa ostaa mitä haluaa, kavereita on ja seurustelukumppaneita on ollut, mutta en vain näe elämässä tarkoitusta. Kokeillut kamppailulajeja, kehonrakennusta ja yrittänyt saada itseni tyytyväiseksi itseeni, mutta olen alkanut vaan inhoamaan itseäniä ja myös tuhoamaan itseäni. Viiltely mukavaa ajankulua ja ajatukset kuolemasta piristää päivää. Nykyään inhoan kaikkia ympärillä olevia ja manaan mielessäni jos joku käyttäytyy "väärin" tai normaalisti. Viikonloppuisin baariin, isken muijan, panen sitä ja aamulla annan rahat taksiin, mutta elämä on niin saatanan tyhjää. Olen ilmeisesti istuuntunut täydellisesti suomalaismiehen muottiin. Ajatukset siitä, kun oli lapsi/nuori alkaa surettamaan.

Nauttikaa ajastanne nuorina, koska aikuisuus ja tulevaisuus tulee todenäköisesti olemaan vielä paskempaa.

12

210

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • erhrtyrtuyjrt

      Muuten suunnilleen samaa täälä, mutta ennoo pannu ikin ketn, seurustellu, baareillu, kamppaillut, vähä suva vanhempi, mut en kenenkään vanhempi.
      Työtä o (liikaahi), rahaa piisaa, tosin velkaa möös, aikaa ois mutta aikaansaamattomuutta se vaan enimmäkseen tietää. Terveyttä ja vetreyttä piisaa vielä (joskin verenpaine on sillaan mulkullaan että pitänee alkaa tukea sairausteollisuutta ja alottaa lääkintä, vaikka vitut se ihmissuhteiden puutuntaa korvaa tai niitä mielisairauksia hoitaa joiden takia vp juurikin on koholla)
      Tuli vaan kerran semmonen suurehkoisenmoinen nenäverenvuoto että epääli terveilyväki isossa sairaalassa sen voivan johtua kaua koholla olleesta v-paineesta.
      Rahaa en taho osata käyttää, (omax enkä muijje avux), rästihommia kymmenittäin, univelkoja, runkkausvelkoja ,tunteita rästissä (bikoos itku-ja naurukyky mm. aika jäässä)
      Ylpistyilemiset, itsesääli- itseinho- sekä raivo- ja häpeilykohtaukset vuorottelee, monissa eri järjestyksissä. Arvaan että voib olla menossa jokin myöhästynyt henkinen murrosikä, nuoruus kun meni lähinnä varpaillaan ollessa ja totellessa muudansia vammamielisiä auktoriteettejä

      • DonDonJackal

        Eipä siinä panemisessa ole mitään hienoa loppupeleissä, jos ei ole tunteita mukana. Ikävää kuulla, että jollain muullakin on samat fiilikset. Toisaalta huojentunut olo myös. Mitä helvettiä tällä elämällä oikeasti pitäisi tehdä. En keksi mitään syytä tai tarkoitusta jatkaa tätä kuviota. Palkankorotuskin tuli tuos perjantaina hyvin tehdystä työstä, mutta vittuako sitä enemmällä rahalla tekee.


    • Minäolinjopoislähösä

      Millainen on mielestäsi ärsyttävyyttä tuottavaa normaalia käytöstä? Semmonenko direktiivejä ja Rysselin demoonisia lasetuksia nuoleva nukuttavan yllätyksetön ropottimaine toiminta ja oppikirjallisuudesta kopijoidut toimintamallit, jossa ei näy mitään sellaista luovuutta ja hauskuutta, kuin on vaikka venäläisissä ja afrikkalaisissa?

      • DonDonJackal

        Normaalit samanlaiset ihmiset, jotka puhuvat tulevaisuuden suunnitelmista ja pystyvät oikeasti nauttimaan elämästä. On harrastuksia ja on hyviä ja huonoja päiviä. Erovat, alkavat seurustelemaan, menevät naimisiin, tekevät lapsia, pitävät juhlia ja ovat muutenkin sosiaalisia. Tuntuu, että itse pitää vain teeskennellä muiden seurassa, vaikka isot sosiaaliset piirit löytyykin.


    • dsvsdfvsd
    • riivaajahiiva

      Jäp, jos muuten on rentoudunnan tarve ja itku hukasa, niin jokin nätti musakki voi saada itkulitkun kulkemaan ja vähän lapata ulos sitä tyhjyyttä joka syö miestä. ite jäin viime keväänä aika koukkuun moniin HB:n kippaleisiin koska ne vaa iski nii hyvi tukehtuneeseen sieluuni. Ei siihen ollu pystyny minkäälaine räyhämetalli, josta olin nii paljo lohdua etsiny

    • Traakinen.Traakia

      Siinä ehkä sopivia laulunsanoja jollekki, tai mikseipä kullekki
      Minun sisälläni on paikka rakkauden
      Aivan pieni, mutta tyhjyys täyttää sen
      Eikä kaikki tyhjä edes mahdu sisimpään
      Sen myrkky vuotaa elämään
      Siihen tukehtuu kun hengittää

      Taas mä tarvitsen sua
      Taas jäin nimees huutamaan
      Ja jos vain kannat mua
      Mä kyllä ootan
      Kunnes jälleen kohdataan

      Minun sisälläni se paikka rakkauden
      On aivan pieni, mutta sinä löydät sen
      Miksi minä pelkäisin kun tyhjyys häviää?
      Uusi lämpö täyttää sisimpää
      Jumala on rakkaus ja elämä

      Taas mä tarvitsen sua
      Taas jäin nimees huutamaan
      Kuka on rakkaus ja elämä?
      Kuka on kuollut ja kuka jää?

      Ja jos vain kannat mua
      Mä kyllä ootan
      Kunnes jälleen kohdataan
      Oo-oo-oo-oo-oo

      Joskus itken ääneen
      Silloin kuivaat kyyneleet

      Kuka on rakkaus ja elämä?
      Kuka on kuollut ja kuka jää?
      Käyt loppuun asti tien
      Et minua hylkää
      (Kiitos)

    • DonDonJackal

      Sama kuvio toistui taas eilen. Baari ja nätti nuori 21v muija baarista. Muija selvinpäin, minä en. Lähti aamu 3 jälkeen pois omalla autollaan. Tänään tuntuu erittäin tyhjältä. Kossua alle ja todenäköisesti sama kuvio taas tänä iltana. Tuntuu, että mikään ei enään liikuta tai saa sydäntä tykyttämään. Se vaan hakkaan normaaliin tahtiin, eikä mikään tunnu miltään. Ei edes vituta, mutta uskomaton turhautuminen.

    • Tästä aiheesta voisi kirjoittaa paljon.

      Ihmisellä on perustarpeiden lisäksi vain muutamia tarpeita ja haluja, minkä vuoksi hän haluaa elää ja kokee ylipäätään olevansa elossa. Mukavuudenhalu on yksi tällainen, mutta kun kohtuudella saatavissa olevat mukavuudet ovat käytössä, ei niitä oikeasti halua enää lisää. Yhteiskunnallisen aseman osoittaminen kuuluu näihin tarpeisiin myös. Kun sellaista osoittaa omasta mielestään riittävästi, ei siihen ole enää syytä panostaa.

      Kaikki ihmiset eivät halua johtaa maailmaa, valtiota, yritystä, tuskin edes perhettään taikka omaa elämäänsä. Heille riittää kohtuullisen kulutustason turvaava koulutus, työpaikka ja tulot.

      Yhteiskunnassa on jostain syystä vallalla käsitys, että kun yksilöllä on riittävästi kulutusvaraa ja -tavaraa, on hänen elämänsä onnellinen. Tämä illuusio saa massat tavoittelemaan aina parempaa elintasoa, koska juuri se tarkoittaa onnellisempaa elämää.

      Jo vuosikymmeniä sitten psykiatri Viktor Frankl totesi, että ihmisellä on eksistentiaalinen ongelma. Toisin sanoen hän ei ymmärrä, miksi ihmeessä on elossa ylipäätään. Tähän eksistentiaaliseen ongelmaan hän törmäsi ollessaan juutalaisena natsien keskitysleirillä.

      En jatka Frankl:ia enempää, mutta jotenkin minusta tuntuu, että elämä markkinoidaan meille väärin nuoruudessa. Kun koulut on lusittu, työpaikka löydetty ja rahahanat avattu, pitäisi elämän sujua siitä eteenpäin kuin itsestään.

      Monille se jatkuu suhteen aloittamisena, lapsien saamisena, perheen perustamisena ja paremman elintason tavoitteluna jälkeläisille.

      Monet kuitenkin jäävät jumiin varhaisaikuisuuteen, eivätkä koskaan pääse elämässään suhteen muodostamista pidemmälle. He toistavat toistamisesta päästyään samoja kuvioita ja ihmettelevät, ettei elämä tunnu elämältä ollenkaan.

      Elämä ei tunnu elämältä, kun sillä ei ole tarkoitusta. Meihin on kuitenkin jokaiseen ohjelmoitu tarkoitus. eikä se tarkoitus ole juhliminen, hauskan pitäminen, ajan viettäminen mukavasti, viihtyminen taikka huvittuminen. Mainituilla on oma tarkoituksensa, mutta ne eivät ole elämän tarkoituksen ydin.

      Meidät on kaikki ohjelmoitu lisääntymään. Useimmat ovat ohjelmoituja perustamaan perhe lisääntymisen lisäksi, mutta joskus se osa koodista on turmeltunut.

      Kaikille lisääntyminen ei ole elämän tarkoitus, koska jostain psykologisesta bugista johtuen, heidän mielenkiintonsa on suuntaunut muihin elämää suurempiin pyrkimyksiin, kuten globaalin terroristiverkoston luomiseen ja ylläpitoon, sarjamurhaamiseen, politikoimiseen, auttamiseen taikka kissojen keräilemiseen.

      On siis sanottava, että sukuvietti on vahva syystäkin. Jos erehtyy luulemaan sukuvietin väliaikaista tyydyttämistä kestäväksi ratkaisuksi elämässään, voi törmätä eksistentiaaliseen ongelmaan, jota täällä ollaan kuvailtu.

    • Rakkaat kolmikymppiset miehet, MIKÄ VITTU TEITÄ OIKEIN VAIVAA???

      Mä en oikeasti tiedä edes että mistä alottaa. Ja ei, en jaksanut lukea kaikkea, mutta olette oikeasti tosi säälittäviä. Sanonpahan nyt vaan.

      1. Mietitkö, että se kuvailemanne TYHJYYS voisi johtua vaikka siitä, että salaa sisismmässänne tahdotte sitoutua, mutta turrutatte sen panemalla joka ilta eri naisen kanssa? Mikäli kerran rahaa löytyy ja on uraa niin ihmettelen, mistä te oikein etsitte niitä naisia vai etsittekö ollenkaan. Kyllä kolmikymppisen miehen pitäisi jo osata elämän perusasioita, kuten vaikka sen, että kun elämä potkii päähän nii se kossupullo voi hetken lämmittää, mutta sitten taas on palattava normaaliin elämään ja KOHDATTAVA SE, MITÄ ON PAENNUT. Suosittelisin lämpimästi esimerkiksi psykologin tai muun psyykkeen ammattilaisen kanssa juttelemistä, sillä teidän nyt vaan TÄYTYY LÖYTÄÄ ITSENNE, ei sitä mieslutka alkkista, mikä tällä hetkellä olette. Perkele, me asutaan SUOMESSA, maassa, jossa jokainen on OMAN ONNENSA SEPPÄ. Se ken onnen löytää se onnen kätkekööt. Ja paskat.

      Kuka tahansa voi kehittyä. Nyt te sanotte että hei, enhän minä voi, olen KOLMIKYMPPINEN MIES. Oikeesti teillä on vielä 70 vuotta edessä, mikäli hoidatte asianne nyt kuntoon nii tulee olemaan PALJON miellyttävämpi loppuelämä. VIILTELY EI OLE VAIHTOEHTO. KÄNNÄÄMINEN _EI_ OLE VAIHTOEHTO. ITSEMURHA EI OLE VAIHTOEHTO. Nyt oikeesti ottakaa itteenne niskasta kiinni isot miehet ja HAKEKAA APUA, JOS SITÄ TARVITSETTE. Oikeesti.

      • DonDonJackal

        Niin. En sano ettet olisi oikeassa. Se vaan kun on pari kertaa oikeasti uskaltautunut luottaa naiseen ja alkanut seurustelemaan ja suunnittelemaan tulevaisuutta. Yksi yli 3-vuoden suhde ja toinen yli 2-vuoden suhde, niin meinaa loppua tuo luotto naisiin. Okei... Jossakin mittakaavassa lyhyt aika, mutta semmoiselle, joka on lähtenyt täysin mukaan, mutta vastapuoli jättää tai tämä jälkimmäisen tapauksessa vaihtaa lennosta minun kaveriin voi jättää melko syvät arvet. Laastarit ei auta joo... Alkoholi ei auta joo... Haluaisinko taas satuttaa itseäni luottamalla elämäni toiselle? En ainakaan vielä ja "tulevaisuus" näyttää voiko koskaan. Vittumaista, että oma elämä pitää nojauttaa toisen varaan, että vois olla vain onnellinen.


      • DonDonJackal kirjoitti:

        Niin. En sano ettet olisi oikeassa. Se vaan kun on pari kertaa oikeasti uskaltautunut luottaa naiseen ja alkanut seurustelemaan ja suunnittelemaan tulevaisuutta. Yksi yli 3-vuoden suhde ja toinen yli 2-vuoden suhde, niin meinaa loppua tuo luotto naisiin. Okei... Jossakin mittakaavassa lyhyt aika, mutta semmoiselle, joka on lähtenyt täysin mukaan, mutta vastapuoli jättää tai tämä jälkimmäisen tapauksessa vaihtaa lennosta minun kaveriin voi jättää melko syvät arvet. Laastarit ei auta joo... Alkoholi ei auta joo... Haluaisinko taas satuttaa itseäni luottamalla elämäni toiselle? En ainakaan vielä ja "tulevaisuus" näyttää voiko koskaan. Vittumaista, että oma elämä pitää nojauttaa toisen varaan, että vois olla vain onnellinen.

        Hei, mä luulin oikeesti että yks jätkä tykkäs musta, joten päädyin harrastamaan seksiä hänen kanssaan (en valita, oli ihan hyvää seksiä) jonka jälkeen koko tyypistä ei oo kuulunu yhtään mitään. Tulee aika käytetty olo hei eikä sitä yhtään paranna se, että joka vitun päivä saan 13-48-vuotiailta miehiltä "iskuyrityksiä", koska luulevat, että harrastan seksiö heidän kanssaan. Kelpaan paljon muuhunki, uskokaa pois. Seuraava saa sitte ku ollaan kihloissa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3993
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2338
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2056
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      96
      1719
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1411
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      9
      1320
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1307
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1262
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe