Miten EU-konflikti pättyy?

Tuhlareille.kävi.kehnost

Päivittäin EU uhkailee Britanniaa eri suuruisilla laskuilla ja maahanmuuttajamäärilä tai ihmisoikeussopimuksilla. En näe enää mitään muuta kuin sen, että tämä loppuu vain sotaan, kun toinen osapuoli on taloudellisessa ahdingossa ja uhoaa kuin Pohjois-Korea. Mitähän luulisitte tapahtuvan ennen juhannusta 2017 ja sen jälkeen?

33

345

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KhJfPub

      Merkelin mukaan euro sulaminen voi vaarantaa rauhan, historian mielikuvitusta riitaa ...
      By Dominic Sandbrook for the Daily Mail
      Updated: 00:43 BST, 31 October 2011
      http://www.dailymail.co.uk/news/article-2054913/Europe-war-2018-As-Angela-Merkel-says-euro-meltdown-spark-battle.html

      "Saksalaiset joukot myrskyttävät Kreikkaa. Putinin tankit murskivat Latvian. Ranska alentaa Britannian armeijaa. Todennäköisesti, kyllä, mutta kuten Angela Merkel sanoo, euro sulautuminen voi vaarantaa rauhan, historioitsijan mielikuvitusta riitaa ..."


      Voisi kysyä myös sytyttävätkö Merkelin nukke, Juncker ja Merkel itse sodan ja milloin se tapahtuisi?

    • Häirikön.rooli

      Kreikan ex-valtiovarainministeri Varoufakis neuvoo Theresa Mayta. Theresa Mayta kehotetaan välttämään täysin EU:n kanssa neuvotteluja, koska ne ovelat kiristävät tms. ja sitten pääministeri jää "koukkuun".

      http://www.express.co.uk/news/uk/798084/theresa-may-yanis-varoufakis-brexit-eu-avoid-negotiations-greece-finance-minister

      "Jos hän ei tee niin, hän joutuu [kreikkalaisen pääministerin] Alexis Tsiprasin ansaan, ja se päättyy luovutukseen. "

      Keskustelu on hankalaa, koska sielläkin on nyt samanlaisia eu-trolleja kuin täällä. Entiset puhujat kadonneet. Kunpa pääsisi itse sinne kertomaan. EU on vähän kuin Pohjois-Korea, joka ärhentelee toisille naapureille. Naurettavaa, että maksetut,hyödylliset idiiootit ovat juuttuneet tähän eurooppalaiseen pohjois-koreeaan kuin mehiläinen kermakakkuun.

    • Häirikkö.markkina-alue

      Liian pitkälle annetaan mennä, nyt pitäisi lopettaa ja katsoa, mitä kauppoja voisi yntyisi sen jälkeen kun "vapaamuurari-loosi" saataisiin edes vähän purkautumaan.

      Sitkoilu, mutkuilu ja uhkailut jatkuvat kovaa vauhtia. Kuka enää jaksaa kiinnostua.
      http://www.express.co.uk/news/politics/798104/Brexit-news-EU27-leaders-meet-Brussels-approve-bloc-negotiating-guidelines

      Espanja lähettää Gibraltarille sotalaivat jo kolmannen kerran.
      http://www.express.co.uk/news/uk/798138/spain-gibraltar-warship-brexit-european-union

    • Meppi-puhui

      Jacob Rees-Mogg kuvailee neuvotteluja.

      Http://www.express.co.uk/news/uk/797554/Jacob-Rees-Mogg-backs-Theresa-May-in-Angela-Merkel-Brexit-negotiations?utm_source=traffic.outbrain&utm_medium=traffic.outbrain&utm_term= Traffic.outbrain & utm_content = traffic.outbrain & utm_campaign = liikenne.outbrain

      Hän lisäsi: "Merkel on kovaksi keitetty muna ja hänen kanssaan on vaikea neuvotella!

      "Avain on, meillä on joku, joka pystyy olemaan vastus hänelle. Hänen mainitsemat Saksan intressit yhteistyö tieteen ja turvallisuuden aloilla on tänään täysin järkevää, Saksan edun mukaista.

      "Merkel puolustaa Saksan intressejä - mitä odotitte häneltä, hän on Saksan liittokansleri.

      "Tarvitsemme ja saimme rva Mayin, jonkun joka voi suojella brittiläisiä intressejä. Neuvottelujen avaamisessa, tietenkin saksalaiset haluavat, että me lupaamme heillä paljon rahaa - joka ei ole meidän etujen mukaista, me haluamme sanoa: "Haluamme tietää, mitä saamme tästä, kiitokset ennen kuin hyväksymme yhtään mitään annettavaa kaiken vastineeksi ".

    • Dämmerung
    • Nyt.armeija
    • kiohtuus-kaikessa

      Britannia on koko EU:ssa olonsa ajan nauttinut kaikkein eniten kaikista EU:n eduista. Nyt, kun he haluavat erota, heille pitäisi yhä antaa mahdollisuus nauttia noista samoista eduista. He ovat todella pitäneet puolensa joka suhteessa. Sille he eivät näköjään arvoa anna.

      Eihän se ole mahdollista, että samat edut säilyvät. Heidän on tultava toimeen omillaan, jos he sitä haluavat. Sittenhän näkevät, mihin se johtaa. He joko pärjäävät tai sitten heille tulee hieman tiukkaa.

      • gvyc42

        Ei pitäisi, eräät vaan pitävät tiukasti heistä kiinni ihan muista syistä. Jutut tuosta hölynpölyä.


    • TcRvDE

      Keskustelua.

      1. "Joten he pyörittävät kenraaleja, älä koskaan anna mielessä, kuka on paras. Valitse oikea aika ja EU: n armeija johtaa Luxemburgin kenraali ... suuri määrä voittoennätyksiä."

      2. "Ditto Ranska!"

      3. "Ovatko nämä mielipidekyselyt todellisia? 46% maan mielestä on hyvä ajatus, että britit auttavat EU: n armeijaa, ovatko he hulluja?
      Fredrica-nainen on kauhea, hän on niin liittovaltiota kuin sinä ikinä voi olla.
      Tietenkään emme saa maksaa eikä auttaa maksamaan EU-tärähtänyttä-armeijaa, se on mieletön ajatus. "

      4. "Haluan nähdä sen kirjoitettuna Brexit-sopimukseen, että Britannia ei missään tapauksessa saa osallistua toiseen eurooppalaiseen sotaan.

      Heitä on varoitettu loputtomasti siitä vaarasta, että Nato korvataan eurooppalaisella armeijalla epäpätevillä, egotistisilla hulluilla. Joten, jos he menevät eteenpäin EU: n asevoimien kanssa ja johtaa sotaan mantereelle, sen pitäisi sallia polttaa - kuten Irak ja Syyria.

      5. "Se ei ole armeija, se on militia, joka voi torjua minkä tahansa EU: n kansannousun, kuten Venäjä teki Unkarille ja Tšekkoslovakialle."

      http://www.express.co.uk/news/politics/797220/EU-army-European-defence-ministers-meet-Malta-discuss-Brussels-force

      • Dttyft

        EU-armeija olisi EU-komission hallitsema, siitä tulisi jonkun mukaan kaaosta ja sotkua.


    • FO5fG2

      Keskustelua.

      1. "Jos tämä on totta, EU: n byrokraatit ovat hyvin käteviä keksimään, luovuttaen itsenäisten maiden armeijat ja yhdistämällä ne yhteen EU: n puolustusvoimaan, joka on lopullinen niitti arkussa minkä tahansa valtion itsenäisyydelle. Tekee lähes mahdottomaksi peruttaa ja palata takaisin, kun kerran on sitouduttu ja pantu täytäntöön, jos he eivät pidä siitä tavasta, jolla sitä johdetaan.

      EU puuttui Ukrainaan ja se oli erottamaton osa valittua hallitusta, joka järkyttäisi venäläistä karhua. EU:lle todellisen voiman antaminen olisi kuin antaisi apinalle käsikranaatin, tappi vedettynä auki. Toivottavasti se ei ole todellisuutta elämäni aikana.

      http://www.express.co.uk/news/politics/797220/EU-army-European-defence-ministers-meet-Malta-discuss-Brussels-force

      • gcxryt

        Keskustelua.

        "Jos Euroopan maat eivät voi maksaa natoa siitä, miten he maksavat eu-armeijasta? Yksittäiset maat maksavat omat voimansa, joita eu sitten varastaa."

        Eikö armeijan pitäisi ymmärtää siviileihin kohdistuva vaara, joka on melko selkä tässä uhkailun ilmapiirissä. Suomi ei voi peruttaa sopimusta, jos luovutetaan suvereeniiteetti armeijankin kautta EU:lle.

        Jos EU olisi Venäjä, tämä olisi todella kauheaa, jota se on kyllä nytkin, ei hetkenkään rauhaa. Poliitikot eivät ole ymmärtävinään. EU sekaantui Ukrainaan ja nyt se on suututtanut Irlannin tasavallan ja Pohjois-Irlannin, yrittämällä yhdistää ne. Vähänkö tämä on interventiota?


    • Xz5jF

      Keskustelu jatkuu.

      1: ".............. ja ainoa tapa, jolla he saisivat tämän "ns. EU-armeijan", olisi samojen nuorten asevelvollisuus, jotka jo maksavat heille rikkoutunutta Kreikkaa, Italiaa, Espanjaa ja Ranskaa.

      Voinko nähdä toisenkin lakon Ranskassa?"

      http://www.express.co.uk/news/politics/797220/EU-army-European-defence-ministers-meet-Malta-discuss-Brussels-force

      Paineet kasataan yksille, kuten mm. perheellisille työssäkäynti ja lasten hankkiminen.

    • tässäeiolemitäänideaa

      No jos historia toistaa itseään, niin edellisellä kerralla Saksa yritti valloittaa euroopan. Eikö se nyt tee sitä?
      Sitten taas tulee märkää rättiä naamaan.. tällä kertaa mahdollisesti yritetään pelastaa keitäs muita, kun niitä, jotka ovat tulleet heidän maahansa muualta aiheuttamaan ongelmia. Samaa tunnelmaa on muissakin eu maissa. Minusta tämä on pelottavaa kehitystä. Maihin päästetään ihmisiä joista ei pidetä ja vihan siemenet on kylvetty.
      Tällä kertaa ei Juutalaisiin, mutta lähivaltioiden porukkaa taas .. eli alueellinenkin aspekti olisi jo valmistautumassa.
      Minä toivon että myös Ranska on tajunnut Brittien idean tässä EU asiassa.
      Jos Le Pen tulee pressaksi, alkaa myös Ranska irrottautumaan eu touhuista.
      Ikävää, että aina pitää tulla tuskaa, mutta onko se jokin sääntö, että näin pitää tapahtua? En voi tajuta. Saksalaisten touhuista ei ole aikaa edes 100 vuotta ja taas alkaisi olemaan nappulat järjestettynä oikeaan asentoon.

    • Jeps...hg
    • Pitkät.neuvottelut

      Theresa May läimäyttää Junckeria, kun hän kieltäytyy Brysselin kovan linjan Brexit-vaatimuksista
      Siobhan McFadyen
      JULKAISTU: 14:28, su, 30.4.2017
      Http://www.express.co.uk/news/uk/798446/Brexit-Theresa-May-Juncker-Downing-Street-dinner-Brussels-EU

      "THERESA saattaa kertoa Euroopan komission puheenjohtaja Jean Claude Junckerin yli päivällisen Downing Streetissä."

      "Pääministerin sanotaan pyytäneen valittomia virkamiehiä aterian aikana ja vaatinut hänen olevan" kärsivällinen ".

      Tiukan kokouksen tiedot alkavat näkyä sen jälkeen, kun herra Juncker ilmeisesti loukkasi vieraanvaraisuutta, jota hänelle tarjottiin - jota Yhdistyneen kuningaskunnan veronmaksajat maksoivat.

      Jäsen May on myös raportoinut kyseenalaiseksi EU: n neuvottelustrategian, joka ilmeisesti merkitsee sitä, että hän puhuu kovaa vapaasta liikkuvuudesta ja vapaakaupasta.

      Neuvottelut on saatettava päätökseen 29. maaliskuuta 2019 mennessä, jolloin Britannia voi kävellä.

      Kuitenkin yrittäessään esittää näkemyksensä, herra May sanoi, että hän toivoo voittavansa vaalit herättääkseen neuvotteluasenteensa.

      Hän sanoi: "Ensinnäkin haluaisin huomauttaa, ettei Brysselillä ole Brexit-sopimusta pöydälle."

      "Mutta ei ole epäilystäkään siitä, että nämä neuvottelut ovat kaikkein monimutkaimpia, mitä Yhdistynyt kuningaskunta on kohdannut elämässämme. He ovat kovaa ja joskus jopa vastakkaista. "

      Euroopan komissio vaatii, että Britannia maksaa 50 miljardia puntaa Brexit-laskun, joka kattaa EU: n menot vuoteen 2020 asti.

      Brysselin päälliköt vaativat täydellistä luetteloa Yhdistyneessä kuningaskunnassa asuvien EU: n kansalaisten oikeuksista unionin tuomioistuimessa, joka on kalliita oikeudellisia toimia.

      On kuitenkin raportoitu, että Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisilla on enemmän oikeuksia kuin Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaiset. "

      • Ahneella.paskainen.loppu

        Euroopan komissio vaatii, että Britannia maksaa 50 miljardia puntaa Brexit-laskun, joka kattaa EU: n menot vuoteen 2020 asti.

        Brysselin päälliköt vaativat täydellistä luetteloa Yhdistyneessä kuningaskunnassa asuvien EU: n kansalaisten oikeuksista unionin tuomioistuimessa, joka on kalliita oikeudellisia toimia.

        On kuitenkin raportoitu, että EU-kansalaisilla on Britanniassa enemmän oikeuksia kuin Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisilla.

        Pitää maksaa herrasväen kulut vuoteen 2020, tehdä kalliit juridiset paperit oikeuksista ja vielä tarjotaan enemmän oikeuksia kuin oman maan kansalasilla.

        Muuttaisivat nyt takaisin tuonne rikkaaseen Luxemburgiin tai Saksaan, niin tämän riitely loppuisi siihen. Pitää rahdata vaan uhallakin itsensä meren saarille ja sitten tällaiset mafia pannaan ajamaan oikeuksia siellä, vaikka olisi köyhemmät olot.


    • Loppua.ei.tulla.näkemä

      Le Pen voisi kyllä voittaa, se auttaisi kaikkia EU:hun kyllästyneitä.
      Http://www.express.fi/news/world/798383/Marine-Le-Pen-Euro-is-dead-reinstate-Franc

      "Euro on luotu tuhoamaan kansallinen identiteetti. Valuutta on yleensä ensimmäinen asia, jota näet, kun vierailet maata, ja se näytti usein maata tai historiaa."

      Tässä jälkimaininkeja Junckerin sakin vierailusta Lontoossa, aivan "mielisairas" häiritsemissuunnitelma mukamas neuvotteluille. Mikään muu ei taida olla taka-ajatuksena, kuin panna Britannia yhden sortin lypsykarjaksi tai tuotantolaitokseksi "egoistisille hulluille" eu-tekoaatelisille. EU-eliitin neuvotteluissa ei tulla koskaan loppua näkemään ja matkustelu kalleimman tapin takaa on loputonta, olipa asiaa tai ei.

      Http://www.express.co.uk/news/politics/798725/Brexit-news-EU-Commission-unveils-detailed-negotiating-strategy

      1. "Kuunnelkaa Kreikan entistä valtiovarainministeriä, joka on joutunut yrittämään käsitellä diiliä EU: n diktaattoreiden kanssa, niillä ei ole mitään aikataulumääriä (=ei ole loppua). Ainoa asenne, joka herättää heidät, jos kävelemme ulos ja siirtymme WTO: hon, he menettävät meidön myötävaikutuksemme ja joutuvat maksamaan pääsemisestä markkinoillemme ja selittämään heidän yrityksilleen ja ammattiliittoilleen, miksi he eivät pysty tekemään diiliä (kauppasopimusta). Odottaisi tulevan järkevä diili sen jälkeen melko nopeasti.

      2. "Ehdottomasti oikein - jos Romania on päättänyt tehdä diilin, kerro saksalaisille, että uusi vero tullaan lisäämään kaikkiin saksalaisiin ajoneuvoihin, jotka tuodaan Yhdistyneeseen kuningaskuntaan. Epäilen, että mikä tahansa viivästyminen tulee hyvin pian mitätöidyksi."

      3. "Nämä eivät ole uhkia, vaan lupauksia, meillä on 3.000.000 Afrikasta tulevaa asiakasta, jotka haluavat mennä Ison-Britanniaan. Valtavat määrät rahaa tehtäväksi. "

    • Suurempi.kuvio

      Tässä on päivitetty teksti valkoisen väestön tunnan taustoista. Hyvin sanottu.

      http://www.theoccidentalobserver.net/2016/10/the-coudenhove-kalergi-plan-white-genocide-by-design-part-1/

      "Puhumme tässä kahdesta täysin yhteensopimattomasta maailmankatsomuksesta: niiden välillä, jotka toisaalta uskovat, että kansakunnat ovat tärkeitä, ja niiden on säilytettävä itsemääräämisoikeutensa ja rajavalvontastuksensa sekä ne, jotka toisaalta uskovat intohimoisesti, että Kansakunnat eivät ole tärkeitä, ja ne on lopetettava olemassaolosta. Jälkimmäinen ryhmä, jolla on nyt suurta vaikutusvaltaa, uskoo, että kansallismielisiä tunteita on lannistettava ja että nationalismi on kiistaton paha. Tähän erittäin voimakkaaseen eliittiin, jossa juutalaiset sattuvat löytämään itsensä ylemmäksi joukoksi, on kysymys kosmopoliittisesta kansainvälisyydestä."

    • fd4dw
    • fg6df54d
    • Gyf66
    • Riidan.kylväjät

      EU on sekaantunut usean maan vaaleihin, ehkä myös Suomen???

      Ukraina, Italia, Kreikka, Makedonia, Itävalta, Hollanti, Ranska.
      Makedoniassa sekaantuminen
      http://www.express.co.uk/news/world/802648/Macedonia-protests-EU-election-meddling-Brussels

      Ranskan Macron menettänyt pelin
      http://www.express.co.uk/news/world/802956/Emmanuel-Macron-Eric-Ciotti-destroy-Les-Republicans-dismantle-right

      Tanskalainen väittää, että EU ei voi koskaan olla demokraattinen
      http://www.express.co.uk/news/world/803013/Brussels-never-democratic-EU-answer-past-problems-Danish-politician-blasts

    • RfDEsw

      Kommentti Makedonia-jutusta.

      http://www.express.co.uk/news/world/802648/Macedonia-protests-EU-election-meddling-Brussels

      "Me kaikki tiedämme, että eu: n keskellä on "pimeitä voimia" - voimakas, valitsematon kaappa, joka käyttää valtaa. Tämä on jälleen yksi selkeä esimerkki siitä, mitä "cabal" pääsee.

      Sivupiste - Eikö tämä myös vain näytä, kuinka STUPID "suhteellinen edustus; Vaihtoehtoinen äänestys "idea todella on. Se johtaa useissa pienissä eurooppalaisissa maissa hallitsijoiden ryhmään - eri poliittisten puolueiden ryhmittymään, jotka vihaavat toistensa politiikkaa - mutta heidän on "yritettävä yhdessä" muodostaa kaikenlainen kaksitahoinen "hallitus", joka voi miellyttää ketään.
      Koaliittiot ja PR / AV eivät todellakaan toimi reaalimaailmassa; Ilmava keiju tekee hyvää hölynpölyä, ei mitään muuta.

      Mutta mikä johtaa näin naurettaviin tilanteisiin; Ja tietenkin eu cabal (=salaliitto) vain rakastavat tätä, koska silloin he voivat "häiritä suvereenia maata" - toivon, että te kaikki ymmärrät, mitä se tarkoittaa. Katso Kreikkaa, Italiaa ja muita.

      Joten vaikka emme saaneet UKIP MP-numeroita, joita UKIP ansaitsi -
      Ainakin meidän ensimmäinen past the Post - meillä on vakaa, solidaarinen, hallitus.
      Koaliittiot eivät toimi; PR / AV ei toimi ....."

    • YÖÖK.jatkuu.vaan
    • Mitäs.tuumaatte

      Saksalainen toimittaja Wolfgang Munchau, joka on euro-kriittinen neuvoo Brittejä. Hän on hyvin lievä, saksalaistyylinen, ilmaisullisesti kiertelevä.

      http://www.express.co.uk/news/uk/804665/Brexit-European-Union-trade-deal-Britain-Gina-Miller-politics-economy

      "Mutta herra Münchau varoittaa, että Theresa Mayin kommentit, kuten" Brexit tarkoittaa Brexit "ja" ei ole sopimusta parempi kuin huono sopimus ", eivät ole resonansseja Brysselin valtaväylien ympärillä.

      Hän sanoi, että eurooppalaiset poliittiset joukot ovat hyvin perehtyneet kategorisen retoriikan kiertämiseen, ja hän viittaa euroalueen ensisijaiseen esimerkkitilaan, joka ei ole pelastuslauseke.

      Münchau uskoo, että Downing Streetin olisi pikaisesti laadittava B-suunnitelma, joka keskittyy kauppaan liittyviin suhteisiin, jotka liittyvät Maailman kauppajärjestöön tai yksipuoliseen vapaakauppaan, vaikka ajatella, että Britannian ei pitäisi tarjota tullimaksuja EU: n tuontitavaroista, vaikka Bryssel ."

      KOMMENTTEJA.
      1. "Kaikki EU: hun saakka, kun olemme poissa, voimme aloittaa omien tavaroidensa tuottamisen uudelleen. Tosiasia on, että EU on kaiken irrotanut meidät luuhun.
      EU: n ainoat voittajat ovat Saksa ja plebeja, jotka johtavat sitä.
      Sitten kysy itseltäsi, miten kaikki tulee Saksaan, etsi esimerkiksi, mistä Merkel tuli, nämä ovat tosiasioita, joita meidän pitäisi tarkastella. "

      2. "EU on erittäin älykäs saksalainen toimitusketjun perustaminen.
      Saksalaisilla ei ole mitään käsitystä muista kansallisuuksista, väittäen, että EU lopettaa sodan, joka aloitti viimeiset kaksi? "

      Hyvä Munchau:
      https://www.ft.com/comment/columnists/wolfgang-munchau

      https://twitter.com/eurobriefing

    • EU.uhkaili.visa-k-maita
    • YUguyg

      Britanniassa ihmiset nyt saaneet tarpeekseen, paitsi premainerit. Mihin me voitaisiin paeta "Sipilän käpälää", jos pienet ahtaalla olevat EU-maat saavat jostain apua? Nato oli Venäjän lähelle, jonnekin Romaniaan tehnyt pikku kaupungin pysyvää miehistöä varten. Jos jotain tapahtuu Unkarissa on varmaa, että suomalaisia aletaan vangita, Yhteiskunnan ilmapiiri angela merkelin vihan huutoineen on sitä luokkaa. Miksi te ette sano sanaakaan mihinkään? Syyrian sota on kauempana kuin Unkari

      "Sinä maksat hinnan" Angela Merkel myöntää Yhdistyneelle kuningaskunnalle järkytysvapauden vapaan liikkuvuuden vuoksi
      ANGELA Merkel on sanonut, että Britannia joutuu kohtaamaan seuraukset, jos hallitus lopettaa vapaan liikkumisen Brexitin jälkeen.

      http://www.express.co.uk/news/world/805814/Angela-Merkel-Brexit-immigration-Theresa-May-Germany

      1. "Unkari voi liittyä meihin, toivon, että Putin tulee tukemaan Unkaria ja tukemaan myös Kreikkaa." Kuinka mätä EU lopetti Kiinan tukemisen taloudellisesti Kreikassa? "

      2. "Tämän naisen ylimielisyys ja poski .... haluat muuttaa maailmaa .... mennä eteenpäin ... mutta pidä se oikeassa, missä olette tuoneet sen ..... Saksa .. on jotain natsien apologi Mutta toimimalla maailmankaikkeuden diktaattorina ... tyhjentää Lähi-itä ja Afrikka länteen ja tee kaikki maksamaan ... F @@@ YOU! "

    • Tietoakoon

      Ennen ja jälkeen juhannuksen sekä jopa juhannuksen aikaan lienee suurin jännityksen paikka se sama kuin aina, eli että millaiset ovat kelit? Parisen kymmentä kuollutta juhlijaa, enin osa hukkuneita, muutama kuolee liikenteessä jne. Siinä ne sen ajankohdan tapahtumat noin päällisin puolin ovat!
      Tuota en tiennytkään mitä aloittaja kertoo, että EU lähettelee Britannialle laskuja ja uhkailee laitella sinne myös paljon maahanmuuttajia. Aivan uutta tietoa on minulle tämä, ja siksi pyytäisinkin aloittajalta hieman tarkempia tietoja summista ja väkimäärien suuruuksista. Kiitos yksityiskohtaisista tiedoista jo etukäteen!

    • Saksa.jämäkkänä

      "EU: n armeija tulee" Saksan viralliset väitteet 27 Euroopan sotilasta UNITE
      SENIOR saksalainen puolustusvirkailija on vaatinut, että Euroopan unioni käynnistää väistämättä oman armeijan.
      Aletha Adu
      JULKAISTU: 02:59, ti, kesäkuu 20, 2017. PÄIVITETTY: 05:29, ti, kesäkuu 20, 2017

      http://www.express.co.uk/news/world/819033/Brexit-article-50-EU-army-Germany-defence-Hans-Peter-Michael-Fallon-Theresa-May

      "Saksan kansallisen puolustusmiehen Hans-Peter Bartels toivotti yhtenäisen voiman, koska se on" tällä hetkellä epäjärjestyksessä ". Puhuessaan samana päivänä, kun Brexit puhuu virallisesti, Bartels sanoi, että "oikeaan suuntaan" liittyvät askeleet ovat tärkeitä, mikä ilmoitti Saksan mahdollisille suunnitelmille jatkaa puolustuksen integraatiota.

      Bartels kertoi Telegraphille: "Olemme tällä hetkellä hajanaisia, teknisesti hajanaisia ​​ja kaksoisrakenteita tarpeettomasti. "Emme halua mennä yksinäiseen kansalliseen tielle enää. Ei Saksassa, ei Alankomaissa, ei Tšekin tasavallassa eikä Italiassa. " Hän lisäsi: "Lopulta on olemassa eurooppalainen armeija."

      Kyllähän näytöt on nyt annettu, mihin johtaa EU-maiden yhteien turvallisuuspoliitikka. Siinä ei ole tarkoitus lainkaan suojella asukkaita, eikä vatlion fyysistä tilaa, vaan rahastaa. "Kusetusten äitee" ja Macronille soittelija ovat taas juonittelemassa?

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      85
      3617
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      572
      3397
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      42
      3229
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2132
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2031
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      316
      1908
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1885
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      149
      1574
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1331
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1322
    Aihe