Nyt Sipilä puhuu asiaa

tänneVaanSopiiTulla

Sipilä vilauttaa pakolaiskiintiöiden nostamisesta saamme Kemijärvellekkin uusia tulijoita. Sipilä kyllä vihjaa aterioinnista ja yösijasta. Moni olisi Kemijärvelläkin valmis ottamaan ihan omaan kotiinkin jos paikallinen ilmapiiri ei olisi niin ahdasmielinen.

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201704222200107627_pi.shtml

16

255

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Maanpetturi

      Sipilä väläytti pakolaiskiintiön nostamista - "sotaa pakenevan ihmisen kanssa jaetaan ateria ja tarjotaan yöpaikka"

      Lauantai 22.4.2017 klo 11.07 (päivitetty klo 11.54)

      Pääministerin mukaan pakolaispolitiikassa on tehty vain yksi muutos.
      Pääministeri Juha Sipilän mukaan ääripäät ovat saaneet pakolaiskeskustelussa vallan. - Tolkun ääni, mitä tavallisen suomalaisen sydän sanoo, ei saa sijaa, Sipilä mukaili presidentti Sauli Niinistönkin esiin nostamaa teemaa.
      Pääministeri Juha Sipilän mukaan ääripäät ovat saaneet pakolaiskeskustelussa vallan. - Tolkun ääni, mitä tavallisen suomalaisen sydän sanoo, ei saa sijaa, Sipilä mukaili presidentti Sauli Niinistönkin esiin nostamaa teemaa. (JUHA VELI JOKINEN)
      LUE MYÖS

      Sipilä purkautui kuntavaalitappiosta: "Henkilökohtainen kiirastuli ja raskas hallituspätkä verottaneet voimia"

      Pääministeri Juha Sipilä (kesk) väläytti keskustan puoluevaltuuston kokouksessa Tampereella pakolaiskiintiön nostamista, jos "Euroopassa saadaan aikaan kokonaisratkaisu".

      - Sydämeni sanoo, että sotaa pakenevan ihmisen kanssa jaetaan ateria ja tarjotaan yöpaikka, Sipilä sanoi.

      - Samaan aikaan pitää muistaa, että Suomeen tuli 2015 paljon maahanmuuttajia eivätkä kaikki tulleet puhtaat jauhot pussissa, suojelupoliisilla on selvästi enemmän ihmisiä, joita seurataan. Järjen ääni sanoo, että myös tämä asia pitää ottaa kokonaisuudessa huomioon, Sipilä jatkoi.

      Sipilän mukaan hallitus on tehnyt pakolaispolitiikassa yhden ainoan muutoksen.

      - Yksi kategoria on poistettu sen takia, että sitä ei ollut missään muussakaan EU-maassa, Sipilä perusteli.

      Sipilä viittasi ilmeisesti humanitaariseen suojeluun. Ulkomaalaislaista poistui toukokuussa 2016 säädös, jonka mukaan turvapaikanhakijoille on voitu myöntää oleskelulupa humanitaarisen suojelun perusteella.

      - Suomi on täyttänyt jokaisen velvoitteen, mistä on kansainvälisesti sovittu. Joka ikinen syyrialainen on saanut turvapaikan, tarkistin asian eilen.

      - Vielä eilen tarkistin, että jokainen syyrialainen on saanut turvapaikan ja näin pitää ollakin, Sipilä painotti.

      Sipilän mukaan Euroopan maiden välillä ei tulisi olla kovin isoja eroja turvapaikkapolitiikassa, "jotta ei tulisi hallitsematonta tilannetta".

      - Jos Ruotsi muuttaa arviotaan, niin Suomi muuttaa perässä, Sipilä sanoi.

      Hän piti hallitsematonta maahanmuuttoa ongelmana.

      - Hallitsematon maahanmuutto läpi Euroopan on ongelma, valitaan, mihin maahan mennään, mikä on houkuttelevin. Emme saa olla sinisilmäisiä, Sipilä muistutti.
      OLLI WARIS
      [email protected]
      JUHA VELI JOKINEN

    • Häkkivalmiina

      Kuka sinua on kieltänyt "alioja" ottamasta?

    • KintaatKäteenjaRiviin

      Pakotti 14-vuotiaan seksiin – vapautettiin syytteestä koska ADHD
      Irakilaisraiskaaja ei pysty ymmärtämään sanaa EI, koska Abdulilla on ADHD

      Voiko mahdollinen ADHD-diagnoosi tehdä maahanmuuttajalle epätavallisen vaikeaksi pidättäytyä raiskaamasta ruotsalaisia tyttöjä?

      Kyllä, hovioikeuden mielestä voi. Hovioikeus vapautti käräjäoikeudessa aikaisemmin tuomitun arabin raiskauksesta, vaikka videolla on selvästi nähtävissä, kuinka tyttö sanoo ”ei” toistuvia kertoja yhdynnän aikana.

      Hovioikeuden mielestä on irakilaismies on nimittäin mahdollisesti ADHD-ongelmainen, mistä syystä hänellä on ”vaikeuksia ymmärtää” mitä sana “ei” tarkoittaa.
      Raiskauksesta syytetty irakilainen Abdul.

      Raiskauksesta syytetty irakilainen Abdul.

      Abdul Irakista vaati seksiä 14-vuotiaalta tytöltä omassa Göteborgissa olevassa asunnossaan lokakuussa 2016. Hän uhkasi tyttöä sillä, että hän levittää loukkaavia kuvia ja filmejä tytön veljelle, jos tyttö ei tulisi ja tapaisi häntä. Sen jälkeen Abdul suoritti yhdynnän tytön kanssa.

      Tuomiossa lukee, että Abdul tiesi, että tyttö oli alle 15-vuotias, koska tyttö oli kertonut sen hänelle kun heillä oli ollut suhde keväällä 2016.
      “Tule ilman kuukautisia”

      Tuomion mukaan Abdul lähetti tytölle alastonkuvan, jonka hän oli ottanut sukupuoliyhteyden aikana ja uhkasi, että hän levittää kuvia tytön perheelle. jos tyttö ei tule hänen luokseen harrastamaan seksiä.

      Kuvaan hän oli kirjoittanut kehotuksen ”tule sitten ilman kuukautisia” sekä ”tämä kuva oli loistava”.

      Joulukuussa 2016 Göteborgin käräjäoikeus tuomitsi Abdulin lapsen raiskauksesta. Rangaistukseksi tuli 10 kuukautta suljettua nuorisohoitoa. Abdulin tulisi myöskin maksaa 140 000 kruunua vahingonkorvauksia tytölle.
      Hovin mielestä anaaliraiskaus ei ole raiskaus

      Tuomiosta valitettiin hovioikeuteen, joka 7. huhtikuuta 2017 odottamatta vapautti Abdulin raiskauksesta. Rikos nimettiin uudestaan lapsen seksuaaliseksi hyväksikäytöksi.

      Rangaistusta alennettiin samalla siksi, että Abdulilla on ADHD. Hovioikeuden mukaan Abdulilla on ”vaikeuksia huomioida niitä normeja, joiden mukaan hänen tulisi elää”.

      Oli olemassa myöskin videonauhoite siitä väitetystä raiskauksesta, jossa nähdään kun Abdul tunkeutuu tytön anaaliin. Tyttö sanoo ”ei” useamman kerran, mutta hovioikeus katsoi, että tyttö on ainoastaan anaaliyhdyntää vastaan ja että sen takia ei tarvitse olla kyse raiskauksesta.

      Käräjäoikeuden tai hovioikeuden tuomiossa ei kummassakaan ole vaatimusta siitä, että Abdul pitäisi myöskin tuomita lapsipornorikoksesta.

      Abdul tuomitaan sen sijaan suojeluvalvontaan ja velvoitetaan osallistumaan parisuhde- ja yhteiselämän ohjelmaan sekä maksamaan 60 000 kruunua tytölle vahingonkorvauksena.

      Fria Tiderin kriminaalihuollosta saaman tiedon mukaan Abdul tuli Ruotsiin noin viisi vuotta sitten ja on edelleen Irakin kansalainen. Syyttäjä ei tästäkään huolimatta vaatinut karkotusta.
      On meillä pääministeri!!??!

    • ristiriitaista

      Aviomies panee akkaansa väkisin, häkki heilahtaa.

    • häirikkö777

      Jutun aloittaja on tunnettu Kemijärvellä, kirjoittaa kahdella tavalla, puolustaa, vastustaa viiden minuutin sisällä.

    • PeussuomTarvitaan

      Sipilä on toimillaan lisännyt pakolaisten määrää Suomessa. Meillä tulee vielä Perussuomalaisia ikävä, ehkä Sampo Terho on seuraava asiallinen puheenjohtaja.

      • Ennakkotapaus

        Oli olemassa myöskin videonauhoite siitä väitetystä raiskauksesta, jossa nähdään kun Abdul tunkeutuu tytön anaaliin. Tyttö sanoo ”ei” useamman kerran, mutta hovioikeus katsoi, että tyttö on ainoastaan anaaliyhdyntää vastaan ja että sen takia ei tarvitse olla kyse raiskauksesta.
        Tarkoittaako tämä sitä,että ruotsissa saa naista panna anaaliin ja se ei ole raiskaus?


    • estresso

      Kemijärvellä on PerusSuomalaisia, Soini on sivussa ja uudet tuulet puhaltaa jatkossa.

    • Vgyuj

      Siitäpä nostavat!
      Jos niin haluavat sotaa meidän kaduille. Kuin on jo ruotsissa?
      3000 isis taistelijaa on jo odottamassa suomessa maan alla sitä hetkeä.

      • nauttikaamme4

        Sipilän ottopoikia. Kempele ainoa matuvapaa.


    • Karmanlakitoimii

      Paikalla on silminnäkijän mukaan useita poliisipartioita.
      Asikkalan Vääksyn vastaanottokeskuksessa on meneillään poliisitehtävä.

      Ilta-Sanomat kertoi tammikuussa 2017, että Maahanmuuttovirasto on ilmoittanut sulkevansa Tallukan vastaanottokeskuksen viimeistään kesäkuussa.

      – Poliisi on mennyt paikalle usean partion voimin ja on yhä paikalla. Poliisi sai ilmoituksen siitä, että vastaanottokeskuksessa on esiintynyt häiriökäyttäytymistä, vanhempi konstaapeli Toni Janhunen Hämeen poliisista kertoo Ilta-Sanomille.
      IS:n lukijan ottamassa kuvassa näkyy, että vastaanottokeskuksen pihalla on poliisin ja pelastuslaitoksen autoja.
      IS:n lukijan ottamassa kuvassa näkyy, että vastaanottokeskuksen pihalla on poliisin ja pelastuslaitoksen autoja.
      Toivottavasti suomalaiset kiertävät kyseisen paikan mahdollisimman kaukaa!
      Mielenkiinnolla seuraan,milloin on konkurssi-ilmoitus!

      • pientä

        Pientä nahistelua ruoan päältä. Suomalainen poliisi on vain niin arka menee pieneenkin hässäkkään usean partion voimin. Kemijärvellähän ei ole monia partioita joten täällä ainakin vaatisi polisilta enemmän rohkeutta.


    • poliittinenEnnustaja

      Olen jo reilun vuoden ennustellut mitenkä Sipilän, ja Bernerin tarina loppuu tähän vaalikauteen. Pysyn edelleen kannassani, ja en ylläty vaikka taru loppuisi jo aikaisemminkin. Sipilä noste hiipuu,Käärijäinenkin mainitsi mitenkä eväät on jo syöty Sipilä nosteessa.

      Keskustan perusjoukoissa on alkanut jo liikehdintää syntymäänkin. Sipilä ja Berner toteuttavat sen työn mihinkä he ovat tehtäväksi saaneet, Suomi jaetaan sijoittajille, ja kunnissa hyväveliverkostot käyvät entistä röykeämmiksi. Keskustan on kuitenkin tulevaisuudessa palattava juurilleen ja kylmä todellisuus on edessä. Tulevissa eduskuntavaaleissa tulee rökäletappio kenestä tulee se joka nostaa taas puolueen jaloilleen.

      • ennustettavissa

        Historia on osoittanut mitenkä Kokoomuksen kanssa hallitukseen lähteneet tulevat kokemaan vaalitappion.
        Näinä aikoina joudutaan leillaamaan sehän on selvyys. Mitä enemmän leikataan ja mummoja kuritetaan Kokoomuksen kannatus kasvaa, koska se on heidän äänestäjien tavoite.
        Keskustan ja Perussuomalaisten äänestäjäkunta on varattomampaa ainesta ja heihin leikkaukset koskevat eniten, joka näkyy myös kannatuksessa.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6323
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4066
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2476
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1458
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe