Yhteydenotot

ihanmielenkiinnosta

Soitatteko vakuutusyhtiöön, pankkiin, stokalle, suutarille, parturiin, ym. jene. :21-06.00 välisenä aikoina ja vaaditte palvelua ja närkästytte kun ei esim. parturi ole yöllä paikalla?
Kysytkö aina ylläolevilta kaupoilta ym. sopiiko tulla la klo 20.00? Tai su 19.00 ?
Kysytkö aina kun on jokaisessa mainoksessa selvästi aukioloajat, kuinka olette auki ja sopiiko tulla pari tuntia kun olette sulkeneet niin sen jälkeen.
Soitat 02.00 monta kertaa kun ei vastata aina uudestaan ja uudestaan?
Tai kun sovitte menevänne esim. lääkäriin johon olette ajan varannut , kolme tuntia myöhässä, kun terveyskeskus on jo kiinni? Ja keksitte kaikkea soopaa jonka netissä haukutte.

- Ja yleensä ne jolle ei normaalit aukioloajat sovi, ei muuten mikään muukaan eikä yleensä sovi, ei kaupat onnistu, ovat ihan huvikseen ohi kun ovat ajamassa ihan muissa asioissa joita eivät koskaan etukäteen kerro, heille ei yleensä sovi mikään eikä kauppoja yleensä tule.

Kun kysyy esim. aamukuudelta soittajalta tuletko heti rahat taskussa nyt ostoksille, vai miksi nyt soitit , saa vastauksen että täytyy sitä ja tätä kun sielläpäin kesälomalla ajelee ehkä, jos ja kun, sitkun ja mutkun........

Tuntuu että uusi avuttomia on suurin osa jonka kanssa ei normaalit sopimiset päde koskaan.
Huuhaa kyselijät ovat yleensä aina silloin liikkeellä kun liike on normaalisti kiinni.

29

365

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aikarosvoja

      Nämä erikoisiin aikoihin soittelilijat ei koskaan tule oikeille kaupoille tai edes livenä pelipaikalle.
      Mitähän illalla myöhään tai yöllä soittelijan päässä liikkuu, ihan mielenkiinnosta. miksi soitatte, tai laitatte spostia yöllä ja kun ei asiat toteudu teidän kanssanne koskaan, eli aikarosvoja joista ei ole muuta kuin haittaa ja vaivaa??

    • vtunjobbaru

      Haluatko tehdä sitä kauppaa vai et?

      • sevitunjobbari

        "Haluatko tehdä sitä kauppaa vai et? "

        Liikkeen aukioloaikoina: Kyllä.
        Vapaa-aikanani: En.


      • JSipilä
        sevitunjobbari kirjoitti:

        "Haluatko tehdä sitä kauppaa vai et? "

        Liikkeen aukioloaikoina: Kyllä.
        Vapaa-aikanani: En.

        Ei ihme että Suomessa ei yrittäminen kannata kun asenne on tuo. Kai nostat työkkäristä ja sossusta korvausta?


      • sevitunjobbari
        JSipilä kirjoitti:

        Ei ihme että Suomessa ei yrittäminen kannata kun asenne on tuo. Kai nostat työkkäristä ja sossusta korvausta?

        Tottakai Suomessa yrittäminen kannattaa, miksi oletat jotain muuta?

        Tietenkään en nosta tukia, avustuksia enkä muitakaan korvauksia mistään, koska en niihin ole oikeutettukaan. Nostan itselleni palkkaa yrityksestäni tarpeen mukaan riittävästi.

        Liiketoiminnoilla ja palveluilla on aukioloaikansa, joita kunnioitan. Sovitan omat käyntini liikkeiden aukioloaikoihin ja näin oletan toimittavan myös autoliikkeissä.


    • eikukaa

      Hitsaatko sinä yöllä tai teet työsi työajan ulkopuolella, et varmaan, normi reiska lähtee varmuuden vuoksi hyvissä ajoin ennen työajan loppumista kotiin, ja selittelee ja valehtelee miksi.
      Ette ressukat varmaan ymmärrä että kauppiailla on omaakin elämää, jos teillä ei ole, ette voi tietenkään käsittää että joku nauttii muustakin kuin töistänsä.
      Kaikki menestyjät pitää tiukasti kiinni vapaa-ajastaan tietenkin, ja heillä on siihen mahdollisuus aina!
      Et ymmärrä ettet ymmärrä.

      • niinsemennee

        Juu, näinhän se on, suomalainen duunari tulee myöhässä töihin ja "korvaa" sen lähtemällä vähän aikaisemmin himaan.


      • huhnäitäpaskiaisia

        "normi reiska lähtee varmuuden vuoksi hyvissä ajoin ennen työajan loppumista kotiin, ja selittelee ja valehtelee miksi."

        Sitten jos työnantaja pyytää reiskaa pikkuisenkin ylitöihin, kun varsinaisena työaikana reiska on 60% ajasta laiskotellut, on reiska heti kärkkymässä tuplapalkkaa... Ja tämä sama reiska ihmettelee, miksi autokauppias ei jää hänen tinkimisiään ja vinkumisiaan odottelemaan jos hän tulisi vasta kahdeksan maissa (liike menee kiinni 17.30) tai tule sunnuntaina esittelemään kolmen tonnin autoa, josta reiska tonnin tekstiviestillä tarjosi....


    • eieieip

      Soita hyvä lapsi Vehoon, Laakkoselle työajan ulkopuolella, niin eivät vastaa eivätkä varmasti tule palveleen illalla eikä viikonloppuna tietenkään koskaan, paina se visusti mieleesi räkänokka.

    • turhuuksiensoitot

      Miksi soittelet, huviksesi kun kuolaat autoa rahattomana/luottotiedottomana ?
      Et koskaan tiedä koska tulet koeajolle ( täytyy muijaltakin kysyä sen aikatauluja)
      Puhelun aikana turhapuro paljastaa hupisoittonsa, ja kun näitä kuuntelee aamusta iltaan niin älkää ihmelkö kun ei jaksa aina runoja lausua naarmujen kyselijöille ( joo joo ite valinnut ammattinsa)
      Suurin osa ei tiedä mitään, vaivaa vaan soitoillansa aikarosvoina. Suurimman osan kanssa ei tule mistään mitään, koskaan ei toteudu.

    • 24_7-päivää

      Se on juurikin näin; liikkeen ilmoituksissa/mainoksissa selkeästi kerrotaan aukioloajat. Silti tänäänkin (sunnuntai, huomenna arkipyhä vappu-maanantai) soitellaan ja udellaan "pääsiskö autoo kattoo"... ja petytään, kun asiallisesti kerrotaan liikkeen olevan pyhäpäivisin suljettu.

      Avoinna taas normaalisti tiistaina vapun jälkeen.
      Selkeästi vapun jo aloittaneen äänellä vastaus: "Ai jaa... oisin päässyt tänään tai huomenna... ei sit mitään... ettekö vois tulla autoo kuitenki esittelee..."

      No ei olla tulossa, tervetuloa tiistaina, kun osto- ja ennen kaikkea ajokuntosikin on palautunut.

    • turhuuksienturhuutta

      Juurikin, ja kun menet näyttämään, huomaa heti ettei olekkaan ostamassa mitään, on vain ihan muissa asioissa sielläpäin ja sovittaa hupikoe ajelunsa tietenkin muiden vapaapäivään.
      NE JOILLE EI SOPI AJAT JA PAIKAT, NIILLE EI KOSKAAN SOVI MIKÄÄN MUUKAAN, neljänkymmenen vuoden kokemuksella.
      Kysyin kerran eräältä neljä kertaa soittaneelta jolle ei sopinut millään ajaa 30minuuttia että jos auto maksaisi satasen, pääsisitkö tänään tuleen, johon hän vastasi että kyllä minä sitten pääsisin ......

    • ItkupillinPuhelin

      Eikai se mikään ihme ole, että puhelin soi milloin tahansa, kun jättää numeronsa näytille mm. yleisiin vessoihin ja ties mihin.

    • miksisoitatturhaan

      Ei ihme kun ei ole rahaa, eikä valmiuksia ostaa mitään koskaan, kun vain pikku kännissä tai muuten mailmankuva vääristyneenä säännöistä, nyt normaalista käytöksestä puhumattakaan, soitellaan ja viestitään yöllä , illalla ja juhlapyhinä , kysellään turhanpäiväisyyksiä, no eivät ole koskaan potentiaalisia asiakkaita ja ihan sama mitä vastaa tai on vastaamatta.
      Miksi esim jos välimatkaa on 590km niin soitellaan vappuaattona illalla ja kun kysyy asiallisesti että koska tulet katsomaan niin saa ympäripyöreitä ressukkavastauksia,
      No jatkakaa tätä päivänselvää juupas eipäs keskustelua, kun ette mistään mitään ymmärrä, ja pysytte köyhänä ja kurjana lopunelämäänne.

    • yksinkertaista

      Eikös olisi yksinkertaista hommata erikseen työpuhelin ja siihen puhelinvastaaja ja salainen vapaa-ajan puhelin?
      Ei luulisi olevan vaikeaa...

      • miinustatekeväluuseri

        Mitäpä täällä räkyttävä jobbari ymmärtäisi?


      • palstaräksä
        miinustatekeväluuseri kirjoitti:

        Mitäpä täällä räkyttävä jobbari ymmärtäisi?

        Tottakai saa soittaa 24/7!


      • eikannatapalata

        Niinhän useampi puhelin onkin, sitten kun työaikana soittaa yöllä ja juhlapyhinä tulleisiin numeroihin asiakaspalveluna , saa mitä mielikuvituksekkaita vastauksia: "en ole soittanut", "oliskohan lapset soittaneet," "varmaan väärä nro", "kaveri käyttää tätä mun luuria" "mikä auto, jaa missä en muista kun olet kysellyt niin monesta" "ai se vai joo kuhan silloin kyselin""ostettin jo (jouluna !) ym. jne.
        Tai spostiin laittaa kysely vaihdokin tarkemmista tiedoista ei ikinä saa mitään vastausta yöllä laitettuun spostiin.


      • Luelue
        eikannatapalata kirjoitti:

        Niinhän useampi puhelin onkin, sitten kun työaikana soittaa yöllä ja juhlapyhinä tulleisiin numeroihin asiakaspalveluna , saa mitä mielikuvituksekkaita vastauksia: "en ole soittanut", "oliskohan lapset soittaneet," "varmaan väärä nro", "kaveri käyttää tätä mun luuria" "mikä auto, jaa missä en muista kun olet kysellyt niin monesta" "ai se vai joo kuhan silloin kyselin""ostettin jo (jouluna !) ym. jne.
        Tai spostiin laittaa kysely vaihdokin tarkemmista tiedoista ei ikinä saa mitään vastausta yöllä laitettuun spostiin.

        Ei neidit uskalla mitään ääneen sanoa, kirjoittelevat vain takanapäin kun eivät saa unelma hintoja piilovikaisesta ruostekasastaan, itkupilli soi sippiviulun säestyksellä.
        Mäysti reppana kuvittelee olevansa ihan ensimmäinen valehtelija joka keksii niin omasta mielestä ainutlaatuisen valeen, ja luulee että ihan ensimmäistä kertaa arvon kauppias kuulee sen ja nielee kun ei sano siihenkään mitään.
        Rahattomuus ja kateus ajavat suurinta osaa katkeruuteen itse sitä täysin käsittämättä, että voisi tehdä omille asioilleen jotain, muiden syyttämisen sijaan, ette kuitenkaan käsitä, ettette käsitä.


    • reiskaonreiska

      Soitat varmaan johonkin muun alan liikkeeseen ja kysyt KAIKKI SAMAT ASIAT JOTKA OVAT ESITTEESSÄ , etkä edes kuuntele vastauksia, kysyt hetken päästä taas samoja, aivan turhuutta edes vastaille kun kysyjät ovat tuota luokkaa, eivät nämä kyselijät koskaan ole tulleet ostoksille oikeasti saat sitten omistaisivat autot joita tarjoavat tai käteistä tai luottotietoja, valitettavasti ovat pelkkiä aikarosvoja.

    • syyjaseuraus

      Käytätkö firman puhelinta vapaa-ajalla?

      • Aamunauraja

        Olitko "syyjaseuraus" retardi jo syntyessäsi? Isä ja äiti serkuksia?


      • syyjaseuraus

        En ole sukurutsan harrastaja kuten Aamunauraja.


    • ajattelamaatomille

      Ei autokauppiaalla tietenkään ole vapaa-aikaa. ( "asiakkaan" oletuksen ja käyttäytymisen perusteella!)

    • kehareidenkirjeet

      " olis Nissan vaihdossa, mikä väliraha"

      "Auto xxx-345 ( rekkisterinumero) vaihdatko ?"( liikkeessä 100 autoa)

      "Mulla volkkari , mitä maksat?"

      Vieläkö joku tosissaan ihmettelee, kun ei aina oikeilta asiakkailta ja töiltä, ehdi millään tähän tuikitärkeään liikevaihtoa edistävään kirjeenvaihtopalstan ylläpitoon?

    • turhuudenturhuuttavastat

      Rahattomat ja luottotiedottomat haaveilee kevätauringon noustessa, ja vaivaa veronmaksajia.

    • Semmostahan_se

      Itsekin tuli tehtyä pieni ura automyyjänä eri merkkiliikkeissä. Omakohtainen kokemus oli myös se, että täysipäinen asiakas aloittaa kaupankäynnin aina virka-aikaan. Jos joku heistä oli erikoiskohtelua vailla, niin se porukka joka järkevästi pystyi perustelemaan toiveensa, niin aina he myös osti. Pelkästään jaarittelu, "etten ehdi muulloin" ei myöskään johtanut ikinä mihinkään. Nämä työajan ulkopuolella taas tulleet yhteydenotot taas oli aivan ajan hukkaa, ne ei koskaan johtanut mihinkään, aivan tyhjänpäiväisiä tyhjän kyselijöitä.

      Muistan vuosien takaa, kun eräs "mestari" soitti juhannuspäivänä ja alkoi kyselemään jostain käytetystä autosta. Krapuloissani mietin, että pilaileeko joku kavereistani, vai olenko muka juhannusaaton juhlahumussa luvannut jollekin jotakin, mutta en ollut. Kohteliaasti totesin puhelimeen, että voitaisiinko palata asiaan myöhemmin, kun nyt olen kotona, niin hyvin närkästynyt ääni kuului toisesta päästä, että "no koskas sitten oikein sopisi". No mitäpä siihen sanoa, kuin että jos viikolla sitten kun liike on auki...

    • Världensstorsta

      No, nyt on autokauppiaalta hermot ihan selvästi!
      Eikö kukaan ole ostanut ylihinnoiteltua autoa kovalla korolla?
      Kerro lisää vähän ajetuista, ei kolaroiduista ja huolletuista varastontäytteistä.

      Montako sataa autoa sinulla seisoo liikkeessäsi ja pihalla?
      Ottaako hermoon kun niihin pitää vaihtaa kesärenkaat ja ne joutuu viemään katsastukseen?

      Käy vähän ajelemassa autoillasi, ettei jarrulevyt ole niin ruosteiset!
      Kyllä lama korjaa sinunlaisesi täältä pois.
      Paljonko muuten maksat vuokraa ladostasi? Taitaa seuraava myyntivoitto mennä suoraa lämmityslaskuun ja vuokraan, puhumattakaan työntekijöiden palkoista..

      Voi, että on kyllä sääli, että olet yrittäjä

      • yrittäjyyskunniaan

        Videon kohdasta 0.30 kohtaan 0.53 tulee jykevää asiaa työläisistä, noista tällä(kin) palstalla ulisevista paskahousuista.

        http://areena.yle.fi/1-4124668


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1505
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1311
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1302
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1237
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      32
      1215
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1126
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1096
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1086
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1084
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1062
    Aihe