Siedättäjille tuli kynsille.

MitäpäAllutähän

Hattua nostan ja syvään kumarran näille vahvoille ja rohkeille naisille jotka nujersivat kunnolla vääristelijät ja vähättelijät ja vastuun pakoilijat . Hieno homma ja olen vilpittömästi onnellinen lopputulokseen. Nyt rikosilmoituksia vaan tekemään ja syylliset esiin. Kovat korvausvaatimukset terveyden menettämisestä syyttömänä ja ammatin menettämisestä myös. Ottakaahan tuosta vinkkiä toisetkin pitkään altistuneet joille on aiheutettu tietoinen ja tahallinen terveyshaitta ja olette joutuneet pakkohengittämään myrkyllistä sisäilmaa vuosikaudet.

Professoreille ja toisillekin selittelijöille tiedoksi, STM, TTL, THL ja Valvira miksi ette ole valvoneet, terveysmiesten ja homeentappajien tekemisiä. Miksi ei ole korjattu "ennen kyyneleitä.". Nyt joutuivat selittelemään ja käsiä levittelemään kun paskat on jo housuissa ja muutaman ihmisen terveys tuhottu täysin.

Kuka korvaa? Kyselivät kätilöt? http://www.mtv.fi/video/prog754893

Niin ja vielä kysymys tähän aamuun. Miksi päästitte hyvän miehen pois "piikkipaikalta" ?? http://uutiset.hometalkoot.fi/compone…/content/417/1128.html

Hei herätys nyt Lääkäri 2 ja käypähoitosiedättäjät. Tässä totuuden siemen kelpaako?

30

316

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jatkotseis
    • Klat

      On kuin pukki vahtisi kaalimaata "Kosteus- ja hometalkoot tarttui vuosien 2010-2015 aikana järein keinoin rakennuskantaamme piinaavaan kosteus- ja homeongelmaan. Talkoiden tehtävänä oli saattaa alkuun maamme rakennuskannan tervehdyttäminen, vähentää kosteus- ja homevaurioiden aiheuttamia terveyshaittoja sekä taloudellisia menetyksiä ja estää uusien vaurioiden syntyminen. Jättityömaata koordinoi ympäristöministeriö."

    • siedettäväkö

      Junttikansa olisi herkästi tuomitsemassa ihmisiä ilman oikeudenkäyntiä. Ihan vaikka homeen nimissä.

    • pepanitarttu

      Käypä hoito kunniaan!

    • syyllisetesiin
      • siedettäväkö

        Luettu on. Ja paljon muutakin.


      • pepanitarttu

        Junttipellet ovat täällä olevinaan opettajia. Läksyjä jakelevat, vaikka ei tarvittaisikaan.


      • siedettäväkö

        Lue itse kaikessa rauhassa. Minä olen akateeminen ihminen ja on jo pakko vähän valikoida lukemista laadun mukaan.


    • TiedeLaatua

      Tiede 5.2017 siedättäjille kylymää kyytiä ja homejusettajille myös. On laatua, maamme parhaat asiantuntijat vauhdissa. Putus, Hyvärinen ja toisiakin. Kannattaa lukea vaikka joku luulet olevasi.

    • siedettäväkö

      Junttipelle innokkaasti jakelee lukuläksyjä akateemikoille.

    • pepanitarttu

      Suurin osa homeesta nousee luonnehäiriöisten rouvien omista kauluksista. Siinä on sietämistä!

    • mulukerotkitisee

      No perhana, onhan tässä maassa vielä järkevääkin sakkia.
      "– Virkamiehillä ja päättäjillä on selkeä tehtävä. Verorahoja ei enää tule tuhlata hyödyttömiin korjauksiin, vaan tarvitaan pitkän tähtäimen ratkaisuja, jotka takaavat terveellisen kouluympäristön oppilaille ja henkilökunnalle."
      Nimet esiin, että voidaan kiittää ja kumartaa ;) http://yle.fi/uutiset/3-9598924

    • Perusjääkäri
      • erikoislääkäri

        Vanhempien neuroottisuus ja hypokondria saavat lapsen olon epävarmaksi. Kysymys voi olla perusturvallisuuden puutteesta, joka voi sitten problematisoida koko tulevaa elämää. Erityisesti lapsen ahdistus manifestoituu usein somaattisina oireina, joiden kirjo voi olla erittäin laaja. On varmastikin taitovirhe etsiä lapsen monioireisuudeelle syytä ensisijaisesti homeesta.


      • Erikoisjääkäri

        "On varmastikin taitovirhe etsiä lapsen monioireisuudeelle syytä ensisijaisesti homeesta."

        Olen täysin samaa mieltä. Homeella on harhautettu tyhmiä helvetin kauan tässä maassa ja niin teet sitä Erkoislääkäri sinä näköjään vieläkin. Lisäksi tässä maassa on harhautettu tyhmiä isännöitsijöitä ja taloyhtiöitä homeella sekä VOC sisäilmanäytteillä älyttömästi. On tehty turhia homedesinfiointeja ja turhia mattojen vaihtoja palajon ja oireilut ja sairastelut ovat vaan jatkuneet homekouluilla ja homesairaaloissakin, kuten jokainen voi lukea näistä melkein päivittäin. Kätilöopistoltakin.

        HEH HEH ja HEH. Heittäkää pois pelleily. Sisäilmasirkus voi hyvin mutta terveytensä sisäilman myrkyille syyttömänä menettäneet ei.

        Oikea homma täällä hesassa. Sisäilman myrkyille oireileville ja terveytensä menettäneille lapsille Bussikuljetuksia. Hieno homma, että "akateemisetkin" alkaa ottaan jo nämä ongelmat vakavasti eivätkä pakota enempää lapsia hengittämään myrkyllistä sisäilmaa. Eikä "siedättämää" mikä on todella vaarallista mikrobitoksiinien seassa oireilevana ja terveytensä menettäneenä. Varsinkin jos on vielä syöpä. sydänsairaus, keuhkosairaus tai aivoinfrakti taustalla. Tämänhän sinä Erikoislääkäri tiedätkin jollet ole Vale-erikoslääkäri.

        Ei suinkaan kaikki "akateemiset" ole juntteja. Näistä muutamista kuikuilijoista näillä palstoilla en kyllä osaa sanoa juuta enkä jaata. Jokainen voi päätellä itse asian vakavuuden siltä osin.

        http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005156460.html

        Kyse on siis sisäilman myrkyistä, myrkkyjen yhteisvaikutuksista TOKSISUUDESTA. Tutkikaa oikeita asioita ja heittäkää helvetissä jo paskanjauhaminen homeesta. Homeelle yksistään ei kukaan menetä terveyttään täysin, vaan sisäilman erilaisille myrkyllisille cocktaileille. Myrkkyjen yhteisvaikutuksille. Kun terveys menee täysin kosteusvaurioisessa homerakennuksessa missä on myrkyllinen = Toksinen sisäilmasto, niin se on silloin myrkytys eikä mikään muu.

        https://drive.google.com/file/d/0By1j7LmMenQSaDYwNGxjSG8xSkU/view

        Sädesienikään ei ole kovin vaarallinen yksistään, mutta kun siihen sisäilmastoon tulee sädesienten lisäksi toksiineita tuottavia homeita kuten Aspergillus Versicolor, Penicillium ja Chaetomium sekä rakennusnmateriaalien myrkyllisiä kaasuja ja höyryjä esm. homehtunut kipsilevy ja villat missä hometta ja booria, viimeisenä myrkkynä siinä koosteessa jos vielä on biosideja homeentappoaineiden myrkyllisiä jäämiä, niin sisäilmasto on takuuvarmasti myrkyllinen. Silloin ei todellakaan kanata edes erikoislääkäreiden tuputtaa sitä hometta joka paikkaan vaan kuunnelle mikrobiologien ja myrkkyasiantuntijoiden ohjeistuksia ongelmien selvittelyyn. Sisäilmatyöryhmissä tulee olla monilta aloilta osaajia ja ainakin yksi mikrobiologi ja biokemisti.

        Jos oireita saat kosteusvaurioisessa ja hometoksiinivaurioisessa rakennuksessa, niin yleensä terve roppasi ilmoittaa sinulle silloin "lähde helvetin nopeasti pois näistä tiloista tai noutaja tulee." Eikä tarvitse olla edes "akateeminen" juntti tai erkoislääkäri kun tuo pitäisi älytä.


    • siedettäväkö

      Höppänät homekorvat lietsovat maallikoihin hysteriaa sairauksista, joita ei ole olemassakaan.
      Melko sairas ilmiö sinänsä.

    • enolerobottihei
      • "Akateeminen" rääkkääjälääkäri, jolla ei ole kanttia kertoa edes nimeään.

        - Jääkärit hei, nyt kanuunat pystyyn!

        Roistot mädättävät koko kansan eivätkä välitä lapsistakaan mitään.


    • sissi66LRJK

      Jääkärivertti tässä hei! Muuan "akateeminen" ihminen näillä palstoilla on omien sanojensa mukaan lukenut paljon, mutta kun hänen kirjoituksiaan tsiikailee, niin käy selvästi ilmi, että ei ole paljoa ymmärtänyt lukemaansa.

      Tässä luettavaa pimeille tyypeille jotka eivät halua tehdä totuudenmukaisia raportteja mikrobitoksiinvaurioisista rakennuksista ja eivät halua myöntää sisäilman myrkyllisyyden aiheuttamia vakavia terveysongelmia esm. homekouluilla lapsille ja henkilökunnalle.
      (Kuten myös kätilöopistolla).

      http://yle.fi/uutiset/3-9596320

      Ilmeisesti vakuutuslääkäreiden ja terveydensuojeluviranomaisten mieliksi jonkinasteista tosiasioiden pimittelyä.

      http://www.viisykkonen.fi/uutiset/svenska-yle-lääkäri-määräsi-oppilaan-pois-koulusta-–-syynä-pahat-oireet-sisäilmasta

      Kaikissa raporteissa kosteusvauriorakennuksissa tulee olla merkintä myös turhista ja vaarallisista homedesinfioinneista myös.

      Suosittelenkin puolueetonta valvontaa ehdottomasti näihin homekorjaussähläyksiin missä itseoppineet kuivan kuivaajat yrittävät myrkyillä myrkkyjä myrkyttää.

      http://yle.fi/uutiset/3-6454355

      https://www.thl.fi/fi/-/otsoni-ja-muut-biosidit-eivat-sovi-rakennuksen-homeongelman-ratkaisuksi

      Kaikki homeentappoyritykset tulee lailla kieltää ja heti.

      https://www.sisailmaputiikki.fi/epages/sisailmaputiikki.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2016070201/Categories/Blogi/Sis_ilmatutkimusraporttien_julkisuus

      Kuuntele: http://areena.yle.fi/1-3703565

      Kuuntele ja katso: http://areena.yle.fi/1-3703565

      Myrkylliselle sisäilmastolle terveytensä menettäneen paras "lääke" on tässä. Jos oven sisäpuolella vakavia oireita ja tulehduskierre ja oven ulkopuolella hellittää, niin kykintä.
      Kierrä kaukaa paikkoja missä oireita ja pois kaatikselle kontaminoituneet tavarat mitkä selviä oireita aiheuttaa. Siedätyksiin ei passaa lähteä mukaan jos verta pukkaa sisuksista kosteusvaurioisissa ja homeisissa mikrobitoksiinivaurioisissa rakennuksissa missä on vielä yritetty "pitkävaikutteisilla" myrkyillä tappaa homeita ja mikrobeja.

    • siedettäväkö

      Tässä home- ja sisäilmakeskustelussa on jo piirteitä kollektiivisesta psykoosista: Porukka meuhkaa ja on opettavinaan asioista, joista ei oikein tiedä mitään. Joita ei oikein ole olemassakaan.

      • Jääkärisissi

        Aivan oikein hätä on nyt enempikin siellä vakuutuslääkäreiden ja vakuutusyhtiöiden puolella ja siedättäjien ja hyvien veljestenkin/siskosten.

        Kuten on myös hallitsemattoman maahanmuuton puolella omien etujensa tavoittelijoiden ja myös kirkon puolellakin havaittavissa samaa "psykoosia" ja hätää kun totuudet tulee vääristelijöistä, vähättelijöistä ja vain omaa etuaan ajattelevista kusettajistakin esiin.

        Kirkolla ei myöskään mene enään hyvin http://beta.oikeamedia.com/o1-17350

        Ei hallitsemattomassa homekatasrofiongelmassakaan vaikka parempaan suuntaan ollaan koko ajan menossa sitten 2010 jolloin sisäilman myrkyiille terveyteni menetin ja irtaimistoni kaatikselle..

        Silloin kun käy kuten nimimerkille "siedättäväkö" ja vielä akateeminen tyyppi, niin argumenttien loppuessa tulee näitä ongelmia mistä nyt jaksaa jauhaa. Eli kieltää kaiken totuuden mihin on ilmeisesti itsekin jollain tavalla joutunut paneutumaan, mutta luonne ei riitä myöntämään totuutta ja pelko on vallannut täysin jospa leima tulee otsaan myöntäessään totuuden. Pelkurit on oma luokkansa tässä yhteiskunnassa.

        Et ilmeisesti sittenkään lukenut Tiede-lehti 5.2017 juttua.

        Siinä yhdessä kohdassa lukee näin. Lainaus alkaa:

        "" Työterveyshuollon ja ympäristölääketieteen professori Tuula Putus huokaa. Istumme Turun yliopiston biokemian laitoksen laboratoriossa. Juttua valmistellessani kysyin Putukselta, tietäisikö hän lääkäriä tai alan tutkijaa, joka olisi itse sairastunut kosteusvaurion vuoksi ja voisi kertoa tarinansa.
        "Tiedän montakin", Putus vastasi. "Osa heistä on joutunut vaihtamaan työpaikkaa. Nyt on vain niin, etteivät he suostu puhumaan asiasta julkisesti. He eivät halua puhua kosteusvaurioista edes yleisellä tasolla, saati kertoa omia kokemuksiaan."
        Kosteusvaurioihin liittyy piirre, joka on tuttu psykiatrisista sairauksista: monet eivät tuo oirehdintaansa ilmi, koska pelkäävät leimautumista. Putuksen mukaan syynä on se, että osa lääkäreistä ja tutkijoista kohtelee sairastuneita hysteerikkoina ja pitää kosteusvaurio-oireita psykosomaattisina.
        "Jos tutkija tai lääkäri kertoisi avoimesti kärsivänsä kosteusvaurio-oireista, hän menettäisi uskottavuuttaan. Se on kuin panisi foliohatun päähän", Putus sanoo ja myöntää, että reagoi itse toisinaan pölyisiä hometaloja. Lainaus päättyy.

        Pöly on myrkyllisessä sisäilmastossa yksi mikrobitoksiinien kantoalusta ja toinen vielä parempi/pahempi kantoalusta on vesihöyry . Mikrobitoksiineita kulkee näiden mukana ilmavirtojen vaikutuksesta ja mikrobitoksiinien vaarallisuuteen vaikuttaa mutakin tekijöitä ja sen vuoksi tutkimuksissa lähes kaikki sisäilmamittaukset ovat epäluotettavia ja niiden tulosten mukaan ei pidä koskaan määritellä terveyshaittaa eikä terveysvaaraa mikrobitoksiinivaurioisessa rakennuksessa missä esiintyy vakavia oireita oven sisäpuolella ja ulkopuolella hellittää.

        No niin, siis lääkärit on peloiteltu ylemmältä taholta kuten opettajatkin ja terveysalan työntekijät kätilöt myös tai osa heistä.
        Tulevien polvien vuoksi tuosta peloittelusta on vaan päästävä eroon. Kuten nimimerkki "siedättäväkö" myös sinun vähättelystäsikin.

        Tiedän terveystarkastajia joilla on oireita sekä homekorjaajia myös. STM:n neuvotteleva virkamiset kertoi minulle tienneensä tapauksen missä "homesairas" oli tehyt itsemurhan kun oli homekatastrofissaan ajautunut umpikujaan teveydellisesti ja taloudellisestikin.

        Lainaus jatkuu:
        Tuossa Tiede- lehden numeriossa 5 THL:n tutkija Anne Hyvärinen uskoo, että kyse on monen tekijän yhteisvaikutuksesta. "Todennäköisesti oirehdintaan vaikuttavat sisäilman mikrobit ja toksiinit yhdessä, mutta myös henkilön yksilölliset ominaisuudet, immuniloginen tila, herkkyys ja perimä." Syytä on haettu myös ilmastosta, pitkästä kylmästä talvesta, koska kosteusvaurio-oireilu on Suomessa.
        Hän paljastaa, että hänellä itsellään on ammattiastma. Hän on saanut sen kosteusvauriomikrobeja tutkiessaan. Hyvärinen ei koe, että häntä olisi kosteusvaurioyhteyden vuoksi leimattu tai, että hänen asiantuntijuuttaan olisi mitenkään kyseenalaistettu.
        "En ole koskaan vältellyt puhumasta aiheesta. Tuttavat jopa hyödyntävät minua "homekoirana", kun ovat vaihtamassa asuntoa." Lainaus loppu.

        No Anne Hyvärinen. Sitä samaa ei voida kyllä sanoa Käypähoitoporukasta missä olet ollut asiantuntijana mukana. He eivät ole ainakaan kovin paljoa "hyödyntäneet" homesairauttasi laatiessaan parempaa tulevaisuutta tuleville polville heidän selviytyessään homekatastrofeista helpommin kuin me tänään.

        Luehan hyvä veli tai hyvä sisko vielä tarkemmin tuo Tiede-lehden juttu missä asiantuntijat uskaltavat kirjoittaa totuuksista ilman painostusta minkä alla itse valitettava ti tälläkin hetkellä olet. Tuollaisen pelon alla varmaan tuntee olevansa todellakin psykoosissa kun täytyy vähätellä ja vääristellä oman etunsa vuoksi päivän selviä asiota mistä huippuasisntuntijamme ovat alkaneet kertomaan yhä enempi viime vuosina.

        Tsemppiä Sanasinko.


    • siedettäväkö

      Tapausselostukset ja kärsimyshistoriat eivät ole tiedettä. Suosittelen kontrolloitujen ja vertaisarvioitujen tutkimusten lukemista.

      • itevertti

        Eiköhän tämä tästä vielä toveri "siedättäväkö" , kun oikeaa tietoa saadaan jaettua oikeisiin kohteisiin.

        Luehan vielä tuostakin, niin voit jopa jotain oppia.

        ""Tauti on salakavala. Kosteusmikrobiston saastuttama rakennus voidaan peruskorjata tai jopa purkaa, mutta jo tapahtunutta elimistön herkistymistä ei voida enää saattaa entiselleen. Kerran herkistynyt on aina herkistynyt, vaikka välillä potilas olisi oireeton. Noin puolelle ”homepotilaista” kehittyy monikemikaaliyliherkkyyttä. Herkistyminen toki heikkenee, jos henkilö ei saa uutta altistusta. Hyvin lyhytkin uusi altistus voi palauttaa nopeasti oireet, joista paraneminen voi kestää yhä vain kauemmin. Useat altistukset voivat johtaa palautumattomaan tilaan.""""

        https://luontaistuntijat.fi/content/kosteusvaurio-ja-homesairaus

        Vakuutuslääkärit taitavat olla jo paniikissa ja jopa "psykoosissa", miettien mitä seuraavaksi vänkäisivät edukseen ja tulevien polvien tuhoksi.


    • oikeuttakaikille
    • Hattuanostanrohkeille
    • Veneenalta

      Tässäkin siedättäjille tekemistä: https://www.is.fi/asuminen/art-2000005433447.html

      Ongelma on jättimäinen, heiluttelee kansantaloutta ja -terveyttä. Mikään taho ei pysty ottamaan vastuuta.
      Kansa on valinnut edustajansa rakennuttamaan koulut ja virastot ja hyväksymään rakennusmääräykset sekä niiden noudattamisen valvojat ja vielä nekin ketkä eivät ole myöntäneet valvontaan tarpeellisia resursseja. Pulinat pois.

      • terveys.omaisuus.meni

        Hometalo-ongelmaan on suhtauduttava vakavasti, sillä sairastuminen voi joskus johtaa
        monenlaisiin seurauksiin: terveyden sekä omaisuuden menettämiseen. Tutkimuksen
        mukaan kostea ja homeinen sisäilma on mukana myötävaikuttamassa aikuisten astman
        kehittymiseen sekä astman oireiden pahenemiseen (Karvala ym. 2010). Homesienet
        voivat aiheuttaa hengitysteiden ja silmien ärsytysoireita, hengitystieinfektioita,
        tulehdusherkkyyttä ja yleisoireita, kuten päänsärkyä ja väsymystä. Hengitykseen liittyviä
        oireita ovat muun muassa yskä, äänen menetys ja hengenahdistus. (Haahtela ym.
        2007, 387; Reijula ym. 2012, 91). Lisäksi ihmisen perussairauksilla saattaa olla vaikutusta
        homevaurioaltistuksesta aiheutuvaan oireiluun. Toisaalta homeelle altistuminen
        voi pahentaa jo olemassa olevien perussairauksien oireita. (Reijula ym. 2012, 106.) http://www.theseus.fi/bitstream/handle/10024/111522/Backlund_Anna Truhponen_Riku.pdf;jsessionid=68CDD31C1793543212B7AE4E0334DA78?sequence=1


      • ei.siedätyksiä
        terveys.omaisuus.meni kirjoitti:

        Hometalo-ongelmaan on suhtauduttava vakavasti, sillä sairastuminen voi joskus johtaa
        monenlaisiin seurauksiin: terveyden sekä omaisuuden menettämiseen. Tutkimuksen
        mukaan kostea ja homeinen sisäilma on mukana myötävaikuttamassa aikuisten astman
        kehittymiseen sekä astman oireiden pahenemiseen (Karvala ym. 2010). Homesienet
        voivat aiheuttaa hengitysteiden ja silmien ärsytysoireita, hengitystieinfektioita,
        tulehdusherkkyyttä ja yleisoireita, kuten päänsärkyä ja väsymystä. Hengitykseen liittyviä
        oireita ovat muun muassa yskä, äänen menetys ja hengenahdistus. (Haahtela ym.
        2007, 387; Reijula ym. 2012, 91). Lisäksi ihmisen perussairauksilla saattaa olla vaikutusta
        homevaurioaltistuksesta aiheutuvaan oireiluun. Toisaalta homeelle altistuminen
        voi pahentaa jo olemassa olevien perussairauksien oireita. (Reijula ym. 2012, 106.) http://www.theseus.fi/bitstream/handle/10024/111522/Backlund_Anna Truhponen_Riku.pdf;jsessionid=68CDD31C1793543212B7AE4E0334DA78?sequence=1

        Tämä professorihan on pukannut hyviä asioita ulos jo vuosikaudet ja on mukana ollut sorvaamassa käypähoitosoppaakin. Mihin on ne hyvät asiat jääneet kysyn???

        """Lisäksi ihmisen perussairauksilla saattaa olla vaikutusta
        homevaurioaltistuksesta aiheutuvaan oireiluun. Toisaalta homeelle altistuminen
        voi pahentaa jo olemassa olevien perussairauksien oireita. (Reijula ym. 2012, 106.)"""

        Kun taustalla on aivoinfrakti, sydänsairairauksia, keuhkosairauksia, syöpä tai muita vakavia sairauksia, niin en suosittele ketään silloin oleskelemaan pitkiä aikoja altistuneena kosteusvaurioisessa homerakennuksessa missä on myrkyllinen sisäilmasto. Varsinkaa sairaalassa missä on biosideilla myrkytettty myrkkyjä.

        http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/576386-sisailmaongelmaisesta-katiloopistosta-siirretty-kalusteita-naistenklinikalle


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6729
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4360
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2783
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1643
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1141
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe