Lyhyt onni ulkomaalaisen naisen kanssa

Yksinjaonneton

Tänään sen sitten sain kuulla - konkreettisen varoituksen rakkauden häilyvyydestä. Vaimoni muutti pois noin 7 vuoden yhteiselon jälkeen. Sain kuulla, että hän ”ei enää tarvitse minua”. Kotoutuminen oli onnistunut.

Kaikki oli aluksi hyvin ja oletin hänenkin olevan oikeasti rakastunut. Jouduimme menemään naimisiin nopeasti noin puolen vuoden seurustelun jälkeen. Saimme pojankin viisi vuotta sitten. Tapasimme useita kertoja hänen kotimaassaan, mutta koska minun oli vaikea järjestää pitkiä lomia, ei sitä yhteiseloa tullut siellä kuin pari kuukautta. Kiinnitin huomiota, että hän oli hyvin äkkipikäinen luonteeltaan saattoi loukkaantua ihan mitättömän tuntisesta asiasta mutta leppyi nopeasti.

Suomessa meillä oli aluksi kaikki hyvin. Koska puhuimme keskenämme hänen äidinkielellään, hän oppi hitaasti suomenkieltä. Olimme onnea tihkuva pari missä liikuimmekaan, vaikka joskus iloisesti alkaneen kauppareissun mieliala saattoi muuttua mykkäkouluksi yhdestä ainoasta lauseesta.

Mitä paremmin saimme omat asiamme järjestykseen, sitä huonommin alkoi mennä. Sallin hänen säästää aluksi kaikki hänen saamansa kotihoidon tukensa ja lapsilisät eli elimme edelleen yksistään minun laskuun. Kolme vuotta sitten hän pääsi pienipalkkaiseen työhönkin, josta hän oli innoissaan vaikka minusta vaikutti enemmän väsyttävän itsensä turhan takia. Muutimme suureen omaan taloonkin ja pari vuotta meni vielä hyvin sitä laittaessa.

Sitten tänä talvena kaikki alkoi muuttua. Haukkumista alkoi tulla jokaisesta asiasta, lähes päivästä toiseen tuntikausia ja se alkoi yleensä heti kun hän tuli ovesta sisään. Jos väitti jotain vastaan, hän kävi päälle terävin kynsin salaman nopeasti kuin villikissa tai repi vaatteet päälläni. Edelliset kynnen jäljet tuskin ehti häipyä, kun tuli jo uusia. Mikään ei ollut niin kuin olisi pitänyt ja pääsääntöisesti nukuimmekin jo erillään, milloin minkäkin (teko)syyn vuoksi. Kun sanoin, etteihän tuollaista haukkumista kukaan kestä kuunnella, vastaus oli "erotaan sitten vaan" ties millaisten saatesanojen kanssa. Pojalle hän oli alkanut puhua koko ajan, että isä on paha, älä mene lähelle isää, älä leiki isän kanssa. Pari kuukautta tätä ehti jatkua. Hyökkäykset kävivät rajummiksi ja joskus täytyi jo turvautua irrottelemaan kynsien puristusotetta kasvoista, kun se ei tahtonut rueta muuten hellittämään. Luojan kiitos, koskaan ei osunut pahasti silmään.

Viimeistä edellinen niitti tuli auton vaihtamisesta. Auto hänen piti saada jostain syystä omiin nimiinsä mutta maksamaan hän ei tämän tyyppisiä menoja edelleenkään ollut suostuvainen, vaikka se oli välttämätön hänen töissäkäyntinsä vuoksi. Kerrran sitten ihmettelin, että missä hänen kansionsa oli, jossa olin pitänyt järjestyksessä hänen kaikki tärkeät paperinsa, pankkitunnukset yms. Se oli yllättäen löytänyt salaisen paikan, ilmeisesti kodin ulkopuolelta, sillä minuun ei voinut enää luottaa. Keskustelun aloitukset kulkivat enää lähinnä rataa, kuinka erota ja mitä tehdä. Kerroin että minä en halua eroa ja että ero on vain ilmoitusasia jos sitä välttämättä haluat. Sitten usemeamman villikissahyökkäyksen jälkeen jouduin lopulta pistämään hänet lattialle sälälleen rauhoittumaan, jotta pääsisin irti hänen kynsistään ja siitäkös tämä pillaistui. Jonkun tanttasysteemin kautta löysi kämppyysin siltä seisomalta.

Mahtaakohan olla enää paljon toivoa paremmasta ?

13

477

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • zzzzzzp

      Ilmeisesti naisella ollut alusta alkaen pt suunnitelma ja saanut tausta neuvoa muualta(muilta) . Mikähän kansallisuus kyseessä ?

      • Yksinjaonneton

        Ukrainalainen


    • tarkkanaoltava

      Kai teillä on avioehto ja talo nimissäsi, jos olet sen maksanut. Tiedän muutaman tapauksen, jossa tulijalla on ollut vain tuulen huuhtoma takapuoli tullessaan ja muutaman aviovuoden jälkeen vienyt puolet omaisuudesta.

      • Yksinjaonneton

        On kyllä. Sen suhteen asia on kunnossa.


    • KysynVaan-76

      Lähinnä herää kysymys että miksi ihmeessä sinä et halua eroa tuollaisesta naisesta?
      Vaikutat myös aina naivilta ja siltä että annat kohdella itseäsi miten vain jotta saisit pitää tämän naisen. Onko hän ollut se "viimeinen oljenkorsi" että olet itsellesi vaimon saanut vai miksi olet juuri hänen kanssaan?

      • Yksinjaonneton

        Ei nyt ihan viiminen oljenkorsi. Toisella kierroksella jo itsekkin.


      • KysynVaan-76
        Yksinjaonneton kirjoitti:

        Ei nyt ihan viiminen oljenkorsi. Toisella kierroksella jo itsekkin.

        Eli miksi et halua erota naisesta joka selvästikään ei rakasta sinua ja kohtelee sinua lisäksi huonosti?


    • Yksinjaonneton

      Jotenkin erikoista tuo sossun tanttojen toiminta. Muija karkaa enkä edes tiedä missä luuraa meidän lapsen kanssa. Kukaan ei ole ottanut mitään muuta yhteyttä kuin että tuli kirje, että josta selviää että ovat sossun hoteissa. Kukaan ei ole 10 päivään edes kysynyt minulta, mitä on tapahtunut !

    • Roksi

      Oletko ihan rehellinen kun sanot että kävi kimppuun ja sinä sitten lopulta jouduit tyynnyttelemään lattialla? Ettei vaan aina ollut oikein tappelu jossa kumpikin löi, ja sinä aina voimakkaampana voitit?
      Voimakkaampi saa AINA pahempaa jälkeä aikaan, näin se vaan on. Nainen kynsii ja läpsii, haukkuu ja solvaa, mutta kun isompi mies heilauttaa nyrkkiä, nainen lentää lattialle kuin riepu!

      Miehen on hyvin vaikea myöntää lyövänsä naista, sillä heikomman lyöminen on suuri häpeä. Tämä on muitten miestenkin vankka mielipide. Siksi lyövä mies selittää aina asian itselleen parhain päin: Itseasiassa en lyönyt, vähän läpsäisin, kaatui ihan itsekseen ja löi päänsä, minä vain rauhoittelin....

      Tietysti se ottaa hermoon jos nainen naputtaa ja haukkuu, on äkkipikainen. Mutta lyödä ei saa fyysisesti heikompaa, eikä varsinkaan selitellä ja valehdella itselle sillä silloin on joutunut hakoteille!

      Sinun tulee olla hyvin aktiivinen sinne sossuun, sillä jos et paljoa kysele, se voidaan tulkita niin ettet myöskään välitä. Kyse on sinun lapsestasi, ja ''tantat'' tekevät vain työtään. Heidän joukossaan on myös miehiä, ihan vaan tiedoksesi.
      Älä siis vain odottele mitään ''kirjeitä'', ole aktiivinen, sinulla on oikeus tietää lapsesi asioista.
      Sossun ''tanttojen'' työtehtäviin kun ei kuulu vetää korvista isää puhumaan lapsen asioista, aikuisen miehen täytyy itsekin tehdä jotain.

      • Yksinjaonneton

        Kumpikaan ei ole lyönyt, Mutta ihan hyvä tuo, että pitää olla itse aktiivinen. Jotenkin tuntuu, että hänellä olisi saattanut olla viimeisinä aikoina tavoitteena saada minut lyömään jotta olisi tullut jälkeä mutta kun sellaista ei ole.


    • Liisiiiii

      Olitko sä mustasukkainen? Jos on ja vaimolla vaikee olla, paikka löytyy todellakin siltä seisomalta. On nimittäin pakko kun ei enää kestä. Mä tiedän.

    • Yksinjaonneton

      Olemme tavanneet muutaman kerran ja olen jopa käynyt hänen luonaan. Hän on laittanut asunnon itselleen ja kertoi aikovansa asua siellä. Hänellä on jokin hillitön kaipuu täydelliseen itsenäisyyteen. Minä olen kuulemma vain manipuloinut häntä ja pettänyt ties millä tavalla, joskaan en pettänyt suhteessa. Tuota pettämistä ja manipulointia on vaikea ymmärtää, sillä olen vuosien ajan ollut kuitenkin varsinainen mesenaatti hänelle, vaikka kaiken poissulkeva avioehto kuitenkin on olemassa.

    • juujuujuujuujuu

      Tuolla tavalla yksinkertaisia suomalais"miehiä" narrataan, voi sentään. En sääli pätkääkään. Ulkkikset kun ovat niiiiiiiiiin kelpo vaimoja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      374
      3361
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      164
      1386
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      62
      1208
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      144
      1092
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      843
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      159
      774
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      115
      772
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      772
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      747
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      719
    Aihe