Vyötärörasva

AlkaaUskoLoppua

Vyötäröltä rasvat pois, mutta miten? Neljättä viikkoa suht. niukalla Kcal määrällä. Kasviksia on lautasella, lihaa en syö. Proteenia otan lisäravinteena. Vain sentin verran on vyötäröstä lähtenyt rasvaa n, on nyt 96 cm. Onko niin että 50 vuotiaan miehen on mahdoton saada vyötäröltä rasvaa pois? Muistelen joskus vuosia sitten mittanauhan osoittavan 87 cm.

13

1020

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hpv20

      Elimistö valitsee mistä rasvansa ottaa. Minulla vyötärönympärys pienenee sentillä kun paino tippuu kilon.

    • ggggggggg

      VHH ruokavalio niin kyllä toimii

    • Hopsanssaa

      Sokeri (myös esim hedelmät) ja ylimääräiset hiilarit pois tilalle hyviä rasvoja ja proteiinia. Ei tarvitse olla lihaa mutta esim kananmunat tofu pavut yms paaljon parempia ja luonnollisempia kuin purkkiproteiinit jotka sekoittavat elimistöä. Jos purkkiprotskua köytät niin esim puhdistamon luomu proteiinia 40g päivässä ja muuten luonnollisia proteiineja. Paljon marjoja ja vihanneksia tilalle. Liikunnan lisääminen ehdotonta vyötärörasvan polttoon esim 3krt viikossa 1h reipas kävely

      • hpv20

        Hedelmissä on niin vähän sokeria ettei niitä kannata jättää pois ruokavaliosta. Ne purkkiproteiinit ovat pääasiassa herasta erotettuja proteiineja ja ihan luonnollisia. Tuskin Puhdistamon tuotteita on valmistettu sen erikoisemmalla prosessilla.


    • OliskoNäin

      Aika monella vyötärön senttimetri vastaa painossa yhtä kilogrammaa. Jos et ole laihtunut kuin kilon verran niin sillähän tuo helposti selittyisi.

      Ilmaisu "suht. niukka kcal määrä" on kuitenkin suht. epätarkka määrä :)

    • Tididyydyy

      Yhdessä omenassa/appelsiinissä on noin 17 grammaa sokeria. Niitä kun popsit joka päivä vaikka kolme kertyy sokereita yli 50g päivässä pelkistä hedelmistä. Ja toisekseen noista protskujauheista - niissä kyllä todellakin on eroja, tässä esimerkkinä lidlin sportyfeel merkin suklaa prodejauheen sisältö sekä puhdistamon mansikka protskujauheen ravintosisältö;

      Ainesosat:dekstroosi, maltodekstriini, heraproteiini (maidosta), soijaproteiini-isolaatti, vähärasvainen kaakaojauhe (6 %), aromit, kalsiumkaseinaatti (maidosta), L-glutamiini, emulgointiaineet (karboksimetyyliselluloosa, auringonkukkalesitiini), makeutusaine (sukraloosi).

      Ainesosat:
      Luomu heraproteiinikonsentraatti (maidosta), luomumansikkajauhe, Guerande-merisuola.

      Siitä voi sitten päätellä kumpi on kumman ja valita itse haluaako päivittäis syöttää itsensä mm hermomyrkkynä tunnettua sukraloosia.

      Puhdas ruoka on painon pudotuksessa kaiken a ja o, törkyä täynnä oleva kroppa ei hevillä laihdu. Paljon elimistölle hyvää tekeviä ruoka-aineita mieluiten kasvikset yms luomuna ja kevyttä liikuntaa niin sentitkin lähtevät.

      • höpönpöppöä

        "Puhdas ruoka on painon pudotuksessa kaiken a ja o, törkyä täynnä oleva kroppa ei hevillä laihdu. "

        Uskallan kyseenalaistaa tuon väitteen.


    • hedelmät_hyväksi

      Ihminen on sitä mitä hän syö, rasva aivan minimiin, hedelmät on hyviä, niissä ei ole juurikan rasvaa mutta niistä saa energiaa vaikka ovat sitä monien kammoksumaa "hiilaria". Neuvot joissa kielletään terveellisten hedelmien syönti, voi jättää omaan arvoonsa. Tällaiset neuvojat kieltäisivät imeväiseltä rintamaidonkin vaarallisena sen sisältämän sokerin vuoksi.

    • happi_kiertämään

      Kuinka on liikunnan laita? Pelkällä dieetillä tuskin terveysriskit poistuvat. Arjen pienet valinnat ratkaisevat sekä ravinnossa että liikunnassa. Ei tarvita kitudieettejä eikä tarvita mitään tappotreeniä. Nyt on paljon tapetilla HIIT-treeni (kirjoitinkohan oikein?) eli vanhanaikaisesti lähinnä intervalliharjoittelu. Vyötärön pienentäminen on diabetes-riskin pienentämistä. Ja intervalliharjoittelun on todettu parantavan veren sokeriarvoja nopeammin kuin hidastehoisemman liikunnan. Eli etsi mieleinen tapasi vetää itsesi positiivisesti piippuun - se ei montaa minuuttia arvokkaasta ajastasi vie.

      Itseni saan läkähdyksiin esim. "nyrkkeilemällä" muutaman kilon käsipainot käsissä, heijaamalla isohkoa kahvakuulaa jalkojen välistä eteen tai juoksemalla intervalleja (muuten en juokse). Omat verensokerini olivat jo lähellä riskirajoja, vaikka olen kasvissyöjä, vyötärö on kapeahko, liikun ja olen kevyt. Puute oli ateria-aikojen epäsäännöllisyys sekä liian vähäinen kovatehoinen liikunta.

      Usko: pelkkä dieetti ei riitä.

    • rasvatvex

      Jos rasvan haluaa nopeiten pois niin sitten suosittelen rasvaimua... maksaahan se toki ,mutta onpahan sitten poissa ja pysyvästi :)

    • veksillähauskaa

      No olipahan taas "tietoa " laidasta laitaan.

    • sdfhgwdf
    • vertti.sr

      Ihan helpponakki oli minulle ainakin. Tuttu mies on aika pulska ukko, mutta vaimonsa ei laardia lanteillaan siedä. Hän osti keräkaalia ja keitti suolavedessä sitä.
      Söi sitä iltapäivä nälkäänsä paljon. Hän laihtui. normaalipinoiseksi.

      Mie tehin samoin. En tiennyt että kaali. 0.60 € kg on myös lääkekasvi. Keitettynäkin. Vahvan monipuolisen aamiaisen jälkeen söin niukan päivällisen. Sitten vaan kaalia.
      Vuoden parasta aikaa elän. Kaali-ihme vei turhan näläntunteen pois.

      Ihannepainoon voisin vielä pudottaa 2 kg, mutta jätän jenkkakahvan paikalle vielä vähän läskiä. Aikaa tähän kului nelisen kuukautta.

      Mutta. Pitää huolehtia vitamiineistä ja hivenaineista, että pysyy kondiksesa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6579
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4243
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2647
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2040
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1407
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1111
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1066
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe