Tämä on ilosanoma suomalaiselle

elämäntielle

Kaksi tuhatta vuotta sitten Jeesus tuli maan päälle asettaakseen meidät takaisin alkuperäiseen asemaamme Jumalan lapsina. Saamme tämän ilmaisen lahjan Jumalan vanhurskaudesta uskomalla Jeesukseen Kristukseen ja se asettaa meidät siihen samaan asemaan, jossa Aatami ja Eeva aikoinaan olivat: Olemme synnittömiä Herramme edessä ja saamme nauttia yhteydestä Hänen kanssaan!

Jeesuksen kautta meillä on nyt pääsy Isän luo Pyhän Hengen voiman vaikutuksesta, sekä toivo ruumiimme ylösnousemuksesta! (Ef. 2:18; 1. Kor. 15) Voimme rohkeasti lähestyä Jumalan armon valtaistuinta rukouksissamme elämämme jokaisena päivänä, kunnes olemme juosseet kilpailumme loppuun täällä maan päällä.

Yhteys Hänen kanssaan
Jumala pysyy meissä liittonsa, Sanansa, Henkensä ja lupaustensa kautta, ja me pysymme Hänessä rukoustemme kautta. Kun kuljemme täällä maan päällä, meillä on vapaa pääsy keskustelemaan matkaseuralaisemme – Kristuksen – kanssa ja Pyhä Henki kutsuu meitä siihen jatkuvasti. Hän käyttää Raamatun Sanaa innoittaakseen meitä sekä Jeesuksen antamia lupauksia toteuttaakseen niitä elämämme eri tilanteissa. Hän myös auttaa meitä noudattamaan Hänen valtakuntansa periaatteita ja uskollisesti kehottaa meitä vastaamaan tähän kaikkeen rukouksen, ylistyksen ja ihailun kautta Hänen rakkaan Poikansa Jeesuksen nimessä.

Kun tulemme Jumalan eteen rukouksessa, meillä on ihmeellinen vapaus puhua mieltä askarruttavista asioistamme. Kun olemme rukouksessa Isämme edessä, joka on täynnä rakkautta meitä kohtaan, Hän odottaa meidän avaavan sydämemme Hänelle ja ilmaisevan omin sanoin ne asiat, joista unelmoimme. Hän ilahtuu, kun ilmaisemme tunteemme naurun, kyynelten, huutojen ja hiljaisten kuiskausten kautta, tai että yksinkertaisesti vain istumme hiljaa Hänen edessään sen jälkeen, kun olemme kohdanneet pettymyksiä. Hän kutsuu meitä myös rukoilemaan toisten tarpeiden puolesta ja kantamaan jopa kokonaisia kansakuntia esirukouksissamme Hänen eteensä. Voimme olla ja puhua vapaasti Hänen edessään, kun samanaikaisesti odotamme ylösnousemusruumistamme ja sitä suurta palkintoa, jonka Hän on luvannut niille, jotka ovat uskollisia.

Hänen eteensä tuleminen
Olemme pestyt Jeesuksen veressä ja lupauksissa, ja saamme polvistua Hänen eteensä ilman pelkoa, syyllisyyttä, tuomiota, huonommuutta tai häpeää. Saamme rohkeasti tuoda pyyntömme Hänelle – pyytäen, etsien ja kolkuttaen – ja vastaanottaa hyviä asioita Hänen valtakunnassaan, löytää uusia aarteita ja avata uusia ovia. Meillä on oikeus ja etuoikeus puhua Hänelle vapaasti. On ihmeellinen lahja, että saamme olla pukeutuneena samaan vanhurskauteen, johon Jumala itsekin on pukeutuneena (2. Kor. 5:21). Koska Jumala on asettanut meidät täysin ennalleen omina lapsinaan siinä täydellisessä ja lopullisessa työssä, jonka Hänen Poikansa Jeesus on tehnyt, voimme rohkeasti tulla Hänen pyhään läsnäoloonsa rukoilemaan! (Hepr. 10:19-20)

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

        Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
        Kotimaiset julkkisjuorut
        279
        4619
      2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

        Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
        Ikävä
        28
        2498
      3. Taasko se show alkaa

        Koo osottaa taas mieltään
        Ikävä
        24
        2181
      4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

        Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
        Perussuomalaiset
        93
        2166
      5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

        Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
        Perussuomalaiset
        129
        1817
      6. Sakarjan kirjan 6. luku

        Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
        Profetiat
        26
        1462
      7. Söpö lutunen oot

        Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
        Ikävä
        16
        1442
      8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

        Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
        Maailman menoa
        343
        1418
      9. Avaa sydämesi mulle

        ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
        Ikävä
        36
        1357
      10. Elia tulee vielä

        Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
        Helluntailaisuus
        35
        1247
      Aihe