Isänmaallisimmat lausahdukset

Obergruppenfuhrer

1. Sweet pain, sweet suffer.

2. Enhän minäkään mene sinne syömään heidän banaanejaan.

3. Täällä on Magnumit on aina ladattuna.

4. ?

11

280

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siitoinisti

      "Irstailija olen kyllä. Olen perverssi. Äitini toivoi minusta teologia, mutta minusta tulikin rivologi."

    • Syvä.huokaus

      Aloittajakin on varsin tietoinen (toivottavasti), että hän ei ole kirjoittanut postauksessaan sanaakaan isänmaallisuudesta. Sen sijaan kyseisen kaltainen kirjoittelu on nykymuodin mukaista perusarvojen raiskaamista, tai vaihtoehtoisesti disinformaation ymmärtämätöntä levittämistä, jolla isännmaallisuuteen liittyvät oikeat arvot korvataan vahinkoa aiheuttavalla sisällöllä. Tavoite on selvä. Kansaa yhdistävä voima halutaan tuhota, koska sen tarkoitus on vastustaa ulkoisia uhkia ja puolustaa suomalaisuutta. Ja nythän "suomalaisuuskin" on arvona raiskattu ja sen tilalla on monikulttuurisuuden ihanne, tai muoti-ilmiö. Arvona huono ja huonosti toteutettu, eli valheellista, koska Suomi on ollut monikulttuurinen maa JO ennen siirtolaistulvaa.

      Aloittajakin saattaa olla myös niitä yksittäistapauksia, jotka ns. hyppää vauhdissa kyytiin ja omaksuu roskaväen uskonnon ja alkaa toimimaan etulinjan huutelijana. Mitään muutahan tämä ei niiden osalta ole kuin huutelua, jonka perusteista, aiheellisuudesta yms. ei ole mitään tietoa. Pääasia, että tuntee kuuluvansa johonkin ja kokee oikeamielisyyden orgastisen harhan.

      Isänmaallisuus, oikeasti, on tunne, yhtenäisyyttä, turvallisuushakuisuutta, rauhaa, hyvinvointia, suomalaisuutta. Nyt on syntynyt siis yksi vähemmistöryhmä, joka systemaattisesti viljelee koko mediakentässä, ja myös tuolla ulkona, valheellista informaatiota, tarkoituksena vahingoittaa vihollisekseen määriteltyä kansanosaa käymällä kaikkien niiden arvojen ja asioiden kimppuun, jotka yhdistää suomalaisia ja jotka merkitsee heille jotain, luomalla suomalaisuudelle sen oman vihamielisen sisältönsä. Sitten syntyy toinen vähemmistöryhmä, joka aivot narikassa toistaa tätä valheellista ja vahingollista informaatiota, kuitenkaan ymmärtämättä, mikä on sen toiminnan oikea perusta, kykenemättä edes kyseenalaistaa sitä. Katsokaa nyt millaista vaikutusta sillä on somessa. Isänmaallisuus käsitetään jopa jo automaattisesti rasismiksi, natsismiksi ja fasismiksi. Eli tarkoitushakuista vahinkoa on saatu aikaan.

      Mitä tällainen kertoo tämän valkoisen roskaväen asenne- ja arvomaailmasta? Yksi erinomainen esimerkki on Rasmus-ryhmästä kopioitu viesti: "Suomaisilla ei ole yksinoikeutta olla olemassa". Toinen hyvä vesimerkki on erään suomalaisneitokaisen kommentti Suldaan Saud Ahmedin kuvasta: "Ihana <3 Paljon komeempi kuin suomalaiset." Tällainen kertoo surullista kuvaa asenne- ja arvomaailman kieroutumisesta. Ja tämä on tehokkaasti levitetty kollektiivinen epidemia.

      Oikeamielisyyden harha on pelottava voima. Se yhdistettynä heikompaan kykyyn ymmärtää asian luonne ja seuraukset, tekee siitä vielä pelottavamman. Tunteet ajaa näitä ihmisiä, ei järjelliset perusteet. Kun kyseessä niinkin vakavat asiat kuin Suomi, valtio, kansa, hyvinvointi, sivistys ja turvallisuus, ei voida mennä tunteet edellä. Varsinkaan vihantunteet, joka on mukasuvaitsevaiskultin yksi negatiivisista tunnusmerkeistä

      Se mikä jakoi kansan ei todellakaan ole rasismi, ei fasismi, eikä natsismi. Kansan jakoi EU ja heidän politiikkansa, joka on aiheuttanut yhtenäisemmän kansan hajomisen ja kääntymisen toisiaansa vastaan. Miettikää nyt tätä esim. pohtimalla "rasismia", miten se nyt ymmärretään, sen sisältö, miten sitä käytetään, ja millaisia tunteita se synnyttää. Ääriliikehdintää, ääriajattelua, aggressioita, valehtelua, vahingoittamista. Vihapuhe ja vihakuvaaminen on pelkkiä loistuotteita, jotka syntyy vääristyneen mielrn siittämänä. Suvakit ja muu radikaali vähemmistö ei ymmärrä, mihin ovat ryhtyneet eivätkä ymmärrä tämän yhteiskuntarauhaa uhkaavan toiminnan todellisia seurauksia.

      Aloittajalle vielä toistona, että kirjoittamasi ivalliseksi huumoriksi naamioitu vihapuhe ei sisällä mikään isänmaallisuuteen liittyvää. On tietenkin oma asiasi, mihin uskot.

      Mietikää nyt kaikki uudelleen aloittajan postauksen sisältöä. Siinä on kiteytettynä etulinjan roskaväen, eli tyhjäpäisten huutelijoiden, anti yhteiskunnalle..

      • RupuWatch

        Sisuloismaisen tai reformiseurahenkisen plösönaaman tunnistaa aina tuosta duvalistisesti loukkaantuneesta tosikkomaisuudesta, jolle syvähenkisemmän isänmaallisuuden toden ja epätoden, hyvän ja pahan dikotomioiden tuolle puolen menevä, kaikkein syvimpään gnosikseen yltävä esoteerinen luonne ei tule koskaan avautumaan eikä paljastamaan salaisuuksiaan.


    • vivafranco

      Magnum-puheeseen liittyen:

      "Meikäläiselle ei koskaan tule vierasrotuiset kieroilemaan"

      "Arjalaisia en ammu, mutta jos tulee joku muu..."

      Pohjoismainen yhteistyö:

      "Skandinaavien jumala Odin johdattaa meitä, ikuiseen taisteluun!"

    • AntiReino

      Huokailija voi mennä Hommalle huokailemaan ja reinoilemaan, jos suur-suomalainen materiaali ei kelpaa.

      • IronSiitoin

        Olavi Mäenpää on hyvä mies, jota kaikkien tulisi äänestää.


    • Obergruppenfuhrer

      Nimimerkki Syvä.huokaus arvostelee rankoin sanankääntein aloituspostaustani.
      Mitä sinä "syvä huokaus" olet tehnyt isänmaasi eteen muuta kuin juonut teetä Sisu-kerhossasi?
      Noiden mainitsemieni lausahdusten isät, urhoolliset isänmaamme soturit tekivät niin paljon positiivista isänmaamme eteen, että siitä ikuinen kiitos ja kunnia!

    • Mansen_Matriarkka

      Här ligger svin.

    • Lätisyttäjä

      4. Ja minä yritin nukkua tuossa!

    • väärintaas

      Jännä homma että suomalainen isänmaallisuus onkin kopioitu 40-luvun saksasta. Mitäs isänmaallisuutta tämä on. Aivottomat apinat! Suomalaisuuteen ei kuulu natsismi. Suomalainen on rehti ja reilu, hyvin koulutettu, armoton työntekijä ja auttaa niitä jotka ovat hädässä, niinkuin meitä autettiin 40-luvulla.

    • ISMää

      Ben (kansallisestakokoomuksesta) pani jotain inhaa eetteriin suorassa a-lähetyksessä. Tekee hyvää astmallekin..

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      414
      4520
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      246
      2249
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      70
      1660
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      161
      1452
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      291
      1337
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1137
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      137
      1094
    8. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1075
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      62
      1031
    10. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      119
      967
    Aihe