Kouluttaudu alalle

ArvostettuYrittäjä

Seksin myynti on laillinen työ. Voit perustaa minkä tahansa yhtiömuodon. Yleensä perustetaan osakeyhtiö (Oy). Tällöin puhelimet, markkinointi, ostettu liiketila (osottain sen lainanlyhennykset ja korot), auton osamaksut, palkkakulut, eläkemaksut, vaatteet, edustus- , työ- ja koulutusmatkat (mm. erotiikkamessut), jne.. ovat vähennyskelpoisia.

Seksin myynti on nykyään varsin arvostettu toimiala ja ammatti. Asiakkaat ovat varakkaita hyvin toimeentulevia ihmisiä. Monien mielestä on erittäin palkitsevaa ja työmotivaatiota lisäävä se että asiakkaat ovat iloisia. Alalla hinnasto on aika lailla samoissa huippujuristin kanssa. Muut ammattiryhmät esim. yksityislääkärit jäävät jälkeen hinnassa, arvostuksessa ja varsinkin työn viihtyvyydessä, missä ollaan jatkuvan tartuntavaaran alaisia (mm. norovirus) ja läsnä asiakkaiden kanssa jotka käytännössä valittavat sairauksiaan. Lääkärin työ on myös erittäin kuluttavaa vuorotyötä, jossa joutuu ottamaan suuren henkilökohtaisen vastuun arvioidessa oikeaa hoitoa ja lääkitystä. Jo kerta virhe voi viedä vankilaan.

Seksin myynti ammattina kasvattaa nyt suosiotaan kovaa vauhtia, eikä ihme kun työajat ja -tavat, asiakkaat, sekä mekein kaikki on itsemäärättävissä. Tässä jos missä on johtaja talossa. Yhteiskunta tai muu taho ei ole valjastanut alaa vielä sääntöasetuksillaan.

Seksin myynti on usein puhdasta escort -palvelua jossa itse seksiä ei harrasteta. Voi olla kysymys edustustilaisuudesta, matkasta tai muusta vastaavasta. Työ itsessään vie mukanaan hetkiin joissa kysytään hyvää yleissivistystä, kielitaitoa ja varsinkin edustustilaisuuksissa trimmattua vartaloa ja edustavaa pukeutumista kampauksineen jne.. Kun yritysjohtaja palkkaa "edustustehtävään" henkilön hintaan jopa 600-800 eur/h, odottaa hän sen mukaista edustusta yritykselleen. Monet lahjakkuudet palkataankin ajan myötä ison huippuhotellin vastaanottoon tai muihin asiakaspalvelutehtäviin, johin ei välttämättä kannata sijoittaa näin rumasti sanottuna ylipainoista änkyttäjää, vaikka hänellä olisi viiden tohtorin tutkinnot. Me kaikki tiedämme että tosiasiallisesti monessakaan huippuammatissa ei vanhoja todistuksia kysellä. CV:llä ei myöskään ole kovin painoarvoa, koska uudet kyvyt halutaan poimia ensimmäisenä.

Oppisopimuskoulutus saattaa kuulostaa vitsiltä, mutta on osoittautunut hyväksi tavaksi tulla alalle. Laillinen yrittäjä toimialueenaan seksin myynti voi ottaa oppisopimuskoulutukseen työttömän työnhakijan ja saa tähän valtion tuen, joka on 1480 eur/kk 6kk ajan. Tällä ei palkkaa maksa, mutta se on apuna. Myöskään ei ole tarkoituksena että oppisopimuskoulutuksella oleva henkilö saa täyttä palkkaa, koska hän on vasta oppimassa alaa. Seksin myynnissä on monta suden kuoppaa jotka on hyvä tiedostaa ja välttää. Kaikea ei tarvitse oppia kantapään kautta. Uusille tulijoille oppisopimuskoulutus on vertaansa vailla.

Suomessa ensimmäiset viralliset seksin myynti -yritykset aloittivat toimintansa 2011. Nyt niitä on satoja, mutta siitä huolimatta kysyntää on enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Monen nuoren ja vähän vanhemmankin kannattaa harkita alaa vakavasti. Ilokseni voin todeta että miehetkin ovat heräämässä ja tulossa alalle. Tervetuloa, kaikille riittää varmasti töitä.

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/seksityolainen-kun-on-firma-voi-maksamatonta-taksaa-karhuta-vaikka-oikeudessa/1938198

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000000408938.html?ref=og-ref-www.google.fi

5

473

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RlNA

      Minä olen ollut nyt 1 kk tällaisessa koulutuksessa. Ei ole noin virallista. Tässä siskoni ystävä kuittaa velkojaan antaen minin olla mukana 4 kk ihan todellisesti vierestä seuraamassa. Saan palkkaa sen mihin osallistun, mutta nyt muutamaa poikkeusta lukuunottamatta olen todellakin ollut ihan seuraajan roolissa ja siskolle ollakseni rehellinen en edes ole ollut aina paikalla.
      Sen olen oppinut että kortit toimivat ihan kuin käteinen. Kortteja käyttävät aika monet, sillä kun saa juuri tasasumman.
      Sikarimiehet eivät vedä henkeen ja polttavat vain muutaman kuukaudessa. Tämä oli myös uutta minulle. Sikarimiehet eivät haisemaan pahalle, itseasiassa todella hyviä tuoksuja, vähintäänkin markettien tasoa.

      Nykyinen opettaja lyö kaikki kassaan ja laskussa on kaikki josta laskutetaan . Suurin osa haluaa toimia väärällä nimellä ja tämä onnistuukin käteislaskuissa jotka maksetaan heti. On vain joitakin sellaisia laskuja joihin annetaan 14 päivää maksuaikaa. Todella harvoin.

      Perussetti on normaalia. Lähes aina 60 min, josta asiakkaalle riittäisi 40 min. Tuon tunnin hinta on 220 e ja siitä ei tingitä koskaan. On apteekin hinta. Ilman kumia ei tehdä mitään.

      Oli vasta minulla yksin keikka pojan äidin tykönä piti näytellä tyttökaveria. Meni koko yö ja hinta oli vain 1400,- koska asia ei sisältänyt seksiä ja koska asiaan liittyi perunoiden ja maksakastikkeen syöntiä ja sen kehumista. Yöäk minä en pidä maksasta enkä mistään sisäelimistä.

      Vielä on 3 kk. Sitten olen pätevä alalle ja laitan Oy:n.

    • khTeres23

      Täällä verrataan ruotsalaisia. Thaimaan naisia ja ihan kantaväestöä. Onko musliminaisista kokemuksia. Minulla on ollut muutama ja ovat kyllä aika kiihkeitä sängyssä. Ainakin nuo jotka ovat "vatsrtuja". Nämähän riehuvat innosta oikein saada pettää. Oikeita eläimiä!!

      Onko teillä vastaavia kokemiksia?

    • MikaTLeppilampi

      Kaikki naiset pettävät, niin kuin myös kaikki miehet. Pettäminen on useimmiten luvallista ja siihen on toisen osapuolen hyväksyminen. Ehkä noin avo- / avioliitoista noin 80% on ns. avoimia suhteita, jossa kumpikin tai monasti vain toinen käy kerran kuukaudessa ottamassa muualta seksiä. Hyvin yleistä on että nainen käy luvan kanssa vieraissa. Miehet "pitävät" siitä että joku toinen mies kiihkeänä nussii heidän vaimoaan. Naiset ei niin ikään halua jakaa miehiään.

      Minulla on muutama kokemus musliminaisesta. Nämäkään eivät tulleet suunnitellusti, vaan ovat ihan sattumien summa tyyppisiä ja eivät olisi ilman näitä sattumuksia toteutuneet.

      Teen kodinkonehuoltoja ja näissä usein vaimo on kotona, tai on se joka tulee avaamaan oven. Tässä avautuu naiselle erinomainen tilaisuus kun mies on töissä ja lapset koulussa. Tässä ensin keskustelimme yleensäkin seksistä ja sen merkityksestä. Kun keskustelu oli saanut jokseenkin avoimen sävyn, kysyin suoraan olisiko hän halunnut seksiä kanssani. Kerroin että voimme käyttää kumia ja tästä ei ole hänelle mitään varaa. Hän kieltäytyi ensin jyrkästi ja oli jokseenkin loukkaantuneen oloinen. Kerroin että meidän kulttuurissa on tapana kysyä suoraan. Hetken kuluttua hän otti asian uudelleen esille ja halusi kokeilla. Hän oli todella kiihkeä ja latautunut. Jo heti alkuun päästessäni hän tärisi valtavasti ja laukesi todella rajusti. Tein kyllä hyvän esityön, joka tuntui hänelle olevan uutta. Ilmeisesti muslimimiehet eivät esileikkejä juurikaan harrasta.

      Toinen tapaus on pitkälle samanmoinen, mutta musliminainen oli paljon minua vanhempi. Hän tiesi mitä halusi ja otti tilanteen haltuun jo ihan ensimetreillä. Tunsin oloni melkein hyväksikäytetyksi.

      Mutta mitä tuohon alussa tulleeseen vertaukseen tulee, niin kyllä musliminaiset ovat mielestäni kiihkeämpiä. Luulen että he käyvät vieraissa luterilaisia paljon harvemmin ja heillä on enemmän kielletyn hedelmän ajatusta. Saavat tästä varmaankin ylimääräistä tunnelatausta.

    • Mulkovits

      Miksi perustaa osakeyhtiö, jos on yhtiön ainoa osakas?
      Ja jos meinaa tienata huoraamalla, niin ketään muita osakkaita ei silloin kannata edes ottaa. Nimittäin kyseessähän olisi silloin että toinen osakas saa rahallista hyötyä toisen tekemistä seksipalveluista, joka taasen on paritusta.

      Vai olenko muka ihan väärässä?

    • Hahah.. sulla ei oo kyl kaikki inkkarit samas kanootissa..!! Eksäoo kuullu, et jos haluu ottaa ittelleen virallisen statuksen horona, nii kannattaa ottaa joku helpompi tapa. Sellane, mis voi olla yksin sen ry:n jäsen. Ja jos siis haluu maksaa satunnaisista hommistaan tuloveroo. Ellei oo sit ajatellu sitä niin et se mitä hommailee, nii se on verovapaata hommaa. ;)

      ------------------------------

      Täs vähän et mitä maksaa OY:n perustamine..

      "OY:n rekisteröintimaksu on 380€ (kirj.) tai 330€ Ytj:n sähköisessä asiointipalvelussa. Sitten osakeyhtiön kassaan pitää löytyä 2500€ tai jotain vastaavan arvoista apporttikamaa.

      http://yrityksen-perustaminen.net/osakeyhtion-perustaminen/

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      80
      3530
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      568
      3314
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      42
      3059
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2112
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      1951
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      316
      1898
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1875
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      144
      1522
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1301
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1292
    Aihe