Onko suomi24 treffeissä eloa

Aitosinkkumies-

Kannattaako tehdä profiili. Vastaako naiset tosiemiellä vai onko ne siellä vaan muuten vaan?

19

512

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • entekis

      Kannattaako tehdä? Riippuu täysin siitä, millainen persoona itse olet. Jos olet keskivertoa komeampi ja rikkaampi sekä olet luonteeltasi avoin ja sosiaalinen, sinulla saattaa olla pienet mahdollisuudet päästä treffeille jonkun tavisnaisen kanssa.
      Muussa tapauksessa unohda koko homma.
      Sekin edesauttaa treffeille pääsemisessä, ettei sinulla ole naisen suhteen mitään vaatimuksia. Sinun pitää siis hyväksyä esim, että naisella on lapsia, mt-ongelmia, ylipainoa, epäterveelliset elintavat....

      Lycka till.

    • gfsfgdfgsfdgfd

      Mun kokemuksen mukaan suomi24 on ihan pystyynkuollut paikka.
      En tiedä sitten olisiko happypancake yhtään parempi.
      Tinderistä sentään pääsee treffeille, käynyt jo 6 kertaa tänä vuonna tinderin kautta.

    • naiset-nirsoja

      Et varmaan pääse kenenkään kanssa treffeille nirsojen suomi24 naisten kanssa.

    • Iloisettreffit

      Jos laitan S24-profiilin nettiin, olen tosimielellä. Minulla on ollut profiili ja viestejä tuli paljon. Jaksoin vastata 2-5:lle aktiivisesti, jotka kirjoittivat itsestään enemmän, mutta en jaksanut aina vastata "Moi, mitä kuuluu?" viesteihin.

      Sitten olivat seksinhakuviestit erikseen, että mies saattoi ehdottaa "Voitko alkaa panosuhteeseen ennen varsinaista suhdetta?" tai "Voitko alkaa seksisuhteeseen kanssani, kun vaimoni on kylmä?"

      On sääliä hakevia miehiä, jotka hakevat naisista myötätuntoista kuuntelijaa ja itsetunnon kohottajaa. Aika pitkällä ollaan, jos mies haluaa antaakin jotain naiselle eikä aina viedä. Se on vastavuoroista.

      Iloinen suhtautuminen treffeillä on plussaa. Hyvät käytöstavat olisi syytä muistaa. Jos mies ei ole valmis sitoutumaan ja nainen laittaa tästä syystä suhteen "jäähylle", niin naisen haukkuminen tekstiviestitse ei ole mieheltä järkevää. Kukaan ei halua haukkujaa niskaansa.

      Tunnen mt-ongelmaisia, jotka ovat mukavia, mutta paranoidisen miehen tapaaminen taidemuseossa voi olla pelottava kokemus. Samoin mytomaani ja seksiaddikti - Kiertoon molemmat tyypit.

      • xopwdbnv

        Kysymys oli siitä, että kannattaako miehen tehdä profiili. Itse noin kuukauden kokemuksella voin sanoa, että ei kannata. Aivan täyttä ajanhukkaa. Itse sain kyllä aloitteita aika monelta naiselta mutta olivat kyllä ihan onnettomia... Yksikään nainen (niitä oli ehkä noin 15), jolle asiallisen viestin lähetin eivät vastanneet mitään. Sama juttu ihan kaikissa muissakin nettideiteissä.


      • noinsiinäkäy
        xopwdbnv kirjoitti:

        Kysymys oli siitä, että kannattaako miehen tehdä profiili. Itse noin kuukauden kokemuksella voin sanoa, että ei kannata. Aivan täyttä ajanhukkaa. Itse sain kyllä aloitteita aika monelta naiselta mutta olivat kyllä ihan onnettomia... Yksikään nainen (niitä oli ehkä noin 15), jolle asiallisen viestin lähetin eivät vastanneet mitään. Sama juttu ihan kaikissa muissakin nettideiteissä.

        kuinkas muutenkaan kun kutosen nirso tavis tavottelee kympin naisia.


      • nähnyominsilmin

        ja nykyisin 10 taso naisille voi alkaa jo sjw tyypisistä valaista, en menis huutelemaan.


      • Iloisettreffit
        xopwdbnv kirjoitti:

        Kysymys oli siitä, että kannattaako miehen tehdä profiili. Itse noin kuukauden kokemuksella voin sanoa, että ei kannata. Aivan täyttä ajanhukkaa. Itse sain kyllä aloitteita aika monelta naiselta mutta olivat kyllä ihan onnettomia... Yksikään nainen (niitä oli ehkä noin 15), jolle asiallisen viestin lähetin eivät vastanneet mitään. Sama juttu ihan kaikissa muissakin nettideiteissä.

        Kannattaa pitää taukoa treffaamisessa ja mennä takaisin positiivisemmalla asenteella. Tiedän, että 50-60-vuotiaatkin ovat löytäneet seuraa suomi24lta. Jos on negatiivinen asenne valmiiksi, että "täällä on pelkkää p***** ja ämmät ovat valaita, niin kannattaa pysyä sinkkuna ja pyöriä yksin kuntosaleilla tuijottamassa omiin hauislihaksiin. Säästyy silloin naistenkin aika ja vaiva laittautua nätiksi ym.


    • fdsssssssfff

      Kun itselläni oli siellä 7v sitten profiili, olin kiinnostunut tosimielellä. Ilmeisesti miehet taas eivät. Viestejä satoi monta kymmentä päivässä ja ulkonäköä kehuttiin ja osa halusi nähdä heti. Mutta kun itse halusi ensin jutella ja tutustua, niin käteen ei jäänyt KETÄÄN.

      Valehtelematta sen 1,5kk aikana tuli lähemmäs 500 :lta eri mieheltä viestiä, joista vastasin ehkä vähän yli puolelle (jätin kaikki reilusti yli ikähaarukan - joka oli 22-32 - ohi menneet vastaamatta, eli 36v ja 18v oli jo sellaisia sekä "tahdon seksiä") mutta ei mitään tarttunut matkaan.

      Eli niin ja näin, aina väärin päin.

    • prinsessaa-etsimässä

      Tein profiilin viikko sitten ja olen saanut naisilta 14 aloitetta.

      • sj123

        Niin kyllä Suomi24-treffeilläkin voi seuraa löytää, sehän riippuu profiilista. Sama juttu muissakin treffipalveluissa, http://bit.ly/deittiseuraa , profiili pitää olla kiinnostava, niin viestejä alkaa tulla. Tinderissäkin on paikkakunnasta riippuen ihan mukavasti deittailijoita.


    • naisenkokemus

      En tiedä, luulisin että on kiinni tuurista. Kokemukseni mukaan vaatii vähän pelisilmää osata erotella profiilien seasta kiinnostavat. Ja onhan kaikkialla elämässä juuri sen itselle sopivan kumppanin löytäminen vaikeaa. Oon ollu Suomi24:ssä useaan eri kertaan. Kävin treffeillä ja viestittelin miehille mut usein lyhyen juttelun jälkeen kiinnostus kuivui puolin ja toisin. Luulen, että siellä aika nopeasti ihmiset tuomitsee, että onko toinen kiinnostava vai ei. Kuulemma naiset tekee tätä helpommin, mut ei oo kokemusta. Varmaan ihmiset kaikkialla tekee tätä, tuskin se on treffipalstojen ominaisuus.

      Mä löysin sieltä ihan ihmeen kaupalla elämänkumppanini. Olisi meillä ehkä synkannut jos oltais tavattu jossain muualla ja olisi se ehkä ollut teoriassa mahdollistakin, mut ei tavattu. Mies oli kuitenkin ollut siellä jo pitkään, eli sinnikkyyttä se hänen osaltaan vaati. Ite olin siellä vaan tutustumassa ihmisiin enkä ees "tositarkoituksella", ennen kuin hän tuli vastaan. Ollaan molemmat ihan tavallisia ihmisiä omine hyvine ja huonoine puolinemme.

      Mä en ehkä ollut mieheni ihannekumppani mut hän oli valmis joustamaan kriteereistään. Samoin minä, kun hänen kanssaan kaikki vaan loksahti kohdalleen. Mulla ei ollut esim kuvaa profiilissa joka oli ollut aluksi kynnyskysymys, että kuvattomiin profiileihin ei ottanu yhteyttä. Kiva teksti oli kuulemma ollut mun kohdalla olennaisempi kuin kiva kuva. Tarinan opetus on, et jos on liikkeellä avoimin mielin ja vaikka profiili ei täyttäis kaikkia henkilökohtaisia vaatimuksia niin on valmis tutustumaan siihen ihmiseen siellä profiilin takana niin saattaa käydä tuuri. Tai sitten ei. Kuten elämässä ihan yleisestikin.

    • Meritursas

      Yhtä hyvin voit kysyä: kannattaako nousta huomenna sängystä?
      Itselläni oli kaksi kertaa profiili, ekan kanssa seukkailin reilun vuoden, nyksän kanssa tuli just puoli vuotta täyteen.
      Mä en toimi tällaisissa asioissa kevein perustein, vaan etsin elämänkumppania tositarkoituksella.
      Molemmat naiset tulivat elämääni alle kahden kuukauden deittailun jälkeen.

      Pari vinkkiä:
      Älä leiki toisen tunteilla, ihminen ansaitsee rehellisen ihmisen, sinäkin löydät sellaisen jos olet aito etkä pelaa.

      Kerro itsestäsi rehellisesti ja muista että totuus ei pala tulessakaan. Jos kusetat et pitkälle pötki.

      Loppuun varoituksen sana.
      Jos treffikumppanisi ei tunnu alusta lähtien aidolta, ei hän sitä ole jatkossakaan. Mot.

      Vielä kun muistat kantaa vastuusi mahdollisessa suhteessasi, olet mies jota arvostetaan.

    • tinderparempi

      Itse käytin suoli24 parin viikon ajan ja mielestäni se on täysin kuollut paikka. Pari flirttiä sain joiltakin kehitysvammaisilta naisilta (ulkonäön ja kirjoitustaitojen perusteella), mutta varsinaista keskustelua en saanut aikaiseksi normaalien näköisten naisten kanssa vaikka panostin viesteihini ja profiiliini. Tinderissä tuli sen sijaan heti mätsejä ja juttua aikaiseksi.

    • ikuinen-sinkku

      Kutosen naisia on aika paljon mutta eihän ne vastaa ellet ole joku axl smith näköinen videokuvaaja

    • Tulivaanmieleen

      Olen pitänyt taukoa ja olen harkinnut palaavani takaisin Suomi24:lle ja ajattelin tehdä profiilin sinne. Olen tosimielellä ja vastaan kivoihin viesteihin. En vastaa viesteihin, joissa lukee "Hei, mitä kuuluu, kukkuluuruu" tai "Voitaisko me harrastaa päiväseksiä - nautitaan toisistamme hetki. Ai niin, olen naimisissa." tai "Haluaisin pukeutua hameeseen ja sukkahousuihin.." tai "Mita sä haluat hmpf.. onx mä sust lii isoki. ?!" tai "Mä tunnen itteni tosi yksinäiseksi. Voitaisko me treffata mäenharjalla silleen lenkkipolkumielellä ja kummatkin ottaa kännykät mukaan ja sitten leikitään geokätköilyä TAI pelataan pokemonia.".

      Jos kirjoitat suht. järkeviä, voit tehdä profiilin, mutta varaudu siihen, että kaikkea löytyy ja joukossa on myös viestejä, joita ei ole niin hauska lukea. Varaudu, että ihmiset valehtelevat. Ihminen, joka profiilissa väittää olevansa rehellinen ja suorapuheinen ja "seurustelee vain yhden ihmisen kanssa kerrallaan", viettääkin kaksoiselämää. Hänellä on profiileja useassa eri paikassa, eri sivustoilla, facebookryhmissä jne. teidän mahdollisen seurustelunkin aikana.

      • minunmielipiteenivaan

        Ikävä kyllä, mutta taitaa nuo normaalit ja fiksut oikean parisuhteen etsijät hukkua näiden muiden jalkoihin. En myöskään ymmärrä, että miksi ei voi kuvattomaan ihmiseen uhrata aikaa??? Oikeasti tässä maailmassa ei kaikilla aloilla ja paikkakunnilla kannata laittaa kasvojaan profiiliin näkyviin. Tyrkythän ne siellä ryppysiivottujen kasvojen kanssa suurimmaksi osaksi leikkivät niin prinsessaa ja prinssiä, että enpä kyllä itse olisi kiinnostunut näkemään heitä nokikkain.


    • miesvm1967x

      Riippuu tuurista. Itse olin 2012 syksyllä ja talvella S24:ssä ja tapailin muutaman naisen kanssa, olikohan niitä 3 juu mutta ei oikein natsannut noiden kolmen kanssa. En antanut periksi vaan aloin kirjoittelemaan eräälle sievälle naiselle. Kohta ollaan oltu kolme vuotta avioliitossakin ja hyvin menee. Että tuurista on kyse osittain ja ilmoituksen pitää olla rehellinen ja aito niin voi sieltä se oikeakin löytyä. Onnea matkaan.

    • joku12592

      Jos asut Suomen mittapuulla isossa kaupungissa niin sitten voi olla ihan hyviäkin mahdollisuuksia löytää seuraa. Keskikokoisessa kaupungissa on vuodesta toiseen samat profiilit niin aika suppea tarjonta kun ottaa huomioon ettei kaikki profiilit ole aktiivisessa käytössä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      71
      3309
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      558
      3117
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      38
      2563
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2032
    5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      310
      1842
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1835
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      10
      1702
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      121
      1383
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1241
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1228
    Aihe