Martinan KIIREINEN lepopäivä!

personal_liar

"MIKÄ IHANA LEPOPÄIVÄ!!"

"Tänään aamulla kun silmäni avasin ja sängystä pikkuhiljaa kömmin ylös, tajusin että mulla on lepopäivä treenistä. Tänään sain kunnon AHAA – elämyksen ja siksi tämä on asia mistä tänään kirjoitan. Lepopäivän merkitys on muuttunut aikalailla merkitystä meikäläisen pääkopassa."

"Kuinka moni pystyy sanomaan, että oikeasti nauttii lepopäivistä, niin ettei ajatukset harhaile treeneissä ja ajatuksissa miettii – että pitäiskö sitä kuitenkin mennä tekemään ”pieni” treeni?"

"Minä olen todella joutunut opettelemaan tämän taidon ja ajattelinkin jakaa mun päivän puuhat teidän kanssa, jos se saa pientä kipinää myös teihin :)"

"7 herätys:

Juon rauhassa aamukahvini, pesen hampaat ja kasvot. Puen trikoot jalkaan, koska tänään vien tyttäreni Isabellan pyörällä tarhaan."

"9 Kampaaja:

Matkalla kampaajalle Elo by Salon Klipsiin poikkean Kalevankadulla olevaan Deli ja Cafe – kahvilaan hakemaan itselleni tuorepuuron ja smoothien."

"Kampaajalla teen aina koneella töitä. Tänään tehtiin mun hiuksiin tehohoito, sävytettiin ja huollettiin teipit."

"12.30 Kotiin vaihtamaan vaatteet ja muutama työjuttu"

"Tulin meikkaamaan kotiin vähän, koska 14 olisi edessä palaveri minne en halua ihan meikittömänä mennä. Rakastan siis olla ilman meikkiä, jos joku ei vielä tiennyt."

"Vaihdan vaatteet ja kirjoitan koneella pari tarjousta loppuun."

"14.15 Palaveri"

"Menen tapaamaan Fit Club Finlandin ja M- Nutrition toimaria Karia. Meillä on muutama työjuttu mitkä piti keskustella loppuun. Ehkä päästiin asioissa yhteisymmärrykseen :)"

"Palaveri kestää reilu kaksi tuntia ja palaverin päätteeksi vien hänet kulttuuritalolle rakentamaan viikonlopun Fitness Classic– messuja, missä minäkin vierailen huomenna aamulla."

"16.40 Id Hair"

"Käyn nopeasti hakemassa hiustenhoito tuotteita kotiin ja toivottamassa ID: porukalle mukavaa viikonloppua. ID:ltä minun sponsoreita on Lanza ja B Long Pro pidennykset."

"17 Isabella tarhasta"

"Haen elämäni suuren rakkauden tarhasta ja ajetaan kaupan kautta kotiin."

"Viikonloppu alkakoon!"

"19 onni on parhaat naapurit"

"Viimeistelen tätä blogia ja lapset leikkii pihalla ( Isabella ja Luca ). Naapurissani asuu bloggaaja kolleega By Didem ja Luca on siis hänen poikansa. Me lähdemme kävellen käymään kaupassa ja Alkossa ostammassa pullo hyvää punaviiniä"

"Kyllä, minä vietän ansaittua lepopäivää ja kyllä siihen kuuluu lasi punaviiniä hyvässä seurassa."

"Loppuilta menee tätä ihanaa lepopäivää viettäessä, saunalla ja aikaisilla yöunilla. Nyt nautitaan ja kerätään energiaa sekä voimia huomiseen työpäivään sekä juoksuun :)"

"Tämä päivä on ollut stressitön, aurinkoinen ja hyvä."

"Ja se AHAA- elämys- se oli se, että tää on nyt se päivä kun saan ottaa iisiä ja palkita mun kehoa tehdystä työstä. Tee sinäkin niin!"

"XOXO"

Lähde: http://www.idealista.fi/martina/

"Ottaa iisiä"?
Käsittämätöntä roskaa ja arjen aikataulutusta lepopäivänäkin. Martina "osaa" kirjoittaa vain samoista aiheista yhä uudelleen ja uudelleen, eivät auta lukijoiden aiheita koskevat toiveet ja vinkit.

16

889

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Janoan

      Kunhan nyt yrittää elvistellä ja näytellä tehokasta bisnesnaista....

      • aivan_mahtavaa

        Tietenkin Martina haluaa NÄYTTÄÄ, että HÄNELLE lepopäivä ei olekaan mikään lepopäivä, vaan ihan tavallinen perjantai. Ihme, ettei hän kirjoittanut mitään seuraavan päivän juoksutapahtumasta.


    • HerätysKari

      Eniten tässä ihmetyttää se, että mikä tätä "Karia" oikein vaivaa????

    • WitunLortto

      Pelkkää feikkiä paskaa???

    • lepopäivälepopäivälepopä

      "ostammassa pullo hyvää punaviiniä"

      Entinen pullo taisi olla jo juotu kirjoituskyvystä päätellen.

    • Eivapaapäivä

      No, ei mulla perjantai ainakaan mikään lepopäivä ole, kuten ei mikään päivä keskellä viikkoa. Kyllä toisten kelpaa! Martinalla on asiat vähän oudosti päälaellaan, mä hoidan kuntoani vapaa-ajallani, Martinalle salilla käynnit ja juoksutreenit on jostain syystä "työpäiviä". Ja hei Martina, kyllä me kaikki erotetaan vapaapäivät työpäivistä vaikka sulle se näyttää olevan ongelma. Viiniäkään ei tarvita joka päivän päätteeksi.

    • A-ruptsi

      Tää on näppärää, kun Martsa ahkerasti muistaa luetella sponsoriensa ja yhteistyökumppaneittensa nimiä. Tietää heti mitkä puljut kiertää kaukaa. Tosin tälläkään kertaa ei mennyt oikein; L'Anza, ei Lanza. Mutta ei vissiin oo helppoa lukea pullon kyljestä nimeä jos ei osaa lapsiensa nimiäkään kirjoittaa oikein.

      • kirjoitusvirheitä

        JOS ammattiurheilija/yrittäjä-äiti Martina lukijoidensa toiveita noudattaen kirjoittaisi muista aiheista kuin erilaisiin mainostettaviin tuotteisiin kätevästi liitettävistä laukkujensa pakkaamisesta, rutiineistaan ja filosofioistaan sekä "töistään," ei rahaa ja tavaraa heruisi sponsoreilta.

        Huvittavaa, ettei Martina edelleenkään viitsi kirjoittaa tuotteiden/firmojen nimiä ja yhteystietoja oikein. No, he halusivat Martinan ja saivat, mitä halusivat!


    • WitunLortto

      Tekee töitä koneella? Ja witut hahahahahahahahhaa

    • Kökköä

      Kuntoilusta vapaapäivä? Vau! Toi muija on ihan sekasin, kuuluu samaan ryhmään Tuksun, Kalinainen, Pitkäsen jne. kanssa joilta jäi koulut käymättä ja työt tekemättä. Alkeellisintakaan kurssia ei ole suoritettu, kunhan kikkaillaan päivästä toiseen jossain harhoissa ja kirjoitellaan mielikuvitus tarinoita blogeihin ja lehtiin. Koskaan ei mitään joka vaatisi edes pikkuisen älykkyyttä!

    • Voi-helvetto

      Sekopäö tuo ämmä. Luulee ja toivoo vissiin että joku sitä ihailee.

      • takana.tulevaisuus

        Joku pissaliisa Riihimäeltä uskoo näihin satuihin. Säälittävää.


    • koppakuoriainen_sätkii

      Martina varmaan antaa pian haastattelun, jossa hän kertoo, kuinka selätti jatkuvan kiireen.

      • vanhaapskaa

        Kertoo varmaan samalla miten poistuu (taas) julkisuudesta ja (taas) bikinikuvista.


      • hirv_kiire_haastatteluun
        vanhaapskaa kirjoitti:

        Kertoo varmaan samalla miten poistuu (taas) julkisuudesta ja (taas) bikinikuvista.

        Martina avautuu varmaan pian Anna-lehden haastattelussa hirveästä kiireestä ja kertoo sen johtuneen siitä, että hän on julkisuuden henkilönä tavallaan pakotettu osallistumaan kaikkeen mahdolliseen (sponsoroituun ja rahaa tuovaan) toimintaan. Kiireen uuvuttama ja itkuisena lenkkeilevä Martina kertoo olleensa lopulta pakotettu pysähtymään ja kuuntelemaan itseään, ja kykenevänsä nyt sanomaan ei tuhansille työtarjouksille ja varsinkin haastatteluille ja muille julkisuuden kiroille.


      • kv-kysyntää
        hirv_kiire_haastatteluun kirjoitti:

        Martina avautuu varmaan pian Anna-lehden haastattelussa hirveästä kiireestä ja kertoo sen johtuneen siitä, että hän on julkisuuden henkilönä tavallaan pakotettu osallistumaan kaikkeen mahdolliseen (sponsoroituun ja rahaa tuovaan) toimintaan. Kiireen uuvuttama ja itkuisena lenkkeilevä Martina kertoo olleensa lopulta pakotettu pysähtymään ja kuuntelemaan itseään, ja kykenevänsä nyt sanomaan ei tuhansille työtarjouksille ja varsinkin haastatteluille ja muille julkisuuden kiroille.

        Lisäksi lastensa takia hän ei enää ota vastaan työtarjouksia ulkomailta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe