Lokka ja äänestäjät kohtasivat ensimmäistä kertaa

Oikea_suunta_löytymässä

Täällä oli eilen päivityksiä useaan kertaan jossa annettiin Lokalle vihjeitä, kuinka hänen äänestäjiensä tahtoa tulisi toteuttaa. Nyt näyttää ensimmäistä kertaa siltä että tätä tahtoa on alettu toteuttamaan. Lokka joko itse lukee tai keskustelee palstalla kanssamme, tai sitten palstalla on aktiivinen äänestäjä, joka "palstavihjein" muistuttaa Lokalle miksi häntä on äänestetty. Miten vaan, mutta joka tapauksessa!

Eilisiltaisessa Facebook päivityksessään Lokka mainitsee ensimmäistä kertaa lestamafian.

Sanatarkasti ja ominaisella tavallaan hän sanoo videolla näin : "Tämä ei ole demokratiaa, että ne ehdokkaat joita äänestetään pääsee läpi. Meillähän on oma kokemus tästä kun Oulussakin tämä lautakuntakausti, eli tämmöset lestadiolaiseksi itseään kutsuvat lestamafian jäsenet yrittää sanella meille, että mitä me saahaan tehä ja mitä me ei saada tehä, mutta niistä ei tarvi välittää. Siellä on 500 lautakuntapaikkaa, kuten monet Suomen Sisulaiset aivovammaset tyypit on todennut niin tämä on demokratiaa, jos tämä on demokratiaa niin meillä on 1,5 % äänistä viidestäsadasta paikasta. Se tarkoittaa että meillä 7-8 lautakuntapaikkaa kahdestaan. Mei ei... joten lehdet on kirjoittaneet väärää tietoa, se on Kaleva ja tämmöset... emmä tiiä lukeeko niitä joku.. ää tämmöstä..."

Päivitystä on tykännyt 27 henkilöä, jota voidaan pitää kohtuulisena Lokan tapauksessa.

Nyt on oikea suunta, tätä kannattaa jatkaa. Pahintahan on se ettei äänestäjien tahtoa kuulla. Tuskin monikaan äänestäjä ymmärsi mitä muuta videolla tarkemmin ottaen sanottiin, siis muuta kuin että lestamafia on. Mutta tärkeintä äänestäjien kannalta on se, että hän nyt ensimmäistä kertaa niin sanoi, että näin on.
Ainoa "virhe" tuossa päivityksessä on se, että lyhyessä lestamafiakommentissaan, tai kesken lauseen hän kuitenkin solvaa vain Suomen Sisulaisia aivovammaisiksi. Vaikea ottaa kantaa mihin se taas liittyy, niin kuin mikään muukaan, mutta tuskin ainakaan lestamafiaan, mutta niinkin hän päivityksessään kuitenkin teki.

PS:
Aiemmassa videossa Lokka on - Teurajärven blokin mukaan - "nimitellyt" suurempaa joukkoa ja käyttänyt valtuutetuista: "nimityksiä kuten kristillinen vajakki, läski, syöttöporsas, lammas, mitätön rivivaltuutettu, v***n limainen tyyppi, seko, valehtelija, suvakki, epärehellinen, lihava, syöpänen, apina, limainen p***a, ääliö, idiootti, vammainen, jne.



Jatkossa kannattaisi liittoutua valtuuston vasemmistojäärien kanssa, sieltä löytynee tukea, ehkä myös tulevia äänestäjiä ja lestamafian vastustajia.
Mutta on vielä vaikea arvioida niin pitkälle tai milloin itse valtuustokausi alkaneekaan, ehkä syksyllä kesälomien jälkeen...

59

573

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LisäänVinkin

      Tässä muuten yksi kopio niistä eilen täällä jaetuista vinkeistä Lokalle:

      "Päätelmiä palstan kirjoituksista.
      On hyvin helppo todeta, että Lokan äänestäjät odottavat Lokalta käyttäytymistä, joka palvelisi heidän intressiään, eli lesta-vihaa. Lokka ei ilmeisesti ole vielä ymmärtänyt että Oulussa häntä äänestäneiden valtaenemmistö ei piittaa jostakin Tuppuraisesta tuon taivaallista, vaan äänestäjäien enemmistö odottaa lestadiolaissolvauksia.

