Miksi Patrick sai kenkää seurakunnastaan?

ihmetteleväeieksy

Tiedän, miksi monet vastustivat häntä, mutta miksi omat kääntyivät vastaan?

37

2501

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HerrammeJeesuksenKrist

      En kuulu helluntaiseurakuntaan. Minulle Patrickin opetukset ovat jääneet aika vieraiksi, joten melko jäävi olen vastaamaan mihinkään, mutta olen miettinyt, että puhuiko Patrick vastoin Jumalansanaa kenties ja miten?
      Olen tosin kuullut pari hänen puhettaan tai otteita niistä. Kun häntä ruodittiin täällä, rukoilin Jumalalta siunausta Patrickille ja ohjausta, huolenpitoa.
      Sllä Jumala tulee rakentamaan, ei repimään rikki.

    • SekavaJuttu

      No edelleenkään ei ole täyttä tietoa tapahtumista. Hän on voinut saada kenkää tai sitten hän itse tai yhteisellä päätöksellä päätti jättää pastorin tehtävät, kuuluen edelleen seurakuntaansa tai sitten ei kuulu. On mahdollista että välttämättä omat eivät ole kääntyneet vastaan vaan Tiainen on voinut itse todeta olevansa siinä tilassa että nyt pitää lopettaa. Hänelle sattunut onnettomuus tai mitä ikinä sitten on tapahtunutkin, ilmeisesti oli viimeinen niitti asiassa. Monenlaisia huhuja asiasta liikkuu ja asiaa ei ainakaan selkeytä Tiaisen niukka tiedotus. Outoa kyllä on että niin paljon oli miehellä menossa, raamattukoulu, uuden seurakunnan perustamishanke etelä-pohjanmaalle, suomi kiertue ym. ja sitten yhtäkkiä kaikki seis. Ihan ymmärrettävää huhut liikkuu.

    • Ettei vaan olisi se kaapin ovi jäänyt väärässä kohtaa raolleen?

    • rgvbnkl

      Aloittaja, mistä päättelet, että omat kääntyivät vastaan. Mieti, jos joku yhteisön jäsen saa umpisuolen tulehduksen, hänet viedään lääkäriin ja hänet leikataan ja hän saa sairaslomaa. Onko se yhteisön taholta vastaan kääntymistä, ei todellakaan. Jos sairausloman syy on joku muu, niin onko se vastaan kääntymistä. Ei.
      Siis, jos tässä tapauksessa on sairausloma kyseessä, niin eikö se silloin ole ihan tarpeellinen ja ok juttu? Lääkäri sen määrää, koulutuksensa ja valansa nojalla, pyrkien potilaan parhaaseen.

    • Salattua

      Oiskohan nyt jääny kiinni homoudestaan?

      • Vituke

        Homo kuulemma saa olla. Mutta homoutta ei saa toteuttaa. Tätä mieltä on aika moni lahko.
        Patrickista en sitten tiedä. Ehkä on... Ehkä ei... Ehkä :)


      • kiinnikö

        ... tai jäi kiinni nauruherätyksestä ja sen valheista?


    • kummaavaikenemista

      Onkos tuore vaimo kommentoinut mitään tilanteesta....? Eikö kannattajien pitäisi saada tietää missä mennään...?!

      • Oletko sinä muka hänen kannattajansa? Tuskinpa, utelisaisuuttasi siinä kyselet.


      • MariaTiainen

        Ei ole kommentoinut asiaa millään lailla. Hyvin on heikkoa tiedotus.


    • Hämmästynyt2

      Taas ihmettelen, miksi Tiaisesta keskustellaan tällä palstalla. Eihän hän helluntailainen ole koskaan ollut?

    • BatRikki

      Helluntailaiset hyppäsivät Patrickin kokouksissa ja monet helluntaiseurakunnat ottivat hänet puhujavieraaksi.
      Siksi hänestä puhutaan täällä.

      Ei tullut taaskaan herätyksiä. Tuli hengellisiä ruumiita ja pipipäitä.

    • bavrlvb

      Tiainen on kirjoittanut avoimesti siitä, että on jättäytynyt sivuun joistain vastuista toistaiseksi. Lue se kirjoitus, löytyy varmasti netistä.

    • Paljastuu

      Hei.
      Raskaana velvollisuutenamme on ilmoittaa, että Uskon Sana Satakunta lopettaa toimintansa. Vuokrasopimuksemme nykyisissä tiloissamme päättyy toukokuun lopussa ja tiimimme yksimielisellä päätöksellä päättyy myös seurakunnan toiminta.

      Päätökseen on vahvasti vaikuttanut se, että Patrick ja Maria Tiainen eivät tällä hetkellä nauti luottamustamme. Päätöstä ei ole tehty kevyin perustein, ei hetken mielijohteesta eikä loukkaantumisesta käsin.

      Pyydämme myös nöyrästi anteeksi, jos toimintamme on jotakuta loukannut.

      Siunaamme Kokkolan Uskon Sana-seurakunnan johtajistoa ja seurakuntalaisia koko sydämestämme. Kiitämme teitä, jotka olette seisseet rinnallamme rukouksin.

      Taivaallinen Isämme on edelleen hyvä, Jeesus Pelastajamme ja Pyhä Henki lohduttajamme.

      Mika & Annukka Ropanen

      • Ketjureaktio

        Noniin, alkaa kai pikkuhiljaa asiat selviämään. Korttitalo kaatuu. Uskonsana satakunta lopettaa toimintansa. Tuo yllä oleva ilmoitus löytyy uskonsana satakunnan facebook sivulta.


      • 2Kor13jae5

        Jumala olkoon armollinen ja johdattakoon seurakuntayhteytensä menettäneet raittiiseen ja turvalliseen yhteyteen.


    • Jaahans_

      Voi pässit. Kävikö mielessä, että ehkäpä vasta 23-vuotias nuori herkkä mies vain yksinkertaisesti olisi kokenut tyypillisen liianpaljonliiannopeasti-ilmiön kaiken hössötyksen keskellä? En yhtään ihmettelisi, semmoista menoa tuo touhu on näkynyt olevan.
      Ja mitenniin väärää opetusta? Harhaoppia? En nyt muista paasattiinko siitä tässä vai noissa muissa ketjuissa, mutta kaikki tietänee mitä tarkoitan.
      Miten uskoa ja evankeliumia voi julistaa ja jakaa väärin? Eikö kaikilla kristityillä pitäisi olla sama päämäärä; taivaaseen pääsy, ikuinen elämä Jeesuksen tai Jumalan tai kenen lie luona? Mitä te tappelette ja väännätte jostain opetuksista ja harhaan johtamisista, jos kaikilla on kuitenki suunta sama?
      Tää on just se mikä mua kristinuskossa nyppii. Asia sinänsä on hyvä, mutta typerät ihmiset on tästäkin aiheesta tehneet väännön. Mitä perhanan väliä sillä on miten päin ja millä mantroilla sitä jeesusta rukoilee, uskallan väittää ettei se häntä itseään kiinnosta. Eikö pääasia ole itse Usko?

      • SokeaTaluttaaSokeaa

        "Ja mitenniin väärää opetusta? Harhaoppia? En nyt muista paasattiinko siitä tässä vai noissa muissa ketjuissa, mutta kaikki tietänee mitä tarkoitan.
        Miten uskoa ja evankeliumia voi julistaa ja jakaa väärin? Eikö kaikilla kristityillä pitäisi olla sama päämäärä; taivaaseen pääsy, ikuinen elämä Jeesuksen tai Jumalan tai kenen lie luona? Mitä te tappelette ja väännätte jostain opetuksista ja harhaan johtamisista, jos kaikilla on kuitenki suunta sama?
        Tää on just se mikä mua kristinuskossa nyppii. Asia sinänsä on hyvä, mutta typerät ihmiset on tästäkin aiheesta tehneet väännön. Mitä perhanan väliä sillä on miten päin ja millä mantroilla sitä jeesusta rukoilee, uskallan väittää ettei se häntä itseään kiinnosta."

        Tottakai tämä sinua nyppii, ja kristitytkin sinua nyppivät, koska olet joko em.lainauksesta päätellen joko gnostikko tai teosofi. Ikävä kyllä me kristityt pyrimme elämään Raamatun sanan mukaan, emmekä milloin minkäkin oikukkaan sydämen tai valheenhengen tuottaman päähänpiston mukaan. Totuuksia ei kuitenkaan ole kuin yksi, Jeesus Kristus on tie, totuus ja elämä.


      • Jaahans_

        Olisko Jeesus aikanaan toivonut sitä, että TE kristityt alatte tappelemaan ja kähisemään keskenänne jostain opetuksen oikeasta linjasta? Käsittääkseni Jeesus ei ikävä kyllä edes ollut kristitty.
        Kristityt ei minua nypi, vaan tuo ahdasmielisyys ja besserwisseröinti.
        Eikö rakkaus ole pääasia?


      • Provopelle
        Jaahans_ kirjoitti:

        Olisko Jeesus aikanaan toivonut sitä, että TE kristityt alatte tappelemaan ja kähisemään keskenänne jostain opetuksen oikeasta linjasta? Käsittääkseni Jeesus ei ikävä kyllä edes ollut kristitty.
        Kristityt ei minua nypi, vaan tuo ahdasmielisyys ja besserwisseröinti.
        Eikö rakkaus ole pääasia?

        Ei Patrick ole kristitty. On Rakkaudellista kertoa se. Samoin on Rakkaudellista kertoa Sinulle, että olet huono provoamaan.


      • SokeaTaluttaaSokeaa
        Jaahans_ kirjoitti:

        Olisko Jeesus aikanaan toivonut sitä, että TE kristityt alatte tappelemaan ja kähisemään keskenänne jostain opetuksen oikeasta linjasta? Käsittääkseni Jeesus ei ikävä kyllä edes ollut kristitty.
        Kristityt ei minua nypi, vaan tuo ahdasmielisyys ja besserwisseröinti.
        Eikö rakkaus ole pääasia?

        Rakkaus ilman totuutta on väärennettyä. Valheen suvaitseminen "rakkauden" nimissä on syntiä ja saatanallista eksytystä. Luulisi rakkauden vaativan sitä, että yrittäisimme kadotukseen vievälle tielle eksyneitä ohjata takaisin totuuteen ja pelastukseen. Mutta tämähän olisi niin kovin suvaitsematonta, joten annamme mieluummin jokaisen itseään kristityksi luulevan, mutta todellisuudessa yhä pelastuksesta osattomana olevan, pysyä eksymyksessään ja jatkaa vaellustaan kohti iankaikkista kadotusta helvetin kauhuissa ja kärsimyksissä. Mielestäni erikoinen tapa osoittaa rakkautta.

        Minua ei juurikaan kiinnosta loukkaako tai "nyrppiikö" tämä sinua, minua ei kiinnosta pidätkö minua ahdasmielisenä besserwisserinä tai lakihenkisenä farisealaisena, vaan minua kiinnostaa, että sinäkin ystävä rakas, löytäisit tien totuuteen ja pelastukseen Jeesuksen Kristuksen verisen ristintyön kautta.
        Ja sanon nyt suoraan, ja tämä koskee meitä kaikkia läpeensä pahoja ja itsekkäitä ihmisiä (eli aivan jokaista ihmistä), että portti iankaikkiseen elämään on niin ahdas, ettei siitä itsekeskeinen ja paisunut syntisäkki sisään mahdu. Vain Herra Jeesus Kristus voi meidät kelvottomat pelastaa, meistä ei ole itseämme auttamaan.

        1.Joh.4:10 Siinä on rakkaus - ei siinä, että me rakastimme Jumalaa, vaan siinä, että hän rakasti meitä ja lähetti Poikansa meidän syntiemme sovitukseksi.

        Joh.3:16-21 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi. Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.
        Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat. Sillä jokainen, joka pahaa tekee, vihaa valkeutta eikä tule valkeuteen, ettei hänen tekojansa nuhdeltaisi. Mutta joka totuuden tekee, se tulee valkeuteen, että hänen tekonsa tulisivat julki, sillä ne ovat Jumalassa tehdyt.


      • Jaahans_

        Täh? Ei ole kristitty? Mikä se sitten on?
        Ja kaikella rakkaudella, mun tarkoitus ei olekaan provota. Ihan reilusti ja puhtaasti vaan ihmettelen näitä juttuja. :)


      • Laskuntulos
        Jaahans_ kirjoitti:

        Täh? Ei ole kristitty? Mikä se sitten on?
        Ja kaikella rakkaudella, mun tarkoitus ei olekaan provota. Ihan reilusti ja puhtaasti vaan ihmettelen näitä juttuja. :)

        UskonSanalaisten teologiassa on seuraavat harhaopit:

        1. JDS-oppi
        2. Jeesus ei ollut Jumala, kun hän vaelti maan päällä. (vertaa Jehovan todistajat).
        3. Haginin ja Kenyonin Raamatun jälkeiset ilmestykset (=harhaopit, vertaa mormoonit).

        UskonSanalaisten ovat sitoutuneet antikristuksen oppiin! Siitä on syytä tehdä parannus. UskonSanalaisista on syytä pysyä kaukana!


    • Santelipuun-hedelmä

      Kivitettiinhän jeesustakin aikoinaan, mutta nyt mies on maailman maineessa. Patrickin kohdalla on käynyt varmasti ihan samalla tavoin. Totisesti ei ole seuraaja isäntäänsä suurempi.

      • tietoa-täälläkin

      • markku.lievonen

        Mutta, erityisesti tänä aikana on huomioitava mihin uskoo ja mihin heittää uskomatta eli mikä suhde on JUMALAN aivoituksiin.
        Kun huomioi miten Jeesus lupasi häneen uskovalle / seuraajalle levon ja rauhan ja erityisesti ; "Minun ikeeni on sovelias ja kuormani keveä" niin Paavali oli hyvä esimerkki tästä. Hänet mm laitetiin syyttä suotta vankilaankin, mutta mies vain omasi iloisen mielenlaadun ja syykin selviää tästä ilmoituksesdta.

        4. Iloitkaa aina Herrassa! Vieläkin minä sanon: iloitkaa!
        5. Tulkoon teidän lempeytenne kaikkien ihmisten tietoon. Herra on lähellä.
        6. Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi,
        7. ja JUMALAN RAUHA , joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.

        Todellisuus vain sattuu olemaan,- ettei uskonnollisuus anna ihisen sisimpään rauhaa ja lepoa. Stressin kylläkin.


    • maniavaan

      Tyyppi psyykkasi itsensä maniaan ja yritti väittää että se on Herrasta.

    • Poissa

      Patrickin nimi on lähtenyt pois uskon sanan sivuilta...

    • Kokonaanpois

      Tuskin sitten mistään lomasta on kyse?

      • Missäolittekun

        Aika rakkaudetonta ja julmaa unohtaa väsymyksen vuoksi lomalla oleva pastori? Mikä muu yhteisö siivoaisi esimerkiksi sairaslomalla olevan työntekijän yhteystiedot, kuvat ja muut linkitykset yhteisöön? Word of Faithiläiset ystävät ovat hyvän päivän tuttuja. Kun jäsen sairastuu, häntä kohdellaan kuin spitaalista. Kauheaa, julmaa ja epäinhimillistä.


      • Idiotismi_ei_kaunista
        Missäolittekun kirjoitti:

        Aika rakkaudetonta ja julmaa unohtaa väsymyksen vuoksi lomalla oleva pastori? Mikä muu yhteisö siivoaisi esimerkiksi sairaslomalla olevan työntekijän yhteystiedot, kuvat ja muut linkitykset yhteisöön? Word of Faithiläiset ystävät ovat hyvän päivän tuttuja. Kun jäsen sairastuu, häntä kohdellaan kuin spitaalista. Kauheaa, julmaa ja epäinhimillistä.

        Koittakaa jo nyt tajuta, ettei Tiaista ole millekkään sairaslomalle määrätty, vaan ihan puhtaat potkut se on saanut!


    • olettejuoruakkoja

      Kun lukee Patrickiin liittyvää jahkaamista, niin tulee mieleen 70 -luvun juoruakat jossain raitilla maitolaiturin kulmalla. Supistaan, arvaillaan, ja yksi toisensa jälkeen yrittää tietää ja ketoa mitä mahtavampia juoruja: ollaan näkevinään, kuulevinaan, aavistavinaan ja ennustavinaan, jos vaikka mitä.
      Se vain harmittaa heitä jokaista kun kukaan ei tarkkaan tiedä sitten mitä loppujen lopuksi onkaan tapahtunut.

      • Missäolittekun

        Onhan se ennenkuulumatonta, että pastori Tiaisen väsymyksen vuoksi lomalle jääminen on tehnyt hänen vaimostaan Maria Tiaisesta epätoivotun henkilön Uskon Sana Satakunnan pastoripariskunnan mielestä. Kun aviomies jää lepolomalle valmistautumaan mittavalle Kenian evankelioimiskampanjalle, niin vaimoa vastaan hyökätään ja julkisesti nimitellään epäluotettavaksi. Tuollaiset yksilöimättömät syytökset leviävät juoruina ympäri Suomea ja jokainen kokkolalainen tietää pariskuntaa kohtaan aloitetusta mustamaalauskampanjasta. Tällaisen kampanjan käynnistivät Patrick Tiaisen maineeseen nostamat Mika ja Annukka Ropanen. Omat koirat purivat, voiko muuta sanoa.


      • Tietämä

        Et tiedä mitään asiasta.


      • Huhutpyörii
        Missäolittekun kirjoitti:

        Onhan se ennenkuulumatonta, että pastori Tiaisen väsymyksen vuoksi lomalle jääminen on tehnyt hänen vaimostaan Maria Tiaisesta epätoivotun henkilön Uskon Sana Satakunnan pastoripariskunnan mielestä. Kun aviomies jää lepolomalle valmistautumaan mittavalle Kenian evankelioimiskampanjalle, niin vaimoa vastaan hyökätään ja julkisesti nimitellään epäluotettavaksi. Tuollaiset yksilöimättömät syytökset leviävät juoruina ympäri Suomea ja jokainen kokkolalainen tietää pariskuntaa kohtaan aloitetusta mustamaalauskampanjasta. Tällaisen kampanjan käynnistivät Patrick Tiaisen maineeseen nostamat Mika ja Annukka Ropanen. Omat koirat purivat, voiko muuta sanoa.

        Tiaisen väsymys ja lomalle jääminrn tuskin aiheutti koko uskon sana satakunnan lopettamista. Taustalla on isompia asioita joista ei julkisuuteen ole kertottu. Siksi huhut pyörivät kunnes tietoa tulee lisää.


    • omituistatodella

      Rahasotkuja vai mistä moinen epäluottamus kyseiselle pariskunnalle?

      • outoatouhua

        Olisi asiallista porukalta kertoa totuus,ettei asiaa setvittäisi ja arvailtaisi sinni ja tänne.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      223
      3460
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2181
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      80
      1630
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe