kyllä mies osaa

wonder2

Käyn itseni kanssa kamppailua seuraavanlaisen aiheen kanssa... Tuntemallani miehellä on suhde toiseen naiseen .

Hänellä on vaimo ja lapsi. Nyt mies on yht' äkkiä päättänyt lähteä töihin ulkomaille. Ensin lyhyt jakso ja sen jälkeen mahdolisesti pidempi jakso perään.

Pitäisikö vaimolle kertoa? Onko oikein, että mies pettää häntä ja sen jälkeen vielä lähtee maasta pois jättäen vaimonsa ja lapsensa yksin.

Mitä tässä oikein voi tehdä????

17

629

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jännäJuno

      Tyydy akka kohtaloosi. Jäit kolmanneksi.

    • pohjaanpalanut

      On oikein.

      VAimo jää lapsen kanssa ja mies häipyy muualle.

      Kakkonen saa etsiä sitten muita.

    • hotelscom

      Älä usko edellisiä vaan kerro kaikille pettäjästä. Välittämättä siitä, aiheuttaako se jotain toivomattomia tuloksia.

    • hansikki

      Minä kertoisin naiselle, mitä hänen miehensä puuhaa.

    • Tahvo52

      Tuota, pidä huoli omista asioistasi....niissä varmaan riittää tekemistä. Jos vielä senkin jälkeen olet sotkeentumassa toisten asoihin niin edelleen...pidä huolta omista asioistasi!!

    • hjuio

      Mitähän mies pakenee pettämisellä, sillä kyllä se on pakotie. Omia ajatuksiaan pakenee ja syyttää puolisoaan pihtaajaksi, kylmäksi ja monin rumin sanoin. Kyllä mies itse ajaa puolison ulos ihan omilla vaatimuksillaan.
      Rakastava elämä kun sisältää muutakin kuin jatkuvan toisessa kiinni roikkumisen.

    • Salasuhdejotaseurataan

      Pitää kertoa koska jos sinäkin tiedät asiasta niin muutkaan n kaverit tietää ole edes sinä rohkea ja kerro. Kerro myös että muutkin tietää. Se mistä sinä sen tiedon sait voit kertoa sen sille. Minusta tuo typerää että tietoisesti ystävien kesken tiedetään " pettäminen" mutta kukasn ei kerro petetylle. Siis annetaanko tahallaan tuo petetty olla kaikkien nauru kohteena? Ihan aikuisten oikeasti mene petetyn saappaisiin. Haluaisitko olla tuo typerä hölmö jota vedätetään? Eikä kukaan ole niin hyvä ystävä että kertoisi sille? Laita vaikka Brebeid numerolla viesti silloin ei osaa lynkata viestin tuojaa. Mutta jonkun täytyy kertoa koska kukaan meistä ei halua olla tuo petetty jolle kaikki nauraa!

    • Kerrojoskanttikestää

      Voi että nämä on surkeita asioita. Salasuhteessa olevat kuvittelevat olevansa salassa. Samalla kun kaverit tietää ja juoruilee toistensa selän takana. Kuinka naurettavaa on kun nähdään kuinka ihmisiä vedätetään. Se kenen siihen tulee puuttua on jokaisen oma asia. Mitä se moraali kertookin meille ja mitä tiedolla pitäisi tehdä. Hyväksytkö asian ja jätät kertomatta asian samalla toivoen ettei omalle kohdalle satu. Nyt käsi ylös ja ilmoittautumaan kuka haluaa tuon petetyn osan? Niin tuskin kukaan. Pitäisi ajatella asiaa niinkin jos itselle olisi osunut kohdalle niin mitä tekisit asiassa? Eiköhän ole rehellinen elämä paljon mukavampaa kaikkien kannalta. Ja annetaan kaikille se oikeus jopa petetylle päättää mitä asialle haluaa tehdä. Jos taas olet se kakkonen niin eikö silloin olisi se että ero tulisi ja saisit sen omaksi? Ne kertomisen syyt ei tarvitse muiden tietää eikä sitä miksi teit niin. Sinun omat motiivit ovat sinun tiedossa. Mutta älkää antako tälläisen jatkua vaan antakaa kaikille osapuolille se puolustamisen mahdollisuus. Minä ainakin kartan valehtelijoita elämässäni. Tiedän muutaman ja onneksi ihmiset puhuvat ja kuulee ketä varoa. Ikävää mutta totta.

    • autatkotuetkojos

      Mistä sä tiedät asiat noin tarkkaan? Oletko itse se jonka kanssa mies pettää ja nyt harmittaa, kun äijä lähteekin ulkomaille? Entä jos vaimo tietääkin asiasta? Entä jos heillä on avoin suhde? Jos sulla ei ole osaa eikä arpaa asiaan niin anna olla. Ei kuulu sulle yhtään miten toiset ihmiset elää.
      Jos sä nyt mielestäsi olet oikeutettu kertomaan asiasta, niin tottakai sä sitten tuet vaimoa, jos hän romahtaa? Kuinka moni, joka katsoo oikeudekseen puuttua toisten parisuhteisiin on valmis myös tukemaan hädässä olevaa? Veikkaan ettei yksikään. Nauratte vaan partaanne kun toiselle tulee hätä. Eikö vaan?
      Joku tuossa kehoittaa että laita nimetön viesti. Se vasta onkin luuserimaista toimintaa. Jos haluaa kertoa, niin pitää se uskaltaa tehdä naamatusten. Nimettömiä viestejä ei usko eikä arvosta kukaan.

    • Wonder2

      Kaverina tietää kaikenlaisia asioita.... Kuten tuolla enimmäkseen ihmiset on tajunnutkin. Itse haluaisin, tietää jos minulla olisi tuollainen mies ikinä elämässäni. Ja vaimo ei tiedä sekin on varma tieto. Että onpa kiva odotella pettävä miestä yksin kotona....

    • Dr.Mengele

      Hanki sukupuolitauti ja tartuta se tähän mieheen. Toimiva resepti ja bonuksena hyvää draamaa.

      • Wonder2

        Mä en siihen mieheen koskis edes pitkällä tikulla


    • niinhyväihminen

      Ei ole oikein tuollainen, mutta ei myöskään ole sinun, tai kenenkään muunkaan, asia puuttua toisten parisuhteeseen. Mies ehkä kertoo aikanaan tai nainen hoksaa itse. Kannattaa miettiä mikä on sun oma motiivisi tässä, halu pönkittää omaa moraalista ylivertaisuuttasi ja tuntea olevasi hyvä ihminen? Otatko tilanteesta vastuun jos nainen vaikka romahtaa lopullisesti ja tappaa itsensä? Parisuhde on ihmisten henkilökohtainen asia ja se miltä se näyttää sisäpuolelta tai ulkopuolelta tarkasteltuna voi olla hyvinkin eri asia.

    • Mitä tuo haittaa? Tuskin hän on ainoa mies Suomessa. Tietysti, jos et saa muilta, niin mikset mene mukaan. Anna hänen vaimonsa jäädä lapsen kanssa omilleen. Ellet satu olemaan rakastunut siihen naiseen. Jolloin kaikki pitäisi olla kunnossa kohdallasi.

    • kukintavallaan

      Mitä hittoo se sulle kuuluu, oletko parisuhde neuvoja. Ihmiset elää tavallaan, se ei ulkopuolisille kuulu.

    • Juuli566

      Paljon riippuu siitäkin että miten asiasta kertoo vaimolle.
      Jos olet hyvä ystävä, velvollisuutesi on kertoa. Asiaan täytyy valmistautua, tietoa ei voi heittää toisen naamalle esim baarissa kahvikupin ääressä.
      Vaimolta voi esim kysyä että miten itse tekisit jos tietäisit että ystävän mies pettää, kertoisitko.

      Kun vaimo saa tuollaisen tiedon, hän saattaa ensin purkaa vihansa siihen joka sen kertoi. Mutta myöhemmin hän saattaa kiittää. Hän tajuaa että valheessa eläminen olisi vaan jatkunut.
      Hyvän ystävän tilanne ei tällaisessa ole helppo. Jotkut petetyt ovat katkaisseet välit lopullisesti sellaiseen joka ei ole kertonut vaikka on tiennyt.

    • Eikelläänhelppoa

      Mun miehellä oli työmatkasuhde lapseni syntymän aikoihin. Mä antaisin vaikka mitä, siitä tiedosta, että sen kaverit olis kertonut mulle totuuden. Ne jotka tiesi, mutta eivät kertoneet, on kusipäitä. Mulle selvis omien epäilyjen kautta, mutta se oli kauheeta aikaa. Pettäjäpuolisohan valehtelee kaikesta ja kysyttäessä suoraankin. Valitsi kaikkien selvittelyjen jälkeen perheen, vaikka helvetti puhkes vähäksi aikaa. Mun mies vaihtoi duunin ja elämän uusiks, joten vähitellen uskoin, että oli tosissaan mun suhteen. Jos näin ei olisi tapahtunut, ero olis väistämätön. Ja silti mä tiedän nyt ikuisesti millainen kyrpäaivo mun puoliso voi olla. Mutta ihmiset on rikkinäisiä ja virheellisiä, ei kukaan selviä ilman surua. Parempi elää rehellisesti ja totuudessa, kuin laput silmillä ruususena. JOS on halua pitää se ihminen elämässä! Tosin en luota enkä usko enää mihinkään. Menneisyys kirjoitettiin uudestaan ja tulevaisuus ... osataan nyt molemmat puhua kaikesta . Tai voihan ton kääntää, että osataan epäillä kaikesta molempiin suuntiin, vaikka pettämistä oli vaan toisella. Koska pettäjäpuolisollakaan ei ollut helppoa, kun tajus, miten paha itse pystyi olemaan puolisolleen. Tän kaiken jälkeen meillä on toimiva suurempi perhe, vuosia ja rakkautta yrityksen ja erheen kautta molemmin puolin. Joku ois varmaan valinnut toisin. Me valittiin tietoisesti näin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6183
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3966
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2349
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1920
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1383
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1040
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      986
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      951
    Aihe