Kankaanpään markkinointi ja viestintäpäällikkö

velvoitevirka

Tähän virkaan kaupunginjohtaja tekee valinnnan. Toivottavasti virkaan valitaan siihen hyvin paneutuva henkilö. 39 hakijaa joista 5 Kankaanpääläisiä, olisikin hyvä että valituksi tulisi syntyperäinäen kankoonpääläinen ..Mutta näkyy nuo ansiot ja koulutukset olevan vain tradenomi kurssin läpikäyneitä. Tähän virkaan tarvitaan lujaa uskoa ja päättäväisyyttä omaava ihminen Meriitiksi toivottavasti ei katsota että on .............;)

15

772

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • laskuri123

      Meriitiksi katsotaan että on jonku päättävän tuttu tai kaverin kaveri, näinhän ne kaupungin työpaikat tuntuu menevän...

    • pätevääkiitos

      Tradenomikoulutuksella ei kyllä oikein pitkälle pötki tuossa hommassa. Valitettavasti Kpäässä menee laskuri123:n kommentin mukaan toiminnot ja tuloksena = suojatyöpaikkausta. Tuohon hommaan pitäisi ulkoapäin saada näkemyksellinen ja oikeasti pätevä ihminen.

    • 123123123123123

      Markkinointi/viestintä tradenomilinjalta on oikein sopiva koulutus, ei ole ylikoulutettu joku maisteri, joka jonkun tyhjänpäiväsen gradun väkisin vääntäny ei välttämättä ole sopivin, koska käytännön asioiden koulutus puuttuu täysin.

    • Enitenhyötyä

      Se nyt on vaan niin, että on ihan sama minkä koulutuksen ihminen unohtaa. Ihminen itsessään ratkaisee mitä hän pystyy tekemään. Tässä tilanteessa näkisin että paikkakunnan tuntemus on ihan ykkösasia. Jos otetaan muualta niin menee 4-5 vuotta että oppii tuntemaan ihmiset, yritykset, yrittäjät, tiedotusvälineet ym - ja todennäköisesti on ennen sitä jo hakenut muualle.

    • pipmpelopom

      Eikös tämä nykyinen kaupunginjohtaja ossa eres markkinoida ja vietintä asioita.
      Mikäs tään kaupunginjohtaja homma on jatkossa?
      Ei ole kyllä ollutkaan valokiilassa esim. Kaupungin markkinoinnissa
      Täytyykin kysyä mikäs sen nimi olikaan....

    • utopistinenhaave

      Jopas jotakin Kenkäliikeen johtajakin mukana kisassa. Kumpi olisi sivu bisnes?

      • liian.hyvä

        Johtaja on varmasti pätevä koska nykyisessä virassa on seinä pystyssä.


      • Hyvätveljet

        So what, myyhän toi yx talojaki koko ajan ja saa pohjapalkkansa vaa kaupunkilta.


    • Haluaatietää

      Ja mistähän näitä hakijoiden nimiä voi katsella? Voisiko joku laittaa linkin?

    • Mielipide1000

      Tradenomit ovat entisajan merkonomeja, joita pilkkamielessä sanottiin olevan niin paljon Suomessa, että sähkölinjojen tolppina olisi voinut käyttää. Vasemmistojohtoinen tasapäistämispolitiikkolauma halusi, että kaikki olisivat Suomessa vähintäänkin korkeakoulutettuja, jolloin akateemisten "-nomien" apinoimiseksi piti nimetä lauma muita "-nomeja". Kaikista typerimpiä keksintöjä näiden eri kategorioiden "korkeakoulusamaistamiseksi" ovat esimerkiksi tradenomien lakit, joihin on teekkaritupsu apinoitu. Eipä kannattaisi myöskään haukkua maistereita, koska jo yliopistoon pääseminen vaati hivenen enemmän viitsimistä ja älliä - monet jäävät rannalle - ja näihin ns. ammatillisiin "korkeakouluihin". Ihmisen käytännön tieto ja taito ei ole sidottu siihen, että opiskelee "ammattikorkeassa" - erittäin paljon "kädettömiä" olen nähnyt niistä valmistuneina. Tiedän ihan henkilökohtaisesta kokemuksesta näiden opinahjojen keskinäisen taso-eron; toisessa vain hehkutetaan ärsyttävyyteen asti opiskelijoille "kuinka hirveän hyviä heistä tulee" ja se on tämä "helpompi". - Ihmiset ovat erilaisia, mitä erilaisimpine taitoinensa. Tärkeätä työssä on käytännön äly sekä kyky oikeasti oppia, soveltaa oppimaansa ja myös kehittyä. Se oikea halu tehdä työtä myös muun kuin palkan vuoksi olisi tervetullutta. Toivottavasti mahdollinen virkaan valittava osaa kirjoittaa edes suomenkieltä. Rekrytointia ei kannata pilata millään hyvävelimeiningillä, koska suojapaikkatyöllistämisestä ei suotavasti saisi olla kyse.

      • Puppugeneraattori

        Mielipide 1000 puhuu suurimmaksi osaksi täyttä pupua. Juuri Tradenomin koulutuksessa on tärkeää käytännön äly sekä kyky oikeasti oppia, soveltaa oppimaansa ja myös kehittyä. Maisterilinjalta tulee vain akateemista pohdintaa, se ei kehitä mitään, lopputyö jää vähän kesken tärkeimmiltä osiltaan. Eri asia on sitten se mitä tutkintoa kukin arvostaa.


    • neljänneshakijoista

      No joo, esimerkiksi Tampereen yliopistoon pääseen opiskelemaan noin 8 % hakijoista, samoin Tampereen Ammattikorkeakouluun, josta valmistuu mm. tradenomeja.
      Mutta ennenkuin hehkutat liikaa noita yliopistoja, niin esim. Åbo Akedemiin pääsee opiskelemaan jopa 26 % hakijoista.
      Että mietippä uudestaan millainen seula näissä yliopistoissa onkaan ?

    • tri100

      Ruotsinkielisille onkin helpompi ;-) sisäänpääsy eli varsin huono vertailukohta argumentoinnissasi. Huomioi, että Åbo Akademi eikä Akedemi ja mm. mietippä kirjoitetaan yhdellä p-kirjaimella. Lienet tradenomi.
      Olen ohjannut kummankin tyyppisen opinahjon opiskelijoiden useita lopputöitä, joten tiedän miten tasoero tuntuu ja näkyy. Yleislinja kuitenkin kummallakin puolella on myös opiskelutapojen muuttumisen myötä sellainen, että opintojen vaatimustaso on yleislinjaisesti laskemassa ja helpottumassa. Lukiotasollakin vaatimukset ovat jo alentuneet, joten on ollut pakko tehdä sama myös ylemmillä opiskelutasoilla. Yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen toimintaeroista yksi huomionarvoisin on se, että ammattikorkeakoulut eivät opeta ajattelemaan laaja-alaisesti. Huomattava on myös, että kummassakin koulutuksessa on kärkiopiskelijoita ja huonommin suoriutuvia, joten joka tapauksessa pitää aina tutkinto ja ihminen arvioida tapauksittain.

    • Kamakosevai

      Laittaakohan ne nyt sitten sen Kaman kolkyttonnia ton markkinointi-ihmeen palkkaukseen, kun aiemmin Kaman piti vastata tolla summalla koopään tunnetuksi tekemisestä?

      • Sotamies

        Joku 30 tuhatta euroa ei riitä lähellekään edes palkkakustannuksiin, saati sitten siihen, että jonkilainen budjetti pitää olla myös käyttövaroiksi, jos henkilö meinaa jotain oikeesti tehdä.

        Silti en kyllä minkään pesäpallojoukkueen kontolle laskisi ikinä minkään paikkakunnan markkinointia vai onko joku oikeesti joskus miettinyt muuttavansa Sotkamoon vain Jymyn takia? Epäilen vahvasti, että edes kotimaanmatkailu Sotkamoon ei lisäänny pesisjoukkueen takia muuten kuin sen osalta, että ulkopaikkakuntalaiset käy katsomassa muutaman läpsyttelyn kesäisin. Arvoa paikkakunnalle sillä ei isommassa mittakaavassa juuri ole.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      373
      3325
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      161
      1345
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      62
      1198
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      142
      1055
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      843
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      159
      764
    7. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      762
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      747
    9. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      114
      733
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      719
    Aihe