"pelolle ei saa antaa sijaa".............

demarienvihollno1

..tuossa aamu uutisissa taas joku tumma muslimin näköinen mies kehoitti, Ahtisaaren rauhan bisneksestä., että pelolle ei saa antaa sijaa.Tuota lausettahan ollaan toistettu euroopassa, kun ihmisiä murhataan kaduille muslimen toimesta.
Suomen sodassa huudettiin; "tuleen ei saa jäädä makaamaan". Mutta se tosiaan huudettiin jossakin Kannaksella kun barbaarit hyökkäsivät idästä suomeen, oli sota tilanne.

Mikä saa tuonkin herran sanomaan näin? Mikä ihmeen oikeus hänellä on näin sanoa? kun ihmisiä on murhattu tuhansittain, muslimi hullujen toimesta ja koko ajan murhataan. Juuri jordaniassa räjähtänyt terrori-pommi lentokentällä. Sadat tuhannet muslimit vyöryvät eurooppaan ja tuovat mukanaan ongelman nimeltä Islamin uskonto. Juuri se on kaiken takana tai ihmiset jotka sitä satua tulkitsevat.
Lopettakaa hokeminen, että ei ole tarvettta pelkoon. Tuhannet ovat kuolleet, ihmsten kauloja leikattu poikki, seivästetty päitä, kaapattu lentokoneita ja tehty kaikkea tuota jne,jne.
On ainut laatuista menettää oma henkikulta. Pitää pelätä. pitää ajatella mihin menee, täytyy huomioida muslimit mitä heidän seurassaan uskaltaa puhua jne,jne..

21

253

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • No mistäs nyt tuulee, kun Ylen aamu uutissa sanottiin terrori-iskun olevan mahdollinen Suomessa kuluvan vuoden sisällä ? Olisko syytä lopettaa se terroristiyhteyksiä omaavien seurailu ja karkoittaa ne noin 350 seurailtavaa ? ? ? Miksi pitää toistaa kaikki samat virheet mitä muut maat ovat tehneet terroristiyhteyksiä omaavien kanssa ? ? ? Että silleen.

      • mm2kk

        Juncker on Soroksen lahjoma sätkyukko.
        Jokaisella poliitikko-pyrkyrillä on hintansa.
        Jokaisella!
        Mikä oli Junckerin hinta?
        Entä muiden EU-rosvoliittolais-politrukkien hinnat?


    • 8949333fg

      Terroristeja on niin kiva seurata, eikä matuja saa syyllistää, koska niille voi tulla paha mieli, vaikka olisivatkin huijareita.

      VIERASMAALAISET OLEILIJAT POIS TUHOAMASTA SUOMEA!

      RAJAT KIINNI JO!!!!!!!!!!!! PER PER PER PER PER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Miksi_Kokoomuksen

      johtama sisäministeriö ei tee asialle mitään vaan antaa terroristien pitää mielenosoitusta keskellä pääkaupunkia ja päästää turvallisesta eu maasta perusteettomia pakolaisia Suomeen?

      • vassaripuoIue

        Koska kokoomuslaiset ovat terroristeja fanittavia vassareita.


    • Satavuotias.idiootti

      Mistä tai millä tavalla se mahdollinen pelko tuli suomeen? Olisiko niin että pelon tuominen suomeen pitäisi välittömästi keskeyttää? Ja mahdollisen pelon aiheuttajat karkoitettava maasta?

      • kiipas

        Hmm? Eipäs tullut aikuisen oikeasti mielenkään, pohtii Sipilä.


      • Luuleko nuo suvakit, että he saavat kiitosta, kun se isku tapahtuu Suomessa ? Voi olla että alkaa tulla " Selkään taputtelijoita " isommissa määrissä kiittelemään suvakkeja. Että silleen.


    • vittu.kun.vituttaa.niin

      Demarien vihollinen ei ole tainnut olla koulussa historian tunnilla.
      Suomen sodassa v.1806 ei tapeltu kannaksella.
      Idän barbaari ei hyökännyt jatkosodassa, vaan Suomi ja Saksa hyökkäsivät Neuvostoliittoon. "Tuleen ei saa jäädä makaamaan" on lause Tuntemattomasta sotilaasta, mikä taas kertoo nimenomaan jatkosodasta.
      Miksi pitää mölistä jos ei tiedä asiasta mitään?

      • Öyhöyhöttäjä

        Miksi ihmettelet muiden mölinöitä, kun itse möliset eniten?


    • anna_henkesi

      Juu ei.Seuraava isku tulee yhtä varmasti kuin Tapparan mestaruus.Pian.

      • Kpokalpa

        Tänäänhä tuo nähään miten käy kalpa kalpa kalpa !


    • kylä_lähtee

      Pelko lähtee poistamalla sen aiheuttaja esim.kälättävä ämmä.

    • demarienvihollno1

      .. Suomen sota ,arvasin että joku hoopo sosialisti kiinnittää asiaan huomiota, sori vaan. Barbaari armeija idästä söi ihmisiä, tovereitaan, kun olivat "partisaani", "desantti" murhareissullaan, pikkuisia vauvoja puukotettiin ja vähän isommat raiskattiin ja tapettiinjne. Stalinin sieluton barbaari armeija hyökkäsi suomeen talvisodassa ja ja painosti suomea seuraavan vuoden ajan, mitä erillaisimmin keinoin. Onneksi saimme Saksasta apua ja pysäytimme tämän barbaari porukan rajoillemme. Ryssä pommitti jatkosodan alussa Helsinkiä. Stalin, tuo jakomielitautinen piru, oli sotatoimissa suomea vastaan.

      Sosialistilla ei ole ole armeijan miehiä ja sodassa olleita suvussaan. Kyllä siellä sanottiin, että tuleen ei jäädä makaamaan! Käpy kaartissa huudettiin;" puukottakaa selkään ja juoskaa karkuun"!
      Liikkuvaan maaliin on ja oli barbaari ryssän vaikeampi osua!

      Mutta, tuosta alkuperäisestä aiheesta. Kaikenmaailman hyypiöt laskevat palturia toisten pelkäämisistä mediassa. Muslimia on syytä pelätä ja toimia sen mukaan. Unkarissa ja Puolassa, englannissa jne. eivät enää pääse aiheuttamaan uhkaa. Maahanmuutto estetään muslimeilta..

    • Faarinen

      Miksi näitä uhkauutisia tulee päivittäin, ja joka tuutista? Kenen intresseissä on masinoida pelkoa lisäävää uutisointia? Eikö Euroopan valtaeliitin? Saadaan säädetyksi salakuuntelu yms. lait kätevästi. Eikä kansa huomaa joutuvansa niiden 350 vuoksi tarkkailulistalle. Meno Euroopassa kohta kuin P - Koreassa, Venäjällä tai Turkissa.
      Ratkaisu ongelmaan on esitetty keskustelupalstan aiemmissa kirjoitelmissa, mutta sitähän ei voine syystä tai toisesta toteuttaa?

      • Ukkojäärä

        Todella hyvä kysymys.


      • Suvakit ovat itse käyttäneet tuota " Siirto metodia ongelmien poistamisessa ". Miksi sitä siirtoa ei voisi tehdä ulkomaille noiden seurattavien, laittomien maassa oleskelijoiden ja palanneiden terroristi taistelijoiden suhteen ? ? ? Ongelmat poistuu ongelman aiheuttajien poistamisen myötä Suomesta. Onko liian helppoa tajuta tämä tosiasia päätäjien vai eikö sitä tajua ole ?
        Että silleen.


    • demarienvihollno1

      ..miksi murhia tehdään päivittäin muslimien toimesta? Nyt Jordaniassa räjäytettiin pommi. Europassa joka vuosi tehty hirmu töitä useita kertoja uhreja satoja.
      Kun olet humaani "sopivasti" suvaitseva ja räjähdät jossakin bussissa tai metrossa, lentokentällä ,lastentarhassa jne. Silloin on enää turha miettiä, olisiko pitänyt pelätä...tuhannet omaiset itkevät lapsiaan muslmien toimista..jos WTC isku olisi otettu todesta, motako tuhatta ihmistä olisi nyt elossa ja vapaa omaisen menettämisen tuskasta?...

    • tulijapysyy

      Jos pelko vaan tulee eikä voi mitään , niinhän muutkin asiat tapahtu , ei voi mitään . Se on tätä päivää . Onhan se hienoa että on laaja tunneskaala , elämä rikastuu.

    • kk22

      Ahtisaaren muslimimafia tekee muka rauhaa. Mikä vitsi. Pelkkää kusetusta ja avustusten kerjäämistä. Ahtisaaren nimen hyväksikäyttöä.
      Missitkin esittää ihan saman asian viisaammin (ja helvetin paljon halvemmin) halutessaan maailmaan rauhaa kun nuo "muslimismi-rauhanpellet".

      • Miksihän tuo Ahtisaari, ei esitä mitään vaatimuksia julkisesti noille muslimeille ? Ei taida uskaltaa sitä tehdä, mutta länsimaalaisille on vaatimassa suvaitsevaisuutta . Että silleen.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      119
      1858
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1620
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe