Kikkoman ja kirkkohoratsu

maijaaduunaan

Kirkon jälkeen kirkkokahvioon, hän tulee, kaataa kahvit ja ui liiveihin. Tekopyhä narttu. Katson hänen rintojaan avoimesti, hän kiinnostuu ja tulee istumaan viereeni, reidet aavistuksen verran auki. Hän katsoo silmiini, kun lasken härnäävästi katseeni hänen jalkoväliinsä. Nuolaisen huuliani samalla niin ettei jää mitään epäselväksi. Hän punastuu ja poistuu keittiöön. Hetken päästä hän on taas vieressäni eikä näytä enää häkeltyneeltä. Hän kysyy, haluatko jotain erityistä. Vastaan, kyllä. Otan kynän ja laitan puhelinnumeroni servettiin ja ojennan hänelle. Sanon että pidän varttuneemmista naisista, haluan nuolla pilluasi tänään. Kun olet vapaa työstä, soita jos haluat. Hän jäi seisomaan suu auki kun poistuin.
Kuinkas muuten, klo 18 aikaan hän soitti. Hän aloitti esittäen kiukkuista, miten oikein puhut minulle, olen uskossa oleva ihminen ja kuusikymmentä täyttänyt...
Keskeytin ja sanoin, minä tiedän. Oletko valmis seikkailuun, kullini on räjähtämäisillään halusta sinuun. Hän kähisi, miten oikein puhut. Sanoin että rehellisesti. Sanoin osoitteeni ja toivotin tervetulleeksi niin pian kuin suinkin mahdollista. Hän sulki puhelimen. Otin suihkun ja torkahdin sohvalle vain pyyhe ylläni. Heräsin ovikellon soittoon. Menin avaamaan, se oli hän.
Hän astui sisään ja aloitti, kuule älä sitten kuvittele että...sen pidemmälle ei päässyt. Polvistuin hänen eteensä ja nostin hametta, kädet pakaroissa aloin suukotella hänen haarojensa etumusta. Levitin jalat vähän haara asentoon ja otin suuhuni sen, välissä vain ohuet sukkahousut. Sanoin että janoan pilluasi. Hän oli aivan hiljaa.
Astuimme suoraan makuuhuoneeseen, hän istahti sängylle, seisoin hänen edessään ja vedin pyyheliinan vyötäisiltäni. Kullini oli pystyssä. Rohkeasti eteenpäin, astuin eteenpäin ja laitoin käden hänen niskansa taa. Painoin määrätietoisena kullini hänen huulilleen ja sanoin, ime mun kullia, ota suihin, samalla kaivoin hänen toisen rintansa esiin puseron kätköistä. Nänni oli kovettunut. Hän avasi suunsa ja kyrpä liukui kuumaan suuhun. Kieli leikki terskan alapinnalla villisti, ja aloin työntelemään häntä suuhun. Hän puristi pakaroitani ja nai huulillaan kovaa kulliani. Niin kauan kunnes tunsin että lähtee. Ja annoin mennä. Hän otti kaiken suuhunsa.
Riisuin hänen ylävartalonsa ja käänsin hänet polvilleen nelinkontin, repäisin sukkahousut rikki haaroista, levitin pakaroita ja aloin nuolla takaapäin tuota jo valmiiksi märkää pillua. Hän ulisi. Runkkasin häntä kielelläni ja imiessäni klitorista runkkasin sormin. Nuolaisin pyllyreikää. Hän vaavahti. Ahaa, sitä siis. Alon nuolla pyllyreikää samalla kun hyväilin käsin häpyhuulia. Hän ulisi, aah miten ihanaa. Hän alkoi vavahtelemaan, astuin taakse ja painoin kullin sisään. Että oli hyvä pillu.
Liukastin sormet ja pyllyreiän, siirsin kullin pyllyreiälle ja aloin painaa, hän sanoi ei älä, sitten se jo alkoikin painua sisään.
Panin hetken pyllyyn ja se oli tosi jees. Hänestä se ei tuntunut hyvälle joten vedin ulos ja survaisin sen takaisin pilluun. Naimme kuin kiimassa. Tai mehän oltiin. Maija on kuuma pakkaus.

9

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jwydys

      Työnnä löylykauha perseesees satusetä

    • Viitosellaeisaa

      Outs. Löylykauhapojalta taisi nöpö nousta. Vetelitkö reisille?
      Juttu oli hyvä. Maija oli hyvä pano.

      • tyttö.se.on

        Löylykauhaihminen ei ole poika vaan tyttö. Kovin sairas kuitenkin.


    • Boygirl

      Taitaa olla tyttöpoika.

    • Annatullavaan

      Hyvä kommentti on aina tervetullut kuten löylykauha.

    • naminamitellaan

      Aah tuota nuorta lempeä. Kirkko ei ole enää sama kuin ennen. Tai siis on, mutta nuo pienet hihhulikirkot ei ole. Toivottavasti maistui.

      • Tekopeno

        Ottaako se tekarit pois ennen suuseksiä?


    • Savoy

      Täähän on porista tää. Metometo.

    • kiksittullee

      Tää maijatäti ottaa suihin niinku miäs. On koeteltu. Atossa, kotona, luonnossa,suihkussa? Hyvä peli, vaan niin hävyttömän vanha jo. Porin sylkykuppi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1675
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      19
      1545
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      69
      1444
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      46
      1411
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      50
      1333
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1278
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      10
      1153
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1114
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1105
    Aihe