      Lähes jokaisessa täällä esiintyvässä Lokka-myönteisessä kommentissa, ainakin vähintään sivulauseessa tulee esille lestat. Huolimatta siitä, että kirjoittajat ovat samoja. Kuitenkin on jo aistittavissa että häntä äänestäneiden keskuudessa samasta on kysymys laajemminkin.

      Totta kai Lokkaa äänestivät muutkin, eritoten maahanmuuttokriittiset, mutta enemmän häntä äänestettiin solvaavan kielenkäytön odotusarvolla ja toiveella, että sitä kohdistuisi nimenomaan lestadiolaisten osalle.

      Lokka on alkanut saamaan kritiikkiä tyylistään myös omilta kannattajiltaan, jotka haluavat asiallista asioiden hoitoa ainoana oikeana tapana saavuttaa jotakin esim maahanmuuton suhteen.

      Lokan kannattaa jatkossa keskittyä enemmän lestadiolaisiin, mikäli haluaa säilyttää kannattajiensa suosion siedettävänä."

      • Lestasta.parantunut

        Sinäkö se olet viisain toisia neuvomaan? Paljonko sait ääniä vaaleissa?


    • narsistinavastasin

      Siitä se lähtee ;)

    • sdfssdfss

      ##solvaa vain Suomen Sisulaisia aivovammaisiksi. Vaikea ottaa kantaa mihin se taas liittyy##

      Erikoinen välikommentti kyllä. Voisiko olla joku katkeruuden merkki Immoselle? Mene ja tiedä, mutta useinhan nuo ovat puhuneet Immosen äänten "perimisistä". Ikään kuin äänet voi joku periä, heh

    • Tiinan-äänestäjä

      Onko tästä tulossa "uusi normaali" :-)

      Tämä kaksikko tekee videoblokeja jossa keskitytään erikoisiin asioihin. Yhdessä aiheena näytti olevan Teurajärven videon katselu. Minulle syntyi mielikuva, että tarkoitus oli julkisesti pilkata videokuvien kera Teurajärveä.

      Painotan että tämä oli vain minun mielikuva, joku toinen on voinut saada samanlaisen mielikuvan, mutta taas hyvin monikin, ellei kaikki ovat voineet myös saada samanlaisen mielikuvan. En usko että kukaan on saanut toisenlaista mielikuvaa.

      Tiina säälittää pettymykseen asti. Hänellä on paitsi älyä, myös luettavia hyviä blokeja ja hänenlaiselle olisi ollut tilausta suvakkikeskustelussa. Surullista että lähti tämän marokon sauhun völjyyn, enkä nyt puhu hänen henkilökohtaisesta rakkausjutusta.

    • arvaaja-

      itse olet keksinyt koko jutun

    • nukkuukopuolillepäiville

      mihis aikaa loisiva pari yleensä heräilee, palsta vaikuttaa taas olevan vailla jutunaiheita

      • kannustaja

        tylsäks menee, jos lokka ei pian keksi jotain viihdykettä meille.


      • spit.it.out
        kannustaja kirjoitti:

        tylsäks menee, jos lokka ei pian keksi jotain viihdykettä meille.

        Yritän toimia varalla.

        Olenhan sitä paitsi komeampi ja hauskempi kuin yksikään ns. valtuutettu, joten äänestäkkääpä minua ; )


    • SigmundF

      Onhan täällä joku lokka-kiimainen päivystänyt koko edellisen yön. Ja kokoajan heittää uutta kommenttia, sen mukaan miten kokeekaan lokan tulleen kaltoinkohdelluksi hänen itsensä mielikuvitustasolla,

      Hipiä on herkässä kun narsismia koetellaan.

      • spit.it.out

        Jos oisin narsku, niinkuin Junes ja Tiina ja Iljushka, luulisin, että puhut vaikkapa miusta.

        Mutta puhuitkin mausta.

        Huonosta mausta.


      • kommaripsykoosissa

        Kukas niitä kommentteja kirjoittaa, mihin heitetään kommenttaja?


    • loppulähenee

      Lestojen lähtölaskenta on alkanut.

      • LokkaKiimainenPäivystäjä

        Saahan lestat istua valtuustossa, tottakai. Mutta se lestailu ja uskonnollinen hyvä-veli-hyysäily ei poliittiseen valtuustoon kuulu.

        Politiikka on uskonnotonta taloustiedettä. Hännän vetoa siitä miten raha jaetaan. Ja lestat kerätkööt uskonsa ylläpitämiseen tarvittavat killingit seurojensa kolehtihaavin kautta. Koko Oulun veronmaksajille ei tällainen kuulu. Mikä tahansa, poliittinen ja uskonnollinenkin hyväveli-järjestelmä on epädemokratiaa, rikollisuutta ohi kansanäänestyksen ja vaalituloksen.

        Omissa seuroissaan saavat keskenään olla niin hyvää veljeä kuin lystäävät, omahan on taivaspaikkansa, mutta ei (Oulun / minkään kunnan) valtuustossa.
        .


      • noheräsitlopultaylösasti
        LokkaKiimainenPäivystäjä kirjoitti:

        Saahan lestat istua valtuustossa, tottakai. Mutta se lestailu ja uskonnollinen hyvä-veli-hyysäily ei poliittiseen valtuustoon kuulu.

        Politiikka on uskonnotonta taloustiedettä. Hännän vetoa siitä miten raha jaetaan. Ja lestat kerätkööt uskonsa ylläpitämiseen tarvittavat killingit seurojensa kolehtihaavin kautta. Koko Oulun veronmaksajille ei tällainen kuulu. Mikä tahansa, poliittinen ja uskonnollinenkin hyväveli-järjestelmä on epädemokratiaa, rikollisuutta ohi kansanäänestyksen ja vaalituloksen.

        Omissa seuroissaan saavat keskenään olla niin hyvää veljeä kuin lystäävät, omahan on taivaspaikkansa, mutta ei (Oulun / minkään kunnan) valtuustossa.
        .

        Kyllä kaikki se on huomannut mihin hän "vetoaa".


      • kiinnostunut---

        kerro lisää


      • st1.jkl2
        kiinnostunut--- kirjoitti:

        kerro lisää

        Minkäs sille voi, jos Lokka on saavuttanut rocktähtimäisen statuksen Oulussa.


    • vappu-marsille

      Mukava kuulla kohtaamisista. Siitä se sitten lähtee ludviutumaan.

      • tuhnupieru

        tai sitten se oliki torso tussahdus


    • Mukavaliikahdus_

      Upeaa että näin on päässyt käymään.

    • cpcpcpcpcpcp

      Lokka ja Wiik ovat saaneet ennen näkemätöntä eloa Ouolun normaalisti niin uneliaille sivuille.

      Mielenkiinnolla seuraamme, kuinka rationaalinen taisteleva ateismi ottaa otetta ei aivan niin pienestä herätysliikkeestä ja sen vuosisataisesta perinteestä. Nyt on nähty jo potkuja jalkoväliin aivan avoimesti tuomarin silmien alla, ja varmaan myös tulossa on kampituksia, hiuksista vetämistä, puremista ja nipistelyä.

      Järkiperäinen, tieteellinen taisteleva ateismi on tulevaisuutta, evoluutiotaistelun karaisemana se tulee nujertamaan tällä uudella asenteellaan ikiaikaiset uskonnot ja niiden vanhentuneet maailmankuvat. Juneksessa ja Tiinassa Hitlerin darwinistinen henki on tullut taas takaisin maailmaan. Oulun valtuusto muutetaan ensimmäiseksi henkiseksi keskitysleiriksi, jossa on vastedes ankara työvelvollisuus, niukka mutta terveellinen ravinto ja sanallinen raippa hujahtaa armotta rangaistukseksi heti, jos sääntöjä ei noudateta tai painoa eli läskiä on enemmän kuin Herran Temppelistä säällinen huolenpitäminen sallisi olevan. Kokoustila muuttuu kaasutuskammioksi, jossa levitetään sankkaa informaatiosumua, jota voisi kutsua jopa kyynelkaasuksia, sillä herkimpiä se varmasti tulee itkettämään. Tästä usvasta voitaisiin käyttää myös nimitystä Marokon Sauhu.

      Seassa leijuu juuri lahdatun paksun persun, eli perussuomalaisten puolueen, teurasjätteen pistävä ja läpitunkeva haju, kuin hempeän vaaleanpunaisia kukkaiskuvioita silmiin nostavan happosateen aiheuttaman mutavyoryn läpi tallaavan nationalistisen rautapohjaisen sotilassaappaan jalkahien makean kitkerä aromi.

      Oululaiset vähittäsikauppiaat: nyt on oikea aika täydentää varastot. Olutta ja sipsejä tulee menemään hyvin kaupaksi tänä keväänä. Myös siideriä, cokista ja mikroruoka-annoksia tulee kulumaan suuria määriä niiden ikkunoiden takana, joista loistaa yhä vaalenevaan yöhän sininen, tietokone päätteen lumoava valo.

      • Mokuttaja6

        Sinäkö se olet viisain toisia neuvomaan? Paljonko sait ääniä vaaleissa? ?


    • kertakiellonpäälle-

      ensimmäinen ja viimenen kerta

    • onneksiOnn

      Junes Lokka on poliittinen ilmiö vailla vertaa. Mies, jollaisia tarvitaan juuri nyt, kun politiikka tehdään salaisissa kabineteissa suljettujen ovien takana hipihipi hiljaa.

      Luitte varmaankin uutisen kuinka persut taas kerran pettivät lupaamansa. Soinin säätiö saa taas rahaa ja muillekin varmaan on lahjakorttia postissa, kenties kiva virka tai toimi tiedossa.

      Kiitos teille, jotka äänestitte Junesta ja Tiinaa.

      Pienenä muistutuksena: Wärtsilä kertoi äskettäin saavansa nyt tilauksia jopa Briteistä. Muistattekos, mitä talouden asiantuntijat sanoivat, kun May tuli valtaan? Koko taloudenhan piti romahtaa siihen paikkaan.

      Muutoksen tuulet puhaltavat

      • fdfsgsghshjss

        He saattavat puolivahingossa pöyhäistä esiin kiusallisia asioita. Muuten toki törkeä pari, mutta katsokaapa mitä nousee pintaan kun he vähän sekoittavat seisovaa vettä, maan tapaa.


    • tarjollatänään-

      Milloin on lokan juhlavastaanotto äänestäjille jossa tietenkin tarjolla kahvia ja pullaa aulassa

      • PullaLihottaa

        Pohjoissuomalaisen pitää kahvin kanssa tarjota leipäjuustoa lakkahillolla (tai ilman). Tahi voffeleita (lättyjä) hillolla. Saivathan Junes ja Tiina komeat tukirahat kannattajiltaan.
        .


      • spit.it.out

        Heti pidetään juhlavastaanotto ja thaihieronnat, kun ensin löytävät Iljushkan hyppäämään kakusta.

        Kakun teko on viivästynyt yllättäen siitä syystä, että Iljushka sniffaa kaikki valkoiset jauhot ja sokerit ja ainoastaan vatkaa munia koko ajan.

        Hmmm, kakkua... vai tuleeko Iljushkalle kakkua ? Rannan ja Torniaisen kanssa samaan kimppaselliin, Pönkä ovelle ja katsotaan, kuka tulee viimeisenä ulos ?


    • Hieno_mies_seOn

      Lisää Lokkaa, varsinkin tämä avaus on Lokalle eduksi. Tässä avauksessa avautuu lukijoille Lokan huitomisen ja uli ulin koko Kirjo.
      Lisäksi kannattaa katsoa uli uli kysymysmerkin kaikki pilkkavideot, jos pää vaan kestää :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

      Lokka kertoo ansiokkaasti jokaisessa videossaan kaksi oleelista asiaa 1. hänellä on tietty määrä katsojia (ne samat maastopukuiset ja minä vaipoissani) 2. olen äänissä sijalla 19 ja sain enemmän ääniä kuin keskiverto val tuu tettu öööö. käden huitaisu , öööö tämmöstä. öööö.

      :)))))))))))))))))))))))))))))))))

      • kommarilleaapinen

        Opettele kirjoittamaan, ei tuosta saa kukaan mitään selvää.

        Ouluun tuli uusi valtuustoryhmä, kun Aidon suomalaisen yhteislistan Junes Lokka meni läpi (697 ääntä). Temppu oli kova, sillä kahden ehdokkaan listalta on hankala päästä läpi Oulun kokoisessa kaupungissa.


      • suussiunakkoo
        kommarilleaapinen kirjoitti:

        Opettele kirjoittamaan, ei tuosta saa kukaan mitään selvää.

        Ouluun tuli uusi valtuustoryhmä, kun Aidon suomalaisen yhteislistan Junes Lokka meni läpi (697 ääntä). Temppu oli kova, sillä kahden ehdokkaan listalta on hankala päästä läpi Oulun kokoisessa kaupungissa.

        Junes Lokka on poliittinen ilmiö vailla vertaa. Mies, jollaisia tarvitaan juuri nyt, kun politiikka tehdään salaisissa kabineteissa suljettujen ovien takana hipihipi hiljaa.

        Luitte varmaankin uutisen kuinka persut taas kerran pettivät lupaamansa. Soinin säätiö saa taas rahaa ja muillekin varmaan on lahjakorttia postissa, kenties kiva virka tai toimi tiedossa.

        Kiitos teille, jotka äänestitte Junesta ja Tiinaa.

        Pienenä muistutuksena: Wärtsilä kertoi äskettäin saavansa nyt tilauksia jopa Briteistä. Muistattekos, mitä talouden asiantuntijat sanoivat, kun May tuli valtaan? Koko taloudenhan piti romahtaa siihen paikkaan.

        Muutoksen tuulet puhaltavat


    • spit.it.out

      Miten nämä kaikki Lokka-ketjut ovat saman spämmin toistoa ?

      Samat kirjoitukset, sama sisältö eri nimimerkeillä ja copypastea kuinka hyvä Junes ja Tiina on...

      • arvaus_vaan

        Ehkä Juneksella ei ole muuta sanottavaa kysymysmerkkien lisäksi?


      • spit.it.out
        arvaus_vaan kirjoitti:

        Ehkä Juneksella ei ole muuta sanottavaa kysymysmerkkien lisäksi?

        Mä luulen, että nämä ovat lähinnä itsekin yllättyneitä, kuinka helppoa oli vedättää valtuustopaikka mv-uskovaisten äänillä ja nyt ei olekaan pläni b:tä kuinka tästä VAPAA-AIKAA HARMILLISESTI RAJOITTAVASTA VASTUULLISESTA TYÖSTÄ pääsee helpoimmin eroon...


      • swallow_it_in

        Ouluun tuli uusi valtuustoryhmä, kun Aidon suomalaisen yhteislistan Junes Lokka meni läpi (697 ääntä). Temppu oli kova, sillä kahden ehdokkaan listalta on hankala päästä läpi Oulun kokoisessa kaupungissa.

        Valtuustotyö alkaa kesäkuussa.


    • lesboluuuuuk

      Hyvö ettö kohtasivat

    • hienostivedetty

      Ouluun tuli uusi valtuustoryhmä, kun Aidon suomalaisen yhteislistan Junes Lokka meni läpi (697 ääntä). Temppu oli kova, sillä kahden ehdokkaan listalta on hankala päästä läpi Oulun kokoisessa kaupungissa.

      • spit.it.out

        Tsihihii, hienosti VEDÄTETTY uskomaan, että Junes ja Tiina olisivat kykeneviä tekemään mitään asiallista ;)

        Kahden älyltään kaikkia muita ylivoimaisemman ehdokkaan listalta silti ne homman "aivot" jäivät äänestyksen ja valtuuston varasijalle --- ja se, jos mikä, on luuseriuden merkki ja varmasti syö kaukaa maalta suureen Ouluun glamourin perässä tullutta naisparkaa.


      • swallow_it_in_

        Lokan Junes on Oulun kaupunginvaltuutettu ja Wiikin Tiina varavaltuutettu. He kuuluvat muodostamaansa kaupunginvaltuustoryhmä Asyliin.


      • NäilläMennäänTaas

        Näin se vaan iki opiskelija marokostakin muuttuu aidoksi suomalaiseksi, ketähän tässä viedään minua vai teitä kannattajia?


      • spit.it.out
        NäilläMennäänTaas kirjoitti:

        Näin se vaan iki opiskelija marokostakin muuttuu aidoksi suomalaiseksi, ketähän tässä viedään minua vai teitä kannattajia?

        Mä luulen, että suurin osa kannattajia on Junesta ja Tiinaa paljon fiksumpia, tiesivät jo ennakkoon, ettei valtuustourasta tule kuin vitsin aihe ja vievät 100-0 nimenomaan Junesta ja Tiinaa, sekä koko MV-kaartia.


      • nerokasta_

        Mielenkiintoinen teoria, kertoisitko lisää?


    • nimmerki-

      Lokalle varoituksen sana:

      Olet selkeästi älykäs ja rohkea, ja kuten moni muukin, vihaat selkeästi hyväveliverkostoja ja mm. huonojen asioiden toteuttamista totuttuun tapaan, mitään muuttamatta, ryhmän päätöksellä ja jopa etukäteen päätettyinä.

      En äänestänyt sinua, enkä tällä kerralla ketään muutakaan. Siitä on todella kauan kun viimeksi jätin äänestämättä, mutta nyt oli sellainen tunne ja kokemus, että on ihan turha äänestää, koska asiat viedään kuitenkin lävitse vanhoilla kaavoilla ja hyvien veljien keskenään päätämillä tavoilla, Sinua en ennen vaaleja erityisemmin noteerannut. Nyt noteeraan. Olen todella kiinnostunut siitä, mitä saat nousemaan pintaan sitä seisovaa vettä hämmentämällä, näin ylempänä kirjoittavaa henkilöä lainatakseni, Uskon, että todella monet muutkin oululaiset ja oululaista politiikkaa seuraaneet ulkopuolisetkin henkilöt ovat.

      Älä nyt ihmeessä sössi kaikkea tuolla rumalla kielenkäytölläsi ja noilla turhilla nimittelyillä, jotka ovat lähinnä ala-astelaisten tasolla! Myös Tiinalla on rohkeutta ja hyviä ajatuksia, mutta nyt näyttää siltä, että yllytätte toinen toistanne sanomaan yhä rohkeammin, yhä rumemmin ja kokeilemaan ja rikkomaan rajoja yhä uskaliaammin. Kyllä teidänkin pitää tietää se, että kaikella on rajansa, niin myös angstaamisella ja nimittelyilläkin. Älä Junes pilaa tätä nyt tyhjien rumien sanojen ja nimitysten viljelyllä, äläkä sinä Tiina yllytä häntä. Kun teette videoita tai menette tilaisuuksiin, muistuttakaa ennemminkin toisianne asiallisuudesta ja asiallisesta kielenkäytöstä. Ei teitä varmasti ole äänestetty nimittelemään ja puhumaan rumia, vaan juurikin sekoittamaan sitä seisovaa vettä. Siihen ei rumia puheita tarvita. Riittää kun asialllisesti kyseenalaistatte ja vaaditte perusteluja asioille, kuten tähänkin asti. Sitä me oululaiset halutaan nähdä!

      • spit.it.out

        Enkös mä JUST vastannut sun samaan copypasteesi ?

        ASYL-Puoluetoimiston botti, perskules ! ; )

        Junes ja Tiina halutaan nähdä SYÖMÄSSÄ valtuuston kokouksessa, ihan kuten normaalit ihmiset kahvittelevat ja juttu luistaa paremmin, nyt heillä on verensokerit niin alhaalla, ettei järki juokse.


    • Tietoa123

      Junes Lokka on Oulun kaupunginvaltuutettu ja Tiina Wiik varavaltuutettu. He kuuluvat muodostamaansa kaupunginvaltuustoryhmä Asyliin.

    • arvaajat

      varmaan liikuttava tapaaminen. kyynel tuli silmään

      • kiitoksetäänestäjille

        Kiitos teille, jotka äänestitte Junesta ja Tiinaa.

        kiitokset äänestäjille


    • Maanviisaas71

      Ei olisi paljon vaadittu, kun käytöstavat saisivat jostain... kaikki pitää nähdä kun vanhaksi elää. Kaupungin valtuustokin ollut arvostettu paikka ja sellaisena se pitää ollakin. Junes käytös kouluun!

    • loppuu.se.pelleily

      Viihdearvokin kärsinyt jo inflaaton. En todellakaan ole mikään mokuttaja, mut mielestäni omahyväisen lapsellinen kiusanteko (oikeasti lapsentasoista) jossain toisella tavalla ajattelevien mielenilmaisussa palvelee tuskin edes maastopukuisen äänestäjäkunnan tyttöystäviä. Tuosta mitään tule. Kaksikon, tai nythän noita näytti olevan kolme, kierros näyttää aina päättyvän johonkin toiseen mielenilmaisuun, jossa wiik kiittää - jälleen kerran äänestäjiä. Kiitos äänestäjille, eipä mulla tällä kertaa muuta sen kummempaa. Aamen, oliko sulla Tiina vielä jotakin.. ööö, ähäh. uli uli öööö... , no lopetetaan tähän. kysymys merkki kysymysmerkki. ööö moikka.

      Markon mielenilmausjutuissa on sentään jotain logiikkaa ja tyyliä.... haloo Oulu.

      • hyvähyvä_

        Lokan Junes on Oulun kaupunginvaltuutettu ja Tiina Wiik varavaltuutettu. He kuuluvat muodostamaansa kaupunginvaltuustoryhmä Asyliin.


      • arava-laina

        Eilinen taisi olla pohjanoteeraus ellei sanallisia sammakoita lasketa.

        Miksihän tätä mielensäpahoittajakaksikkoa ei kukaan näytä seurailevan tuolla tienpäällä?

        Häpeävätkö äänestäjänsä esiintyä live-kuvissa vai hävettääkkö enemmän oma äänestyskäyttäytyminen.


      • spit.it.out

        697 äänestäjää oli paikalla.

        Varmaan oli. Totuus.

        Ihan jokainen äänensä antanut ja kaikilla oli termarissa kahvia ja pussillinen pullaa kannatuksen merkiksi, jos vaikka pääsisivät jumalaisen "pullakahviraadin" arvioitavaksi ja ihan maineeseen juutuupiin.

        Ihan niinkuin Trumpin virkaanastujaisissa oli IHAN VARMASTI kaikkien aikojen yleisöennätys ;DDDD

        Striimi oli käsitelty ja kuvakulmat hurraavasta ja pyörtyilevästä fanijoukosta vääristelty pois kulttuurimarxistisen illuminaatin toimesta. Fasismia !


      • mielenkiintoista__

        Kerro lisää.


    • halpamaccara

      Jahas, maroccolaisella on tällä palstalla samat oireet kuin fasessa. Toistaa samaa ja haluaa toisinajattelijoille aina viimeisen sanan. Vain kyssärit puuttuu.

      • miksi___

        Miten niin?


      • ulilitta_ajalle
        miksi___ kirjoitti:

        Miten niin?

        ??

        ?

        uli uli

        ??


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6749
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4380
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2793
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1653
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe