Musta ankkuri

Mörköreiska

Joko Mercuryn uskaltaa ostaa vai onko moottori edelleen ongelmapesä? Kokemusta on 2000-luvun mallista ja senpä vuoksi kyselen.

Miten on Mercuryn laita nykyään, jos Googlettaa ongelmia niin Mercurya pukkaa edelleen? Mutta kun joissakin käytetyissä veneissä se Mercury vaan tulee paketin mukana.

19

491

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ikjuyhgt

      Dorka

    • Edelleen

      Vältä

    • SininenSuutari

      Osta Jopo ja polje.

    • Jkiunv

      Hyviä koneita on nykyään. Ei kai yhdelläkään valmistajalla enää ole varaa tehdä paskaa? Sanoisin että kaikki valtamerkit on lähelle samaa nykyään, Mercury, Yammu, Suzuki ja Honda. Evinrudella saattaa olla vähän enempi probleemaa.

      Ihan hyvä kone, uskallat ostaa.

    • Säästäjä

      Japanilaiset ovat hyviä. Tohatsu huonoin japanilainen.

    • dkdkkdks

      Riippuu missä koneet tehty. Joitakin vuosia sitten muistaakseni 60 heppaset ja alle tulivat kiinasta, ja niissä oli ongelmia. Isommat jenkeistä ja ne kestivät paremmin. Se on selvä että ikinä ei kannata ostaa uunituoretta mallia miltään merkiltä. Aina niissä on lastentautien vaara ja vaikka takuu korvaa, veneen roudaaminen korjaamolle vie aikaa ja vaivaa. Autoihin pätee sama, ei ikinä juuri markkinoille tullutta mallia tai moottoria.

    • Hyvinpelaa

      Minulla on ollut 40hp 4t Efi jo 15 vuotta. Sinä aikana olen tehnyt merkkihuollon vain yhden kerran, koska jännitteensäädin oli rikki. Muuten olen pitänyt huonolla hoidolla, peräöljyjen vaihto n. joka toinen vuosi ja moottoriöljyjen vielä harvemmin. Siipipyörä vaihdettu yhden kerran. Lähtenyt aina ensimmäisellä myös talven jälkeen, lukuunottamatta 2-3 satunnaista kertaa 15 vuoden aikana jolloin on lähtenyt vasta toisella.

    • menoxvaan

      10 vuotias 50 efi ja kääntää vain avaimesta käyntiin. Ei lisättävää.

    • Eikysettä

      Kannattaa kokeilla, osta musta ankkuri ja kerro 5v päästä oliko yhtään parempi kuin aiemmin. Honda ja Yamaha ovat olleet luotettavia kautta aikain, oma valinta menee aina ja joka kerta sinne ilman pettymyksiä toistaiseksi.

    • käytännössä

      Paaliin

    • Japskimään

      Evinrude lyö kovat suorituskykylukemat pöytään, sitä ei käy kiistäminen. Mutta kun Evinrude kulkee valtavirtaa vastaan on sen jälleenmyyntiarvo arvoitus. Senpä vuoksi Evinrude ei ole meitsin kone, meitsi ajaa japsilla joka voittaa kokonaispelin aina.

    • Brunswik

      Jos Evari on noin ylivoimainen joka osa-alueella niin miksi se hövisi Merivartioston perämoottorikilpailutuksen ja niihin RIB veneisiin tuli Mercurit perseeseen? Hinnasta se ei ainakaan ollut kiinni lauloivat pikkuiset lintuset.

    • Jaappani

      Tänään ajoin Hesasta Loviisaan, yhdessäkään liikkeellä olleessa veneessä en huomannut Mercurya. Veneitä kyllä oli liikkeellä. Kyllä japskit tyrmää noi mustat ankkurit.

    • senkunuskallatte

      yksi kokemus mercurysta ja rantaan tultiin 2 km ajon jälkeen, kumitisua puristaen 5 solmun vauhdilla kun "polttoainepumppu" toiselta nimeltään kaasuttimeen kalvolla liitetty alipainemekanismi petti. Onnea kaikille jotka uskaltaa 2-t mercuryn ostaa, sitä tarvitaan. Itse en haaskaa enää aikaa siihen merkkiin.

    • Ettänäinikkään

      10 v 4-t Yammulla ja 10 v 2-t Mercuryllä, molemmat toimineet hyvin, no problems. Normaalit säännölliset huollot niin kyllä pelaa. Höpö että jompikumpi "parempi" kun toinen, kyllä ne nykyajan kamppeet on niin samanlaisia/samoissa paikoissa tehty/samoista osista jne

    • Kartelli

      Mulla on semmoinen käsitys että kaikki länsimaiset (ml. Japani) perämoottorivalmistajat ovat sopineet markkinat keskenään ja omistavat toisiaan ristiin. Osat ovat pitkälti samoja ja niin on laatukin. Hinnat on sovittu ja ovat korkeita. Ainoa kartellin rikkoja on muutama Kiinan valmistaja, mutta niiden laatu ei vielä riitä.

      • Urre

        Turha yrittää yleistää Mustan Ankkurin surkeeta laatua muihin merkkeihin. Jos haluaa luotettavan koneen ostaa Yamahan tai Hondan, Googlekin sen tietää.


    • k.öysi

      Musta opti115 ja seitsemäs kesä alkaa ja toimii edelleen. Joutunut kyllä vaihtamaan jo kerran turbiinin ilmasuodattimen ja tulpat ja peräöljyt joka syksy. En oo ajatellut vielä tehdä siitä ankkuria, mutta köysi on kyllä mukana aina...........

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6629
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4283
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2700
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1588
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1121
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1084
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1041
    Aihe