Varoitus huijaavasta ravintolasta Haniassa

Juuri_Haniasta_palannut

Tiedoksi kaikille Haniaan matkustaville. Satama-alueella sijaitseva rantaravintola Korali huijaa asiakkaitaan, eli sinne ei kannata mennä ruokailemaan. Muissa sataman ravintoloissa hinnat pitivät paikkansa ja ruoka oli asianmukaista, mutta kyseisessä ravintolassa esim. kyykkyviinipullosta kiskottiin 27 euroa, laskutettiin leivät ja vedet (jotka muissa olivat ilmaisia) ja kannettiin pöytään ruokia (esim. salaatteja), joita emme olleet tilanneet. Paikan tunnistaa siitä, että sen edessä höpöttää jopa sisäänheittäjäksi harvinaisen ärsyttävä pälättäjä. Luvatut alkudrinkit olivat mehua ja "ilmainen jälkiruoka" oli kahdeksaan osaan paloiteltu appelsiini. Eli en suosittele.

Mutta monet naapuriravintolat ja varsinkin kauempana satama-alueesta olevat paikat olivat erinomaisia, eikä yritetty joka käänteessä kusettaa.

9

1198

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Chania

      Kannattaa tutustua TripAdvisor ravintola-arvosteluihin etukäteen. Tämäkin ravintola löytyy sieltä murskaavin arvosteluin. Itse käytän paljon tripparia matkoillani.

      • Tygy

        Mä käytän paljon stripparia matkoillani.


    • LukekaaTripadvisoria

      Haniasta löytyy myös toinen huijaritaverna vanhasta kaupungista, nimeltään Enplo vai oliko muoto En Plo. Joka tapauksessa portilla luvataan ihan eri hinnat kuin mitä laskussa lopulta lukee ja ruuan/juomien laatu ei päätä huimaa! Henkilökunta vetää raivokohtauksen päälle, jos yrität sanoa vastaan!

      Näköetäisyydellä tästä paikasta on kellariravintola Ela, jossa sen sijaan on aivan loistavaa ruokaa, hyvä palvelu ja laadukasta elävää musiikkia.

    • alvitpäälle

      Haniassa sieltä merimuseon lenkiltä kun kävelee venetsialaiseen satamaan niin siinä italialaisten pulju missä hinnat ilman alvia esillä.Kun maksat laskun niin lyödään alvit päälle.Röyhkeä mannen näköinen sisäänheittäjä repii hihoista kiinni.
      Tarkkana pitää olla koska niin kapeat on ravintoloiden tilat ja helposti menee väärään lokeroon.

    • Mummi51

      Kreikassa on jo kymmeniä vuosia ollut tapana, että pöytään kannetaan tavaraa jota et ole tilannut. Jos et niitä halua sano heti tarjoilijalle, että et ole niitä tilannut ja pyydä viemään pois (jos et siis halua niitä syödä). Jos taas leipää ja tahnoja haluat alkupaloiksi ottaa, vaikka et niitä tilannutkaan, varaudu myös niistä maksamaan. Hyvin yksinkertaista. Yleensä ruokalistassa lukee jossain alhaalla pienellä hinta mitä näistä ylimääräisistä laskutetaan jos olet niihin koskenut.

    • Kalokeri68

      Hanian satamassa on aina ollu noita huijariravintoloita. Menkää vähän kauemmas niille pikkukujille, sieltä löytyy ihania ravintoloit ilman sisäänheittäjiä. En Plo on aina ollu yksi pahimmista ravintoloista.

    • Jörgän

      Sivukujille syömään nimenomaan. Hyvät ruokapaikat toimivat ilman sisäänheittoa. Kaikki paikat joissa lukee" Traditional greek tavern" tai "mamas cooking" kantsii jättää väliin.

    • Eläköön-huijarit.bravoo

      Kannustan huijari ravintoloita, diggaan niitä.
      Koska Kreikka on meille velkaa, jostainhan heidän on kiskottava ansionsa.
      Mikäpä onkaan paras kohde lypsää kuin supertyhmä suomalainen, joka matkustaa Kreikkaan huijattavaksi.

    • Hiihaa

      Voi voi. Ja ette sitten kysyneet mitään hinnoista tai sanoneet mitään kaiken maailman tykötarpeista, joita pöytään kannettiin tilaamattanne ja palauttaneet niitä? Varmaankin te hehkutitte siinä tyyliin jotakin "Ai kun ihanaa, tämä se on hienoa!". Elikkä, missähän se syy taaskin todellisuudessa on? No peilikuvassa, jota tekään ette myönnä. Tyhmät kärsivät, ja se on ihan oikein, ehkä myös oppivat jotakin. Tai no joo, ettehän tekään mitään oppineet.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      101
      1497
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      84
      1064
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      976
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      573
      942
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      877
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      822
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      654
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe