Kuka teistä on pahis jännämies?

Kyselijä-

Mitä rikoksia olette tehneet?

25

451

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jännämiesköoon

      Polttanut pilvee ja käyttänyt amfetamiinia oraalisesti nautittuna

    • kurpatkin.kivoja

      kiihotun kurpista ja ihailenkin heitä

    • Hehheehheemies

      Kiinni jäänyt rattijuopumuksesta. Ne joista en ole kärynyt: kannabiksen kasvatus ja myynti, kortitta ajo niin 2 kuin 4 pyöräisillä, petokset ja palauttamatta jäänyt lompakko, jossa oli 250e. Lievät pahoinpitelyt ja eräs kovempi, jonka vuoksi silloinen naisystävä joutu saikulle

    • Teknodonna

      Mjoo

      No siis mä olen murtautunut autoon, asuntoon ja verkkopankkiiin.

      Ihmismieleen murtautuminen on vähän kuin avaisi oven ulos. Se on lillasti spookya.

      (naurua)

    • Pillujen--asiantuntija

      Olen juonut kaljaa julkisella paikalla ja poliisit pysäytti ja puhutteli. Kyllä otti pattiin moinen rikos, ihme kun en joutunut linnaan.

    • jännäkettuko

      Eräkettu on ainakin kerran kertonut palstalla, että on ollut vankilassa. Ei kertonut, mitä on tehnyt kakkunsa eteen. Ihan helpollahan ei vankilaan Suomessa pääse/joudu.

      • Välillä leikittelen sellaisella ajatuksella että joutuisin vankilaan ja päätyisin afrikkalaisen miehen huoraksi siellä. Kenties hän suojelisi minua valkoisilta öykkäreiltä koska olisin hänen omaisuuttaan.


    • fla.vio

      No mä!

      Mä oon tehnyt elämäni aikana monenmoista jännää, enkä ole kertaakaan jäänyt kiinni... :)

      • Jännyyttä on vaikea arvioida jos ei tiedetä mitä sinä olet tehnyt..


      • fla.vio
        A.Palstamäki kirjoitti:

        Jännyyttä on vaikea arvioida jos ei tiedetä mitä sinä olet tehnyt..

        Juuri siksi en ole jäänyt ikinä kiinni... :D


      • fla.vio kirjoitti:

        Juuri siksi en ole jäänyt ikinä kiinni... :D

        Minä olen ollut tutkintavankeudessa epäiltynä sekä omaisuusrikoksista että tapon yrityksestä, mutta syyttömänä pääsin molemmilla kerroilla tietenkin parissa päivässä vapaalle jalalle enkä saanut kummastakaan syytettä.

        Kummassakaan tapauksessa syyttäjä ei haastanut minua myöskään todistajaksi oikeuteen, koska ilmoitin, että tulen käyttämään oikeuttani kieltäytyä todistamasta valaehtoisesti. Oikeus kieltäytyä valaehtoisesta todistuksesta syntyi kun esitutkinnassa statukseni noissa tapauksissa oli epäilty rikoksesta.

        En siis voisi väittää noiden episodien todistavan minua jännämieheksi, se olisi valehtelua.


      • fla.vio
        A.Palstamäki kirjoitti:

        Minä olen ollut tutkintavankeudessa epäiltynä sekä omaisuusrikoksista että tapon yrityksestä, mutta syyttömänä pääsin molemmilla kerroilla tietenkin parissa päivässä vapaalle jalalle enkä saanut kummastakaan syytettä.

        Kummassakaan tapauksessa syyttäjä ei haastanut minua myöskään todistajaksi oikeuteen, koska ilmoitin, että tulen käyttämään oikeuttani kieltäytyä todistamasta valaehtoisesti. Oikeus kieltäytyä valaehtoisesta todistuksesta syntyi kun esitutkinnassa statukseni noissa tapauksissa oli epäilty rikoksesta.

        En siis voisi väittää noiden episodien todistavan minua jännämieheksi, se olisi valehtelua.

        Arvaa, kiinnostaako? :D


      • fla.vio kirjoitti:

        Arvaa, kiinnostaako? :D

        Oletan että EVVVK.


    • Vedätänaina

      Vedättänyt naista seksin takia. Varattuna saa nykyään niin helposti pesää. Kertoo vain surullisen tarinan ja on eroamassa. Varsinkin eronneet naiset ovat itse myötätuntoa tarpeeksi ja saa ne sormen ympäri hyvinkin. Ja pojat osaatkaa pitää ne salassa. Hieman psykologiaa käyttäen jos meinaa ruveta vaatimaan liikoja. Yleensä tuolla eronneella on jo valmiiksi huono maine. Oma puoliso kyllä uskoo kuinka tuollainen lortto tietäen yrittää varattua.

    • Sinkkumies---

      Varastin karkkia kaupasta nuorena ja sitten murtauduttiin kaverin kanssa yhteen varastoon josta veimme pullokoreja ja veimme ne kauppaan että saatiin rahaa. En kiinni jäänyt koskaan mistään

    • 35689292

      Pieksän ätmin päivässä.

      Jos ätmiltä ei lähde taju heti ensimmäisestä iskusta, se vaikertaa mitä hupaisimmin ottaessaan paremmaltaan turpaansa.

    • erika.mestarikonna

      Olen ajanut ylinopeutta, tai oikeammin ihan törkeää ylinopeutta. Lukemattomia kertoja.
      Kaahailen ainoastaan aamuyön hiljaisina aikoina. En koskaan vilkkaassa liikenteessä.

      Olen myös ilmaissut usein itseäni tavalla, joka ei varmasti ole ollut kivapuhetta. Näitä en koe rikokseksi lainkaan, ja tuomionkin ottaisin lähinnä kunniamerkkiin verrattavissa olevana asiana.

      Ajatusrikoksia teen päivittäin. Olen sillä tavalla paatunut rikollinen, että ne kuuluvat jo ihan rutiineihin.

    • Lapsuudestani muistan muutaman tosi kammottavan tapauksen. Näin niistä painajaisia yö toisensa jälkeen. Ajoittain ne palaavat vieläkin mieleeni.

      Kerran, ollessani yksin, kokosin kaiken rohkeuteni ja irvistin peilikuvalleni. En ole varma teinkö siinä jonkin rikoksen, mutta siltä se ainakin tuntui.

      Toinen tapaus oli suorastaan veret seisauttava. Olin kiukutellut koko illan ja sitten minut komennettiin viemään roskapussia ulos. Muistan kuinka olin täynnä häijyyttä ja pahoja ajatuksia. Mitä lähemmäs roskakatosta pääsin, sitä mielikuvituksellisen kamaliksi ja houkuttelevimmiksi ajatukseni kävivät. Katokseen päästyäni olin rikollisten ajatuksieni hekuman huipulla ja lähes laiton roskapussin keräyspaperisäiliöön, vaikka se sisälsi selkeästi kaatopaikkajätettä.

      Vaikken mikään suurrikollinen lapsena ollutkaan, seurasi kieroutunut ja tottelematon ajatusmaailma minua myöhemmälläkin iällä. Muistan kuinka murrosikäisenä kapinoin, enkä suostunut laittamaan deodoranttia kainaloihini, vaikka äitini sitä painokkaasti suosittelikin.

      Kiusasin niihin aikoihin myös siskojani, enkä ole koskaan antanut sitä itselleni anteeksi. Siskoni, joka otti klarinettitunteja, halusi soittaa erään perhepäivällisen yhteydessä Bachia. Kaikki olivat siitä innoissaan, paitsi minä. Vaihdoin salaa siskoni Bach-nuotit Mozartiin. Olisittepa nähneet kaikkien ilmeet.

      Aikuisiän näennäisestä hyvinvoinnista huolimatta, en ole oikeastaan koskaan päässyt ilkeistä ja pahaatarkoittavista ajatuksistani eroon. Kenties ne seuraavat minua haudan partaalle asti.

      Otetaan nyt esimerkiksi iskelmätähti Danny ja hänen nuorikkonsa Erika. Mitä pahaa tai loukkaamisen arvoista heidän kauniissa suhteessaan voisi olla. Silti minun likainen ja kieroutunut mieleni hautoo heidän suhteestaan vitsejä, kuten Erika gynekologin vastaanotolla.

      Erika: "Olen vähän hermostunut tästä kaikesta, voinko pitää mieheni kuvaa esillä toimenpiteen aikana?"
      Gynekologi: "Kaikin mokomin. Olkaa hyvä ja käykää pöydälle selällenne ja asettakaa jalkanne telineisiin".
      Erika: "Ei kai teitä häiritse jos asetan mieheni kasvokuvan tähän viereeni?" Gynekologi:" Ei ollenkaan, olen tässä ammatissa nähnyt monenlaista".
      Erika: "Tuntuu vain niin hyvältä kun joku ronkkii alapäätä ja voin katsella oman mieheni kasvoja samaan aikaan".
      Gynekologi:" Ymmärrän, tuntuu tutulta".
      Erika: "Ei, haluan vain oikeasti tuntea jotain hänen kanssaan".

      • erika.mestarikonna

        Voih, en siis olekaan ihan yksin ajatusrikosteni kanssa! Ja minulla on myös ajatusrikoksia liittyen Dannyyn ja Erikaa..snif...olen niin totaalisen paatunut rikollinen, että jopa aito rakkaus tuo aivoihini kaikenlaista kuraa ja likaisia ajatuksia. Voin vain syyttää kasvuolosuhteitani!

        Lastensuojelusta ei ollut tietoakaan, kun eräänä tylsänä kesäpäivänä jouduin tahtomattani ja täysin viattomana lapsena näkemään viikkolehdestä jotain, joka on piirtynyt ikuisiksi ajoiksi verkkokalvoilleni. Olen joutunut tähän näkyyn palaamaan kerta toisensa jälkeen myös aikuiselämässäni, kun tuo Danny ei suostu poistumaan julkisuudesta, vaan aina jotenkin saa vähintään naamansa esiin!

        Traumaattisen kokemukseni tapahtuman paikkana täytyy olla tätini mökki, koska nyt kun asiaa olen miettinyt, meillä kotona en ollut koskaan nähnyt yhtäkään kyseisen aikakauden juoruihin keskittyvää viikkolehteä. Meilllä kotona ei ole koskaan ollut yhtäkään numeroa Apu-, Seura- tai Hymy-lehdestä...Nyt kun asiaa pohdin tarkemmin, niin syynä juorulehtien poissaoloon on varmaankin ollut isäni aikaansa edellä oleva kommentointi: "Paskaa, ei osaa muodostaa ääntä, ei osaa laulaa", oli hänen lausuntonsa useimmista sen ajan iskelmätähdistä. "Paskaa, surkeaa käännöstä", oli hänen vaikutelmansa useista isekelmälauluista. Ja ilmeisimmin edes äitini, tuo oman elämänpiirinsä Prima Donna Suprem´e ei koskaan uskaltanut uhmata isän palleasta lähteviä lausuntoja...no mene ja tiedä, mutta ihan hirveän rikollisen loivat :(

        Siis, näin jossain juorulehdessä kuvan Dannystä. Danny oli pukeutunut tennisasuun, ja makoili rennosti. Shortsien etumuksessa pullotti niin kummallisesti, että minä hämmennyin. Minä olen aina (ja korostan aina) etsinyt tiedostamattani ympäröivästä todellisuudesta tasapainoa, harmoniaa. Esteettinen silmäni on ihan luonnostaaan viehättynyt kultaisesta leikkauksesta ja muista vastaavista periaatteista, siis ennen kuin edes olen saanut tietää moisten olemassaolosta.

        Niin, se Dannyn etumus..Mietin, että mitä ihmettä, ja ymmärsin tietty muutaman sekunnin jälkeen, että tuo pullistuma on Dannyn kikkeli. Jättimäisen kokoinen kikkeli, jota hän estottomasti mainosti katsojille hymyillen kullankeltaisen tukkakypäränsä kanssa. Ihme oli, ettei kikkelin pää kurkistanut shortsien lahkeesta. Olivat nimittäin huomattavasti lyhyempilahkeisiä kuin nykyiset...huh ja yäk.

        Oksetusta, kauhua ja epäuskoa. Siinä on tuntemukseni Dannystä. Ja minulla sentään on ollut kasvukumppaneina veljiä.

        Ei ole siis ihme, jos rikolliseksi ohjattu mieleni tekee ennalta-arvaattomia kepposia minulle!

        Ex-aviomieheni lausui usein seksuaalisen kiihkonsa vallassa minulle näin: "Teet minut hulluksi", samalla kun siinä siis ryhdyttiin paneskelemaan.

        Voi vain kuvitella, kuinka järjetön on petitouhuissaan vanhus, jonka peniksen erektioon kuluu vähintään 1/4 koko kehon verimäärästä.

        Väitettäni tukee Dannyn julkisuuteen antamat ristiriitaiset lausunnot suhteen luonteesta. Veri kun pakenee aivoista, ei voi muistaa mitään. Ei siis seukkaa Erikan kanssa omien sanojensa mukaan. Vaikka Erika sanoo toista. Yhyy, ja se on ainoa mistä Erikan voisi muistaa...snif

        Ja muistetaanpa nyt sitten, että erektio (lisääntymisvietti) menee aivoverenkierron edelle elimistön omassa priorisoinnissa.

        Oi voi, sorruin paljastamaan tämänkin ajatusrikokseni.


    • Flkmweflkmklfmklsfdf

      Olen tehnyt rikoksia ja todennut olevani sinut myös kriminaalin elämäntavan kanssa. Oikeastaan syyt miksi en ole ammattirikollinen vaan kunniallinen veronmaksaja liittyvät siihen kuvioon että alalla tuottavien juttujen tekeminen vaatii luotettavia henkilöitä ympärille - ja sellaisia ei kallu-tason kriminaaleissa kertakaikkiaan ole. Kelatkaapa sitä että suurelle osalle pikkukriminaaleista yhdistelmä siitä että ei tatuoi elämänkalluuttaan naamaansa TAI yksinkertaisesti pidä turpaansa kiinni on täysin mahdoton yhdistelmä. Viimeistään viinapullon auetessa alkaa sankaritarina (lue: tunnustukseen/tunnistamiseen johtava polku) aueta. Voi jeesus sentään, noiden ihmisten kanssa pitäisi jotain tehdä? Ei ikipäivänä.

      Toinen ikävä puoli on ne stressitasot. Vaikka ne ovat itselläni täysin hallittavissa niin ne ovat silti aina pohjalla ja elämä maistuu paremmalta ilman sitä stressinlähdettä. Jotkut sanovat että puhdas omatunto on hyvä päänalunen - ihan varmasti totta - itselleni riittää unen takaavaksi tyynyksi se että teot ovat jo vanhentuneet tässä vaiheessa.

      Riski-tuotto-vaiva akselilla puolestaan tietyn rajan ylittäessä homma monimutkaistuu niin paljon että riski-vaiva akseli alkaa tuottamaan epämieluisia lopputulemia. Jos haluaa vältellä riskejä niin vaivaa pitää nähdä ainakin saman verran kuin perusduunissa, joten miksei mennä legitisti töihin nostamaan synnitöntä palkkaa?

      Ainoa rikollisuudenala jonka olen todennut selvästikin toimivaksi ja vähäriskiseksi olisi politiikka mutta sitä perseennuolemisen määrää ei vain jaksa mitä kyseiselle alalle ryhtyminen vaatisi.

      • pissin.puskaan

        Genio.Mente, vakavin rikoksesi on vuosia jatkunut trollailu suomi24 sivustolla.😂


    • 41v-sinkkumies

      Ajoin kerran ilman korttia autoa sata kilsaa, jäin kiinni just ennen perillä ja sain sakkoo muutaman kympin. Sanoin pooliisille että kaveri olisi lähtent kännissä ajelee muuten nii lähdin kuskaamaan. Kaveri oli nukkumassa takapenkillä.

    • Heh, mitä nössöjä. ;)

    • Pahamies111

      Teininä kelvottomassa pahisporukassa tuli tehtyä kaikenlaista. Mistään en jäänyt kiinni, osalle tuli pidempiäkin tuomioita.

      Olin ehkä se porukan fiksu kaveri. Jos joku on nähnyt leffan Trainspotting, Renton voisi olla lähellä mua, mutta niin syvällä en käynyt mitä siinä leffassa.

      19-20-vuotiaana rupesin katsomaan kavereita ympärillä ja mikä olin suunta. En nähnyt itseäni tulevaisuudessa samalla radalla ja jättäydyin pikku hiljaa pois ja menin yliopistoon.

    • On tullu oltua aikamoinen hulivili. :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      56
      5431
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3487
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1612
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1544
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1033
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe