Osa-aikatyö SPR Kontissa, kokemuksia?

nimierkkinen

Tämmöinen nakki meinaa napsahtaa työkkäristä, aion kyllä kieltäytyä konstilla millä hyvänsä tai otan karenssin. Itse en ole kuullut kuin huonoa kontissa työskentelystä ja sotii kyllä omaa ajatusta vastaan yleensäkin, että pitäisi spr hyväksi töitä tehdä, raha virtaa ulkomaille, en hyväksy.

Mutta, onko tullut oltua kontissa töissä joensuussa, kerro ihmeessä kokemuksesi?

60

6618

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • töihin.vaan-hus.hus

      Mikä siinä on niin vaikeeta että pitää yrittää keksiä konsti mikä tahansa ettei vaan tarviis tehdä töitä?- taitaa sossun ilmaisen rahan saanti olla liian helppoa kun ei tartte itse tehdä mitään....

      • Enminäkäänmenis

        Eihän ne siitä palkkaa maksa vaan 9e kulukorvauksella teet siellä ilmaista työtä järjestön pussiin. V mäinen laitos lähäpäin asiakkaitakyttääviä pakkotyöllistettyjä ja hinnat kulahtaneissa vaatteissa ja tavaroissa melkein kuin uusissa. Naurettava pulju. On spr maine mennyt monet kerrat jo muutenkin ihan ilman suvakkihyysäystä mutta viimeinen niitti tuo matubisnes ja sekin epäonnistunut. En menis minäkään minnekkään pelkällä kulukorvauksella töihin.


      • gkigggt

        Joo mutta mietippä sitä että saat edes sen verran kisätienestiä ja jotain tekemistä päiviisi.
        Ja kenties sosiaalinen elämäsi olisi muualla kuin täällä koneella. :)
        Kontista en tiedä mutta itse ottaisi työn vastaan jos löytyisi sellainen paikka missä voisin olla töissä.
        Toista se oli tuo ns. uravalmennuksessa jonka kävin kun istuimme aikuiset ihmiset siellä ja koitimme väkertää sanomalehdestä kompostipussia ym. Ihan huuhaata!!!


      • Anonyymi
        Enminäkäänmenis kirjoitti:

        Eihän ne siitä palkkaa maksa vaan 9e kulukorvauksella teet siellä ilmaista työtä järjestön pussiin. V mäinen laitos lähäpäin asiakkaitakyttääviä pakkotyöllistettyjä ja hinnat kulahtaneissa vaatteissa ja tavaroissa melkein kuin uusissa. Naurettava pulju. On spr maine mennyt monet kerrat jo muutenkin ihan ilman suvakkihyysäystä mutta viimeinen niitti tuo matubisnes ja sekin epäonnistunut. En menis minäkään minnekkään pelkällä kulukorvauksella töihin.

        Hyvähän niiden yltäkylläisyyteen tottuneiden on halveksua ja moittia . . . työtä kuin työtä. SPR järjestö tekee hyvää työtä niiden eteen, joita kapitalismin käsikirjassa ei mainita YHTÄÄN MITÄÄN! . . . eikä halaistua sanaa.

        Sanoo kapteeni evp. Timppa


    • Mamut_Isossa_myyssä

      En lähtis SPR Konttiin töihin. Rahan meno ulkomaille ja mamujen avustus on aivan riittävän hyvä syy. Ilmaisen työn iloja voi jokainen ilmaisen työn puolustaja kokeilla ennenkuin laukoo mitään ilmaisesta työstä. Ilmainen työ tulee joskus kalliimmaksi kuin työttömyys.
      Mikäli ilmainen työnteko menee tappion puolelle, niin kovin harvaa se varmaan kiinnostaa, kuka näistä asioista ymmärtää? Työnantajallehan ilmainen työntekijä aina kelpaa. Miksi ei ottaisi ilmaista työvoimaa, jos sitä on tarjolla? Ei ole työterveydenhuoltoa, eikä mitään normaalin työn etuuksia.

    • huijaustakokopaikka

      Yritys SPR KONTTI. ei ole Suomen punaisen ristin hallinnoima yritys. kyseinen yritys on vain tuottoa tekevä normaali yritys. todella harhaan johtavaa markkinointia. ainut yhteys miksi kyltissä lukee SPR on että kontti lahjoittaa vähän punaisen ristin ulkomaan apuun (alle10%).

      • SPR-kieroilua

        Kuntoutettavat eivät saa lain mukaan työskennellä tuottoa/voittoa tavoittelevassa yrityksessä. Työharjoittelua voi kyseisessä paikassa tehdä.


    • RAKENNUSEXPERT

      MIETIN VAIN SITÄKIN, ETTÄ ONKOHAN KONTIN KIINTEISTÖ TEHTY VALESOKKELIPERIAATTELLA. SEHÄN ON ASIANTUNTIJOIDEN MUKAAN RISKIRAKENNE.

    • törkeetätouhua

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/12020829/sprn-kontin-eettisyydesta

      SPR kontti yritti kusettaa palkoissa ja muissakin työehdoissa, yritykseksi jäi minun osalta mutta monen kohdalla onnistui. Tämä tapahtui 2006 ei Joensussa. Tavat ovat tuskin muutteuneet kun yllä olevassa viestiketjussa on paljon tuoreitakin tapauksia, tarkkana saa olla.

    • sssssshhhhhsssss

      Jos olet passiivinen, epäsosiaalinen ja et halua/osaa ajatella omilla aivoillasi, niin tervemenoa vaan pompotettavaksi Konttiin. Sellaiset pomot meinaan siellä, että ei passaa omia mielipiteitään esittää, omilla aivoilla aatteleminen kielletty ja p*seen nuoleminen sallittu.
      Kokemusta on.

    • pppop

      Itse viihdyin Kontissa töissä (olin palkkatuella), koska työkaverit olivat mukavia. Pomoista muutamat voisivat olla hieman mukavempia ja luottaa enemmän työntekijöiden arvostelukykyyn mm. hinnoittelussa. Niskaan siellä huohotetaan kyllä, mutta kun teet työsi niin saat olla aikalailla rauhassa. Itsenäistä ajattelua siellä ei kyllä tueta, kaikesta pitää kysyä (jolloin vaikutat tyhmältä koska koko ajan pitää kysellä, mutta jos et kysy ja se selviää, saat valitukset niskaasi) ja monesti ideat torpataan. Rutinoita palkan pienuudesta en ymmärrä, koska ainakin itse sain ihan TESin mukaista palkkaa tunneista jota tein. Hurjan suurihan se ei ole, mutta eipä nuo kaupan alan palkat muutenkaan kukkaroa hivele...
      Mielelläni olisin jatkanut siellä töissä mutta kun en kuulunut pomojen suosikkeihin, sain lämmintä kättä jatkosopimuksen sijaan. Suosikit kyllä saivat jatkoa, osa ihan rahallisella rahalla ilman mitään tukia. Olisi se minullekin kelvannut.

      • Tämä_on_todettu

        Muuta en tiedä, mutta jos joku välttämättä haluaa jotain tavaraa hankkia Kontista, niin ehdottomsti tulee tarkistaa sen kunto!
        Lähes varmasti ja suurella todennäköisyydellä esimerkiksi kalusteista on jokin paikka on hajalla, laitteet ei toimi tai niissä on mukana täysin väärät lisäosat!
        Rohkenen väittää ettei työntekijät tarkasta tavaroita kuin enintäin päällisinpuolin, tai heillä ei ole edes pienintäkään ymmärrystä.
        Minulla on useampi kokemus juuri siitä mistä kirjoitan ja ongelma on siinä ettei tavaroita vaihdeta eikä rahaa anneta takaisin! Niillä ei ole siis minkaanlaista vakuutta joka on kaikkien moraalisten sääntöjen vastaisista!
        Sen verran olen valmis myöntämään että vaatetavara on kohtuullisen käyttökelpoista, mutta lähes kaikki muu on kunnoltaan hyvin epämääräistä.
        Eipä se puoleen että näiden kokemusten jälkeen enää hankkisin Kontista mitään muuta kuin vaatteita ja niitäkin ylihinnoittelun tähden hyvin valikoivasti.
        Jos jotain tavaraa tarvitsen, niin käyn hankkimassa ne Teollisuuskadun kierrätyskeskuksesta. Siellä on hinnat kohdillaan ja niiden toimivuus sekä koossapydyvyys on varmasti tarkistettu!
        Minua ei huvita ajaa yhdeksääkymmentä kilometriä edestakaisin ja sitten kotona huomata että sain paskaa tuutin täydeltä SPR:n Kontista!


    • HyvätArvot

      Jos noin on, tuntuu äkkiseltään ettei paikassa ole mitään johtajuutta tai tietoa miten haluttaisiin asioiden menevän tulevaisuudessa. Tyytyminen nykyhetkeen kertoo sen ettei toimintaa tarvitse parantaa. Miksi ei tarvitse parantaa, tuleekin kustannustasosta, jos tehdään voittoa huonommallakin ohjauksella, voi nopeasti tuntua siltä ettei tarvitse mitään uudistuksia.

      Työhön opastus, ihmisten motivoiminen on taitolaji johon moni keskiverto ihminen ei pysty. Jokaisessa yrityksessä ja järjestössä tulisi olla niitä jotka avarakatseisesti panostavat tulevaisuuteen kokonaistoimintaa ajatellen. Tuskin hyvään markkinointiin kuuluu ilmaisen jopa hajonneiden tavaroiden vastaanottaminen ja ilmaisista tavaroista saadun voiton jakaminen asiakastyytyväisyyden ollessa huonolla tasolla. Ilmaisista tavaroista tulevat asiakaspalautteet ovat yleensä aika helppo käsitellä asiakkaan hyväksi.

      Viestiketjussa tuli myös ilmi se miten työntekijän osaamista ei kohdenneta tai edistetä riittävällä tavalla jotta työntekijät tuntisivat olevansa tervetulleita ko. yrityksen tehtäviin.
      Tuloksesta maksetaan, ei siitä että on töissä. Osaaville ahkerille työntekijöille on jatkossa aina paikka työmarkkinoilla. Jos yritys ei tällaista ymmärtäisi, se ei voisi toimia normaalien markkinataloussäännösten mukaisesti.

      Ihmiset ovat valveutuneita, yhteisö voi menettää hyvän maineensa nopeasti jolloin se heijastuisi annettujen lahjoitusten rahalliseen määrään negatiivisessa mielessä.
      Hyvinvointiin perustuvan järjestön tulisi olla se ensimmäinen, jossa kunnioitettaisiin niitä hyvinvoinnin perusarvoja asiakaspinnan sekä työntekijöiden suhteen.

      • tsunaminAikaan

        kansan käsi oli karttuisa,
        mut spr:n pamput kusetti rahat...


    • Roskiskamaa

      Yhtä samaa korkeaa hinnoittelua siinäkin työttömies kirppiksrllä tai kiertätyshän se mainitsee vielä olevansa. Likaista kaatisromua ylevään hintaan. Hukkuvat niihin...

    • suvaitsevaisin

      Tee työsi niin huonosti, että ne eivät halua sinua. Oikeusvaltiossa sinua ei rangaistaisi siitäkään, että kieltäytyisit rikollisjärjestö SPR:n tukemisesta, mutta nykyisessä Suomessa tuskin onnistuu.

    • Anonyymi

      Auschwitch second hand shop.Ken tuonne menee saa kaiken toivon heittää ☠️ usko pois..

      • Anonyymi

        Oletko kenties se tumma ja tulinen joka oli viime kesänä Kontissa? kokemusta on😄


    • Anonyymi

      Kyllä ihan jees jos ei ulos-otossa maksuja ja matkakulut ok, niin jää käteen n.250.- enemmän kuin peruspvärahalla. Huomioitu as.tuen muutos ja edellyttää että saat palkkatukipäätöksen. MUTTA kuka tekee ilta ja vkon.lopputyötä näin pienellä palkalla ja vaativat ja hoppuuttavat, eivätkä esimiehet osaa itse opettaa tai neuvoa noin yleisesti, tuli huomattua. Päivät kului mukavasti, mutta hei toi palkka per.pvä saati laskettuna tuntipalkaksi ihan naurettava korvaus. Pitäisi olla joku kaupanalan peruspalkka palkkatuki niin olisi oikein, <nyt käyttävät hyväksi ja pelkällä palkkatuella. Mulla loppu heti kun ulosottoon meni siivu niin laskennallisesti menin miinukselle, eli en ilmatteeks tee töitä.

    • Anonyymi

      Ehdottomasti koko tavaratalo Kontti boikottiin. Ihan sairasta riistoa ja huijausta.

      • Anonyymi

        Karsea kanahäkki, täysin luokatonta touhua.Feministien temmellyskenttä.


    • Anonyymi

      SPR:n hommissa tällainen ikääntynytkin nainen pääsee nuoren muslimimiehen makuun.

      • Anonyymi

        Sivustako vai ihanko kohdalta seurannut?


    • Anonyymi

      SPR missä huomattavan iso osa lahjoituksista ja firman rahoista menee johtajien palkkoihin yms. "henkilöstökuluihin". Tekee isointa hyväntekeväisyyttä ITSELLEEN tämä paska lafka. Ja suomalaisten avustus vähäistä

    • Anonyymi

      Aivan kauhiaa! Oletko harkinnut nakin välttämiseksi mennä ihan oikeisiin töihin?

    • Anonyymi

      "Itse en ole kuullut kuin huonoa kontissa työskentelystä ja sotii kyllä omaa ajatusta vastaan yleensäkin, että pitäisi spr hyväksi töitä tehdä, raha virtaa ulkomaille, en hyväksy."

      Tuossahan o ne täysin selvät ja hyvät syyt kieltätymiseen.

    • Anonyymi

      Höh

      • Anonyymi

        Suosittelen lämpimästi..niin mukavaa porukkaa saat hakea😋


    • Anonyymi

      ja vielä ihmettelette miksi ootte työttöminä... jep jep laiskoja rasistisia jne... kun ei työ kelpaa niin olkaa sitten tekemättä mutta älkää valittako...

      • Anonyymi

        Tuskin kukaan keksii päästään noita kokemuksia jos se olisi hyvä paikka..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuskin kukaan keksii päästään noita kokemuksia jos se olisi hyvä paikka..

        Hyvä paikka se Joensuun Kontti on. Olen ollut siellä töissä ja pelkästään hyviä kokemuksia. Tietysti siellä pitää tehdä töitä, tämähän on itsestäänselvyys. Pomotkin ovat ihan OK.
        Lisäksi on eräs luontaisetu.
        Sain ihanaa seksiä eräältä työkaverilta. Olen siis nainen ja ihastuin erääseen miestyöntekijään. Tapailimme työajan ulkopuolella, mutta pidimme suhteen salassa. Kontti yhdisti meidät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä paikka se Joensuun Kontti on. Olen ollut siellä töissä ja pelkästään hyviä kokemuksia. Tietysti siellä pitää tehdä töitä, tämähän on itsestäänselvyys. Pomotkin ovat ihan OK.
        Lisäksi on eräs luontaisetu.
        Sain ihanaa seksiä eräältä työkaverilta. Olen siis nainen ja ihastuin erääseen miestyöntekijään. Tapailimme työajan ulkopuolella, mutta pidimme suhteen salassa. Kontti yhdisti meidät.

        Taidan tietää kuka olet... ettei vaan sinunkin seksisuhde olis jo aikaa sitten löytänyt seuraavalta Kontti-jaksoltaan uuden naisen...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä paikka se Joensuun Kontti on. Olen ollut siellä töissä ja pelkästään hyviä kokemuksia. Tietysti siellä pitää tehdä töitä, tämähän on itsestäänselvyys. Pomotkin ovat ihan OK.
        Lisäksi on eräs luontaisetu.
        Sain ihanaa seksiä eräältä työkaverilta. Olen siis nainen ja ihastuin erääseen miestyöntekijään. Tapailimme työajan ulkopuolella, mutta pidimme suhteen salassa. Kontti yhdisti meidät.

        Kyllä Kontista aina miehen löytää, vähän käytetty, mutta toisen roska on toisen aarre👌


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä paikka se Joensuun Kontti on. Olen ollut siellä töissä ja pelkästään hyviä kokemuksia. Tietysti siellä pitää tehdä töitä, tämähän on itsestäänselvyys. Pomotkin ovat ihan OK.
        Lisäksi on eräs luontaisetu.
        Sain ihanaa seksiä eräältä työkaverilta. Olen siis nainen ja ihastuin erääseen miestyöntekijään. Tapailimme työajan ulkopuolella, mutta pidimme suhteen salassa. Kontti yhdisti meidät.

        Sittenhän ootte samassa kontissa...


      • Anonyymi

        Oon ylpee siitä että vihaan muuttajia maahan


    • Anonyymi

      35 kpl työllistettyjä kertoo jotain orjatyövoiman käytöstä.

      • Anonyymi

        Vein sinne Nissanin pylpyrästä mutta eivät huolineet, vaikka otin potanialta vauhtia


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vein sinne Nissanin pylpyrästä mutta eivät huolineet, vaikka otin potanialta vauhtia

        Onko siellä sdr kontissa lupaa työntekijöiden käydä työaikana kakilla? Vai pitääkö työmatkalla köydä pylpyrään puottamassa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko siellä sdr kontissa lupaa työntekijöiden käydä työaikana kakilla? Vai pitääkö työmatkalla köydä pylpyrään puottamassa?

        15 minsan kaffepaussi, joten jos kahvin päälle käyt tekemässä tortun, paree olla aineenvaihdunta kohdillaan ! :-)


    • Anonyymi

      Olin siellä hommissa, sain 40 ekee tunti ja tussua. Nykyään vain ryyppään 🐥🍗

    • Anonyymi

      Toimiiko kyttäys ja onko siellä kuntouttavaa?

      • Anonyymi

        Meneppä vaan tuonne niin näet😁Sitä saa mitä tilaa.


    • Anonyymi

      Kyllähä tuola piparia ainakin saapi ja myös patonkia halutessa. Kontissa nykysin myös uuden työntekijän rituaali jossa uusi yätyöntekijä kaadetaan selälteen lajittelu pöydälle ja naidaan kakkoseen

      • Anonyymi

        Asiaton ja lapsellinen kommentti.Jonne!


    • Anonyymi

      Joo ei noudata kontti spr periaatteita.
      Huonoa palautetta tehdystä työstä ei hyvää tai rakentavaa palautetta siis ikinä ja kamalaa pompottelua ja syrjintää sekä pomoilta että pitempään töissä olevilta. Jos et päivässä opi tekemään asioita oikein niin kyllä saat kuulla siitä.
      Kaikkea tekemistä kytätään. Kuuleman mukaan tämä ei ole muuttunut vieläkään. Itse kävin aikoinaan tekemässä "töitä" kontissa.

    • Anonyymi

      En menisi tuonne,sen verran on juttua pyörinyt paikasta.

    • Anonyymi

      Todella kamala paikka tehdä töitä. Kävin kokeilemassa vähän aikaa ja totesin että ei ihmiselle hyvä olla siellä.

      • Anonyymi

        Lorville kaikki työpaikat ovat kamalia...


    • Anonyymi

      Se oli jotenkin hämmentävää, miten paljon hyvää tavaraa siellä psitetään luiskaan, kun se ei noudata heidän "uskonnollisia" oppeja.

    • Anonyymi

      Jos työilmapiiri on kuin treblinkassa niin lukijan pitäisi jo se ymmärtää!!

    • Anonyymi

      Kontilla ja Spr ei ole mitään muuta yhteistä kuin nimi, jota kontti käyttää kun se antaa vain pienen osan hyväntekeväisyyteen teidän maksamista lumpuista.Ja Spr Veripalvelu joka on täysin eri asia ,myy teidän antaman/ luovuttaman veren sairaaloille,että silleen..JA se ei ole mikään pikkubisnes.Valtio kustantaa melko siivun..Monikaan ei mieti näitä mutta kukaan ei tee ilmaiseksi jos ei hyödy:)Ainoastaan luovuttaja on avainasemassa.

    • Anonyymi

      Yritä välttää mahdollisimman pitkään työskentelyä kontissa.

    • Anonyymi

      Joskus lajittelussa löytyi jäätävän iso aikuisten viihdekäyttöön tarkoitettu lelu no eipä mennyt kauan kun eräs pomoista nappasi sen minulta kädestä ja vei omaan koppiinsa hetken päästä kun kävelin tästä kopista ohi olivat ikkunat vain huurussa ja huohotus kuului. Varmasti tuotetestaus menneillään oli :) niinkuin pienkoneissa kuuluukin olla jotta asiakas ei osta susi tuotetta.

    • Anonyymi

      ÄLÄ MENE!!!!! Jos haluat säilyttää terveyden ja järkesi. Kamala paikka aivan kauheaa kohtelua ja syyttelyä ilman syytä

      • Anonyymi

        Ja nämä kontin omat säännöt. Voi vit.....


    • Anonyymi

      Palkanmaksuhalut nollatasoa. Miksi kukaan tervejärkinen tuonne vaivautuisi menemään?

    • Anonyymi

      Elä elä mene karenssikin parempi.

    • Anonyymi

      Kun kuski viikseen veti se lisää tahtoi heti oijoijoi.

    • Anonyymi

      Vältä kontissa työskentelyä jos haluat säilyttää mielenterveyden. Ei kannata mennä tekemään töitä jonka tuotto menee pomoille. Ja välistä vetää pomot rahaa omaan pussiin.

    • Anonyymi

      Kauhea paikka. Saat vaan paskaa niskaan ja huonoa kohtelua. Meininki on kuin ala-asteella. Pomot keksii sääntöjä lisää kun asiat ei mene juuri sillai kuin he haluaa. Mitkään suomen työntekijän lait ei päde kontissa.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6649
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4300
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2730
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1603
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1094
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1051
    Aihe