SKP on Suomen paskin puolue.

Kyllä-kansa-tietää

Kansa on äänestänyt jaloillaan eikä ko ryhmää kannata enää kukaan.

Eipä muuta.

Saa nähdä saako totuus taaskaan olla kommunistien palstalla ??

61

787

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näyttää-siltä-että

      kommunisteista ei saa kertoa totuutta mutta persuista saa kirjoittaa paskaa...

      Outo palsta.

      • Historiaa-kirjoitetaan

        suomi24 palstasta huolimatta totuuden mukaisesti


      • SINIMUSTAT-OPISTO007

        Onko se väite totta, joka tarinoi siten, että PUNIKKINEROT kuuluvat ryhmään Torakat, Hylkiöt ja Loisijat? Me voimme kai myös niinkin sanoa, että PUNIKKIKAPOT suosivat LoisEläjien Yhteiskuntaa. Niin ja kysyn nyt jotain sellaista, että pitääkö se todella paikkansa, että PERSUNEROT ja vielä erikoisesti J HALLA-AHO SEURA rs tukee todellakin sitä asiaa, että SOSIAALIPOLITIIKKA on LUXUS rs:ää ja vielä sellaista, että jos jostain pitää leikata, niin kai todellakin PERSUNEROT rs:n inhoamasta LUXUS-kuviosta. Olettehan nyt Hyvät PERSUT huomanneet sen asian todella tasan tarkkaan, että PERUSSUOMALAISET rs:n POMOREMMI eli J Halla-Aho Seura rs on sitä mieltä, että Sosiaalipoliittisten Rahastojen antamat etuudet tuovat mukanaan vain ja ainoastaan Loiseläjät siis Toisten siis TUOTTAVAT-yhteisön kimpussa olevat PUMMIREMMI rs:n Pökkelöyhteisöt.
        Hallitse
        Tykkää · Vastaa · 1 min


    • oioioiiiiiiiiii

      oioioiiiiiiiiiioioioiiiiiiiiiioioioiiiiiiiiii

      niin on.

    • Ei.se.haittaa

      Joo.

    • Olet-oikeassa

      Paska on paskaa vaikka voissa paistaa...

    • Tässä-kova-dokumentti
    • comandante

      Ei SKP välttämättä ole Suomen "paskin" puolue. Mutta yhdessä KTP:n kanssa ehkä yhdentekevin, vailla merkitystä.

    • ei-pienintä-epäilystä

      pöööööööööööööö

    • No-niin-ainaskin--

      Ylivoimaisesti paskin.

    • alli__

      Todisteita joo, niitä on liikaa..

      • Rva.Äänestäjä

        Menneen talven lumia...


    • antero___

      Miten osasitkin tehdä noin tarkan ja oikean arvion asiassa ???

      Ilmeisesti tunnet enemmänkin Suomen poliittista elämää ???

      • orke

        Ei tartte olla ruudin keksijä jos huomaa tuon Suomen politiikassa.. Kaikki muut ovat sen huomanneet paitsi homulit.


    • Göran__

      Ei tuota tartte koko ajan toitottaa, kyllä kansa tietää sen muutenkin, pärkkele.

      • elättäjäsi

        Otatko huara suihin?

        Komuilta sinä kumminkin nyt otat pataasi ihan jatkuvasti.:-))))))))))))))))))))))))


    • Palstan-sheriffi

      feikkikommunistina ei kestä fiksujen oikeistolaisten kirjoituksia vaan poistaa niitä "sääntöjen vastauisina". Kommunistille "sääntöjen vastaisuus" = paremmat oikeistolaiset kirjoitukset ja mielipiteet. Ihan sama kuin muinaisessa suuressa ja mahtavassa komulimaassa, jossa ihmisiä tuomittiin "vastavallankumouksellisina" vaikka kysymys oli siitä että oikeistolaiset olivat niin ylivoimaisia komuruppanoihin nähden.
      Ja komuleilla sama ongelma edelleen.... :)

    • V-I-L

      Tuo on nähty jo pitkään.

    • olarna

      Extyökkäriä ja muita espoontimoja parhaimmillaan.

    • Ja-hinttiluuseri

      sen paskin edustaja.

    • Minä.se.vaan.en.tunne

      yhtään homulia... Se tarkoittaa sitä ettei niitä ole vapaalla jalalla enää ollenkaan.. Ne kaikki 2,5 homulia ovat nyt sitten suljettuna Niuvassa...

      Heheh...

    • ookko-varma----

      vai huutelet vaan...

      • Olen.varma

        Ja huutelen.


    • V_I_Lenin_

      Suomalaiset vihaavat kommunisteja jotka haukkuvat suomalaisia.
      Suomalaiset näkyvät pyyhkivän perseensä kommunisteilla.

      • Commandante

        "Suomalaiset vihaavat kommunisteja jotka haukkuvat suomalaisia ...."

        Eivät vihaa. Miksi vihaisivat jotain semmoista, joka on herttaisen yhdentekevä juttu, vailla minkäänlaista merkitystä...


    • kyllä--

      paskasarjan ylin palkinto, ei kilpailijoita...

    • PUOLUEKOULUMESTARIT007

      Millä tavalla SUOMI-kapot suhtautuvat NATSIT-yhteisöön? Ovatko nyt NATSILIIGA rs:n jäsenet todella SUOMI-valtion ystäviä vai jotain muuta siis MITÄ todella?


      Oletteko Te NATSIT kuulleet jotain sellaista, että TE olette hävinneet oikein tyrmäyksellä kaikki käymänne sodat tähän päivään mennessä, kun taas KOMUT ja SOSSUT ovat voittaneet täysin kaikki käymänsä sotakuviot kuten Talous-, Puolue- ja Armeijasodat sekä Vastaavat? Mistähän nyt se voisi johtua, että KOMUT ja SOSSUT ovat voittaneet Tyrmäyksellä kaikki siis korostan kaikki käymänsä Kulttuuri-, Puolue-, Talous- ja Armeijasodat? Mitä nyt Arvoisat Puoluenerot Äärimmäinen Oikeisto rs:n suunnalta voisi vastata eräälle Kulkurille ja Katunarrille?


      Nyt ymmärtääkseni oikean vastauksen löytäminen meidän Kulkurien ja Katunarrien uteluumme edellyttää tasan tarkkaan sitä, että tuntee myös todella perusteellisesti seuravat Tiede- ja Taitokuviot: HISTORIANET, POLITOLOGIANET, TECHNOLOGIANET, PHILOSOPHIANET, SEMOLOGIANET, SOCIOLOGIANET ja BIOLOGIANET. Mitä nyt Porvarikapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs haluaa vastata meille Katunarreille ja Kulkureille sekä seuraavalle yhteisölle siis nimittäin PUNIKKINEMOJEN TOIVO- ja KORVA-remmi rs:n jäsen- ja kannattajayhteisölle?

      Me KOMUT ja SOSSUT toivomme vielä sitä, että Te Äärimmäinen Oikeisto ja MUSTA PÖRSSI rs:n Yrittäjä- ja Puoluenerot ette ottaisi hetulaan oikein kovalla tavalla Punikkihöpinöitä varsinkin, kun Historiatieteellinen TOTUUS on sellainen, jota ei todellakaan voi muuttaa, sillä HISTORIA on se, mikä on ja sillä siisti. Voimme kai nyt todeta ainakin sen, että Te olette voineet todellakin voittaa jonkun MAFIA-mittelön, mutta minkä todella, onkin HYVÄ KYSYMYS. Mitä nyt esimerkiksi Viertolan Kansallisseura rs haluaa vastata erään Kulkurin ja Katunarrin uteluihin, niin MITÄ kaikkea todellakin? Niin ja nyt teidän vastaustanne odottaa jopa innokkaasti sellaiset VL-järjestöt kuin Kontu-Karjalan Työväenyhdistys RIENTO rs tai Kullaa-Koskelan Työväenyhdistys RIENTO rs.

      • Olemme voittaneet lopulta kaikki kolme sotaamme 1918, talvi ja jatkosodan. Suomi säilyi vapaana demokratiana ja pylläytti suuren ja mahtavat väsyttämällä!

        Voitto on se, että torjuimme maamme kurjistamisen kommunismilla!!

        Vai onko esittää todellista hyvinvoivaa kommunistien hallitsemaa yhteiskuntaa? Edes pohjoismaista tasoa olevaa??

        Mieti nyt mestari kerrankin asiaa fakta pohjalta ja unohda tuo normaali lörpöttely natseineen!


      • VERKKOPALVELUMESTARIT007
        Extyökkäri kirjoitti:

        Olemme voittaneet lopulta kaikki kolme sotaamme 1918, talvi ja jatkosodan. Suomi säilyi vapaana demokratiana ja pylläytti suuren ja mahtavat väsyttämällä!

        Voitto on se, että torjuimme maamme kurjistamisen kommunismilla!!

        Vai onko esittää todellista hyvinvoivaa kommunistien hallitsemaa yhteiskuntaa? Edes pohjoismaista tasoa olevaa??

        Mieti nyt mestari kerrankin asiaa fakta pohjalta ja unohda tuo normaali lörpöttely natseineen!

        MITÄ NYT TODELLA TARKOITTAVAT TÄSSÄ JA NYT VAPAA KOMMUNISMI, VAPAA SOSIALISMI ja UUSI LUOMAKUNTAOPPI sekä siis myös UUSI LUONTO-OPPI


        HEI! Me KOMUT ja SOSSUT haluamme nyt kysyä sitä Arvoisat Aateritarit kuten ExTyökkäri ja Vastaavat, että mitä kaikkea tarkoittaa COMMUNISMUS eli KUNTALAISUUS ja että mitä todella vielä tarkoittaa tässä ja nyt SOZIALISMUS eli KAVERUUS ja TOVERUUS.


        Niin ja nyt vielä kysyisin sitä, että MIKSI Te uljaat PORVARINEROT suorastaan äärimmäisen kovalla kiihkolla vihaatte KOMUT ja SOSSUT rs:ää, kun todellisuudessa Teidän Arvoisat Porvarit ja Aatenerot Teidän pitäisi vihata sellaisia yhteisöjä kuin NAZIONALCOMMUNISMUS eli KANSALLISKOMMUNISMI eli TERÄSMIESAATE, NAZIONALSOZIALISMUS eli KANSALLISSOSIALISMI ja NAZIONALDEMOKRATISMUS eli KANSALLISDEMOKRATISMI rs. On nyt myös vielä pakko tarinoida jostain sellaisesta Kuviokellunta-Asia rs:stä kuin NATSIKOMUT, NATSISOSSUT ja NATSIDEMARIT ja että me voimme vielä kysyä sitä asiaa todella tasan tarkkaan, että MIKSI todellakin.


        Niin ja nyt erään Kulkurin ja Katunarrin vastaus on se, että koska on olemassa jotain sellaista kuin se, että SOZIALISMUS eli Sosialismi rs:ää on aina olemassa ainakin kahta eri lajia siis SOSIALISMI yhdessä valtiossa, vaikka kaikkialla muualla vallitsisikin erittäin kovan tason Yksityiseen Omistamiseen Perustuva VAPAA MARKKINATALOUS ja että se toinen SOZIALISMUS eli Sosialismi rs:n muoto on se, kun tällöin joka ikisessä TELLUS-paneetat rs:n VALTIO rs:n yhteisössä Talouselämä on perusrakenteeltaan täysin Valtio-omisteinen ja että YKSITYISOMISTAJUUS puuttuu täysin Elinkeinoelämän Teollisuus-, Palvelu- ja Kiinteistökuviot rs:n yhteisössä.


        Mehän voimme vielä todeta sen, että onhan vielä olemassa ns. Kolmannen Tason Sosialismi ja joka on sellainen, että annetaan Taloudellisten ja Teknisten Liikelakien ja Liikevoimien määrätä ja säätää täysin kunkin Valtioyhteisö rs:n Elinkeinoelämän OMISTAJUUS ja VASTAAVAT rs:n ASIAT. Mehän Hyvät Aateritarit voimme sanoa sen, että tämä Kolmannen Tason Sosialismi rs pohjautuu siihen, että koska nyt Elinkeinoelämä rs ei toimi siten kuin KLASSIKKOMALLI eli Täydellisen Kilpailun Malli rs:n oletukset määräävät ja säätävät, niin todellakin meidän myös VAPAA MARKKINATALOUS rs:n kannattajien on pakko halusimme tai emme niin hyväksyä se asia, että VAKUUTUSTURVA rs:n avulla pidetään huolta siitä, että nyt myös ELINKEINOELÄMÄ rs:ssä vaikeuksiin joutuneet joko SAIRAUS tai TYÖTTÖMYYS sekä VASTAAVAT rs:n syystä johtuen niin saavat SOSIAALIPOLITIIKKARAHASTOT rs:n avulla riittävän rahallisen Toimeentulotuen.


        Niin ja nyt KLASSIKKOMALLI rs:n OLETUKSET ovat seuraavat: Vallitsee täydellinen IDENTTISYYS C:n JA Q:n Suhteen (C tarkoittaa kustannuksia jotain aikayksikköä tai vastaavaa kohden ja Q tarkoittaa valmistus- tai tuotosmäärää jotain aikayksikköä tai vastaavaa kohden), Vallitsee Täydellinen INFORMAATIO, Alalle ja sieltä pois pääsee täysin Kitkatta, Yritykset ovat pieniä kuin PISARA meressä, joten NE ottavat Markkinahinnat annettuina, Kunkin alan yritysten valmistamat tuotteet ovat täysin Homogeenisiä eli Yhteneväisiä, Vallitsee TÄYSTYÖLLISYYSTASAPAINO joten kaikki, jotka haluavat tehdä työtä, niin saavat sitä siis Työtä.
        PS Nyt kysyisin Aateritarit kuten ExTyökkäri ja Vastaavat rs:ltä sitä asiaa, että MIKÄ KLASSIKKOMALLI rs:n OLETUS voisi kesää romahtamatta täysin LOGIIKKA- ja REALISMITESTIT. Jos nyt Eräs Katunarri ja Kulkuri vastaa siten, että ei todellakaan yksikään, niin olenko oikeassa vai olenko nyt todella väärässä Arvoisat AATERITARIT ja VASTAAVAT?


        PS DIALECTICA NATURALIS eli LUONNON DIALEKTIIKKA: A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.
        LD rs:n Peruskategoriat ovat seuraavat: Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stogastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
        LD rs:n Liikelaki on seuraava: Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun LAKI sekä Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.


        PÄÄOMAKIRJA-LD
        MAKROTEORIA: Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Pankkipääoma R-R-R', Kauppa- eli Havittelupääoma R-T-R' ja Tuotantopääoma R-T...P...T'-R'.

        MIKROTEORIA1: Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä LISÄARVO, Pysyvä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Raaka- ja Apuaineet, Vaihteleva Pääoma on Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma.

        MIKROTEORIA2: Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä LISÄARVO, Kiinteä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Liikkuva Pääoma on Raaka- ja Apuaineet, Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Kiinteä ja Liikkuva Pääoma.

        KÄYTTÖARVO on se HYÖTY, jonka Kuluttajat uskovat saavansa ostamistaan Tavaroista ja Palveluksista.
        VAIHTOARVO on taas Kaksijakoinen siis Rahayksikkö- ja Työtuntimääräinen.

        KASAANTUMINEN on Yritystalousasia, kun taas KESKITTYMINEN on JULKISTALOUSASIA ilmeten esimerkiksi siten, kun Kaupungit tai Vastaavat kasvavat Asukasluvultaan.


      • VERKKOPALVELUMESTARIT007 kirjoitti:

        MITÄ NYT TODELLA TARKOITTAVAT TÄSSÄ JA NYT VAPAA KOMMUNISMI, VAPAA SOSIALISMI ja UUSI LUOMAKUNTAOPPI sekä siis myös UUSI LUONTO-OPPI


        HEI! Me KOMUT ja SOSSUT haluamme nyt kysyä sitä Arvoisat Aateritarit kuten ExTyökkäri ja Vastaavat, että mitä kaikkea tarkoittaa COMMUNISMUS eli KUNTALAISUUS ja että mitä todella vielä tarkoittaa tässä ja nyt SOZIALISMUS eli KAVERUUS ja TOVERUUS.


        Niin ja nyt vielä kysyisin sitä, että MIKSI Te uljaat PORVARINEROT suorastaan äärimmäisen kovalla kiihkolla vihaatte KOMUT ja SOSSUT rs:ää, kun todellisuudessa Teidän Arvoisat Porvarit ja Aatenerot Teidän pitäisi vihata sellaisia yhteisöjä kuin NAZIONALCOMMUNISMUS eli KANSALLISKOMMUNISMI eli TERÄSMIESAATE, NAZIONALSOZIALISMUS eli KANSALLISSOSIALISMI ja NAZIONALDEMOKRATISMUS eli KANSALLISDEMOKRATISMI rs. On nyt myös vielä pakko tarinoida jostain sellaisesta Kuviokellunta-Asia rs:stä kuin NATSIKOMUT, NATSISOSSUT ja NATSIDEMARIT ja että me voimme vielä kysyä sitä asiaa todella tasan tarkkaan, että MIKSI todellakin.


        Niin ja nyt erään Kulkurin ja Katunarrin vastaus on se, että koska on olemassa jotain sellaista kuin se, että SOZIALISMUS eli Sosialismi rs:ää on aina olemassa ainakin kahta eri lajia siis SOSIALISMI yhdessä valtiossa, vaikka kaikkialla muualla vallitsisikin erittäin kovan tason Yksityiseen Omistamiseen Perustuva VAPAA MARKKINATALOUS ja että se toinen SOZIALISMUS eli Sosialismi rs:n muoto on se, kun tällöin joka ikisessä TELLUS-paneetat rs:n VALTIO rs:n yhteisössä Talouselämä on perusrakenteeltaan täysin Valtio-omisteinen ja että YKSITYISOMISTAJUUS puuttuu täysin Elinkeinoelämän Teollisuus-, Palvelu- ja Kiinteistökuviot rs:n yhteisössä.


        Mehän voimme vielä todeta sen, että onhan vielä olemassa ns. Kolmannen Tason Sosialismi ja joka on sellainen, että annetaan Taloudellisten ja Teknisten Liikelakien ja Liikevoimien määrätä ja säätää täysin kunkin Valtioyhteisö rs:n Elinkeinoelämän OMISTAJUUS ja VASTAAVAT rs:n ASIAT. Mehän Hyvät Aateritarit voimme sanoa sen, että tämä Kolmannen Tason Sosialismi rs pohjautuu siihen, että koska nyt Elinkeinoelämä rs ei toimi siten kuin KLASSIKKOMALLI eli Täydellisen Kilpailun Malli rs:n oletukset määräävät ja säätävät, niin todellakin meidän myös VAPAA MARKKINATALOUS rs:n kannattajien on pakko halusimme tai emme niin hyväksyä se asia, että VAKUUTUSTURVA rs:n avulla pidetään huolta siitä, että nyt myös ELINKEINOELÄMÄ rs:ssä vaikeuksiin joutuneet joko SAIRAUS tai TYÖTTÖMYYS sekä VASTAAVAT rs:n syystä johtuen niin saavat SOSIAALIPOLITIIKKARAHASTOT rs:n avulla riittävän rahallisen Toimeentulotuen.


        Niin ja nyt KLASSIKKOMALLI rs:n OLETUKSET ovat seuraavat: Vallitsee täydellinen IDENTTISYYS C:n JA Q:n Suhteen (C tarkoittaa kustannuksia jotain aikayksikköä tai vastaavaa kohden ja Q tarkoittaa valmistus- tai tuotosmäärää jotain aikayksikköä tai vastaavaa kohden), Vallitsee Täydellinen INFORMAATIO, Alalle ja sieltä pois pääsee täysin Kitkatta, Yritykset ovat pieniä kuin PISARA meressä, joten NE ottavat Markkinahinnat annettuina, Kunkin alan yritysten valmistamat tuotteet ovat täysin Homogeenisiä eli Yhteneväisiä, Vallitsee TÄYSTYÖLLISYYSTASAPAINO joten kaikki, jotka haluavat tehdä työtä, niin saavat sitä siis Työtä.
        PS Nyt kysyisin Aateritarit kuten ExTyökkäri ja Vastaavat rs:ltä sitä asiaa, että MIKÄ KLASSIKKOMALLI rs:n OLETUS voisi kesää romahtamatta täysin LOGIIKKA- ja REALISMITESTIT. Jos nyt Eräs Katunarri ja Kulkuri vastaa siten, että ei todellakaan yksikään, niin olenko oikeassa vai olenko nyt todella väärässä Arvoisat AATERITARIT ja VASTAAVAT?


        PS DIALECTICA NATURALIS eli LUONNON DIALEKTIIKKA: A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.
        LD rs:n Peruskategoriat ovat seuraavat: Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stogastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
        LD rs:n Liikelaki on seuraava: Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien Ykseyden ja Taistelun LAKI sekä Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.


        PÄÄOMAKIRJA-LD
        MAKROTEORIA: Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Pankkipääoma R-R-R', Kauppa- eli Havittelupääoma R-T-R' ja Tuotantopääoma R-T...P...T'-R'.

        MIKROTEORIA1: Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä LISÄARVO, Pysyvä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Raaka- ja Apuaineet, Vaihteleva Pääoma on Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma.

        MIKROTEORIA2: Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä LISÄARVO, Kiinteä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Liikkuva Pääoma on Raaka- ja Apuaineet, Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Kiinteä ja Liikkuva Pääoma.

        KÄYTTÖARVO on se HYÖTY, jonka Kuluttajat uskovat saavansa ostamistaan Tavaroista ja Palveluksista.
        VAIHTOARVO on taas Kaksijakoinen siis Rahayksikkö- ja Työtuntimääräinen.

        KASAANTUMINEN on Yritystalousasia, kun taas KESKITTYMINEN on JULKISTALOUSASIA ilmeten esimerkiksi siten, kun Kaupungit tai Vastaavat kasvavat Asukasluvultaan.

        Ekalla rivillä teet eteenpäin lukemisen turhaksi! Vapaa kommunismi ei ole nykyisellään edes mahdollinen.


    • Mikä.se.on

      Kun sitä ei näy missään, skp ???

      • Jokuhan.sanoi.että

        se on nykyään shp ?

        Onko juuri tosi ??

        ☺️ ☺️


      • Mitä-toi-tarkoittaa
        Jokuhan.sanoi.että kirjoitti:

        se on nykyään shp ?

        Onko juuri tosi ??

        ☺️ ☺️

        toi SHP ???????????????


      • ekkönä-hoksaa
        Mitä-toi-tarkoittaa kirjoitti:

        toi SHP ???????????????

        sehän on tietysti **** !!!


    • valele-kuri

      Outo juttu että kommunistipuolueesta tuli SHP, todella outoa... Ei olis kommaritkaan sitä varmaan heti uskoneet...

      • pölöjäää

        mitä sinä höpäjät, sehän on skp... suomen komuli puolue, rp..


      • arvidsson

        Mutta nykyään se on Suomen ****** Puolue, rp,

        hehehehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh


    • Berliinen-muurin-

      murtaminenkin kertoo mitä ovat..

    • Vitunköyhät

      Niinpä... Olisi kiva kun näillä kommariraukoilla olisi edes rahaa millä mällätä....

    • Vanha-kommari

      Ei ole skp enää kommunistinen puolue, ei mitenkään... mitä lie hihhuleita ja ****ja koko porukka täysi... Sillä ei ole mitään tekemistä oikean kommunsimin kanssa, ei koskaan.

      • Vanha-kommari

        Kyllä vanhaa surettaa että ***** tuhoavat kommunistien jalokiven, Kommunistisen puolueen.. En tiedä mistä se tulee ja mikä siihen on syynä, mutta ei sille voi mitään että nuo ***** tuhoavat puoluetta. Saako ne sitä kokonaan hajalle, ei ole minun tiedossa, mutta nyt näyttää pahalta.


    • Viivi__

      SKP, mikä se sellainen on ? En ole kuullutkaan.

      • Oikea-vastaus

        ei soo mittään ku ei sitä enää ole....


      • Viivi__

        No eiks se hullu hintti väittänyt olevansa sen jäsen vai kuinka ??


      • Olet-oikeassa
        Viivi__ kirjoitti:

        No eiks se hullu hintti väittänyt olevansa sen jäsen vai kuinka ??

        Sille on sama mitä toi hullu jauhaa. Täyttä paskaa...


    • Mikäs-sen-skpn

      aikoinaan hajotti ? Muistaisin että reppanat ja stalinistit rupes riiteleen ja sitten se loppui...
      Ei suinkaan kapitalisti hävittänyt skp:tä, vaan kommarit itse sen tekivät... Se kertoo sen että kommunismi on elämän lakeja vastaan ja perseestä...

      • Jos-muistan-oikein

        kun on niin pitkä aika jo siitä, reppanat tuhosivat kommunistipuolueen kun ne halusviat että komuista tulee tavallisia kengänkuluttajia, porvareiden lailla...

        Korjatkaa jos muistan väärin.


      • Pidä-sinä-saatanan
        Jos-muistan-oikein kirjoitti:

        kun on niin pitkä aika jo siitä, reppanat tuhosivat kommunistipuolueen kun ne halusviat että komuista tulee tavallisia kengänkuluttajia, porvareiden lailla...

        Korjatkaa jos muistan väärin.

        stallari turpas kiinni, sinä et ymmärrä mitään oikeasta elämästä. Pysykää vain siellä puhtaassa kommunismissa joka ei ole tuonut maailmaan mitään muuta kuin kurjuutta.


      • Turpa-kiinni
        Pidä-sinä-saatanan kirjoitti:

        stallari turpas kiinni, sinä et ymmärrä mitään oikeasta elämästä. Pysykää vain siellä puhtaassa kommunismissa joka ei ole tuonut maailmaan mitään muuta kuin kurjuutta.

        sinä alkoholisti-narkkari-reppana-loinen... Et pysty elättämäään edes itseäsi, saatikka muita..


    • Janatuinen-jr

      Mitä ovat reppana ja stallari ?

    • Niinkuin-näette

      kommarit osaavat riidellä 30 vuotta vanhoista asioista, jos ei ole muuta riideltävää.. Outo juttu.

      • Tilanne-muuttunut-nyt

        Eivät riitele enää. Kun ei ole enää riitelijöitä, ovat siirtyneet oikeisto- ja keskustapuolueiden kannattajiksi...


    • ASEMAVERKKOMESTARIT007

      Mitä on DIALECTICA NATURALIS - PÄÄOMATALOUS LD DN?
      VASURIPALVELUMESTARIT007
      10.9.2018 22:40

      OPINTOVERKKOMESTARIT007
      10.9.2018 14:37

      HEI! Nyt toivon sitä asiaa, että TE Paroni ExTyökkäri perustelisitte sen väitteenne, jossa sanotte siten, että ainoa todellinen työttömiä aikaansaava tahohan on ay mafia, joka ei ymmärrä sovittaa vaatimuksiaan kulloiseenkin taloustilanteeseen, johon yritykset joutuvat sopeutumaan tai kaatumaan. Yrityksille ei ole edes kaatumiskassaa, josta sille maksettaisiin kaatumiskorvauksia kuten työttömille.

      Oletteko Te Paroni ExTyökkäri unohtanyt RENGASTEORIA rs:n siis R-T...P...T'-R' ja myös sen asian, että mitä kaikkea RENGASTEORIA rs pitää todellakin sisällään? Meidän pitää nyt Arvoisat Toverit ja Porvarit muistaa se asia, että Yksittäisen Työläisen PALKKA vaikuttaa kahdella tavalla Elinkeinoelämä rs:n kuvioissa nimittäin Kustannustekijänä siinä yrityksessä, jossa HÄN siis Työläinen on täissä ja myös Kysyntätekijänä laajemmin Talous- ja Elinkeinoelämän kuvioissa. Oletteko Te Paronit ja Porvarit unohtaneet Työn Sankarin Palkan Kaksijakoisuuden?

      Niin ja nyt kysyisin sitä asiaa, että mihin todella Teidän Paroni ExTyökkäri se väitteenne perustuu, jossa TE kirjoititte siten, että ainoana AY-MAFIA on sellainen, joka saa aikaan työttömyyttä. Oletteko Te Paroni ExTyökkäri sitä mieltä, että Työn Sankarit selviäisivät TyöttömyysKirous rs:ltä siten, että HE suostuisivat Alentamaan Palkkojaan aina silloin, kun Yksittäistä Yritystä kohtaisi ns. KYSYNTÄLASKU?

      Nyt Me voimme siis kysyä vielä sitä asiaa, että mitä kaikkea todella tarkoittaa se, kun jonkin Asianomaisen Yrityksen Markkinakysyntä laskisi todella paljon. Me voimme nyt myös kysyä sitä asiaa, että onko todella Markkinakysynnän laskuun pääasiallinen syyllinen AY-MAFIA vai jokin muu kuten esimerkiksi KOKKAREMAFIA. Niin ja me voimme kysyä myöskin sitä asiaa, että onko todella Yrityksen, jotta se selviäisi Talousongelmistaan, niin ainoa mahdollinen vaihtoehto se, että sen pitäisi alkaa Lomauttamaan ja jopa irtisanomaan Työläisiään. Nythän myös Te Paroni Extyökkäri kirjoititte siten, että YRITYS pyrkii pitämään palveluksessaan aina ns. HYVÄT TYÖLÄISET, mutta ME voimme nyt myös kysyä sitä, että MITÄ kaikkea tarkoittaa HYVÄ TYÖLÄINEN ja että mitä kaikkea pitää nyt sisällään HUONO TYÖLÄINEN.

      PS Nyt kysyisin sitä asiaa, että MIKÄ ylläolevassa kirjoituksessa on sellaista, että se siis ylläoleva kirjoitus pitää hylätä jo heti kättelyssä. Onko nyt sellainen puolue enää vasemmistolainen, joka ei siedä yhtään sellaista kirjoittelua, joka tulee esiin sellaissa kuvioissa kuin Marxilainen Revisionismus LD rs:ssä? Olisiko nyt liikaa pyydety se Arvoisat KU-lehden Toimihenkilöt, että TE antaisitte ylläolevan kirjoittelun olla näkyvillä edes muutaman päivän? Niin ja MIKSI nyt Te olette antanut Verkkosivu VasemmistoLiitto rs:n sortua lähes täysin PERSUAATE ja SINIMUSTAT rs:n äänitorveksi?
      IlmiannaJaa

      • En liene kirjoittanut ay mafian olevan ainoa työttömyyden aihe vaan sen suurin aiheuttaja! Opettele lukemaan!! Eikä luetun ymmärtäminenkään ole pahasta!


    • KIRJASTOPALVELUMESTARIT

      "En liene kirjoittanut ay mafian olevan ainoa työttömyyden aihe vaan sen suurin aiheuttaja! Opettele lukemaan!! Eikä luetun ymmärtäminenkään ole pahasta!"


      Niin ja nyt Te Paroni ExTyökkäri olette kirjoittaneet jotain sellaista, että ainakin Rivityöväestö rs:n palkan pitää ja täytyy seurata tasan tarkkaan Asianomaisen Yrityksen omaa Liiketoiminnan kannattavuuskehitystä. Jos nyt olen ymmärtänyt Teidän Kirjoitustenne sisältöä edes suurin piirteinkään oikein, niin TE ExTyökkäri olette kirjoittanut siten, että kunkin yrityksen työntekijän palkkatason täytyy tai pitää seurata todella tarkkaan Tämän Asianomaisen Yritksen Oman Liiketoiminnan hintakehitystä. Jos Tässä asianomaisessa yrityksessä Markkinakysyntä laskee ja vielä siten, että jos Tämän asianomaisen Yrityksen valmistamien Hyödykkeiden joko Palvelusten tai Tavaran Hintataso alenee, niin tämän Tuotteiden Hintatason Alenemisen verran ainakin suurin piirtein pitäisi nyt Palkkatyöläistenkin Palkkatason aleta eli laskea.


      Nythän ME tiedämme sen asian, että Työläisten Palkkatason määrää tämä Teidän Paroni ExTyökkäri rs:n suuresti inhoamme Ammattiyhdistysliike eli ts AY-MAFIA. Voimme kai todeta sen olevan totta, että eipä juuri Ammattiliitot eli AY-MAFIA rs pysty paljosta muusta ei ainakaan merkkittävässä määrin määräämään kuin Työläisten PALKKATASO rs:stä, Niin ja jos nyt YRITYS tekee huonoja sijoituspäätöksiä kuten esimerkiksi arvioi jopa todella pahasti väärin MARKKINAKYSYNTÄ rs:n, niin ME emme voi kai nyt tästä mainitsemastani VIRHEARVIO rs:stä syyttää Ammattiliitot eli AY-MAFIA rs:ää.


      Me PUNIKIT voimme kysyä jopa ihmetellen sitä asiaa, että eivätkö nyt TE Arvoisat Paronit ja Porvarit ole huomanneet sitä asiaa, että Työläisten PALKKA vaikuttaa todella MARKKINAT rs:ssä Kaksijakoisesti. Nyt sitten Työläisen PALKKA on KUSTANNUSTEKIJÄ vain ja ainoastaan siinä Yrityksessä, jossa HÄN siis TYÖLÄINEN on töissä, mutta kuitenkin muualla eli Työpaikan ulkopuolella Työläisten PALKKA vaikuttaa Ostovoimaisena KYSYNTÄ rs:nä Markkinoilla. Jos nyt ME mietimme seuraavan Kaavan siis R-T...P...T'-R' ilmaisemaa tiedon sisältöä, niin voimme kai todeta sen ilmeisen tosiasian, että ilman rahaa ME emme voi laillisesti saada KAUPPALIIKE rs:stä yhtään mitään omaksemme, mutta jos meillä on pölyn lisäksi LOMPAKKO rs:ssä selvää rahaa, niin ME voimme ostaa omistamamme rahamäärän puitteissamme kaikkea haluamaamme.


      On nyt olemassa myös sellainen HYVÄ KYSYMYS, että ratkaiseeko kaiken mahdollisen noin yleisesti se, jos ja kun nyt TE omistajat pystytte alentamaan meidän Työläisten eli PUOLITÖPÖT rs:n palkkatasoa. Niin ja ME voimme vielä esittää sellainen HYVÄ KYSYMYS rs:n, että jos näitä Työläisten Palkanalennuksia tulisi MARKKINAYMPÄRISTÖ rs:ään kovin laajassa mitassa, niin olisiko tästä siis Palkan Alennuksistä jopa seurauksena LAMAKUVIO rs:n voimallinen paheneminen? Mitä mieltä ja MIKSI Te Toverit ja Porvarit voisitte olla toista mieltä, vaikka todella Palkan Alennusten lisäksi myös HYÖDYKKEET rs:n MarkkinaHinnat laskisivat?

      • Sekä että mikähyvänsämestaaja, palkan pitää olla suhteessa kulloiseenkin liikevaihtoon sekä työntekijän suorituksen reaaliseen arvoon. Esim laman aikana ja sen lähestyessä työn määrä yleensä muualla kuin roskien kuljettamisen osalta vähennee.

        Otetaan esimerkiksi pöytälampun valmistus, korkeasuhdanteen aikanahan niitä menee huisisti ja työntekijä kokoaa niitä vaikka 20 kpl/pv mutta kun menekki laskee matalasuhdanteen lähestyessä ja aikana niin enää 10 kpl/pv. Nyt on työ puolittunut joten niin pitää olla palkankin jotta joka toista työntekijää ei tarvitse sanoa irti vaan he voivat edelleen olla mukana työelämässä ehkä pienemmällä työajalla mutta kuitenkin.

        Tuo on malli johon olemme pakotettuja siirtymään koska siinä on vain etuja. Ammattitaito säilyy, nousun alkaessa on työpaikka valmiina, eläkettä karttuu koko ajan vaikka hieman hitaammin, ei aleta vieraantumaan työelämästä ja sorruta deekikselle jne. Ei yhtään huonoa puolta jos osaa suhtautua elämäänsä oikealla tavalla.

        Lampun kokoaminen edelleen maksaa sen saman euromäärän mutta niitä tehdään vähemmän joten hinta tuskin laskee koska kustannukset pysyvät ainakin ennallaan jos eivät nouse koska yleiskulujen kuten esim pääomakulut (velkojen maksu ja vuokrat) tulevat suuremmiksi kappalekohtaisesti. Tuossahan ei kappalekohtaista palkkaa laskettaisi vaan kokonaispalkkaa joka on riippuvainen tuotannon volyymistä.

        Sinäkin mestaaja saisit alkaa miettimään miten asiat todella toimivat ja lopettaa tuon mielipuolen kaltaisen jankutuksesi. SE helpottaisi sinunkin elämääsi!


      • VERKKOKOULUMESTARIT0070

        Onko Teille Paroni ExTyökkäri selvinnyt se asia, että TEKNOLOGIA eli se TUOTANTOMENETELMÄ, joka on Työnantajalla käytössään, niin määrää sen asian, että kuinka paljon Työnsankarit-ryhmään kuuluvia pitää olla työpaikalla, jotta myös Teidän Paroni ExTyökäri kehiin tuomanne LAMPPUTUOTANTO onnistuu nyt myös käytännössä? Mehän nyt voimme Työpaikalta potkaista ulos sellaiset ns. Työläiset, joita ME omistajat emme tarvitse Tuotantotoiminnassa siis ns. Tikanheittäjät, Marjapussunpelaajat ja Vastaavat. Jos nyt Teidän Paroni ExTyökkäri yrityksessäsi oli todella paljon sellaisia työläisiä, joita Te Paroni ExTyökkäri ette tarvitse Tuotantolinjalla, niin ainakin HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että Miksi TE teitte tälläisen ns. VIRHESIJOITUS rs:n. Onhan se nyt selvä asia, että ei omistajien tarvitse pitää työpaikoillaan sellaisia kuin JOUTOSAKKI eli Marjapussin Pelaajat ja Tikan Heittäjät rs:ää.


      • TUTKIMUSPALVELUMESTARIT
        VERKKOKOULUMESTARIT0070 kirjoitti:

        Onko Teille Paroni ExTyökkäri selvinnyt se asia, että TEKNOLOGIA eli se TUOTANTOMENETELMÄ, joka on Työnantajalla käytössään, niin määrää sen asian, että kuinka paljon Työnsankarit-ryhmään kuuluvia pitää olla työpaikalla, jotta myös Teidän Paroni ExTyökäri kehiin tuomanne LAMPPUTUOTANTO onnistuu nyt myös käytännössä? Mehän nyt voimme Työpaikalta potkaista ulos sellaiset ns. Työläiset, joita ME omistajat emme tarvitse Tuotantotoiminnassa siis ns. Tikanheittäjät, Marjapussunpelaajat ja Vastaavat. Jos nyt Teidän Paroni ExTyökkäri yrityksessäsi oli todella paljon sellaisia työläisiä, joita Te Paroni ExTyökkäri ette tarvitse Tuotantolinjalla, niin ainakin HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että Miksi TE teitte tälläisen ns. VIRHESIJOITUS rs:n. Onhan se nyt selvä asia, että ei omistajien tarvitse pitää työpaikoillaan sellaisia kuin JOUTOSAKKI eli Marjapussin Pelaajat ja Tikan Heittäjät rs:ää.

        Niin ja nyt kysyisin sitä asiaa, että tietävätkö nyt PORVARIT rs sen asian, että mitä kaikkea pitää sisällään RENGASTEORIA siis AVOIN RENGAS, PUOLIAVOIN RENGAS ja SULJETTU RENGAS eli THE CLOSSED RING rs.


        Me voimme vielä todeta sen, että AVOIN RENGAS eli OPEN RING voi olla Talous- ja Yhteiskuntakuvio rs:ssä arkipäivää vain silloin, kun Elinkeino- ja Yhteiskuntaelämä toimii KLASSIKKOMALLI rs:n oletusten määräämällä tavalla. KLASSIKKOMALLI rs:n oletukset ovat seuraavat: IDENTTISYYSOLETUS C:N JA Q:N SUHTEEN, Vallitsee Täydellinen INFORMAATIO, Alalle ja sieltä pois pääsee täysin kitkatta, Yritykset ovat pieniä kuin PISARA MERESSÄ, joten ne ottavat MARKKINAHINNAT annettuina, ja Vallitsee TÄYSTYÖLLISYYSTASAPAINO, joten kaikki, jotka haluavat tehdä työtä, niin saavat sitä siis työtä.


        Nyt sitten PUOLIAVOIN RENGAS ja SULJETTU RENGAS rs:ssä ei ole enää voimassa KLASSIKKOMALLI vaan todellakin jotain muuta, joka onkin todella HYVÄ KYSYMYS siis se, että MIKÄ ja MITEN sekä MIKSI rs.


        Mehän voimme vielä todeta sen asian, että jos jokin VALTIO tai VALTIOYHTYMÄ rs voidaan osoittaa todistetusti olevan sellainen, että siellä vallitsee RENGASTEORIA rs:n kovatasoisin muoto eli SULJETTU RENGAS eli THE CLOSSED RING, niin nyt tässä tapauksessa me voimme esittää ainakin sellainen HYVÄ KYSYMYS rs:n, että miten ihmeessä me voimme tutkia YHTEISKUNTA- ja VALTIOKUVIO rs:ää puolueettomasti ja myös siten kuin pitäisi tehdä esimerkiksi MUSTA PÖRSSI ja MUSTA RAHA rs:n kohdalla CHRIMINOLOGIA NOVA eli UUSI RIKOLLISUUSOPPI rs:n määräämällä tavalla. Onhan nyt vielä syytä todeta se asia, että kuka todella uskaltaa tutkia Yhteiskunta- ja Valtiokuviot rs:n kohdalla sellaisia yhteiskunnallisia ongelmatilanteita, joiden takana todella voimallisesti pilkottaa SULJETTU RENGAS. Onkohan tilanteemme nyt se, että jos VALTIO- ja VALTIOYHTYMÄ rs:ssä vallitsee ELINKEINOELÄMÄKUVIOT rs:ssä sellainen kuviokellunta, jota ilmentää sanapari SULJETTU RENGAS, niin voimme kai todeta LIPPOS-PATE ja JYRKI SUURI rs:n ilmoittamalla tavalla, että me olemme tällöin täysin tai ainakin melkein täysin "LAHJOMA- eli KORRUPTIOVAPAA YHTEISKUNTA". Niin ja onhan nyt myös pakko sanoa ja todeta se asia tasan tarkkaan, että kaikki ne toimijat, jotka pystyvät Liiketalouttaan pyörittämään SULJETTU RENGAS eli THE CLOSSED RING rs:n sateenvarjon alla, niin voivat ihan vapaasti tehdä kaikkea sitä asiaa, jota todella itse haluavat, vaikka se olisi LAKIKIRJA rs:n pykälien pohjalta ja perusteella arvioituna vaikka kuinka rikollista ja härskiä tahansa. Me voimme nyt sanoa, että nyt tällöin on kilpailu vapaata ja AY-MAFIA rs on sijoitettu AKS IKL ja LAPUAN LIIKE rs:n MUSTA LISTA ja SULJETTU OSASTO rs:lle.


        Niin ja kun nyt se on selvä asia, että omistajien ei tarvitse pitää työpaikoillaan sellaisia kuin JOUTOSAKKI eli Marjapussin Pelaajat ja Tikan Heittäjät rs:ää, niin ME voimme kuitenkin kysyä vielä sitä asiaa, että miten meidän pitäisi ja täytyisi hoitaa sellaisen väestön osan toimeentuloasiat, joita eivät huoli palvelukseensa yksikään se ns. nerokkaampi työläinen eli YRITTÄJÄ ja samalla OMISTAJA. Mitä kaikkea nyt kysymyksiini haluavat vastata nämä ns. Nerokkaammat työläiset siis YRITTÄJÄT ja samalla OMISTAJAT kuten esimerkiksi Paroni ja TyöläisNero ExTyökkäri ja Vastaavat. Onko Joutosakin ainoa mahdollinen HUOLTOTURVA vain ja ainoastaan se, josta me KOMUT ja SOSSUT käytämme nimeä SOSIAALIPOLIITTINEN HUOLTO- ja VAKUUTUSTURVA? Niin ja nyt on vielä olemassa sellainen HYVÄ KYSYMYS, että minkätasoinen rahallisesti ja että pitääkö nyt Työttömän tai Vastaavan rahaa sadakseen olla ns. Osallistuva Työläinen. Niin ja onko nyt Osallistuva Työläinen enää TYÖTÖN vai MIKÄ todella?


    • KIRJASTOMESTARIT0070

      "Sekä että mikähyvänsämestaaja, palkan pitää olla suhteessa kulloiseenkin liikevaihtoon sekä työntekijän suorituksen reaaliseen arvoon. Esim laman aikana ja sen lähestyessä työn määrä yleensä muualla kuin roskien kuljettamisen osalta vähennee."

      Nyt kysyisin sitä asiaa, että mikä tai mitkä tekijät Talous- ja Elinkeinoelämän kuvioissa yleensä saavat aikaan todella voimakkaan Kansantaloudellisen Toimeliaisuuden Laskun Arvoista NeroTyöläiset eli Te Omistajat ja Yrittäjät.


      Oletteko Te Nerotyöläiset todella sitä mieltä, että vain ja ainoastaan sellaisen yhteisön kuin AY-MAFIA rs:n toimen piteet saavat aikaan sen asian, että puhkeaa todella SUURI LAMA? Oletteko Te Nerotyöläiset sitä mieltä tasan tarkkaan, että ei sellaisella yhteisöllä kuin PUOLUE- ja EK_MAFIA rs:llä ole yhtään mitään vaikutusta sellaisen ilmiön kuin LAMA rs:n syhtykuvioihin?


      Jos nyt Te Nerotyöläiset olette todella sitä mieltä, että OMISTAJAT ja YRITTÄJÄT eivät ole millään tavalla LAMAKUVIO rs:n aiheuttajia, niin olisiko nyt liikaa pyydetty se asia, että Te Nerotyöläiset siis OMISTAJAT ja YRITTÄJÄT kertoisitte meille ainakin vähän tyhmän sekaisille KATUNARIT ja KULKURIT rs:lle sen, että mikä Talous- ja Elinkeinoelämässä todella saa aikaan esimerkiksi ns. KYSYNTÄLAMA rs:n ei kai vain liian voimakkaat PALKKALEIKKAUKSET siis Yritysten Palkkakulujen leikkaaminen kulloistakin markkinakysyntää vastaavaksi? Olisikohan nyt myös jotain sellaista tullut kehiin esimerkiksi Nerotyöläiset rs:n toimesta kuin erittäin kovatasoisen Valuutta- ja Arvopaperikeinottelun aikaansaamat erittän laajat ja kovatasoiset Tappiokertymät ja jotka tuovat samalla myös kehiin ns. KYSYNTÄLAMA rs:n?


      Onkohan se kuviokellunta-asia todella totta, että TARJONTA luo aina oman Kysyntänsä MONETARISMUSOPPI rs:n määräämällä tavalla Arvoisat NeroTyöläiset kuten OMISTAJAT ja YRITTÄJÄT? Niin ja nyt meillä Vähän Tyhmän sekaisilla KATUNARRIT ja KULKURIT rs:llä on todella ihmettelun aiheena ainakin kaksi LAMAKUVIO rs:ää siis KYSYNTÄLAMA ja KEINOTTELULAMA rs:t. Nyt Me Katunarrit ja Kulkurit haluaisimme kysyä vielä myös Teidän NeroTyöläiset rs:n mielipidettä erikoisesti tästä pelkäämästämme LAMAKUVIOT rs:stä. Mikä todella ja MIKSI saa aikaan Elinkeinoelämässä sen asian, että LAMAT toistuvat aina määrättyjen aikavälien jälkeen ainakin HISTORIATIETO rs:n antaman tiedon pohjalta sanottuna?

    • KIRJASTOMESTARIT0070

      Mitä nyt allaolevasta kaavakehitelmästa haluavat sanoa sellaiset AateRitarit kuin Don Partacus, Don Lazarus, Don Leodidas, Don Josif Stalin, Don Victor Lenin, Don Boris Jetshin, Don Carlos ja Don Capitanos?
      Onkohan nyt sellaisilla PorvariNerot rs:llä jotain sanottavaa todellakin, jotka uskovat tulisessti siihen, että KOMUT ja SOSSUT eivät tiedä ja eivät ole yhtään mitään muuta kuin vain jotain SekosekoPääSaasta rs:ää?
      Miten me nyt voisimme johtaa kaavan E= mc2 rs:n jopa Kolmiulotteisen Luontoavaruuden eli Geometrian sekä AINE-MATERIA(MASSA) rs:n perustalta ja pohjalta?

      P= E/c
      P= valomomentti
      E= valon energiasisältö
      P= mc
      E/c= mc
      c= fotonin eli valon nopeus
      m= fotonin massa
      P= mc
      ........
      P= E/c
      E/c= mc
      E= mc2

      Kuten nyt yllä tarinoidusta kykenemme huomaamaan sen asian, että KAAVA E= mc2 voidaan myös johtaa Kolmiulotteisen Luontoavaruuden eli Geometrian perustalta siis Kolmiulotteinen Analyyttinen Taso- ja Avaruusgeometria, XYZ-avaruus eli VIIVA, PINTA-ALA ja TILAVUUS sekä vielä kaiken perusta ja lähtökohta on siis todellakin Kolmiulotteinen Luontoavaruus ja AINE-MATERIA(MASSA). Miten ovat nyt näreet ja aidan seipäät sekä asiat ja asian haarat Arvoisat Porvarit ja Toverit?

      Niin ja nyt DIALECTICA NATURALIS DN eli LUONNON DIALEKTIIKKA LD rs.n lausepuun peruslause on muotoa: A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus.
      DN-LD rs:n Peruskategoriat ovat Yksityinen, Erikoinen ja Yleinen, Kausaliteetti, Stokastisuus- ja Kuvauspostulaatti.
      DN-LD rs:n Liikelaki on muotoa Määrälliset ja Laadulliset Muutokset, Vastakohtien ykseyden ja taistelun laki, Kieltämisen Kieltäminen eli SOPIMUSLAKI.

      PÄÄOMAKIRJA DN-LD
      MAKSIMITEORIA: Rahapääoma R-R, Tavarapääoma T-T, Pankkipääoma R-R-R', Kauppa eli Havittelupääoma R-T-T', Tuotantopääoma T-R...P...T'-R'.
      MINIMITEORIA1: Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma sekä LISÄARVO, Pysyvä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Raaka- ja Apuaineet, Vaihteleva Pääoma on Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Pysyvä ja Vaihteleva Pääoma.
      MINIMITEORIA2: Kiinteä ja Liikkuva Pääoma sekä LISÄARVO, Kiinteä Pääoma on Maapohja, Tuotantorakennukset, Koneet ja Laitteet, Liikkuva Pääoma on Raaka- ja Apuaineet, Työvoimakustannukset. Lisäarvo on MYYNTIHINTA miinus Kiinteä ja Liikkuva Pääoma.
      KASAANTUMINEN on Yritystalousasia ja KESKITTYMINEN on Julkistalousasia.
      KÄYTTÖARVO on se HYÖTY, jonka kuluttajat uskovat saavansa ostamistaan Tavaroista ja Palveluista. VAIHTOARVO on Kaksijakoinen siis Työtunti- ja Rahatalousasia.
      PS On kai nyt pakko sanoa myös se asia, että Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN-LD rs eroaa täydellisesti sekä Uusklassinen Talousoppi että Suhteellisuusteoria rs:stä. Ovatko nyt Teräsmiehet ja Leninistit todella samaa vai eri mieltä PERUSMARXISMI DN LD rs:n asiassa Meidän Katunarrit ja Kulkurit tai sitten Meidän KOMUT ja SOSSUT rs:n kanssa todellakin?

    Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5168
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1343
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1036
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      948
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      727
    Aihe